- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Yaa allahım baktım da ne güzel şeyler var bayıldımmm kızım bir an önce büyüsün böyle şeyler giydireyim. Yine de bir elbise 3 tane de toka aldımTrendyolda kiz cocuk kiyafetlerinse indirim vae pixy love cok guzel elbiseler var hanımlar
Cok tatlilar gercekten bu butik aklimda kalsin :)Yaa allahım baktım da ne güzel şeyler var bayıldımmm kızım bir an önce büyüsün böyle şeyler giydireyim. Yine de bir elbise 3 tane de toka aldım
Bu işte canım memlekete giderken bavula koyup götürüyodum çok rahat ettim bunda ama dediğim yüksek model sevenler için yerde oturamam diyenler için kullanışlı değil ama benim hayat kurtarıcı mama sandalyem buBi resmini atsana canım çok anlayamadım
Yine ban yemiş daha kızacaktık ama yaa@sekerpare5939 Canımm hep adımı anmissin, ben de seni çok sevdim inan ki. Arada girip bakıyorum güzel anan herkese teşekkür ederim. Fakaaat dikkatinizi çekerim ilk sayfada isimlerimiz silinmiş.
Biz kızlarla görüşüyoruz hala evet. Orası ayrı burası ayrıydı ama istenmedik.
@ebru_can_ebru Kuzum sen de çok bahsetmissin bizden. Sevgimiz karşılıklı
@Jadesi internet explorerim benim nasılsınsenin de basın yanmıştı neyse ki dönmüşsün.
Muhtemelen bazı kişiler şikayet edecek hesabı ve cevap veremeyeceğim ama sizi sevdiğimi bilin istedim, o "siz" içinde kimler olduğunu sanırım herkes biliyor
Öpüyorum çok
Kızlar bence@sekerpare5939 Canımm hep adımı anmissin, ben de seni çok sevdim inan ki. Arada girip bakıyorum güzel anan herkese teşekkür ederim. Fakaaat dikkatinizi çekerim ilk sayfada isimlerimiz silinmiş.
Biz kızlarla görüşüyoruz hala evet. Orası ayrı burası ayrıydı ama istenmedik.
@ebru_can_ebru Kuzum sen de çok bahsetmissin bizden. Sevgimiz karşılıklı
@Jadesi internet explorerim benim nasılsınsenin de basın yanmıştı neyse ki dönmüşsün.
Muhtemelen bazı kişiler şikayet edecek hesabı ve cevap veremeyeceğim ama sizi sevdiğimi bilin istedim, o "siz" içinde kimler olduğunu sanırım herkes biliyor
Öpüyorum çok
yok gülüm yaa nerdeeeer ev alma işleri bizim için hayalYa bi an bi sevindim ev aldiysan hayirli olsn güle güle oturun insallh darisi başıma. Gecms olsn neymis onlar oyle yorgunluktan mi olmus bska bsey mi ki acaba ihmal etme bi gorun doktora
al benden de o kadar kankaKolay gelsin canımya ben iki çocukluyum yani ikiyi görüp ucuncuyu yapanları tebrik ediyorum bu cesaret yiğidim diyorum
Burdayım canısı yorulmaca sürünmece aynı şeylerOy masallah yazlik mi orasi cnm yada nerede oturuyorsun mustakil sanirim bahceli flan, bende biktim bu apartman dairesinden onum acik flan ama cok bunaldim. Kizi bugun parka ckardim acik hava o kadar iyi geldiki kiz yarim saat uyudu bende uyucaktim nerdeysesagolsun esim aksam gec geliyor yorgun oluyor cikamiyorduk bir hava almaya. Ama bir yandanda korktum kimse yoktu benim olduğum yer biraz sakin 1 genc cocuk gordum aklima cocugun kafasina musmulayla vurmus ya o geldi insan tedirgin oluyor heryerde psikopat
@misskokulumm @nzh99 @sekerpare5939CocoChanelmademoiselle @bhrumtdru ve digerleri neeelerdesinzi ben bugun susmadim cok sıkılmışım
Lepi ile ne alakası var ben o kısmi kaçırdım sonuçta admin sildi pasiflestirdi lepi ne alaka kiKızlar benceLepistesb haksızlık yapıyorsunuz burada ADmin sizin hoş olmayan konuşmaları b*kluk çokluk vs söyledi ve o sırada size darılanlar oldu hatta birbirinizi merak etmenize hak da verdik bu vesile ile hepimiz bir gün bebişleriprofil fotomuzu bebeklerimizle çekerek koyduk birbirimizi gördük ve sizi andık kimse kötü konuşmadı sizler için düşmanlıkta yapmadı hepimiz hamilelik gibi zorlu süreçlerde birbirimize destek oluyoruz kimsenin kimse içim kötü bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum bence sizde kötü düşmeyin
Keşke yeni hesaplar açıp katılsanız (oluyor mu bilmiyorum ama misal ben tika yeni hesabım kızlar döndüm derseniz biz çok seviniriz ) çünkü kimsenin sizle bir derdi yok
Herkesin sizinde yolunuz açık olsun sanal bir ortam burası çok takılmamak lazım
Çıkın gelin kızlar bekliyoruz
(Böyle çoğul konuştum ama benim düşüncem bence diğer nisan annelerinin de az çok böyle düşünüyordur )
Kuzum kakada kan varsa alerji mutlaka var demek diye biliyorum.yinede bi doktora daha danış istersenAlerji mamalarini icmiyor canim biraz icse kusuyor hemen. Doktora diyecegim ben oglumda alerji oldugunu düşünmüyorum nedense reflü oldugunu dusunuyorum o mamalar hakkinda biraz bilgi almak istedim
Canım çok geçmiş olsun anneciğine.Allah herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah.neyse ki sorunu bulunmuş şükür.bundan sonrasını kolay atlatırsınız inşallahmiss tesekkur ederim canimm..
valla o kadar doluyum ki..annemdeki fitik degilmis.bunca zaman doktor bizi yemis resmen.doktor hatasi varmış.
annemin karın duvarında bir yer dikilmemis.bir yerde kapali ameliyatta kamerayi cikarirken yirtilmis.6.5 cnm yirtilma olmus.oradan bağırsakları disari fırlamış.yani o kocaman sislik fıtık degil bagirsaklariymis ve bir de boyuna kadina korse taktirdi o doktor demeye dilim varmayan yaratik.birgun bile ultrason cekmedi.boyuna eve yolladi dinlen dedi.bugun baska bir doktorq gitti ve doktor ona bunun doktor hatası oldugunu soyledi..bastan o doktora ameliyat ol diye onermistim..bastan beni dinleseydi keske.neyse olan oldu.insAllah ggecer..ama hem uzgun hem mutluyum..uzuluyorum durum vahimmis..ama seviniyorum en azindan fark edildi fiitk degilmis.ve kolay dedi doktor ameliyatı kolay olurmus.ama ondoktora cok kizginim.annem ameliyattan sonra tam 8 defa kontrole gitmis.lutfedip ultrason bakmadi hep eve yolladi.annem bu sefer devlet hast gittu.o da ultrasona git burda yok dedi.baska ozele gitti benim alanim degil demis.sonunda bulduk ya uugun doktoru cok sukur..insAllah iyilesir.
yanina gitme meselesine gelince..hic olmazsa izne denk getirmeyin dedim ama hic dinleyecege benzemiyor..esim de uzuluyor ben de üzülüyorum..
Ya yanlış anlamadıysamLepi ile ne alakası var ben o kısmi kaçırdım sonuçta admin sildi pasiflestirdi lepi ne alaka ki
Yaaa maşallah çok tatlıKızlar oğlum yüzüstü dönüyor biraz durup ağlamaya başlıyor.yere yüzüstü koyuyorum sık sık.7-8 dakka falan duruyor.destekli yastıklarla oturtmaya başladım bi kaç gündür ama pek sevmiyor gibi öne düşüyor hemen.siz oturturken bebişlerin popişinin altına yastık falan koyuyor musunuz
Eki Görüntüle 2680994
Sağol teyzesi bizden bol tatlı tatlı öpücükler sana daYaaa maşallah çok tatlı
Ayısına hele yesinler
Benim eve de lazım bundan yğmurcum ama çok paraymış keşke benim olsa buuuuuBundan aldık geçen ay biz alırken 3200 dü fiyatlar inanılmaz artıyor.
Oyyy ne tatli masallahhhhh ❤Kızlar oğlum yüzüstü dönüyor biraz durup ağlamaya başlıyor.yere yüzüstü koyuyorum sık sık.7-8 dakka falan duruyor.destekli yastıklarla oturtmaya başladım bi kaç gündür ama pek sevmiyor gibi öne düşüyor hemen.siz oturturken bebişlerin popişinin altına yastık falan koyuyor musunuz
Eki Görüntüle 2680994
Bizim foto 2 ay öncesine ait bu daSağol teyzesi bizden bol tatlı tatlı öpücükler sana da
Anladim canimmYa yanlış anlamadıysamLepistesb konuyu açmıştı Anasayfadaki çizelge var oradan silinme sanırım yabi benim çıkarımım o
o dönemki admin yazdıklarına göre tam göremedim mesajları ama kızlar mı lepi için ego ile ilgili bir şey mi demişti yoksa lepi mi demişti ne bir sıkıntı olmuştu ama net bilmiyorum bende nedir sorun
Sadece lepin cidden kötü düşünecek bir şey yaptığını düşünmüyorum yanlış anlaşılma olmuştır bence
Sağol canımın içi,ya sorma kuzu yaa şimdiden yerinde duramıyor çocuk hep bi heyecan hep bi kıpırtı halinde,sürekli bağırıyor ağlamıyor bağırıyor resmenOyyy ne tatli masallahhhhh ❤ya ama bisey diyim mi gozleri cok afacan bakiyo sen bittin yaramazlikta sınır yok bakışı bu nerde gorsem tanırım benim haydo da one dusuyo sagina soluna ve kucağına yastık koyuyorum saniyeler sonra gomuluuo yastığa
Ay yerim yaaBizim foto 2 ay öncesine ait bu dakardeşliği olsun
Ay yerim yaaçok minnoş çok datluş pıtırcık bu olsun kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?