2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Trendyolda kiz cocuk kiyafetlerinse indirim vae pixy love cok guzel elbiseler var hanımlar
Yaa allahım baktım da ne güzel şeyler var bayıldımmm kızım bir an önce büyüsün böyle şeyler giydireyim. Yine de bir elbise 3 tane de toka aldım

Bi resmini atsana canım çok anlayamadım
Bu işte canım memlekete giderken bavula koyup götürüyodum çok rahat ettim bunda ama dediğim yüksek model sevenler için yerde oturamam diyenler için kullanışlı değil ama benim hayat kurtarıcı mama sandalyem bu sanırım su an 250 -300 tl arası

Eklentiler

• 20200826_225406.webp
    21 KB · Görüntüleme: 41
  • 20200826_225517.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 20200826_225441.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 57
Yine ban yemiş daha kızacaktık ama yaa neyse özledik biz de ❤elbet fake takılıp okuyosunuzdur hala görüşüyoruz onlarla deyip bizi ayristirmis olmanız da az buçuk kanımıza dokunuyor he yani ben çok sonradan dahil olduğum halde bi kötü hissettim yok mu bu işin bi af yasasi falan

Kızlar bence Lepistesb haksızlık yapıyorsunuz burada ADmin sizin hoş olmayan konuşmaları b*kluk çokluk vs söyledi ve o sırada size darılanlar oldu hatta birbirinizi merak etmenize hak da verdik bu vesile ile hepimiz bir gün bebişleriprofil fotomuzu bebeklerimizle çekerek koyduk birbirimizi gördük ve sizi andık kimse kötü konuşmadı sizler için düşmanlıkta yapmadı hepimiz hamilelik gibi zorlu süreçlerde birbirimize destek oluyoruz kimsenin kimse içim kötü bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum bence sizde kötü düşmeyin
Keşke yeni hesaplar açıp katılsanız (oluyor mu bilmiyorum ama misal ben tika yeni hesabım kızlar döndüm derseniz biz çok seviniriz ) çünkü kimsenin sizle bir derdi yok
Herkesin sizinde yolunuz açık olsun sanal bir ortam burası çok takılmamak lazım
Çıkın gelin kızlar bekliyoruz
(Böyle çoğul konuştum ama benim düşüncem bence diğer nisan annelerinin de az çok böyle düşünüyordur )

Ya bi an bi sevindim ev aldiysan hayirli olsn güle güle oturun insallh darisi başıma. Gecms olsn neymis onlar oyle yorgunluktan mi olmus bska bsey mi ki acaba ihmal etme bi gorun doktora
yok gülüm yaa nerdeeeer ev alma işleri bizim için hayal eşim 7 bin alıyo 1000 lirası kira,1000 lirasına babasının sigortasını ödüyor.elektrik su doğalgaz telefon faturaları,aynı zamanda annesinin babasının telefon faturaları (aylık 1500 lira eşimin ailesine gidiyor zaten )evin ihtiyaçları bezler mamalar sigaralar falan feşman ay sonu 0 kuruş oluyor.yani bizim para biriktirip ev almamız imkansız bişey.inşallah Allah Birgün bana da nasip eder ne diyim.sana da nasip eder inşallah canım.
Kolay gelsin canım ya ben iki çocukluyum yani ikiyi görüp ucuncuyu yapanları tebrik ediyorum bu cesaret yiğidim diyorum
al benden de o kadar kanka
Burdayım canısı yorulmaca sürünmece aynı şeyler

Lepi ile ne alakası var ben o kısmi kaçırdım sonuçta admin sildi pasiflestirdi lepi ne alaka ki

Kızlar oğlum yüzüstü dönüyor biraz durup ağlamaya başlıyor.yere yüzüstü koyuyorum sık sık.7-8 dakka falan duruyor.destekli yastıklarla oturtmaya başladım bi kaç gündür ama pek sevmiyor gibi öne düşüyor hemen.siz oturturken bebişlerin popişinin altına yastık falan koyuyor musunuz

Alerji mamalarini icmiyor canim biraz icse kusuyor hemen. Doktora diyecegim ben oglumda alerji oldugunu düşünmüyorum nedense reflü oldugunu dusunuyorum o mamalar hakkinda biraz bilgi almak istedim
Kuzum kakada kan varsa alerji mutlaka var demek diye biliyorum.yinede bi doktora daha danış istersen

Canım çok geçmiş olsun anneciğine.Allah herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah.neyse ki sorunu bulunmuş şükür.bundan sonrasını kolay atlatırsınız inşallah

Lepi ile ne alakası var ben o kısmi kaçırdım sonuçta admin sildi pasiflestirdi lepi ne alaka ki
Ya yanlış anlamadıysam Lepistesb konuyu açmıştı Anasayfadaki çizelge var oradan silinme sanırım yabi benim çıkarımım o

o dönemki admin yazdıklarına göre tam göremedim mesajları ama kızlar mı lepi için ego ile ilgili bir şey mi demişti yoksa lepi mi demişti ne bir sıkıntı olmuştu ama net bilmiyorum bende nedir sorun
Sadece lepin cidden kötü düşünecek bir şey yaptığını düşünmüyorum yanlış anlaşılma olmuştır bence

Yaaa maşallah çok tatlı
Ayısına hele yesinler

Bundan aldık geçen ay biz alırken 3200 dü fiyatlar inanılmaz artıyor.
Benim eve de lazım bundan yğmurcum ama çok paraymış keşke benim olsa buuuuu evi kir pas herbişeycikler götürüyor.birde taşınma çıktı başımıza gitmeden koltukları böyle bişeyle süpürmek ne iyi olurdu.suyla mı çalışıyor bu

Oyyy ne tatli masallahhhhh ❤ ya ama bisey diyim mi gozleri cok afacan bakiyo sen bittin yaramazlikta sınır yok bakışı bu nerde gorsem tanırım benim haydo da one dusuyo sagina soluna ve kucağına yastık koyuyorum saniyeler sonra gomuluuo yastığa

Anladim canimm

Sağol canımın içi,ya sorma kuzu yaa şimdiden yerinde duramıyor çocuk hep bi heyecan hep bi kıpırtı halinde,sürekli bağırıyor ağlamıyor bağırıyor resmen neymiş kucağımızda gezdircekmiş dediğini yaptırıyor kerata aynen çok yaramaz olacak belli peki popişinin altına yastık koyuyon mu haydonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…