2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim cocuklar o supurgenin gezmesine izin verirmi sence. Aslinda güzel birsey ama heves bile edemiyorum. Malesef ben cocuk degil canavar yetistiriyorum.
valla kullanıyorum canim 1 yıldır sıkıntı olmadi
sadece süpürüyor benimki. görümcem amerikadan getirdi sağolsun.

ya ben hiçbirşey anlamadim. zaten mevzu ne zaman geçtiyse o ara sünnete felan denk geldi sanirim. ama kızlar lütfen ya surda iki muhabbet edip rahatlamaya fikir alışverişi yapmaya calisiyoruz. herkesin zaten hayatında eşi dostu arkadaşı var ama baksanıza kaç kişiyiz ve çocuklarımız hep yaşıt ve bizde birbirimize yol oluyoruz ayna tutuyoruz. bunun için var burası. @lepisteb de sanmıyorum ki birseyi art niyetle yapsın. kız bebesi ve beslenmesiyle uğraşmaktan cani cıkmış. ve siz giden ya da admin herkimse onun tarafından gönderilen muhabbeti bal güzel arkadaşlar buyrun geri gelin yine konuşalım gülelim hep birlikte. ben bu fikirdeyim

Cnm markasi ne valla bn evi supuremiyorum bile bu kiz arkamdan agliyor surekli
Xiomi nin süpüren modelinden ama silen süpüren modelli arkadaşlarımız silenden aşırı memnunlar aklımız olsa silenli alırdık ama artık çok geç
Dedim gibi ilk pahalı geliyor ama parasını çıkarıyor.
Haritası var evin planını çıkarıyor programlama biliyorsun hergun mutfak koridor supuruyor tüm evi 2 günde bir supuruyor

Ay süpersin ne kadar güzel yazmissin seni yerde ararken gökte buldum yazdıklarının hepsini dikkate alacağım çok sağol
Eşimi ikna etsem bir destek almak istiyorum aslında bakalım inşallah

Mama sandalyesi alan var mıı önerisi olan
Ben kızımda kullandığım chicco mama sandalyesinden çok memnundum. Dün doktor kontrolünde doktor artık destekli oturtabilirsiniz deyince bugün çıkardım, farklı sırt pozisyonları var destekli otururken kullanılabilir gibi geldi ama kılıfını yıkadım ilk defa yarın kullanıcam. O yüzden daha destekli oturabiliyorken rahat edebilecek mi bilemiyorum ama 6 aydan sonrası için kesinlikle öneriyorum çok konforlu ama çok yer kaplıyor ve odadan odaya taşıması diğer hafif modellere göre pratik değil. Kolay taşınabilir ve yer kaplamayan bir şey istiyorsanız etrafımda hemen herkesde ikea'nın beyaz mama sandalyesi var. Bir arkadaşım da o sandalyeden verdi onu düzgün oturabiliyorken denerim. Hangisi daha kullanışlı o zaman anlarım.

Ya bnm kizin verem asisi yeri kipkirmizi 2 gundur boyle oldu normalmi sizce
Yaıldıktan bir ay sonra tekrar yara gibi olacak, olursa tutmuş demek oluyor demişti bize hemşire. Benim oğlumun da neredeyse iki haftadır bir kabuk tutuyor iltihaplı gibi oluyor sonra bir bakıyorum kabuk düşmüş. Ertesi gün yine kabuk tutuyor sanırım her banyodan sonra düşüyor kabuk. Dün de doktor kontrolü vardı doktoru verem tutmuş dedi.

Yok kuzumm totosunun altına koymuyorum yastık o kadar da degil kraliyet soylusu mu otursun işte sert sert halılarda

bizim de ayni ya...boyuna iltihap akiyor.korkuyorum oglum da boyle olmamıştı

Almila ile uğraşıyorum okumaya çalışıyorum sonra onunla ilgileniyorum hasta teyzesi burnu genzi tıkalı öksürüyor

kıyamam yavruma ya geçmiş olsun..şeker pare teyzesinden pare pare sevgiler onaa

yaaa.. üzüldüm gecmis olsun...ama cok sukur ki su an iyi.. Allah meslegini iyi yapan doktorla karsilastirsin insAllah..

blup kuzu şimdi sana birsey diyecegim.. kuzu siz bizi silerken biz burada epey üzüldük..
kuzu hakikaten sevgi bağı gelişti..ve hakikaten çok üzüldük..yani siz ilk sayfada ismimiz yok diye üzülüyorsunuz.biz ise bize edilen sozlerden üzülüyoruz..ama kuzu ağıŕ sözler be..valla ağır geldi bize..oylama..b.kluk falan..bissuru söz...bu sozleri kimi soylemis kimi susmuş..hoş susmak da farklı sayilmaz ama insAllah soyleyen taraf degilsindir
sizin adınızın ilk sayfadan silinmesinin lepi ile alakali olabilme ihtimalini dusuk görüyorum çünkü lepi cok zor bir bebekle mucadele halinde.bu arada sen lepi dememişsin de lepi üzerine alınmış herhalde.ondan bundan bahsettim..

neyse inşAllah gittiğinize degmistir..buralarda olacagini biliyorum çünkü sosyal medya sevmedigini favorim kk dedigini biliyorum ☺ neyse esin cok forumda dolanmani istemiyordu o sevinmistir bu duruma ☺ insAllah hersey yolundadır... egg e selam olsun..alerjisi iyiye gidiyordur insAllah

Ay süpersin ne kadar güzel yazmissin seni yerde ararken gökte buldum yazdıklarının hepsini dikkate alacağım çok sağol
Eşimi ikna etsem bir destek almak istiyorum aslında bakalım inşallah

iyi bir cocuk psikologu bulmalisın canim...durup dururken cocuk içindekini doksun diye ilac verenler de var. psikiyatrist ilacli tedavi psikolog ise dialog ile yani konusma ile tedavi eder canim.o neden gittiginiz kisi psikolog olmali su asama..
yardimci olabilmeme sevindim..

oyu kuzu ya masAllah
benim ki de oturmayi sevmiyor

kizlar tecrubeli arkadaslar benim kizin atesi 38.1 bu gece.
diş boyle ates yapıyor muydu ya hatirlayamiyorum.

Hay agzin bal yesin tatlim biz burda cocuklarimiz üzerinden sohbet paylaşım için varız. Düşmanlik kin yokki bide gideyim listeden ısım sileyim eklemeyi bile zor yaptim
Tatlım o zamanlar admin seni konuyu acan sen oldugun icin ego savaşlarından dolayi seni gruba almamislar dedi. Inan konu üstüne durup derin öğrenmeye bile çalışmadım . Bunca zaman yaptığımız sohbet muhabbet hatrina canları sagolsun dedim . Hatirsiz sözler sarf edenler onlar hepsini kastetmiyorum kimse artik . Ama gelip burda hep suçlayıcı konusanda ne hikmetse onlar oldu . Ama sıktı artık yani ben minik bir lepistes baligiyim minik canafayimla ugrasip duruyorum bende olumsuz duygular barınmaz ☺ neyse beni bilen bilir bilmeyen kendi bilir

Temiz kalpli balık senii canafayini öpüyorum can sıkmaya gerek yok bosveriiin

Yogirt sorun olmyor canim sut yasak. Ben daha hic bisey vermedkm. Kızım da da vermemiştim 6 aya kadar ama yemiyor beğenmiyor h8c bisey.
Gec yedi diye mi ki acaba oyle oluyo. Hami normali de 6 ay zaten de ben 4 buck oldu cok istekli davrandi diye cok cok az sekilde verdm. Bence bunda 5 deyince basla fark olacak mi tadimlk zaten verirsen bnde cok vermeye korktum

Kiz iyi aliyomus maasi bizim ki 3 buçuk aliyo kredi karti borcu var daha dogrusu kredi kartlarina borcu var ondan kalmiyo bize bisey aha bi de smdik araba aldik ev alamayinca araba uyguna geldi onu bitirecekler snra onu vrrip üstüne ev alacagix yani ölme essegim ölme kb calismiyo mu da hic herseyi eşin oduyo adamn emeklisi de mi yok yani. E yazk size de belki onlara vermese ev alabilirsn yani. Tek oglansa yapacak bisey de pek yok ama baska varsa tek sizin yapmanz da hos olmuyo bence. Sende sigara iciyosn galiba bana koca evlenmeden once aliyodu 2 3 paket smdi nasi kiziyo

Chicco baya pahalı ya ikeanınkini de düşme riski var diyenler olmuş bilemedim bende şunu beğendim ama kararsızım

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-26-20-19-40-024_com.android.chrome.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…