valla kullanıyorum canim 1 yıldır sıkıntı olmadiBizim cocuklar o supurgenin gezmesine izin verirmi sence. Aslinda güzel birsey ama heves bile edemiyorum. Malesef ben cocuk degil canavar yetistiriyorum.
sadece süpürüyor benimki. görümcem amerikadan getirdi sağolsun.
İstenmedik de ne demek anlamadım. Burda öyle bi durum olmadı yanlış anlamışsınız. Aksine bize yöneticiler tarafından siz istenmemişsiniz ki ayrı grup kuruldu denildiöyle bi anlaşılma varsa düzeltin bence. Aksine adlarınız sıkça niye gittiler diye anıldı.
Isminizi silen olarak eger beni kastediyorsaniz size cevabım :
Ya kızlar yani iyi ki konuyu hevesle totem tutarak açmışım resmen düşman kesildiniz bana .. yani böyle kin güdecek benden size bir söz bir eylem oldu mu .. ama sizden bana oldu duyduklarimiz kafi .. hala gelmis burda suclu güçlü edasiyla offff offfff .. fakaaaaatttiii istedigin kadar uzat benim bunları düşünecek bunlarla ugrasacak zerrreeee vaktim yok . Asla öyle birşey yapmadım . Gördünüz mü bana karşı ne kadar ön yargılisiniz ! Ön yargı sebebiniz de benim egosuz ruhuma ters . sizi siteden engelleyen admin silmiş olabilir mi acaba listeden ! Neden ben aklina geldim ki beni hic tanimamissin .
Neyse benim kimseyle problemim yok olamazda . Olanlarda kendi hayal dunyalariyla problemlessin dursun .
Yine ban yemiş daha kızacaktık ama yaaneyse özledik biz de ❤elbet fake takılıp okuyosunuzdur hala görüşüyoruz onlarla deyip bizi ayristirmis olmanız da az buçuk kanımıza dokunuyor he yani ben çok sonradan dahil olduğum halde bi kötü hissettim yok mu bu işin bi af yasasi falan
Kızlar benceLepistesb haksızlık yapıyorsunuz burada ADmin sizin hoş olmayan konuşmaları b*kluk çokluk vs söyledi ve o sırada size darılanlar oldu hatta birbirinizi merak etmenize hak da verdik bu vesile ile hepimiz bir gün bebişleriprofil fotomuzu bebeklerimizle çekerek koyduk birbirimizi gördük ve sizi andık kimse kötü konuşmadı sizler için düşmanlıkta yapmadı hepimiz hamilelik gibi zorlu süreçlerde birbirimize destek oluyoruz kimsenin kimse içim kötü bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum bence sizde kötü düşmeyin
Keşke yeni hesaplar açıp katılsanız (oluyor mu bilmiyorum ama misal ben tika yeni hesabım kızlar döndüm derseniz biz çok seviniriz ) çünkü kimsenin sizle bir derdi yok
Herkesin sizinde yolunuz açık olsun sanal bir ortam burası çok takılmamak lazım
Çıkın gelin kızlar bekliyoruz
(Böyle çoğul konuştum ama benim düşüncem bence diğer nisan annelerinin de az çok böyle düşünüyordur )
ya ben hiçbirşey anlamadim. zaten mevzu ne zaman geçtiyse o ara sünnete felan denk geldi sanirim. ama kızlar lütfen ya surda iki muhabbet edip rahatlamaya fikir alışverişi yapmaya calisiyoruz. herkesin zaten hayatında eşi dostu arkadaşı var ama baksanıza kaç kişiyiz ve çocuklarımız hep yaşıt ve bizde birbirimize yol oluyoruz ayna tutuyoruz. bunun için var burası. @lepisteb de sanmıyorum ki birseyi art niyetle yapsın. kız bebesi ve beslenmesiyle uğraşmaktan cani cıkmış. ve siz giden ya da admin herkimse onun tarafından gönderilen muhabbeti bal güzel arkadaşlar buyrun geri gelin yine konuşalım gülelim hep birlikte. ben bu fikirdeyimYa yanlış anlamadıysamLepistesb konuyu açmıştı Anasayfadaki çizelge var oradan silinme sanırım yabi benim çıkarımım o
o dönemki admin yazdıklarına göre tam göremedim mesajları ama kızlar mı lepi için ego ile ilgili bir şey mi demişti yoksa lepi mi demişti ne bir sıkıntı olmuştu ama net bilmiyorum bende nedir sorun
Sadece lepin cidden kötü düşünecek bir şey yaptığını düşünmüyorum yanlış anlaşılma olmuştır bence