2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

sağolasın canimm. iş başlayınca ortalık fena karisti.

iyiyiz bakalım idare etmeye çalışıyoruz.. ❤❤

Yok kuzum koltukları süpürmez yeri süpürüyor sadece, çekim gücü çok yüksek olayı o aslında, bi de silme eklemişler ama bütün olay süpürmede bencee hiç bi insan gücü öyle süpüremez herkül belki

Kızlaar şimdi biz tadımlara başladık ya 3 gün yoğurt verdim bir sıkıntı yok yoğurdu attık listeye. Bugün yeni bişi denicem havuç ya da kabak diyorum ama evde taze fasulye varmış onu da verebilir miyim erken mi sizce? Verebilirsem nasıl vereyim haşlayıp vereyim mi yoksa püre gibi mi yapayım bir bebek taze fasulyeyi nasıl yerki

Haşlayıp çatalla ezerek veriliyor ama benc erken canım 7.8. Ayda veriliyo diye hatırlıyorum araştırmak lazım aslında

Yani minik minik tadimlar tabi ki ben kızımda çorbalarına katıp çatalla ezip veriyodum havucla patatesle verirdim❤ cok uşeniyorum artik ek gıda olayına kızımda çok dikkat ettim tarifler yaptım üç gün bekleme kuralı araştır yeni tarif bul hangisi hangi açıdan zengin dengeyi kur amaaan bunda öyle olmam imkansız aklıma eseni yapıp veririm tuz şeker salça olmadan sonra onlarada alistircam bakalım

Bence fasulye için erken patates kabak havuç bunlarla başlayabilirsin. Bunların alerji yapma ihtimalleri daha düşük bir de. Taze fasulye vereceksen buharda haşla, güzel pişkin sonra çatalla ez o şekilde verirsin. Bir de yutamaz veya zorlanırsa, yoğurt denemiş siniz zaten. Az da yoğurtla yedirirsin. Öyle katı yiyecek verdiğiniz zaman, ortadan direkt dilinin üstüne kondurma. Böğürebilir.hatta katı yiyecekleri İlk başlangıçta kaşıklı değil de, el ile yandan yandan ağzına sokar isen, dama ile daha güzel ezip yiyor. Bazı bebekler ek gıdada biraz zorlanıyor o yüzden dedim.

Aslında baktım 6+ yazıyor ama ben öğün yapmıyorum sadece tadım o yüzden nasıl tattıracağımı bilemedim
Sadece tattıracak zaten sorun yok. Ben dün akşam dışarıdaydım. Oğluma dondurmalı irmik helvası söyledim. Baktım kızım ağlanıyor tok olmasına rağmen. Bir şey olmaz diyerek 4 5 çay kaşığı yedirdim.

canim fasulye icin bence erken.gaz yapar.sindirmesi zor bir gida.havucun kabugunu soyup bir tel suzgece koy kaynayan su buharinda pisir.ezip yedirebilirsin.kabuk alerjiktir havucun.haberin olsun.

Ya instada gordm kaydetmemisim de. Kadin muz ve seftakiyi suya koyup kaynatio snra irmik atio ve nisasta koyuyo en son robotta cekio meyveli muhallebi yaptı bnde mi oyle yapsam hosuma gitti. Ya bi de byle syleri kacinci ayda verilir

Vaka sayilari artmis yine napacagiz böyle kizlar tikildik kaldik evde ya psikolojim berbat
bziim buralarda öyle çok yakınlardan duyduk Hastalar şimdi .
2 ay önce İstanbul’da halam ve ailesii gelinleri vs atlattı hepsi ama o psikoloji hastane durumları nefes alamamaları falan atlatana kadar ki psikolojileri çok kötüydü
çok korkuyorum bende o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…