ağzı çok akıyor ve kabarik beyaz.ama ne bilim sanki disler yuzeye yakin degil gibi.oglumda da anlayamamistim ilk disleriEvet canim dis ates yapar hele zor cikan diş daha da yükseltir var mı öyle belirti kabarıklık beyazlık falan
galibaOff yaparrrdis mi geliyor
oohh ne guzel nazar degmesin Masallah diyeyimins bnm kizda bna kek yapar
canim bende bir sefer zeytinyagiyla yaptirdim 3. Gunu idi su gibi yapti belki bekleseydim kivamli yapacakti biz mudahale edince bence icerdeki yumuşuyor hatta sok olmustumbence cok mudahale etmemek lazim cocuk cok rahatsz olmuyorsa tabi. Birde ara ara byle donemleri oluyor sanki kaka yapmama gibi benimkide arada yapmiyor bazen gunde 2 kez yapiyor degisiyor yani anlamadim.. her bebek kakasini yapsin mamasini yesin rahat rahat uyusun insallah
Insallah insallah amiinbu arada evin hayırlı olsun saglikla huzurla oturun Lepistesb S Susam_tanesi D dilzar @Sonsuzsukurler @ sonsuzumut sizleri unuttum sanmayin bugun kimseden ses cikmadi bnimde gevezeligim tuttu
Yok kuzum koltukları süpürmez yeri süpürüyor sadece, çekim gücü çok yüksek olayı o aslında, bi de silme eklemişler ama bütün olay süpürmede bencee hiç bi insan gücü öyle süpüremez herkül belkiBenim eve de lazım bundan yğmurcum ama çok paraymış keşke benim olsa buuuuuevi kir pas herbişeycikler götürüyor.birde taşınma çıktı başımıza gitmeden koltukları böyle bişeyle süpürmek ne iyi olurdu.suyla mı çalışıyor bu
Haşlayıp çatalla ezerek veriliyor ama benc erken canım 7.8. Ayda veriliyo diye hatırlıyorum araştırmak lazım aslındaKızlaar şimdi biz tadımlara başladık ya 3 gün yoğurt verdim bir sıkıntı yok yoğurdu attık listeye. Bugün yeni bişi denicem havuç ya da kabak diyorum ama evde taze fasulye varmış onu da verebilir miyim erken mi sizce? Verebilirsem nasıl vereyim haşlayıp vereyim mi yoksa püre gibi mi yapayım bir bebek taze fasulyeyi nasıl yerki
Aslında baktım 6+ yazıyor ama ben öğün yapmıyorum sadece tadım o yüzden nasıl tattıracağımı bilemedimHaşlayıp çatalla ezerek veriliyor ama benc erken canım 7.8. Ayda veriliyo diye hatırlıyorum araştırmak lazım aslında
Bence fasulye için erken patates kabak havuç bunlarla başlayabilirsin. Bunların alerji yapma ihtimalleri daha düşük bir de. Taze fasulye vereceksen buharda haşla, güzel pişkin sonra çatalla ez o şekilde verirsin. Bir de yutamaz veya zorlanırsa, yoğurt denemiş siniz zaten. Az da yoğurtla yedirirsin. Öyle katı yiyecek verdiğiniz zaman, ortadan direkt dilinin üstüne kondurma. Böğürebilir.hatta katı yiyecekleri İlk başlangıçta kaşıklı değil de, el ile yandan yandan ağzına sokar isen, dama ile daha güzel ezip yiyor. Bazı bebekler ek gıdada biraz zorlanıyor o yüzden dedim.Kızlaar şimdi biz tadımlara başladık ya 3 gün yoğurt verdim bir sıkıntı yok yoğurdu attık listeye. Bugün yeni bişi denicem havuç ya da kabak diyorum ama evde taze fasulye varmış onu da verebilir miyim erken mi sizce? Verebilirsem nasıl vereyim haşlayıp vereyim mi yoksa püre gibi mi yapayım bir bebek taze fasulyeyi nasıl yerki
Evet bende gördüm düğünden kapmış sanırımKizlar kazen bey testi pozitif cikmis hastahaneye almislar. Acayip derecede yayiliuor bu hastalik burdaki koyler vs cok kötü durumda nolacak bilemiyorz artk
Sadece tattıracak zaten sorun yok. Ben dün akşam dışarıdaydım. Oğluma dondurmalı irmik helvası söyledim. Baktım kızım ağlanıyor tok olmasına rağmen. Bir şey olmaz diyerek 4 5 çay kaşığı yedirdim.Aslında baktım 6+ yazıyor ama ben öğün yapmıyorum sadece tadım o yüzden nasıl tattıracağımı bilemedim
Kızlaar şimdi biz tadımlara başladık ya 3 gün yoğurt verdim bir sıkıntı yok yoğurdu attık listeye. Bugün yeni bişi denicem havuç ya da kabak diyorum ama evde taze fasulye varmış onu da verebilir miyim erken mi sizce? Verebilirsem nasıl vereyim haşlayıp vereyim mi yoksa püre gibi mi yapayım bir bebek taze fasulyeyi nasıl yerki
Evt buyuk ihtimal oyle olmsEvet bende gördüm düğünden kapmış sanırım
bziim buralarda öyle çok yakınlardan duyduk Hastalar şimdi .Vaka sayilari artmis yine napacagiz böyle kizlar tikildik kaldik evde yapsikolojim berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?