2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Chicco baya pahalı ya ikeanınkini de düşme riski var diyenler olmuş bilemedim bende şunu beğendim ama kararsızım
Bu da kullanışlı gibi duruyor. İkeanınkinden daha konforlu. Gerçekten herşey o kadar pahalılaşmış ki alınacak gibi değil. Benim kullandığım hemen herşey kızımda aldıklarım. Kızım 10 yaşında on yıldır sakladım herşeyi. Beşiğinden bebek arabasına. Mama sandalyesine geçen baktım 1200-1700 arası değişiyor. Zamanında da iyi olan şeyler pahalıydı ama alınmayacak kadar değildi. Şimdi herşey ederinin çok üstünde. Allah kolaylık versin herşeyi baştan alanlara.

Ben ilk bebeğimde bol soğanlı havuçlu ama salça ve tuz eklemeden pişiriyordum. Benim kızım haşlayıp püre yapınca hiç yemiyordu tükürüyordu. Doktor da böyle önermişti. Soğan ve havuç çok tatlı yapıyor yemeği. Öyle dene. Kaç aylık oldu?

Deneyeyim canım öğün yaparken dediğin çook mantıklı 5 ay bitti

pişşst aramizda kalsin..galiba bend e üşeniyorum

evet katılıyorum kocaman bir +1

Ya instada gordm kaydetmemisim de. Kadin muz ve seftakiyi suya koyup kaynatio snra irmik atio ve nisasta koyuyo en son robotta cekio meyveli muhallebi yaptı bnde mi oyle yapsam hosuma gitti. Ya bi de byle syleri kacinci ayda verilir

irmik ve nisastayi daha once denemis olman lazim.seftali ve muzu da.eger buğday nisastasi kullanacaksan o da zaten irmikle ayni hammadde tek tek denemene gerek yok.muz pisinde tadi biraz degisiyor ama

SonsuzUmut Bnde haftasonu anneme gidecektim ablamin çocuğunun dogum gunu flan var birde diger ablam taşınıyor esim yardima gidecek.simdide bebekten dolayi tedirgin oldum ya
Ğnsan mecbur kalıyor valla bende hala annemlerdeyim eşim seminerlerden dolayıgitti bir yandan aklım onda bir yandan da teyzemler akrabalar burda gelenler oluyor gelme desen olmuyor bazen mecbur bizde gidiyoruz gelip gidince psikolojim bozuluyor bir yerim ağrıyor mu ateş var mı cidden psikolojik savaş bir yandan da

Şekerparemm aramizda tamam ben urfadayim bir yaşından sonra isot bile veririm allahım 2.çocukta boyleysem allah muhafaza 3.olursa herhalde doğar doğmaz acili adana kokorec falan veririm

Biz de bugün 4. ay aşımızı olduk. Doktor 2. ay aşısı ateş yapmadıysa bu da yapmaz dedi. Bu aşılar beni hep tedirgin ediyor. Kolaylıkla geçsin inş.

Artık destekli oturtabilirsiniz dedi. Buna çok sevindim. Totosunu kaldırıp dönmeye niyetlenmese de oturmaya pek hevesli

Kan ilacına bu ay başlanıyormuş ama biz diyet açma sürecinde olduğumuz için başlamıyoruz. 5 ya da 6. ay duruma göre başlayacağız.

Ek gıda için yavaş yavaş ben de alacağım bir şeyler. Özellikle mama sandalyesi. Ama en fazla 500 tl’ye kadar bütçe ayırabilirim. Ek gıdaya 6. ay dolunca başlayacağız ama ben yemek saatlerinde bizimle masada otursun istiyorum. Blw ile başlamak niyetindeyim. Bebeğimin yönlendirmesine göre devam ederiz nasıl isterse miniğim

Şekerparemm aramizda tamam ben urfadayim bir yaşından sonra isot bile veririm allahım 2.çocukta boyleysem allah muhafaza 3.olursa herhalde doğar doğmaz acili adana kokorec falan veririm

hahahahahaha Allah seni napmasin e mi
yakisır haydoma afiyet olsun yigidime

Bence en doğrusu seçici olmasın bende 1 yaştan sonra acı tatlı hepsini veririm ama ben ek gıdaya da 6. Ayda başlatmayı düşünüyorum tadımı da 6dan önce düşünmüyorum bende Antep’te ek gıdaya baklava ile mi başlasam

Yok kuzumm totosunun altına koymuyorum yastık o kadar da degil kraliyet soylusu mu otursun işte sert sert halılarda
ya ilahi aslı ya güldürdün valla eksik olma
Canım yazmayı unutmuşum ayrıyeten bizde araba kredisi ödüyoruz.ya babası işe yaramaz bi tip.üşengeçliğinden 3 karısına da bakamamış boşanmış.adam annesinin başının ucunda oturuyor onun maaşını yiyor şaka gibi.he alkolik aynı zamanda.eşim onun alkol parasını her bi bokunu gönderir.emeklisi bile yok sigorta sayfası tertemiz.eşim onun sıfırdan sigortasını ödüyor.ne yazıkki kp kv yönünden bahtsızım

Baklava hafif gelir kanka şöyle kuyruk yağıyla bi kavurma ver çocuğa

Bu arada bende kızımda İKEA’nın mama sandalyesini kullanıyorum antilop çok memnunum.kızlar birde bişey soracağım ben ana kucağı yani puset almıştım hiç kullanmadım,biyere gidemedik daha doğrusu.bebek arabasına da monte edilen bi model değil Maxi cosi pebble plus.yani ona uygun bebek arabam yoktu.ikinci el sitesine koydum ve hatırı sayılır bi fiyata alıcı çıktı.acaba ek gıda da falan işime yarar mı veya yatırıp yedirmeye yada satsam mı akıl verir misiniz bana? Korona dan yolculuk hayal şimdilik ama bilemedim ki

Bence sat monte de edilmiyormuş zaten
Bebişlerde durmuyor büyüdüler zaten 6 aydan sonra zor birde mama sandelyem de var diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…