2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar aranızda KPSS girecek var mı bugün yerler açıklandı istediğim gibi olmasa da kaç yoldur çalışıyorum sırf KPSS için 5,5 ay annemde kalmış olacam inş değer şimdiden dua edin bana. Artık son bulsun KPSS serüvenim de atanayım

Sen bilirsin canım yine de ama ben olsam satırım Monte olmaması büyük sıkıntı
Aynen canım aldığım günden beri evde öyle boş boş duruyor.oğlumu da yatırdığımda 2-3 dakka sonra ağlamaya başlıyor hoşuna gitmiyor.tek kafama takılan soru yolculuktu ama çocuk onun içinde nasıl uzun yolculuk yapacaksa artık sırtı tutulur.bende satcam galiba.bu fiyata alacak biri daha bulunurmu bilmem

Aynn bizim kızda öyle çok çabuk ağlıyor pusetteki bende gelecek ay evime döneceö 6-7 saat rahat yol sürer nasıl zapedeceğimi düşünüyorum kara kara

Ya olmadi muz katmam bende. Yani anladigim herseyi ilk olarak kendini bi denemem gerek snra katabilirim

Hem ic hem calisma bi de üstüne para iste. Ay ne duyarsizlk ama bu ya calisamayacak durumda olur hadi dersn ama bile bile de ne bilim. He masallh 3 kari alms hea issiz gucsz haliyle

Moralim yerlerde yine ya valla icim bi tuhaf oldu resmen aglucam az kaldi. Gorumcemgilin test sonucu bugn cikacak daha haber bekliyolar. Tutmus camdan bakiyolardi ogluma tutmus temiz cikarsa sonuc sevicem seni hemen alcam kucagima diyo. Demiyo ki 14 gun karantina da duralm diye daha küçücük kaldiramaz edemez olur ya demiyo hiç. 14 gun karantina diye boşuna demiyorlar ya adamlar belki cikar snradan hastalik uine diye. Kaynanama dedim iceri gecince valla gönlüm yok benm diye kendinin de dusunmesi lazm gerçi daha küçük diyerek dedim. Sen bile sirf bizlere gore bi tık daha yakin durdugun icin kucagina almazken byle bi halde almasina gönlüm yok dedim sen uygun dille syle artk bi sekilde dedim. Yeni kocam geldi ona da dedim bisey olmaz test negatif cikarsa nolcak ki dio alsn sevsin dio bende arkasndan dedim şu cocugu benden baska dusunen ne zman olacak ki diye bsey demedi. Valla icim bi tuhaf oldu ya pozitif ciksa ayri dert cikmasa ayri dert resmen

Ben de giricem canım çok az çalıştım onu da unuttum ya hamilelik bulantı-kusma li geçti bıraktım öyle ümitsiz vakayim ama gireyim bi rezil olayım

Aynen öyle herşey ateş pahası ucuz olanlar da çok kalitesiz

Ben de giricem canım çok az çalıştım onu da unuttum ya hamilelik bulantı-kusma li geçti bıraktım öyle ümitsiz vakayim ama gireyim bi rezil olayım
Sorma benim de çok umudum yok ama bir ihtimal işte alımlar da fena değil belki olur hatta inş olsun ikimizinde

Kuzum böyle hayat gitmez her şey eşinde bitiyor keşke ayrı olsanız ailesiyle
Ama bu durumda yapacak bir şey yok kendini üzmeden istediklerini yap takılma kimseye boşver bazen hiç bir şey düşünmeyip açık açık konuşmak en iyiysi

Vay be haydo karnımdayken nasil merak ederdim çok şükür şimdi sağlıkla yanımızdalar siz de arada bakıp bunu ben doğurdum ya ben ben dediginiz oluyor mu

Eklentiler

• Screenshot_20200827-073623.webp
    26 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…