- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Dimi ya.yolculuk yaparsak olur da napsam ki oto koltuğu alırım o fiyata belki.800 e satcamBence sat monte de edilmiyormuş zaten
Bebişlerde durmuyor büyüdüler zaten 6 aydan sonra zor birde mama sandelyem de var diyorsun
Çok iyi satıyorsun benceDimi ya.yolculuk yaparsak olur da napsam ki oto koltuğu alırım o fiyata belki.800 e satcam
Gaza geldim sat gitsin dimi ya ne işe yarayacaksa el kadar ana kucağı artıkÇok iyi satıyorsun bence
Sen bilirsin canım yine de ama ben olsam satırım Monte olmaması büyük sıkıntıGaza geldim sat gitsin dimi ya ne işe yarayacaksa el kadar ana kucağı artık
Aynen canım aldığım günden beri evde öyle boş boş duruyor.oğlumu da yatırdığımda 2-3 dakka sonra ağlamaya başlıyor hoşuna gitmiyor.tek kafama takılan soru yolculuktu ama çocuk onun içinde nasıl uzun yolculuk yapacaksa artık sırtı tutulur.bende satcam galiba.bu fiyata alacak biri daha bulunurmu bilmemSen bilirsin canım yine de ama ben olsam satırım Monte olmaması büyük sıkıntı
Aynn bizim kızda öyle çok çabuk ağlıyor pusetteki bende gelecek ay evime döneceö 6-7 saat rahat yol sürer nasıl zapedeceğimi düşünüyorum kara karaAynen canım aldığım günden beri evde öyle boş boş duruyor.oğlumu da yatırdığımda 2-3 dakka sonra ağlamaya başlıyor hoşuna gitmiyor.tek kafama takılan soru yolculuktu ama çocuk onun içinde nasıl uzun yolculuk yapacaksa artık sırtı tutulur.bende satcam galiba.bu fiyata alacak biri daha bulunurmu bilmem
Ya olmadi muz katmam bende. Yani anladigim herseyi ilk olarak kendini bi denemem gerek snra katabilirimpişşst aramizda kalsin..galiba bend e üşeniyorum
evet katılıyorum kocaman bir +1
irmik ve nisastayi daha once denemis olman lazim.seftali ve muzu da.eger buğday nisastasi kullanacaksan o da zaten irmikle ayni hammadde tek tek denemene gerek yok.muz pisinde tadi biraz degisiyor ama
Hem ic hem calisma bi de üstüne para iste. Ay ne duyarsizlk ama bu ya calisamayacak durumda olur hadi dersn ama bile bile de ne bilim. He masallh 3 kari alms hea issiz gucsz haliyleya ilahi aslı ya güldürdün valla eksik olma
Canım yazmayı unutmuşum ayrıyeten bizde araba kredisi ödüyoruz.ya babası işe yaramaz bi tip.üşengeçliğinden 3 karısına da bakamamış boşanmış.adam annesinin başının ucunda oturuyor onun maaşını yiyor şaka gibi.he alkolik aynı zamanda.eşim onun alkol parasını her bi bokunu gönderir.emeklisi bile yok sigorta sayfası tertemiz.eşim onun sıfırdan sigortasını ödüyor.ne yazıkki kp kv yönünden bahtsızım
Ben de giricem canım çok az çalıştım onu da unuttum ya hamilelik bulantı-kusma li geçti bıraktım öyle ümitsiz vakayim ama gireyim bi rezil olayımKızlar aranızda KPSS girecek var mı bugün yerler açıklandı istediğim gibi olmasa da kaç yoldur çalışıyorum sırf KPSS için 5,5 ay annemde kalmış olacam inş değer şimdiden dua edin bana. Artık son bulsun KPSS serüvenim de atanayım
Aynen öyle herşey ateş pahası ucuz olanlar da çok kalitesizBu da kullanışlı gibi duruyor. İkeanınkinden daha konforlu. Gerçekten herşey o kadar pahalılaşmış ki alınacak gibi değil. Benim kullandığım hemen herşey kızımda aldıklarım. Kızım 10 yaşında on yıldır sakladım herşeyi. Beşiğinden bebek arabasına. Mama sandalyesine geçen baktım 1200-1700 arası değişiyor. Zamanında da iyi olan şeyler pahalıydı ama alınmayacak kadar değildi. Şimdi herşey ederinin çok üstünde. Allah kolaylık versin herşeyi baştan alanlara.
Sorma benim de çok umudum yok ama bir ihtimal işte alımlar da fena değil belki olur hatta inş olsun ikimizindeBen de giricem canım çok az çalıştım onu da unuttum ya hamilelik bulantı-kusma li geçti bıraktım öyle ümitsiz vakayim ama gireyim bi rezil olayım
Inşallah hayırlısıyla kuzum allah gönlüne göre versinSorma benim de çok umudum yok ama bir ihtimal işte alımlar da fena değil belki olur hatta inş olsun ikimizinde
Aminnnnnn CanımInşallah hayırlısıyla kuzum allah gönlüne göre versin❤❤❤
Kuzum böyle hayat gitmez her şey eşinde bitiyor keşke ayrı olsanız ailesiyleMoralim yerlerde yine ya valla icim bi tuhaf oldu resmen aglucam az kaldi. Gorumcemgilin test sonucu bugn cikacak daha haber bekliyolar. Tutmus camdan bakiyolardi ogluma tutmus temiz cikarsa sonuc sevicem seni hemen alcam kucagima diyo. Demiyo ki 14 gun karantina da duralm diye daha küçücük kaldiramaz edemez olur ya demiyo hiç. 14 gun karantina diye boşuna demiyorlar ya adamlar belki cikar snradan hastalik uine diye. Kaynanama dedim iceri gecince valla gönlüm yok benm diye kendinin de dusunmesi lazm gerçi daha küçük diyerek dedim. Sen bile sirf bizlere gore bi tık daha yakin durdugun icin kucagina almazken byle bi halde almasina gönlüm yok dedim sen uygun dille syle artk bi sekilde dedim. Yeni kocam geldi ona da dedim bisey olmaz test negatif cikarsa nolcak ki dio alsn sevsin dio bende arkasndan dedim şu cocugu benden baska dusunen ne zman olacak ki diye bsey demedi. Valla icim bi tuhaf oldu ya pozitif ciksa ayri dert cikmasa ayri dert resmen
Teşekkürler canim bakalim bizde ❤Kızlar bu arada ek gıda için ayşe önerin sitesinde hafta hafta neler verilebileceği yazıyo ben ordan bakıp yapıyorum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?