- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ya basit birsey degil ki bu durum amaan neyse deyip gecsem. Hic mi dusunemiyolar anlamiyorm ki. Ama eger test negatif cikarsa severim derse tekrardan bu sefer derim yani cocugum söz konusu ister kırılsın ister gucensin umrumda olmaz kocamla da tartisirim gerekiyosa. Ama bu dusuncesizlikler beni mahvediyo ya valla cok sinirlerim bozuldu daha ortada net bisey bile yokkenKuzum böyle hayat gitmez her şey eşinde bitiyor keşke ayrı olsanız ailesiyle
Ama bu durumda yapacak bir şey yok kendini üzmeden istediklerini yap takılma kimseye boşver bazen hiç bir şey düşünmeyip açık açık konuşmak en iyiysi
Evet o el bizde deoyle surekli agizda arada çok sokuyo bulaniyo hemen nadiren de kusuyo. Ama daha kulaklari kesfedemedi bizimkiKizlar bebisler kulaklarını çekiştirip duruyor mu
Parmağını ağzına kanca gibi yapip midesini bulandırıyor mu
Benim hiç Hayel ettiğim gibi değil hiç bana benzemiyor oysa ultrason da tıpkı bendi babasını doğurmuşum gibi arkadaşım biri kopyala yapıştır yapmışsın yüzünü diyorVay be haydo karnımdaykennasil merak ederdim çok şükür şimdi sağlıkla yanımızdalar siz de arada bakıp bunu ben doğurdum ya ben ben dediginiz oluyor mu
Bence düşüncelerini söylemekten çekinme içinde tututuğın için büyüyor zaten boşver kim gücenirse gücensin sen güzellikle düşüncelerini söyle o anda ki yanlış anlaşılmalar olmasın araya kimseyi koymadan direk söyleYa basit birsey degil ki bu durum amaan neyse deyip gecsem. Hic mi dusunemiyolar anlamiyorm ki. Ama eger test negatif cikarsa severim derse tekrardan bu sefer derim yani cocugum söz konusu ister kırılsın ister gucensin umrumda olmaz kocamla da tartisirim gerekiyosa. Ama bu dusuncesizlikler beni mahvediyo ya valla cok sinirlerim bozuldu daha ortada net bisey bile yokken
Bu sefer evladm icin yapacagm yani bana baska yol birakmiyolar malesefBence düşüncelerini söylemekten çekinme içinde tututuğın için büyüyor zaten boşver kim gücenirse gücensin sen güzellikle düşüncelerini söyle o anda ki yanlış anlaşılmalar olmasın araya kimseyi koymadan direk söyle
Bizim kabak denemesi başarısızlıkla sonuçlandıİyi akşamlar kızlar benim oğlan ilk yaramazlığını yaptı bugünmasada kucağımda oturuyordu boş kase vardı elini nasıl hızlı atarsa kaseyi yere fırlattı kırıldı kızlar anne bunu saklayalım ilk kırdığı eşya diye diyorlar sıpam büyüdü de eşya kırıyor minnoş.
Yoğurt verdim bugün baya yedi gözünü ayırmıyor hiç kaseden yerken. Yarın da kabak püresi yapıyım diyorum bakalım.
Sade sevmeyebilir soğan sarımsak koyabilirsin haşlama yaparken pürelerin içine benim küçük kız hiç yemedi bebek yemeklerinden kendi yemekleimize tuz atmadan ona ayırırdım öyle yerdi. Halen mıy mıy eder yemek yerken bakalım bu nasıl olacakBizim kabak denemesi başarısızlıkla sonuçlandı☹ Yemedi benim oğlan sevmedi yogurdu hapur hupur yemişti ama
Havuca geç bence havucu sade ver sonra kabakla verirsinKızlar kabağı sevmedi napcam şimdi havuca mı geçeyim yoksa bir lokmada olsa 3 gün boyunca kabağı deneyeyim mi? Kabakta 3 gün kuralı yapmasak nolur? Kabaktan kim alerji olmuşki bugüne kadar
Kizlar bebisler kulaklarını çekiştirip duruyor mu
Hmm mantıklı havuçtan bişi olmazsa karışık püre yaparım sağol cınımmHavuca geç bence havucu sade ver sonra kabakla verirsin
Eveeettt bunlara ek bir de haydo üstünü cekistiriyo yakasıni emmeye çalışıyoKizlar bebisler kulaklarını çekiştirip duruyor mu
Kulaklarını saçlarını sinirlenince çekiştiriyor saçını başını yolmaya başladı yine diyorum benKizlar bebisler kulaklarını çekiştirip duruyor mu
Aynı benim kız da babanın kopyası kocamı doğurmuşum diyorum ben deBenim hiç Hayel ettiğim gibi değil hiç bana benzemiyor oysa ultrason da tıpkı bendi babasını doğurmuşum gibi arkadaşım biri kopyala yapıştır yapmışsın yüzünü diyor
Şaka maka benim yavrum benim kızım olduğuna bende İnanamıyorum
Pusetle yola çıktın mı daha önce ne kadar durdu içinde?Aynn bizim kızda öyle çok çabuk ağlıyor pusetteki bende gelecek ay evime döneceö 6-7 saat rahat yol sürer nasıl zapedeceğimi düşünüyorum kara kara
Ya sorma gülüm ya benim kanayan yaralarımdan biri dahaHem ic hem calisma bi de üstüne para iste. Ay ne duyarsizlk ama bu ya calisamayacak durumda olur hadi dersn ama bile bile de ne bilim. He masallh 3 kari alms hea issiz gucsz haliyle
Ben 2 saatlik yola gidip geliyorum eğer uyumazsa asla oto koltuğunda durmuyor kucak diye kendini parçalıyor. Uyku saatine denk getiriyorum hep mama filan yapıyorum mamayı içip bayılıyo yol bitmeden uyanırsa yandıkKızlar seyahate çıkıp bebeğini hep kucağında taşıyan oldu mu acaba?
10 günlükken çıktık canım6,5 saat yol geldik ara ara dinlendik falan ama o zaman çok rahattı ağlamaya bile mecali yoktu şimdi olmuş cadıPusetle yola çıktın mı daha önce ne kadar durdu içinde?
Moralim yerlerde yine ya valla icim bi tuhaf oldu resmen aglucam az kaldi. Gorumcemgilin test sonucu bugn cikacak daha haber bekliyolar. Tutmus camdan bakiyolardi ogluma tutmus temiz cikarsa sonuc sevicem seni hemen alcam kucagima diyo. Demiyo ki 14 gun karantina da duralm diye daha küçücük kaldiramaz edemez olur ya demiyo hiç. 14 gun karantina diye boşuna demiyorlar ya adamlar belki cikar snradan hastalik uine diye. Kaynanama dedim iceri gecince valla gönlüm yok benm diye kendinin de dusunmesi lazm gerçi daha küçük diyerek dedim. Sen bile sirf bizlere gore bi tık daha yakin durdugun icin kucagina almazken byle bi halde almasina gönlüm yok dedim sen uygun dille syle artk bi sekilde dedim. Yeni kocam geldi ona da dedim bisey olmaz test negatif cikarsa nolcak ki dio alsn sevsin dio bende arkasndan dedim şu cocugu benden baska dusunen ne zman olacak ki diye bsey demedi. Valla icim bi tuhaf oldu ya pozitif ciksa ayri dert cikmasa ayri dert resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?