2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya basit birsey degil ki bu durum amaan neyse deyip gecsem. Hic mi dusunemiyolar anlamiyorm ki. Ama eger test negatif cikarsa severim derse tekrardan bu sefer derim yani cocugum söz konusu ister kırılsın ister gucensin umrumda olmaz kocamla da tartisirim gerekiyosa. Ama bu dusuncesizlikler beni mahvediyo ya valla cok sinirlerim bozuldu daha ortada net bisey bile yokken

Vay be haydo karnımdayken nasil merak ederdim çok şükür şimdi sağlıkla yanımızdalar siz de arada bakıp bunu ben doğurdum ya ben ben dediginiz oluyor mu
Benim hiç Hayel ettiğim gibi değil hiç bana benzemiyor oysa ultrason da tıpkı bendi babasını doğurmuşum gibi arkadaşım biri kopyala yapıştır yapmışsın yüzünü diyor
Şaka maka benim yavrum benim kızım olduğuna bende İnanamıyorum

Eklentiler

• 13825A13-CBB3-4DA7-B222-0381D8294074.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 68
Bence düşüncelerini söylemekten çekinme içinde tututuğın için büyüyor zaten boşver kim gücenirse gücensin sen güzellikle düşüncelerini söyle o anda ki yanlış anlaşılmalar olmasın araya kimseyi koymadan direk söyle

Bu sefer evladm icin yapacagm yani bana baska yol birakmiyolar malesef

İyi akşamlar kızlar benim oğlan ilk yaramazlığını yaptı bugün masada kucağımda oturuyordu boş kase vardı elini nasıl hızlı atarsa kaseyi yere fırlattı kırıldı kızlar anne bunu saklayalım ilk kırdığı eşya diye diyorlar sıpam büyüdü de eşya kırıyor minnoş.
Yoğurt verdim bugün baya yedi gözünü ayırmıyor hiç kaseden yerken. Yarın da kabak püresi yapıyım diyorum bakalım.

Bizim kabak denemesi başarısızlıkla sonuçlandı Yemedi benim oğlan sevmedi yogurdu hapur hupur yemişti ama

Bizim kabak denemesi başarısızlıkla sonuçlandı☹ Yemedi benim oğlan sevmedi yogurdu hapur hupur yemişti ama
Sade sevmeyebilir soğan sarımsak koyabilirsin haşlama yaparken pürelerin içine benim küçük kız hiç yemedi bebek yemeklerinden kendi yemekleimize tuz atmadan ona ayırırdım öyle yerdi. Halen mıy mıy eder yemek yerken bakalım bu nasıl olacak

Kizlar bebisler kulaklarını çekiştirip duruyor mu
Parmağını ağzına kanca gibi yapip midesini bulandırıyor mu
Kulaklarını saçlarını sinirlenince çekiştiriyor saçını başını yolmaya başladı yine diyorum ben
Aynı benim kız da babanın kopyası kocamı doğurmuşum diyorum ben de

Hem ic hem calisma bi de üstüne para iste. Ay ne duyarsizlk ama bu ya calisamayacak durumda olur hadi dersn ama bile bile de ne bilim. He masallh 3 kari alms hea issiz gucsz haliyle
Ya sorma gülüm ya benim kanayan yaralarımdan biri daha o adam yüzünden benim düğünüm olmadı bi gelinlik giyemedim sadece nikahla evlendim.çocuklarıma ilerde göstereceğim gelinlikli bi fotom bile yok.uzun hikaye.ona rağmen utanmaz herif eşime dedi ki,biZ 7 senelik evliyiz evlenince taksitle eşya aldık hiç destek görmedik onlardan.bana para gönderemiyceksen boşan o zaman dedi eşime.içki parası gelmek zorunda adamın.sinirlerim depreşiyor hala.eşim kıyamıyor ama.ben ara sıra sinirlenip laf söyleyince hemen savunmaya geçiyor eşim.o yüzden pek söylenmiyorum eskisi gibi.tuhaf insanlar

Kızlar seyahate çıkıp bebeğini hep kucağında taşıyan oldu mu acaba?
Ben 2 saatlik yola gidip geliyorum eğer uyumazsa asla oto koltuğunda durmuyor kucak diye kendini parçalıyor. Uyku saatine denk getiriyorum hep mama filan yapıyorum mamayı içip bayılıyo yol bitmeden uyanırsa yandık

canimm sen neden bu kadar kasiyorsun kendini..neden bu kadar dert ediyorsun.. alıcaksın kucağina miss gibi.yapisacaksin bebene..kusura bakmayin henuz karantinaniz bitmedi sonuc pozitif de olabilir 14 gün sonra belli olur.ben çocuğumu riske atamam diyeceksin. yok ya nolacak diye bebeye yapışmaya kalkarsa bir guzel geri adim atıp yüzüne bakarak veremem diyeceksin.seninki dogunca sen verirsin.bu benim de gec ya Allah askina.eger birileri bisey diyecek olursa annesiyim.onun icin en iyisini ben bilirim de.bunlari kavga eder gibi değil.sadece kendini net ve tok bir sesle ifade et.yani bunu bebegin icin yaptigini korona olmasa dert etmeyecegini soyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…