İyi akşamlar kızlar benim oğlan ilk yaramazlığını yaptı bugünmasada kucağımda oturuyordu boş kase vardı elini nasıl hızlı atarsa kaseyi yere fırlattı kırıldı kızlar anne bunu saklayalım ilk kırdığı eşya diye diyorlar sıpam büyüdü de eşya kırıyor minnoş.
Yoğurt verdim bugün baya yedi gözünü ayırmıyor hiç kaseden yerken. Yarın da kabak püresi yapıyım diyorum bakalım.
Kızlar kabağı sevmedi napcam şimdi havuca mı geçeyim yoksa bir lokmada olsa 3 gün boyunca kabağı deneyeyim mi? Kabakta 3 gün kuralı yapmasak nolur? Kabaktan kim alerji olmuşki bugüne kadar
Ben 2 saatlik yola gidip geliyorum eğer uyumazsa asla oto koltuğunda durmuyor kucak diye kendini parçalıyor. Uyku saatine denk getiriyorum hep mama filan yapıyorum mamayı içip bayılıyo yol bitmeden uyanırsa yandık
Teşekkürler canlar çocukla yolculuğa çıkmak zulüm valla10 günlükken çıktık canım6,5 saat yol geldik ara ara dinlendik falan ama o zaman çok rahattı ağlamaya bile mecali yoktu şimdi olmuş cadı
Ne ilginc bu bebekler beeKızlar bebeğim yaklaşık 15 gündür sağ göğsümü reddediyo bir iki çekip kendini geri atıyo ve asla tekrar almıyo sebep ne olabilir? Birde o göğsümü emerken karnında çok feci gaz sesleri oluşuyo ve kıvranmaya başlıyor ama sol mememi emdiğinde o sesler yok kıvranma yok bu neden olebilir sizce?
Aynen kanka ya keşke emme gibi konuşma refleksiyle doğsaydı bütün bebekler doğar doğmaz konuşmaya başlasaydı ne iyi olurdu çocuk büyütmek hiç sıkıntı olmazdıNe ilginc bu bebekler bee
Dugun niye olmadi onu anlayamadm da. Ben de nikahla gittim bi elbise flam hemde yıldırım nikahi oldu bizim ki. Bende isterdm de olmadi snra foto cekelm dedik aman dur aman snra derken tam niyetlendik gelinlik arayışına girdim hamile oldugumu öğrendim oyle oyle iptal oldu iste. Hamile cekimi yapiyim dedim o da olmadi hep riskli gecti süreç. İnsallah 1 yas resmi istiyorm tabi ailecek de esim ben oglum olarak cekelim diyorm bakalm bu olacak miYa sorma gülüm ya benim kanayan yaralarımdan biri dahao adam yüzünden benim düğünüm olmadı bi gelinlik giyemedim sadece nikahla evlendim.çocuklarıma ilerde göstereceğim gelinlikli bi fotom bile yok.uzun hikaye.ona rağmen utanmaz herif eşime dedi ki,biZ 7 senelik evliyiz evlenince taksitle eşya aldık hiç destek görmedik onlardan.bana para gönderemiyceksen boşan o zaman dedi eşime.içki parası gelmek zorunda adamın.sinirlerim depreşiyor hala.eşim kıyamıyor ama.ben ara sıra sinirlenip laf söyleyince hemen savunmaya geçiyor eşim.o yüzden pek söylenmiyorum eskisi gibi.tuhaf insanlar
Aynen oyle haklısın canm. Ama dedigi anda kan beynime sıçradı resmen ki diyecegim de eger oyle bsey olursa. Dogurmus olsan ve eşinin tarafından byle bi durum yasasan snra ver deseler verir miydin diye ki vermez yani bu ortamda. Kolay kolay sesimi cikarmam ama evladm söz konusu ya gecer de kaldiramazsa bu durumu Allahm korusun demesi bile bi tuhaf olurken. Valla ister kavga ister baska bsey yaparm cocugm icin yani hakliyim sonuçtacanimm sen neden bu kadar kasiyorsun kendini..neden bu kadar dert ediyorsun.. alıcaksın kucağina miss gibi.yapisacaksin bebene..kusura bakmayin henuz karantinaniz bitmedi sonuc pozitif de olabilir 14 gün sonra belli olur.ben çocuğumu riske atamam diyeceksin. yok ya nolacak diye bebeye yapışmaya kalkarsa bir guzel geri adim atıp yüzüne bakarak veremem diyeceksin.seninki dogunca sen verirsin.bu benim de gec ya Allah askina.eger birileri bisey diyecek olursa annesiyim.onun icin en iyisini ben bilirim de.bunlari kavga eder gibi değil.sadece kendini net ve tok bir sesle ifade et.yani bunu bebegin icin yaptigini korona olmasa dert etmeyecegini soyle.
Ben canımKızlar seyahate çıkıp bebeğini hep kucağında taşıyan oldu mu acaba?
Ahah ciddi mi ya pardon canımya ben o kızları yerim yaaaAllahim ne tatlı romantik bişibişiler bunlar yaaa
öhöööm öhöm..birileri kabaktan alerji olan var mı dimişeveett varr bizz
ben bile yiyemiyorum.mutlaka 3 günü bekle.yogurtla karıştırıp dene
Peki ne kadar sürede bi içiyorsun canım ben günde 1 tane içiyorum bazen 2 yi bulduğum da oluyor.sen süt veriyorsun diymi
Yok canm mama iciyo ondan rahatim o konuda. Evliyken de esim alırdı da hamileyken asla icmedm snrasinda da kocam kızıyo ama birakamadigim icin evde kimse yokken icerim hâlâPeki ne kadar sürede bi içiyorsun canım ben günde 1 tane içiyorum bazen 2 yi bulduğum da oluyor.sen süt veriyorsun diymi
Ben hiç kullanmadım canım bilemiyorum süte geçince etkisi nasıl olur. Üşütmemeye dikkat et sen havalar soğuyor bu araKızlar ben arada sigara içiyorum yani günde 1 tane falan geceleri balkona çıkıp,oğlum 10 gündür öksürmeye falan başladı sürekli.acaba benim içtiğim sigara sütüme geçipte mi öksürtüyordur bi bilgisi olan varmı? Yoksa vantilatörden mi üşüttü anlamadım ki.yani boğum boğum hırıltılı bi öksürük değil,ama öksürüyor yani
Buralar sıcak diye geceleri hala zıbınla yatırıyorum birde vantilatör falan.tayt giydirmeye başlıycam artık çorap ta öyle canım bakalımBen hiç kullanmadım canım bilemiyorum süte geçince etkisi nasıl olur. Üşütmemeye dikkat et sen havalar soğuyor bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?