2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

ya ben o kızları yerim yaaa Allahim ne tatlı romantik bişibişiler bunlar yaaa

Kızlar kabağı sevmedi napcam şimdi havuca mı geçeyim yoksa bir lokmada olsa 3 gün boyunca kabağı deneyeyim mi? Kabakta 3 gün kuralı yapmasak nolur? Kabaktan kim alerji olmuşki bugüne kadar

öhöööm öhöm..birileri kabaktan alerji olan var mı dimiş eveett varr bizz
ben bile yiyemiyorum.mutlaka 3 günü bekle.yogurtla karıştırıp dene

Ben 2 saatlik yola gidip geliyorum eğer uyumazsa asla oto koltuğunda durmuyor kucak diye kendini parçalıyor. Uyku saatine denk getiriyorum hep mama filan yapıyorum mamayı içip bayılıyo yol bitmeden uyanırsa yandık
10 günlükken çıktık canım6,5 saat yol geldik ara ara dinlendik falan ama o zaman çok rahattı ağlamaya bile mecali yoktu şimdi olmuş cadı
Teşekkürler canlar çocukla yolculuğa çıkmak zulüm valla

Kızlar bebeğim yaklaşık 15 gündür sağ göğsümü reddediyo bir iki çekip kendini geri atıyo ve asla tekrar almıyo sebep ne olabilir? Birde o göğsümü emerken karnında çok feci gaz sesleri oluşuyo ve kıvranmaya başlıyor ama sol mememi emdiğinde o sesler yok kıvranma yok bu neden olebilir sizce?

Ne ilginc bu bebekler bee

Dugun niye olmadi onu anlayamadm da. Ben de nikahla gittim bi elbise flam hemde yıldırım nikahi oldu bizim ki. Bende isterdm de olmadi snra foto cekelm dedik aman dur aman snra derken tam niyetlendik gelinlik arayışına girdim hamile oldugumu öğrendim oyle oyle iptal oldu iste. Hamile cekimi yapiyim dedim o da olmadi hep riskli gecti süreç. İnsallah 1 yas resmi istiyorm tabi ailecek de esim ben oglum olarak cekelim diyorm bakalm bu olacak mi

Aynen oyle haklısın canm. Ama dedigi anda kan beynime sıçradı resmen ki diyecegim de eger oyle bsey olursa. Dogurmus olsan ve eşinin tarafından byle bi durum yasasan snra ver deseler verir miydin diye ki vermez yani bu ortamda. Kolay kolay sesimi cikarmam ama evladm söz konusu ya gecer de kaldiramazsa bu durumu Allahm korusun demesi bile bi tuhaf olurken. Valla ister kavga ister baska bsey yaparm cocugm icin yani hakliyim sonuçta

Kızlar seyahate çıkıp bebeğini hep kucağında taşıyan oldu mu acaba?
Ben canım 8-9 saat yolculuk yaptık 1 hafta önce geldik. Pusetini de aldım yanıma uyurken onda çabuk uyandı hep koyamadım aldım bagaja attım. İnce küçük bir yün yorgan vardı onu almıştım yanıma kucağıma serdim kucağımda uyuya uyuya geldi. Durmazsa ayaklarımı uzattım yorganın üstünde sallaya sallaya getirdim uyanık olduğu sürede de koltuğa yatırdım etrafa baktı.tehlikeli Allah korusun ama durmadı pusetinde.

Ahah ciddi mi ya pardon canım Tamamdır bu işin şakası yok mutlaka 3 gün kuralı

Kızlar ben arada sigara içiyorum yani günde 1 tane falan geceleri balkona çıkıp,oğlum 10 gündür öksürmeye falan başladı sürekli.acaba benim içtiğim sigara sütüme geçipte mi öksürtüyordur bi bilgisi olan varmı? Yoksa vantilatörden mi üşüttü anlamadım ki.yani boğum boğum hırıltılı bi öksürük değil,ama öksürüyor yani

Kizlar yine sorunsal geldim ne degisik dimi

Gorumcemgl test negatif cikti ve bunlar hemen esimin babannesi köyüne gidelim dediler ben de kv ye gitmek istemedigimi söyledim tm kb gelsin derim ben dedi. Neyse kb geldi hadi gidelim flan dedi kv de gelmek istemiyo gelin dedi niye vs dedim hani beraber yasiyorz ama her zaman sizin her gittiginizde gidrcek degiliz oglun da kac kere istemedi ama zorla götürdünüz bizi hep ama istemiyorum yani dedim. Olmaz gidilecek yok oyle dio hemen bende inatlastm ama sakimce dedm biz kucuk değiliz 24 27 yasinda insanlariz zorlayamazsiniz her zman bu sefer gitmek istemiyorm tm niye demiyosunz yani bi siz gidersinz snra zaman gecer biz de geliriz ama daha 4 5 gun once ordaydik yapmayin yani dedim hemen parliyo tm bundan snra gelmeyin sakın köye adim dahi atmicaksiniz da bilmem nasi bagiriyo hemen. İlk defa icimden geleni syledim o da zorlamaya çalıştığı icin yaptim. Geri kv diyo ki tm biz gidelim akşam kocasiyla gelsin yok Allah yok inatla diretiyodu galip ben oldum gitmedim. Ama ne ara kocama yetistirdilerse defalarca beni aradi smdi daha gitmemislerdi onlar o yzden acmadm smdi arayacagim onlar varken konusamazdm çünkü

Peki ne kadar sürede bi içiyorsun canım ben günde 1 tane içiyorum bazen 2 yi bulduğum da oluyor.sen süt veriyorsun diymi
Yok canm mama iciyo ondan rahatim o konuda. Evliyken de esim alırdı da hamileyken asla icmedm snrasinda da kocam kızıyo ama birakamadigim icin evde kimse yokken icerim hâlâ

Ben hiç kullanmadım canım bilemiyorum süte geçince etkisi nasıl olur. Üşütmemeye dikkat et sen havalar soğuyor bu ara

Ben hiç kullanmadım canım bilemiyorum süte geçince etkisi nasıl olur. Üşütmemeye dikkat et sen havalar soğuyor bu ara
Buralar sıcak diye geceleri hala zıbınla yatırıyorum birde vantilatör falan.tayt giydirmeye başlıycam artık çorap ta öyle canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…