Dişler geliyordur belki canım pusetine koysan durmaz mı mutfakta eline bişeyler versen falan en azından 5 dk çorba koyarsın ocağaKizlar gunaydiin5 aylik olmamiza 3 gun kaldi ama benim kiz yine zivanadan cıktı ne oluyor anlamiyorum bagirarak agliyor yalnz birakamiyorum yemek yapicam aglayip duruyor sacinin arkasıni birbirine girdirmis nasil becermisse acilmiyor gecende aynisiydi kestim mecburen simdi yine kesicem. Dislerimi geliyor anlamiyorun ya
Doğumdan sonraki hafta 3-4 tane içmiştim birde geçen hafta arkadaşlarla buluştuk öyle 2-3 tane içtimKızlar arada sigara içen var mı peki
İçtikten 3 saat sorma emzir zararı yarı yarıya düşüyormuşKızlar ben arada sigara içiyorum yani günde 1 tane falan geceleri balkona çıkıp,oğlum 10 gündür öksürmeye falan başladı sürekli.acaba benim içtiğim sigara sütüme geçipte mi öksürtüyordur bi bilgisi olan varmı? Yoksa vantilatörden mi üşüttü anlamadım ki.yani boğum boğum hırıltılı bi öksürük değil,ama öksürüyor yani
Kız ömrünü yiyecekler ha ama bence de kırmadn güzellikle düşüncelerini söyleyip empati yaparsan bir yerden sonra düzelirsiniz inşKizlar yine sorunsal geldim ne degisik dimi
Gorumcemgl test negatif cikti ve bunlar hemen esimin babannesi köyüne gidelim dediler ben de kv ye gitmek istemedigimi söyledim tm kb gelsin derim ben dedi. Neyse kb geldi hadi gidelim flan dedi kv de gelmek istemiyo gelin dedi niye vs dedim hani beraber yasiyorz ama her zaman sizin her gittiginizde gidrcek degiliz oglun da kac kere istemedi ama zorla götürdünüz bizi hep ama istemiyorum yani dedim. Olmaz gidilecek yok oyle dio hemen bende inatlastm ama sakimce dedm biz kucuk değiliz 24 27 yasinda insanlariz zorlayamazsiniz her zman bu sefer gitmek istemiyorm tm niye demiyosunz yani bi siz gidersinz snra zaman gecer biz de geliriz ama daha 4 5 gun once ordaydik yapmayin yani dedim hemen parliyo tm bundan snra gelmeyin sakın köye adim dahi atmicaksiniz da bilmem nasi bagiriyo hemen. İlk defa icimden geleni syledim o da zorlamaya çalıştığı icin yaptim. Geri kv diyo ki tm biz gidelim akşam kocasiyla gelsin yok Allah yok inatla diretiyodu galip ben oldum gitmedim. Ama ne ara kocama yetistirdilerse defalarca beni aradi smdi daha gitmemislerdi onlar o yzden acmadm smdi arayacagim onlar varken konusamazdm çünkü
ucakta 1 bucuk saat kucagimda geldi anami aglattiKızlar seyahate çıkıp bebeğini hep kucağında taşıyan oldu mu acaba?
Eline dislik veriyorum onla savasiyor agiz bezi veriyorum onlada savasiyor kendini asagiya kaydırıyor anakucaginda kemer takili degilse ayaklari yere gelene kadar kayiyor ilgi istiyor uykusu var biliyorum yarim saat uyuyor hemen kalkiyor normalde sallardim devam ederdi uykuya simdi uymuyor emzigi agzindan cikariyor ben takiyorum o çıkarıyor birde ona agliyor simdi ayagima aldim salliyorum bakalimDişler geliyordur belki canım pusetine koysan durmaz mı mutfakta eline bişeyler versen falan en azından 5 dk çorba koyarsın ocağa
Ben geçen telefonda çizgi film açtım sustu bence anlıyorucakta 1 bucuk saat kucagimda geldi anami aglatti
Eline dislik veriyorum onla savasiyor agiz bezi veriyorum onlada savasiyor kendini asagiya kaydırıyor anakucaginda kemer takili degilse ayaklari yere gelene kadar kayiyor ilgi istiyor uykusu var biliyorum yarim saat uyuyor hemen kalkiyor normalde sallardim devam ederdi uykuya simdi uymuyor emzigi agzindan cikariyor ben takiyorum o çıkarıyor birde ona agliyor simdi ayagima aldim salliyorum bakalimsuan bir tek kucakta gezince birde tv acinca duruyor tv yede nasil bakiyor cizgi filmlere sanki anliyorda essek
Valla konustum eşimle aynen bu sekilde guzellikle söyledim dedim anlattm ne dediysem o da nyse kapat dedi telefnu kapattk hakliyim cnku. Daha aksam gelince yine baslar kb ama tm deyip boyun bükmek istemiyorm. Onlar gelmeden once esim eve gelecek ona da diyecegim artk daha ne zaman kendi evimize cikacagimiz belli degl 2 yil olacak nerdeyse bu eve geleli artk ağırlığını koymak zorundasin yksa daha cok tartis.a cikar diyecegim yani olacak gbi degil artk ya iyice seyini cikardilar nerdeyse hergun gidecekler yani az kaldiKız ömrünü yiyecekler ha ama bence de kırmadn güzellikle düşüncelerini söyleyip empati yaparsan bir yerden sonra düzelirsiniz inş
Belki de artk yanliz kalmak istemiyordur canm. Biz 4 bucuk oldk ilgi istiyo resmen yani iş yapacagm sira oyun halisinda duruyo müzik caldikca hirslanip ayagiyla iyice basiuo. Artk buyudukce yanliz kalmak istemiyorlar bence mutfaga bisey serip konussan surekli o sirada da işini yapsan. Yuz üstü duruyosa eger seviyosa biraz uzagina oyincak vs koyKizlar gunaydiin5 aylik olmamiza 3 gun kaldi ama benim kiz yine zivanadan cıktı ne oluyor anlamiyorum bagirarak agliyor yalnz birakamiyorum yemek yapicam aglayip duruyor sacinin arkasıni birbirine girdirmis nasil becermisse acilmiyor gecende aynisiydi kestim mecburen simdi yine kesicem. Dislerimi geliyor anlamiyorun ya
Sanki benim kızımı anlatmışsın sadece uykusu zaten kötüydü daha da kötüleşti. Uykudan uyanması ayrı problem uykuya geçmesi ayrı problem.ucakta 1 bucuk saat kucagimda geldi anami aglatti
Eline dislik veriyorum onla savasiyor agiz bezi veriyorum onlada savasiyor kendini asagiya kaydırıyor anakucaginda kemer takili degilse ayaklari yere gelene kadar kayiyor ilgi istiyor uykusu var biliyorum yarim saat uyuyor hemen kalkiyor normalde sallardim devam ederdi uykuya simdi uymuyor emzigi agzindan cikariyor ben takiyorum o çıkarıyor birde ona agliyor simdi ayagima aldim salliyorum bakalimsuan bir tek kucakta gezince birde tv acinca duruyor tv yede nasil bakiyor cizgi filmlere sanki anliyorda essek
ya bilemiyorum cnm keske oturup kendi basina oynasa ☺cok mu sey istiyorum valla onu sallerken ben uyucamBen geçen telefonda çizgi film açtım sustu bence anlıyor
Bence bu ara yalnız kalmak istemiyorlar bizim de öyle uyanıkken savaş halindeyiz sürekli kafa kalkıyor
Bence dişten değil oturmak istiyorlar birde her yere dokunmak tutmak istiyorlarlar ama daha kavramayı bile beceremiyor
Huysuzluğunu buna bağlıyorum ben
Cnm uykusu geliyor ama uyumuyor sonrada huysuz oluyor gecen hafta iyiydi bu hafta boyle oldu kaldir indir sirtim agridi. Inan 5 dk yalniz birakmiyorum wc ye bile kosa kosa gidip geliyorum. Dun esimle disari yolladim artik evi supurdum sildim yatak yorgan degistirdim bana hic firsat vermiyor gun icerisindeBelki de artk yanliz kalmak istemiyordur canm. Biz 4 bucuk oldk ilgi istiyo resmen yani iş yapacagm sira oyun halisinda duruyo müzik caldikca hirslanip ayagiyla iyice basiuo. Artk buyudukce yanliz kalmak istemiyorlar bence mutfaga bisey serip konussan surekli o sirada da işini yapsan. Yuz üstü duruyosa eger seviyosa biraz uzagina oyincak vs koy
Senin ki ne kadarlik suan cnm ? Insallah ataktir duzelir yada distir yoksa bu böyle mahveder beni sacini basinida cekiyor seninki gibiSanki benim kızımı anlatmışsın sadece uykusu zaten kötüydü daha da kötüleşti. Uykudan uyanması ayrı problem uykuya geçmesi ayrı problem.
Valla konustum eşimle aynen bu sekilde guzellikle söyledim dedim anlattm ne dediysem o da nyse kapat dedi telefnu kapattk hakliyim cnku. Daha aksam gelince yine baslar kb ama tm deyip boyun bükmek istemiyorm. Onlar gelmeden once esim eve gelecek ona da diyecegim artk daha ne zaman kendi evimize cikacagimiz belli degl 2 yil olacak nerdeyse bu eve geleli artk ağırlığını koymak zorundasin yksa daha cok tartis.a cikar diyecegim yani olacak gbi degil artk ya iyice seyini cikardilar nerdeyse hergun gidecekler yani az kaldi
Yok canım telefonu da anlıyor mu merak ettim denedim sadece ama bencede 10-15 dk zararı olmaz yineya bilemiyorum cnm keske oturup kendi basina oynasa ☺cok mu sey istiyorum valla onu sallerken ben uyucambirde tv izletiyor musun arada zararli diyorlar ama 15 dk dan flan birsey olmaz bencr ne zarari olacak ki ben bu ara 10 ar dk acip isimi yapip sonra kapatıyorum idare ediyor onu napayim
Cnm uykusu geliyor ama uyumuyor sonrada huysuz oluyor gecen hafta iyiydi bu hafta boyle oldu kaldir indir sirtim agridi. Inan 5 dk yalniz birakmiyorum wc ye bile kosa kosa gidip geliyorum. Dun esimle disari yolladim artik evi supurdum sildim yatak yorgan degistirdim bana hic firsat vermiyor gun icerisinde
Çok iyi ya benim de geçen uyanıkken tuttu birkaç gün yine bıraktı canım biberonun resmini atar mısın birdeKızlar meme reddi yaşayanlar ben medelanın biberonuyla memeye geri döndürdüm. 5 gündür aventi bırakıp medela calma ya geçtim. Tekrar önce gece ve uykuda şimdi uykuya geçeceği zaman emmeye başladı. Yine sütüm az olduğu için bırakıyor bir süre sonra o zaman da biberonla mamayı veriyorum ama en azından çıldırmıyor emmemek için. İlk günler diğer biberonu istedi ağladı ama vermedim. Sanki unuttu gibi. Mama içme miktarımız azaldı ama zorlandığı için mamayı hüpletemiyor. Doktorun tavsiyesiyle içemediği miktarı da kaşıkla veriyorum. Alıyor. Meme reddi yaşayan varsa denesin faydasını gördüm
Canım yere yorgan ser debelensin üstünde oyuncaklarını falan koy, bi 5-10 dk oynuyo benimkiKizlar gunaydiin5 aylik olmamiza 3 gun kaldi ama benim kiz yine zivanadan cıktı ne oluyor anlamiyorum bagirarak agliyor yalnz birakamiyorum yemek yapicam aglayip duruyor sacinin arkasıni birbirine girdirmis nasil becermisse acilmiyor gecende aynisiydi kestim mecburen simdi yine kesicem. Dislerimi geliyor anlamiyorun ya
Benm ablam da ayni o durumda kucaktan inmek istemiyo hic cok zorluyor onuya bilemiyorum cnm keske oturup kendi basina oynasa ☺cok mu sey istiyorum valla onu sallerken ben uyucambirde tv izletiyor musun arada zararli diyorlar ama 15 dk dan flan birsey olmaz bencr ne zarari olacak ki ben bu ara 10 ar dk acip isimi yapip sonra kapatıyorum idare ediyor onu napayim
Cnm uykusu geliyor ama uyumuyor sonrada huysuz oluyor gecen hafta iyiydi bu hafta boyle oldu kaldir indir sirtim agridi. Inan 5 dk yalniz birakmiyorum wc ye bile kosa kosa gidip geliyorum. Dun esimle disari yolladim artik evi supurdum sildim yatak yorgan degistirdim bana hic firsat vermiyor gun icerisinde
4,5 aylık canımSenin ki ne kadarlik suan cnm ? Insallah ataktir duzelir yada distir yoksa bu böyle mahveder beni sacini basinida cekiyor seninki gibi
Sizin atak haftasi bitmis olmali . Diş geliyor bence ondan yapiyor .Kizlar gunaydiin5 aylik olmamiza 3 gun kaldi ama benim kiz yine zivanadan cıktı ne oluyor anlamiyorum bagirarak agliyor yalnz birakamiyorum yemek yapicam aglayip duruyor sacinin arkasıni birbirine girdirmis nasil becermisse acilmiyor gecende aynisiydi kestim mecburen simdi yine kesicem. Dislerimi geliyor anlamiyorun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?