2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cnm allah kolaylik versin valla bizdede hamak bn kiz üçümüz savasiyorz.

Kızlar arada sigara içen var mı peki

kızlaaaaarrr yapmayıııınnn..hem size hem bebeklerinize yazık

al benden de o kadar baharcim.bizim bebelerin arasi bir hafta.herhalde dis huzursuzlugu bu.ben oyle dusunuyorum.hafif ates de var çünkü

Kizlar esimin yanında calisan bir adam covidli cikmis esim dun görüşmüş maske fln vardi diyor ama simdi dusta. Esimede testyapmislr yarin sonuc cikacak ins birsey yokturve

gecmis olsun yoktur canim meraklanma.bazen ayni evin icinde iki kisiye bile geçmiyormus.annemlerin komsusu kari koca bir de 2 aylik bebek.sadece kocasinda cikmis bebekle annede yok.. virusun coklugu onemli. siz yine de bu gece baba beyden uzak durun

Ben kaç gündür biberon savaşı veriyorum canım aventi hiç almak istemiyor lansinoh ve mamajoo biberonlarını merak ediyorum acaba tutar mı diye ağzına değdiği anda ağlamaya başlıyor biberon dediğin biberona baktım biraz pahalı gibi alırsam tutacağına olan inancım çok az olmadı onu da denerim artık

Kizlar esimin yanında calisan bir adam covidli cikmis esim dun görüşmüş maske fln vardi diyor ama simdi dusta. Esimede testyapmislr yarin sonuc cikacak ins birsey yokturve
Maske varmış inş bulaşmaz aman canım siz uzak durun şekerparenin dediği gibi bizim de komşu Coronaydı eşine ve 2 çoçuğuna bulaşmamıştı

al benden de o kadar baharcim.bizim bebelerin arasi bir hafta.herhalde dis huzursuzlugu bu.ben oyle dusunuyorum.hafif ates de var çünkü
evet dis sanirim cok bagiriyor birde
yagmur1212 cnm yerede birakiyorum oyun halisina flan oyuncaklari tutuyor agzina cekiyor bagiriyor bagirmasa iyi
Bnceds yok iyiyiz cnku ama bu illet kndini belli etmiyor ya

Merhaba ben dün ayaklarımı üşüttüm bugün de biraz halsizdim ve boğazım da ağrıyordu. Doktora sordum Nurofen içilebiliyormuş. Ama evde Nurofen cold vardı farklılarmış ben cold olanını içtim. Hiç içinizde emzirirken Nurofen cold kullanan oldu mu?

Sen de tam tersi memeden başka bişey almıyor biberona alıştırmaya çalışıyordun di mi? Bu biberon vakumlamadan gelmiyor rahat akmıyor o yüzden memeyi bırakma olmuyor ama sendeki sorun bebek plastiği almak istemiyorsa ona çare olacağını sanmıyorum

Benim kızı anlatmışsın bahar . Bizimki de gündüz uyuyamadogı için zıvanadan çıkıyor .çok ağlak oldu her şeye ağlıyor , sürekli mızmız . Okula gittim bir hafta onunla Kucağımda dolandık son üç gün . Oturuyorum ağlıyor kalkıyorum ağlıyor . Akşam üzeri iyice kuduruyor ne istediğini bilemiyor . Bizim kızın da arkadaki saçları nasıl yatıyorsa sürekli dolaşıyor kör düğüm oluyor bu üç oldu kestiğim .

Aynen canım benimki sadece memeden emmek istiyor öğretmenim okula gitmem gerekiyo sütüm de sağmayla çok az geliyo mama tek çarem şuan için ek gıdaya tamamen geçene kadar şuan için kaşıkla içiriyoruz olmadı öyle devam edicez allahtan kaşıkla da olsa mamayı alıyor kızım

merhabaaa arkadaşlar; ev bebek çocuklar iş derken çok yazamaz oldum ama gönlüm sizinle..

ücretsiz izinden vazgeçtim. kulüpler, sınıflar herşey dağıtıldı. bu saatten sonra ben gidiyorum diyemem. kızımın bakicisiyla görüştüm tamam dedi. o konuda içim rahat. 16 saat dersim var. seçmeli ister misin dediler yok dedim. çok zorlamaz insallah. en çok istediğim şeydi ücretsiz izin ama ayrilsaydim ve uzaktan eğitim olsaydi üzülürdüm. çünkü bayağı kendimizi sıkacaktık. hayırlısı artık
.

televizyon konusunda bence henüz izletilmemeli.. beyin gelişimleri için gerçekten zararlı. büyük kızıma 2 yaşına kadar izletmedim. küçük biraz şanssızdı abladan dolayı ama ona da 1 yaşına kadar izletnedim.

bu minnaga da 1 yaşına kadar izletmem inş. simdi tv sesini duysa da önüne engel koyuyorum. emeklemeye başlayınca da ya başka odaya götürürüm ya tv kapatırız bakalım insallah becerebilirim. ilk çocuğu olanlar daha şanslı aslında .
ne
televizyona ne kadar maruz kalırsa o kadar uyaran eksikliği yaşıyor. bırakın mizirdansin daha iyi. bugün kızlar dışardan gelince banyo yaptırmak zorunda kaldım, minnoş da ağladı ama yapacak bir şey yok. azcık ağlasın,sonra bir geldim parmak emerek kendini sakinleştirmeye çalışıyor. bir ağlıyor bir emiyor. o da bir kazanım.

hepinizi öpüyorum.

5 tede atak var hemde 28 günden oluşan. Biz yeni çıktık o ataktan. Hatta doktora göturdum atak dedi. Emekleme atağı istediğini elde etme atağı dedi. Başarılı olursa cabuk atlatir, eger beceremezse biraz sürer demisti. Dedigi gibi oldu emekledi biraz olsun rahatladı.

Ben icince yaklasmiyorm uyudugu zamana denk getiriyorm genelde o uyanana kdar kokusu flan da gidiyo zaten. E emzirmiyorm da malesef ama emzirseydim yine içmezdim

Benimki de duraksızlaştı kızlar Allahtan evde ilgilenecek ablalar var ama onların da uzaktan eğitimleri başlıyacak haftaya bakalım napacaz. Şu ara oturmak istiyorlar oturamıyorlar, dönüyordu benimki fıldır fıldır 2 gündür huysuz dönmeye bile çalışmıyor yatınca ağlıyor direk.Ellerinde bişeyler tutup ağzına götürmeye uğraşıyor sürekli onu da tam beceremiyor. Yani baya bir beceri kazanmaya uğraşıyorlar bu ay. Oturmayı çözerlerse işimiz biraz daha kolaylaşabilir inşallah. Benim de uzaktan eğitim başlar da bir de eşimle aynı saate denk gelirse seyreyleyin cümbüşü

Geçen biri daha demişti dolanma vardı kestm diye söyleyecektim unuttum. Batıl inanç mıdır bilmem ama o düğümlere uyku düğümü deniyormuş kesilince uyku da kesilirmiş haberiniz olsun kızlar kesmeyin
Kaşıkla benimki de içti iyi oluyor öyle. İnşallah idare edersiniz biberon bir illet zaten hiç başlama derim

Benimki de tv izlemeye bayılıyor yaa daha doğrusu ben şaşırıyordum nasıl böyle dikkatle izliyor bu yaşta diye izletmiyim bari ben de iyi olur diye düşünmüştüm zararlı olduğunu biliyorum aslında ama 5 dk falan o da sabahları

Bugun aklima geldim yazayim dedim görünmüyorsun bi kac gündür nasil beslenmesi duzeldi mi ilerleme vaf mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…