Ahah ciddi mi ya pardon canım☺ Tamamdır bu işin şakası yok mutlaka 3 gün kuralı
Cnm allah kolaylik versin valla bizdede hamak bn kiz üçümüz savasiyorz.Sizin atak haftasi bitmis olmali . Diş geliyor bence ondan yapiyor .
Biz 3 haftadir gece bile salliyoruz deli olacaz eşimle. Eylul bitsin 5 e girince atak bitiyor . Eger hala devam ederse uyku egitimi düşünüyorum. Uyku egitimleri de az para degil diyorlar kimi asgari ücret kadar istiyormus
Kızlar arada sigara içen var mı peki
Kizlar gunaydiin5 aylik olmamiza 3 gun kaldi ama benim kiz yine zivanadan cıktı ne oluyor anlamiyorum bagirarak agliyor yalnz birakamiyorum yemek yapicam aglayip duruyor sacinin arkasıni birbirine girdirmis nasil becermisse acilmiyor gecende aynisiydi kestim mecburen simdi yine kesicem. Dislerimi geliyor anlamiyorun ya
Kizlar esimin yanında calisan bir adam covidli cikmis esim dun görüşmüş maske fln vardi diyor ama simdi dusta. Esimede testyapmislr yarin sonuc cikacak ins birsey yokturve
Ben kaç gündür biberon savaşı veriyorum canım aventi hiç almak istemiyor lansinoh ve mamajoo biberonlarını merak ediyorum acaba tutar mı diye ağzına değdiği anda ağlamaya başlıyor biberon dediğin biberona baktım biraz pahalı gibiKızlar meme reddi yaşayanlar ben medelanın biberonuyla memeye geri döndürdüm. 5 gündür aventi bırakıp medela calma ya geçtim. Tekrar önce gece ve uykuda şimdi uykuya geçeceği zaman emmeye başladı. Yine sütüm az olduğu için bırakıyor bir süre sonra o zaman da biberonla mamayı veriyorum ama en azından çıldırmıyor emmemek için. İlk günler diğer biberonu istedi ağladı ama vermedim. Sanki unuttu gibi. Mama içme miktarımız azaldı ama zorlandığı için mamayı hüpletemiyor. Doktorun tavsiyesiyle içemediği miktarı da kaşıkla veriyorum. Alıyor. Meme reddi yaşayan varsa denesin faydasını gördüm
Maske varmış inş bulaşmaz aman canım siz uzak durun şekerparenin dediği gibi bizim de komşu Coronaydı eşine ve 2 çoçuğuna bulaşmamıştıKizlar esimin yanında calisan bir adam covidli cikmis esim dun görüşmüş maske fln vardi diyor ama simdi dusta. Esimede testyapmislr yarin sonuc cikacak ins birsey yokturve
evet dis sanirim cok bagiriyor birdekızlaaaaarrr yapmayıııınnn..hem size hem bebeklerinize yazık
al benden de o kadar baharcim.bizim bebelerin arasi bir hafta.herhalde dis huzursuzlugu bu.ben oyle dusunuyorum.hafif ates de var çünkü
Bnceds yok iyiyiz cnku ama bu illet kndini belli etmiyor yagecmis olsun yoktur canim meraklanma.bazen ayni evin icinde iki kisiye bile geçmiyormus.annemlerin komsusu kari koca bir de 2 aylik bebek.sadece kocasinda cikmis bebekle annede yok.. virusun coklugu onemli. siz yine de bu gece baba beyden uzak durun
Sen de tam tersi memeden başka bişey almıyor biberona alıştırmaya çalışıyordun di mi? Bu biberon vakumlamadan gelmiyor rahat akmıyor o yüzden memeyi bırakma olmuyor ama sendeki sorun bebek plastiği almak istemiyorsa ona çare olacağını sanmıyorumBen kaç gündür biberon savaşı veriyorum canım aventi hiç almak istemiyor lansinoh ve mamajoo biberonlarını merak ediyorum acaba tutar mı diye ağzına değdiği anda ağlamaya başlıyor biberon dediğin biberona baktım biraz pahalı gibialırsam tutacağına olan inancım çok az olmadı onu da denerim artık
Benim kızı anlatmışsın bahar . Bizimki de gündüz uyuyamadogı için zıvanadan çıkıyor .çok ağlak oldu her şeye ağlıyor , sürekli mızmız . Okula gittim bir hafta onunla Kucağımda dolandık son üç gün . Oturuyorum ağlıyor kalkıyorum ağlıyor . Akşam üzeri iyice kuduruyor ne istediğini bilemiyor . Bizim kızın da arkadaki saçları nasıl yatıyorsa sürekli dolaşıyor kör düğüm oluyor bu üç oldu kestiğim .Kizlar gunaydiin5 aylik olmamiza 3 gun kaldi ama benim kiz yine zivanadan cıktı ne oluyor anlamiyorum bagirarak agliyor yalnz birakamiyorum yemek yapicam aglayip duruyor sacinin arkasıni birbirine girdirmis nasil becermisse acilmiyor gecende aynisiydi kestim mecburen simdi yine kesicem. Dislerimi geliyor anlamiyorun ya
Aynen canım benimki sadece memeden emmek istiyor öğretmenim okula gitmem gerekiyo sütüm de sağmayla çok az geliyo mama tek çarem şuan için ek gıdaya tamamen geçene kadar şuan için kaşıkla içiriyoruz olmadı öyle devam edicez allahtan kaşıkla da olsa mamayı alıyor kızımSen de tam tersi memeden başka bişey almıyor biberona alıştırmaya çalışıyordun di mi? Bu biberon vakumlamadan gelmiyor rahat akmıyor o yüzden memeyi bırakma olmuyor ama sendeki sorun bebek plastiği almak istemiyorsa ona çare olacağını sanmıyorum
5 tede atak var hemde 28 günden oluşan. Biz yeni çıktık o ataktan. Hatta doktora göturdum atak dedi. Emekleme atağı istediğini elde etme atağı dedi. Başarılı olursa cabuk atlatir, eger beceremezse biraz sürer demisti. Dedigi gibi oldu emekledi biraz olsun rahatladı.Sizin atak haftasi bitmis olmali . Diş geliyor bence ondan yapiyor .
Biz 3 haftadir gece bile salliyoruz deli olacaz eşimle. Eylul bitsin 5 e girince atak bitiyor . Eger hala devam ederse uyku egitimi düşünüyorum. Uyku egitimleri de az para degil diyorlar kimi asgari ücret kadar istiyormus
Ben icince yaklasmiyorm uyudugu zamana denk getiriyorm genelde o uyanana kdar kokusu flan da gidiyo zaten. E emzirmiyorm da malesef ama emzirseydim yine içmezdimkızlaaaaarrr yapmayıııınnn..hem size hem bebeklerinize yazık
al benden de o kadar baharcim.bizim bebelerin arasi bir hafta.herhalde dis huzursuzlugu bu.ben oyle dusunuyorum.hafif ates de var çünkü
Geçen biri daha demişti dolanma vardı kestm diye söyleyecektim unuttum. Batıl inanç mıdır bilmem ama o düğümlere uyku düğümü deniyormuş kesilince uyku da kesilirmiş haberiniz olsun kızlar kesmeyinBenim kızı anlatmışsın bahar . Bizimki de gündüz uyuyamadogı için zıvanadan çıkıyor .çok ağlak oldu her şeye ağlıyor , sürekli mızmız . Okula gittim bir hafta onunla Kucağımda dolandık son üç gün . Oturuyorum ağlıyor kalkıyorum ağlıyor . Akşam üzeri iyice kuduruyor ne istediğini bilemiyor . Bizim kızın da arkadaki saçları nasıl yatıyorsa sürekli dolaşıyor kör düğüm oluyor bu üç oldu kestiğim .
Kaşıkla benimki de içti iyi oluyor öyle. İnşallah idare edersiniz biberon bir illet zaten hiç başlama derimAynen canım benimki sadece memeden emmek istiyor öğretmenim okula gitmem gerekiyo sütüm de sağmayla çok az geliyo mama tek çarem şuan için ek gıdaya tamamen geçene kadar şuan için kaşıkla içiriyoruz olmadı öyle devam edicez allahtan kaşıkla da olsa mamayı alıyor kızım
Benimki de tv izlemeye bayılıyor yaa daha doğrusu ben şaşırıyordum nasıl böyle dikkatle izliyor bu yaşta diye izletmiyim bari ben de iyi olur diye düşünmüştüm zararlı olduğunu biliyorum aslında ama 5 dk falan o da sabahlarımerhabaaa arkadaşlar; ev bebek çocuklar iş derken çok yazamaz oldum ama gönlüm sizinle..
ücretsiz izinden vazgeçtim. kulüpler, sınıflar herşey dağıtıldı. bu saatten sonra ben gidiyorum diyemem. kızımın bakicisiyla görüştüm tamam dedi. o konuda içim rahat. 16 saat dersim var. seçmeli ister misin dediler yok dedim. çok zorlamaz insallah. en çok istediğim şeydi ücretsiz izin ama ayrilsaydim ve uzaktan eğitim olsaydi üzülürdüm. çünkü bayağı kendimizi sıkacaktık. hayırlısı artık
.
televizyon konusunda bence henüz izletilmemeli.. beyin gelişimleri için gerçekten zararlı. büyük kızıma 2 yaşına kadar izletmedim. küçük biraz şanssızdı abladan dolayı ama ona da 1 yaşına kadar izletnedim.
bu minnaga da 1 yaşına kadar izletmem inş. simdi tv sesini duysa da önüne engel koyuyorum. emeklemeye başlayınca da ya başka odaya götürürüm ya tv kapatırız bakalım insallah becerebilirim. ilk çocuğu olanlar daha şanslı aslında .
ne
televizyona ne kadar maruz kalırsa o kadar uyaran eksikliği yaşıyor. bırakın mizirdansin daha iyi. bugün kızlar dışardan gelince banyo yaptırmak zorunda kaldım, minnoş da ağladı ama yapacak bir şey yok. azcık ağlasın,sonra bir geldim parmak emerek kendini sakinleştirmeye çalışıyor. bir ağlıyor bir emiyor. o da bir kazanım.
hepinizi öpüyorum.
Bugun aklima geldim yazayim dedim görünmüyorsun bi kac gündür nasil beslenmesi duzeldi mi ilerleme vaf miBenim kızı anlatmışsın bahar . Bizimki de gündüz uyuyamadogı için zıvanadan çıkıyor .çok ağlak oldu her şeye ağlıyor , sürekli mızmız . Okula gittim bir hafta onunla Kucağımda dolandık son üç gün . Oturuyorum ağlıyor kalkıyorum ağlıyor . Akşam üzeri iyice kuduruyor ne istediğini bilemiyor . Bizim kızın da arkadaki saçları nasıl yatıyorsa sürekli dolaşıyor kör düğüm oluyor bu üç oldu kestiğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?