- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Benimki de oyuncakla dövüşüyorevet dis sanirim cok bagiriyor birde
yagmur1212 cnm yerede birakiyorum oyun halisina flan oyuncaklari tutuyor agzina cekiyor bagiriyor bagirmasa iyi
Bnceds yok iyiyiz cnku ama bu illet kndini belli etmiyor ya
Onceden berbatti simdi beter oldu uykularimiz 3 haftadir biz gece surekli salliyoruz esimle kafayi yicez yakinda5 tede atak var hemde 28 günden oluşan. Biz yeni çıktık o ataktan. Hatta doktora göturdum atak dedi. Emekleme atağı istediğini elde etme atağı dedi. Başarılı olursa cabuk atlatir, eger beceremezse biraz sürer demisti. Dedigi gibi oldu emekledi biraz olsun rahatladı.
Canim ya aynen cok zor bagirip aglayinca benimkide uykuya gecislerde zorluyor beni ama cani sagolsun da aglasin diyorum valla gececek bu gunlerde hepsi bir hatiraOnceden berbatti simdi beter oldu uykularimiz 3 haftadir biz gece surekli salliyoruz esimle kafayi yicez yakindasallamazsak uyanip agliyor .
Bugun sabahtan egitime baslayim dedim bitisi bir oldu . Sabah uykusu geldi yatagina koydum ninni actim olmadj ee olmadi pispis .. temas hafif sallama . Yarim saat 40 dk agladi . Kucagima aldim sakinlestirmek icin aglamasi azaldi ama yatırınca göz gidiyor yine agliyor . Babasi dayanamadi . Aşılı zaten atesi çıkar dedi . Salincagina koydum vizirdandi durdu . Zorla uyudu . Esim bunda da uyumucak görecen sonra dedi korktum açıkçası . Bu lafi meme de ısrar ettigimde demislerdi biberonu da almaz sonra gorurusun diye . Harbiden öyle oldu sonradan onunla da icmek istemiyor bide kusuyor .
Ayy ben bu bebekle şaştım kaldım bebek dedigin beslenir oynar uyur degil miydi
Ah canım benim okurken yoruldum.Allah yardım etsin.Senin bebek gerçekten çok zor,senide çok zorluyor. 40 dk ka ağlama zaten tek başına yetiyor,Onceden berbatti simdi beter oldu uykularimiz 3 haftadir biz gece surekli salliyoruz esimle kafayi yicez yakindasallamazsak uyanip agliyor .
Bugun sabahtan egitime baslayim dedim bitisi bir oldu . Sabah uykusu geldi yatagina koydum ninni actim olmadj ee olmadi pispis .. temas hafif sallama . Yarim saat 40 dk agladi . Kucagima aldim sakinlestirmek icin aglamasi azaldi ama yatırınca göz gidiyor yine agliyor . Babasi dayanamadi . Aşılı zaten atesi çıkar dedi . Salincagina koydum vizirdandi durdu . Zorla uyudu . Esim bunda da uyumucak görecen sonra dedi korktum açıkçası . Bu lafi meme de ısrar ettigimde demislerdi biberonu da almaz sonra gorurusun diye . Harbiden öyle oldu sonradan onunla da icmek istemiyor bide kusuyor .
Ayy ben bu bebekle şaştım kaldım bebek dedigin beslenir oynar uyur degil miydi
Blupum yaaa girmiş yazmışsın ama yine geç gördüm@sekerpare5939 Canımm hep adımı anmissin, ben de seni çok sevdim inan ki. Arada girip bakıyorum güzel anan herkese teşekkür ederim. Fakaaat dikkatinizi çekerim ilk sayfada isimlerimiz silinmiş.
Biz kızlarla görüşüyoruz hala evet. Orası ayrı burası ayrıydı ama istenmedik.
@ebru_can_ebru Kuzum sen de çok bahsetmissin bizden. Sevgimiz karşılıklı
Jadesi internet explorerim benim nasılsın senin de basın yanmıştı neyse ki dönmüşsün.
Muhtemelen bazı kişiler şikayet edecek hesabı ve cevap veremeyeceğim ama sizi sevdiğimi bilin istedim, o "siz" içinde kimler olduğunu sanırım herkes biliyor
Öpüyorum çok
Ya ben de damyskitchen kesmişti de biri ona yazmıştı böyle böyle diye orda duymuştum
Oh ne güzel nasıl iyi gelmiştir tatil,inşallah darısı seneye başıma kankaKızlar jadeniz döndüüvalla ne iyi geldi tatil Asya ile ne kadar olursa o kadar işte çok şükür çok zorlanmadı denizde hamak götürdük denize girmiyor havuzda 2 kere yüzdü başka girmedi birinde çok mutlu oldu güldü kahkahalar attı diğer gün sanki kahkaha atan o değil gibi bastı çığlığı ama ablam eşim vardı sıra ile baktık nefes aldım biraz yazılanları okudum biraz baya konuşulmuş hepsine tek tek geriden cevap veremedim ki ek gıda konuşulmuş çoğunlukta en bilgisiz olan benimdir zaten bizimki sadece babası dayanamayıp karpuz yalattı ek gıdası o oldu yapma diyorum dinleyen kim özledim sizi nasılsınız ya neler yapıyor bebekler
Yoktur canım maske varsa temas olmadıysa bişey olmaz.benim alt katta oturan ablanın çalıştığı iş arkadaşlarının yarısı covid oldu,hepsiyle de yanyanalarmış.ama maske eldiven hiç çıkarmamış ve ona hiç bulaşmamışKizlar esimin yanında calisan bir adam covidli cikmis esim dun görüşmüş maske fln vardi diyor ama simdi dusta. Esimede testyapmislr yarin sonuc cikacak ins birsey yokturve
Baharcım allah kolaylık versin biraz daha büyüsün bu sefer duru hanım saldırırBende bugun yürütece basladim koymaya.Simdilik çok sevdi, ufaktan ileri gidiyor. Mutlu oldu ama çok koyamıyorum, anca oğlum uyurken, yada esim evdeyken. Ordada durmasına izin vermiyor. Ensesine patlatiyor, olmadi ters cevirmeye, oda olmazsa sert bir şekilde itiyor.
Ay kıyamam duruya yaaBende bugun yürütece basladim koymaya.Simdilik çok sevdi, ufaktan ileri gidiyor. Mutlu oldu ama çok koyamıyorum, anca oğlum uyurken, yada esim evdeyken. Ordada durmasına izin vermiyor. Ensesine patlatiyor, olmadi ters cevirmeye, oda olmazsa sert bir şekilde itiyor.
Özledik vallaKızlar jadeniz döndüüvalla ne iyi geldi tatil Asya ile ne kadar olursa o kadar işte çok şükür çok zorlanmadı denizde hamak götürdük denize girmiyor havuzda 2 kere yüzdü başka girmedi birinde çok mutlu oldu güldü kahkahalar attı diğer gün sanki kahkaha atan o değil gibi bastı çığlığı ama ablam eşim vardı sıra ile baktık nefes aldım biraz yazılanları okudum biraz baya konuşulmuş hepsine tek tek geriden cevap veremedim ki ek gıda konuşulmuş çoğunlukta en bilgisiz olan benimdir zaten bizimki sadece babası dayanamayıp karpuz yalattı ek gıdası o oldu yapma diyorum dinleyen kim özledim sizi nasılsınız ya neler yapıyor bebekler
Oh maşalah pek hamaratsınız ben becerebilirsem miyim hiç güvenmiyorum kendime suyu zor içirtiyoeum bopazıdns kalacak korkusu ileBiz ek gıdaya ilk olarak şeftali ile başladık meyvelerden. Oda ara öğün olarak iki kez veriyorum. Meyve süzgeci aldım onun i cine 2 parca kesiyorum suyunu emiyor kendisi.
Bir de muhallebi yapıyorum i cine toz mama da koyuyorum. Sebzelere henüz geçmedik 6 ayı bitirmesini bekliyorum.
O kesin halbuki onu gördükçe heyecanlanıyor,mutlu oluyor. Şamarı yiyince bi anda şeytan görmüşe dönüyor. 2 saat görmek istemiyor onu. Gordugu anda ağlıyor hemde ne ağlama, sesi değişiyor çocuğun. Ama umut efendi tam bir oyuncu, kime çekti bilmem. Numaradan ayağim düştüm diye yere atıyor kendini, o durumda bile onla ilgileneyim istiyor. Bende mecburen duruyu susturmaya calisiyorum,ayy ayyy kaka diye bagiriyor bu seferde, yere oturma pozisyonu aliyor, ve tabiki umut kazaniyor.Baharcım allah kolaylık versin biraz daha büyüsün bu sefer duru hanım saldırır
Bitmez bu kıskançlık, gitmiş gibi yapar.yürü koş diye patlatıyor, beklentisi çok. Halbuki bilmiyorki yürüdüğünde, ağzına edecek.Ay kıyamam duruya yaaçok ağlıyordur kesin yavrucum benim.ah bu abi ablaların kıskançlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?