2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Alya86 @yuksekokceler_2016 kızlar epeydir görünmüyorsunuz nerelerdesiniz? Bebişler sizi çok mu yoruyor?
Kızlar biz tasınıyoruz uzun zamandır okuyamadım çok aktif olamıyorum çok şükür bebişte bende iyiyim.aldıgımız evdeki ev sahibi bir türlü çıkamadı ev bulamadım diye 1.5 ay oyaladı bizi.kadın cok pismiş temizlik yapmaktan canımız çıktı.şükür bir sürü kişi gidip önceden temizlemişti.boya badana işinide çıkardık aradan.bu hafta tasınıyoruz.sizler nasılsınız.ek besine gecilmiş.bir yerleselim tek tek okuycam.biz hala gecmedik doktor 5.5 ayda diyo bakalım bu kontrolde tamam diycek mi.o kadar süt artırıcı kullandım ilk zamanlar yetmiyodu şimdi yorgunluktan canım çıkıyor ii ev tasınma şükür süt arttı.rabbim kuzumun yüzüne bakıyor.hiç dinlenemiyorum artık

hakkınızda hayırlısı dilzarim...
tv konusunda katılıyorum sana canımm

ne atakmıs ya
bu ataklar bize hep patak patak

ojjgeldinn jadem beaa nabüün beaa biz ağynı beaa

ya bizim kiz da bugun abisinden iki defa dayak yedi.bile isteye vurdu cok üzüldüm ya..hadi umut küçük ama benim oglan 3.5 yaşında koca çocuk

hayirlisi olsun gule gule oturun
Canlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama aklımdasınuz

ebrum dadlı dillim güleryüzlum a ceylan gözlüm niredesin sen

Zor bebek neymis bunda gördüm. Ilk oglum da hic aglamazdi hatta cani yanar yine aglamazdi bu niye aglamiyor derdik . Bunda aglamasin diye napacagimizi sasiriyoruz çünkü aglarsa gün boyu bir iki sussa bile hep aglak gidiyoruz oglum anne bunu doktora geri verelim koysun geri karnina diyor
Ek gidayi da sevmicek gibi bir iki sinyalini gördüm o yuzden aşının bir iki gun etkisi gecsin de öyle meyve deneyim dedim . Ama mamayi ona katma fikri güzel teşekkür ederim canim.
Bu arada gecen gün yazamadim iyi ki dogdun Baharcim cocuklarinla nice mutlu uzun yıllariniz olsun ailecek

Yaaa amaaa ensesine patlatmak nedir ya o tatli yuze hic yakisiyor mu umut kiyamam ya baskiyla büyüyor kiz resmen

Ya daha kucuk degiller mi örümcek için bence

Meyve suzgeci dedigin byle agzina goturuyorlar kwndi sıkarak ictigi dimi diş kaşıyıcı gbi gorunuyor aynı. Birdr seftaliyi yda digwr şeyleri pisirerek mi veriyorsn nasi olacak

Oh valla ne guzel kafanız dagilmis oldu mis gbi. Darisi bana insallah esim seneye gideriz diyo ya bakalım artk olur mu olmaz mi ben de yumurta sarisi ve labne peyniri verdm cok cok az sekilde cok sevdi ha yoğurt ta verdim sevemedi ama onu bulandi herfn vermiyorm bi de ufacktan da bsey olmaz ya ama versem yer yani daha da ben kucuk diye veremiyorm korkuyorm

Hosgeldin canimm tatil ne iyi gelmistir simdi ohh
Tv de yade yade diye cizgi film var hep jade jade diyesim geliyor sen aklima geliyorsun

Jadesi hoşgeldin canım tatilin güzel geçmiş ne güzel enerji depoşamışsın darısı seneye bize inşallah
Alya86 kolay gelsin canım güle güle oturun hayırlı olsun eviniz süt konusunda da sütü düşünmeyince artıyor sen şimdi taşınma olayına kanalize olunca süt kendiliğinden arttı bence. Ben geçen ay hep sağıyordum çok az çıkıyordu üzülüyordum şimdi her fırsatta emziriyorum hiç sağım yapmıyorum göğüslerim sertleşmeye bile başladı tekrar ekstra bir şey de kullanmıyorum kendi haline bıraktım.

Hayırlı olsun taşınmak çok zordur kolay gelsin

Hep sütlü yazıyor üstlerinde onların
Canım hipp in pirinçli yazan kaşık maması var içinde süt türevi eser miktar dahi yok.ondan verebiilirsin ben hep ondan vermiştim.buğday alerjisi yoksa hipp in 5 tahıllısını da verebilirsin.ama markette ki o piyale gibi pirinç unlarının içinde süt var eser miktarda

Umut efendi pek fenaymış duru hanımda ona çekerse yandın valla

kaç aylık bebeğin? Ben de düşündüm de erken mi acaba dedim

Hayırlı olsun canım darısı ev sahibi olmayanlara inş

En azindan ek gidada çesitin cok, inşallah birseyleri sever. Teşekkürler ederim canim bu sene. Neden bilmem face istgram watsap heryerden yayin yaptim. Dogum gunum diye hic tanimadiklarim bile, kutlayanin olmadi heralde diyerek kutladilar sağolsun lar.

Ben hiç yürüteç düşünmüyorum evin içinde birde o zımbırtı olsun istemiyorum ama bebekler seviyor mu durur mu içimde alırsam merak ediyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…