Kızlar biz tasınıyoruz uzun zamandır okuyamadım çok aktif olamıyorum çok şükür bebişte bende iyiyim.aldıgımız evdeki ev sahibi bir türlü çıkamadı ev bulamadım diye 1.5 ay oyaladı bizi.kadın cok pismiş temizlik yapmaktan canımız çıktı.şükür bir sürü kişi gidip önceden temizlemişti.boya badana işinide çıkardık aradan.bu hafta tasınıyoruz.sizler nasılsınız.ek besine gecilmiş.bir yerleselim tek tek okuycam.biz hala gecmedik doktor 5.5 ayda diyo bakalım bu kontrolde tamam diycek mi.o kadar süt artırıcı kullandım ilk zamanlar yetmiyodu şimdi yorgunluktan canım çıkıyor ii ev tasınma şükür süt arttı.rabbim kuzumun yüzüne bakıyor.hiç dinlenemiyorum artıkAlya86 @yuksekokceler_2016 kızlar epeydir görünmüyorsunuz nerelerdesiniz? Bebişler sizi çok mu yoruyor?
merhabaaa arkadaşlar; ev bebek çocuklar iş derken çok yazamaz oldum ama gönlüm sizinle..
ücretsiz izinden vazgeçtim. kulüpler, sınıflar herşey dağıtıldı. bu saatten sonra ben gidiyorum diyemem. kızımın bakicisiyla görüştüm tamam dedi. o konuda içim rahat. 16 saat dersim var. seçmeli ister misin dediler yok dedim. çok zorlamaz insallah. en çok istediğim şeydi ücretsiz izin ama ayrilsaydim ve uzaktan eğitim olsaydi üzülürdüm. çünkü bayağı kendimizi sıkacaktık. hayırlısı artık
.
televizyon konusunda bence henüz izletilmemeli.. beyin gelişimleri için gerçekten zararlı. büyük kızıma 2 yaşına kadar izletmedim. küçük biraz şanssızdı abladan dolayı ama ona da 1 yaşına kadar izletnedim.
bu minnaga da 1 yaşına kadar izletmem inş. simdi tv sesini duysa da önüne engel koyuyorum. emeklemeye başlayınca da ya başka odaya götürürüm ya tv kapatırız bakalım insallah becerebilirim. ilk çocuğu olanlar daha şanslı aslında .
ne
televizyona ne kadar maruz kalırsa o kadar uyaran eksikliği yaşıyor. bırakın mizirdansin daha iyi. bugün kızlar dışardan gelince banyo yaptırmak zorunda kaldım, minnoş da ağladı ama yapacak bir şey yok. azcık ağlasın,sonra bir geldim parmak emerek kendini sakinleştirmeye çalışıyor. bir ağlıyor bir emiyor. o da bir kazanım.
hepinizi öpüyorum.
Şimdi baktım da biz de atak haftasındaymışız bitmesine 16 gün varmışneyse Allah sağlık versin bitince baya bişey öğrenecekse değer kucağımızda sıra sıra gezdiririz biz de işimizin adı ne
Kızlar jadeniz döndüüvalla ne iyi geldi tatil Asya ile ne kadar olursa o kadar işte çok şükür çok zorlanmadı denizde hamak götürdük denize girmiyor havuzda 2 kere yüzdü başka girmedi birinde çok mutlu oldu güldü kahkahalar attı diğer gün sanki kahkaha atan o değil gibi bastı çığlığı ama ablam eşim vardı sıra ile baktık nefes aldım biraz yazılanları okudum biraz baya konuşulmuş hepsine tek tek geriden cevap veremedim ki ek gıda konuşulmuş çoğunlukta en bilgisiz olan benimdir zaten bizimki sadece babası dayanamayıp karpuz yalattı ek gıdası o oldu yapma diyorum dinleyen kim özledim sizi nasılsınız ya neler yapıyor bebekler
O kesin halbuki onu gördükçe heyecanlanıyor,mutlu oluyor. Şamarı yiyince bi anda şeytan görmüşe dönüyor. 2 saat görmek istemiyor onu. Gordugu anda ağlıyor hemde ne ağlama, sesi değişiyor çocuğun. Ama umut efendi tam bir oyuncu, kime çekti bilmem. Numaradan ayağim düştüm diye yere atıyor kendini, o durumda bile onla ilgileneyim istiyor. Bende mecburen duruyu susturmaya calisiyorum,ayy ayyy kaka diye bagiriyor bu seferde, yere oturma pozisyonu aliyor, ve tabiki umut kazaniyor.
Bitmez bu kıskançlık, gitmiş gibi yapar.yürü koş diye patlatıyor, beklentisi çok. Halbuki bilmiyorki yürüdüğünde, ağzına edecek.
Kızlar biz tasınıyoruz uzun zamandır okuyamadım çok aktif olamıyorum çok şükür bebişte bende iyiyim.aldıgımız evdeki ev sahibi bir türlü çıkamadı ev bulamadım diye 1.5 ay oyaladı bizi.kadın cok pismiş temizlik yapmaktan canımız çıktı.şükür bir sürü kişi gidip önceden temizlemişti.boya badana işinide çıkardık aradan.bu hafta tasınıyoruz.sizler nasılsınız.ek besine gecilmiş.bir yerleselim tek tek okuycam.biz hala gecmedik doktor 5.5 ayda diyo bakalım bu kontrolde tamam diycek mi.o kadar süt artırıcı kullandım ilk zamanlar yetmiyodu şimdi yorgunluktan canım çıkıyor ii ev tasınma şükür süt arttı.rabbim kuzumun yüzüne bakıyor.hiç dinlenemiyorum artık
Canlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama aklımdasınuz
Zor bebek neymis bunda gördüm. Ilk oglum da hic aglamazdi hatta cani yanar yine aglamazdi bu niye aglamiyor derdik . Bunda aglamasin diye napacagimizi sasiriyoruz çünkü aglarsa gün boyu bir iki sussa bile hep aglak gidiyoruzAh canım benim okurken yoruldum.Allah yardım etsin.Senin bebek gerçekten çok zor,senide çok zorluyor. 40 dk ka ağlama zaten tek başına yetiyor,üzüldüm. Bu kadar huysuzluğu açlıktan bence. Biberonu istemez memeyi istemez. Ağza akıtmayla ne kadar doyacak.Doymadigi içinde uyuyamıyor.bir tane meyve seçsen mesela şeftali. Seftalinin suyuna bir ölçek mama koysan, az seftali suyuna. Biraz kıvamlı olarak.onuda 2 bilemedin 3 kasıkta bitirse. Pesindende su icirmeye caalissan. Olmazmi
Yaaa amaaa ensesine patlatmak nedir yaBende bugun yürütece basladim koymaya.Simdilik çok sevdi, ufaktan ileri gidiyor. Mutlu oldu ama çok koyamıyorum, anca oğlum uyurken, yada esim evdeyken. Ordada durmasına izin vermiyor. Ensesine patlatiyor, olmadi ters cevirmeye, oda olmazsa sert bir şekilde itiyor.
Ya daha kucuk degiller mi örümcek için benceBende bugun yürütece basladim koymaya.Simdilik çok sevdi, ufaktan ileri gidiyor. Mutlu oldu ama çok koyamıyorum, anca oğlum uyurken, yada esim evdeyken. Ordada durmasına izin vermiyor. Ensesine patlatiyor, olmadi ters cevirmeye, oda olmazsa sert bir şekilde itiyor.
Meyve suzgeci dedigin byle agzina goturuyorlar kwndi sıkarak ictigi dimi diş kaşıyıcı gbi gorunuyor aynı. Birdr seftaliyi yda digwr şeyleri pisirerek mi veriyorsn nasi olacakBiz ek gıdaya ilk olarak şeftali ile başladık meyvelerden. Oda ara öğün olarak iki kez veriyorum. Meyve süzgeci aldım onun i cine 2 parca kesiyorum suyunu emiyor kendisi.
Bir de muhallebi yapıyorum i cine toz mama da koyuyorum. Sebzelere henüz geçmedik 6 ayı bitirmesini bekliyorum.
Oh valla ne guzel kafanız dagilmis oldu mis gbi. Darisi bana insallah esim seneye gideriz diyo ya bakalım artk olur mu olmaz miKızlar jadeniz döndüüvalla ne iyi geldi tatil Asya ile ne kadar olursa o kadar işte çok şükür çok zorlanmadı denizde hamak götürdük denize girmiyor havuzda 2 kere yüzdü başka girmedi birinde çok mutlu oldu güldü kahkahalar attı diğer gün sanki kahkaha atan o değil gibi bastı çığlığı ama ablam eşim vardı sıra ile baktık nefes aldım biraz yazılanları okudum biraz baya konuşulmuş hepsine tek tek geriden cevap veremedim ki ek gıda konuşulmuş çoğunlukta en bilgisiz olan benimdir zaten bizimki sadece babası dayanamayıp karpuz yalattı ek gıdası o oldu yapma diyorum dinleyen kim özledim sizi nasılsınız ya neler yapıyor bebekler
Hosgeldin canimm tatil ne iyi gelmistir simdi ohhKızlar jadeniz döndüüvalla ne iyi geldi tatil Asya ile ne kadar olursa o kadar işte çok şükür çok zorlanmadı denizde hamak götürdük denize girmiyor havuzda 2 kere yüzdü başka girmedi birinde çok mutlu oldu güldü kahkahalar attı diğer gün sanki kahkaha atan o değil gibi bastı çığlığı ama ablam eşim vardı sıra ile baktık nefes aldım biraz yazılanları okudum biraz baya konuşulmuş hepsine tek tek geriden cevap veremedim ki ek gıda konuşulmuş çoğunlukta en bilgisiz olan benimdir zaten bizimki sadece babası dayanamayıp karpuz yalattı ek gıdası o oldu yapma diyorum dinleyen kim özledim sizi nasılsınız ya neler yapıyor bebekler
Hep sütlü yazıyor üstlerinde onlarınLepistesb yavaştan kaşık mamasına da geçebilirsin inşallah severse hem tok tutar
Hayırlı olsun taşınmak çok zordur kolay gelsinKızlar biz tasınıyoruz uzun zamandır okuyamadım çok aktif olamıyorum çok şükür bebişte bende iyiyim.aldıgımız evdeki ev sahibi bir türlü çıkamadı ev bulamadım diye 1.5 ay oyaladı bizi.kadın cok pismiş temizlik yapmaktan canımız çıktı.şükür bir sürü kişi gidip önceden temizlemişti.boya badana işinide çıkardık aradan.bu hafta tasınıyoruz.sizler nasılsınız.ek besine gecilmiş.bir yerleselim tek tek okuycam.biz hala gecmedik doktor 5.5 ayda diyo bakalım bu kontrolde tamam diycek mi.o kadar süt artırıcı kullandım ilk zamanlar yetmiyodu şimdi yorgunluktan canım çıkıyor ii ev tasınma şükür süt arttı.rabbim kuzumun yüzüne bakıyor.hiç dinlenemiyorum artık
Ya evet alerji durumu vardı değil miHep sütlü yazıyor üstlerinde onların
Canım hipp in pirinçli yazan kaşık maması var içinde süt türevi eser miktar dahi yok.ondan verebiilirsin ben hep ondan vermiştim.buğday alerjisi yoksa hipp in 5 tahıllısını da verebilirsin.ama markette ki o piyale gibi pirinç unlarının içinde süt var eser miktardaHep sütlü yazıyor üstlerinde onların
Umut efendi pek fenaymış duru hanımda ona çekerse yandın vallaO kesin halbuki onu gördükçe heyecanlanıyor,mutlu oluyor. Şamarı yiyince bi anda şeytan görmüşe dönüyor. 2 saat görmek istemiyor onu. Gordugu anda ağlıyor hemde ne ağlama, sesi değişiyor çocuğun. Ama umut efendi tam bir oyuncu, kime çekti bilmem. Numaradan ayağim düştüm diye yere atıyor kendini, o durumda bile onla ilgileneyim istiyor. Bende mecburen duruyu susturmaya calisiyorum,ayy ayyy kaka diye bagiriyor bu seferde, yere oturma pozisyonu aliyor, ve tabiki umut kazaniyor.
Bitmez bu kıskançlık, gitmiş gibi yapar.yürü koş diye patlatıyor, beklentisi çok. Halbuki bilmiyorki yürüdüğünde, ağzına edecek.
kaç aylık bebeğin? Ben de düşündüm de erken mi acaba dedimBende bugun yürütece basladim koymaya.Simdilik çok sevdi, ufaktan ileri gidiyor. Mutlu oldu ama çok koyamıyorum, anca oğlum uyurken, yada esim evdeyken. Ordada durmasına izin vermiyor. Ensesine patlatiyor, olmadi ters cevirmeye, oda olmazsa sert bir şekilde itiyor.
Hayırlı olsun canım darısı ev sahibi olmayanlara inşKızlar biz tasınıyoruz uzun zamandır okuyamadım çok aktif olamıyorum çok şükür bebişte bende iyiyim.aldıgımız evdeki ev sahibi bir türlü çıkamadı ev bulamadım diye 1.5 ay oyaladı bizi.kadın cok pismiş temizlik yapmaktan canımız çıktı.şükür bir sürü kişi gidip önceden temizlemişti.boya badana işinide çıkardık aradan.bu hafta tasınıyoruz.sizler nasılsınız.ek besine gecilmiş.bir yerleselim tek tek okuycam.biz hala gecmedik doktor 5.5 ayda diyo bakalım bu kontrolde tamam diycek mi.o kadar süt artırıcı kullandım ilk zamanlar yetmiyodu şimdi yorgunluktan canım çıkıyor ii ev tasınma şükür süt arttı.rabbim kuzumun yüzüne bakıyor.hiç dinlenemiyorum artık
En azindan ek gidada çesitin cok, inşallah birseyleri sever. Teşekkürler ederim canim bu sene. Neden bilmem face istgram watsap heryerden yayin yaptim. Dogum gunum diye hic tanimadiklarim bile, kutlayanin olmadi heralde diyerek kutladilar sağolsun lar.Zor bebek neymis bunda gördüm. Ilk oglum da hic aglamazdi hatta cani yanar yine aglamazdi bu niye aglamiyor derdik . Bunda aglamasin diye napacagimizi sasiriyoruz çünkü aglarsa gün boyu bir iki sussa bile hep aglak gidiyoruzoglum anne bunu doktora geri verelim koysun geri karnina diyor
Ek gidayi da sevmicek gibi bir iki sinyalini gördüm o yuzden aşının bir iki gun etkisi gecsin de öyle meyve deneyim dedim . Ama mamayi ona katma fikri güzel teşekkür ederim canim.
Bu arada gecen gün yazamadim iyi ki dogdun Baharcim cocuklarinla nice mutlu uzun yıllariniz olsun ailecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?