2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Umut efendi pek fenaymış duru hanımda ona çekerse yandın valla
İnşallah çeker vallahi çeksin. Bazen umut'u sirkelemek geliyor icimden, ama kıyamıyorum. Kızda o gibi olsun o silkelesin oglum hakediyor bazen. O zaman üzülmem yiyişsinler. Gecen kız severken tirnagini takti, kesmemistim. Basit biside olmadi umut efendi ortaligi yikti. Adi herif benim adi oğlum

olur olur büyükten gördüklerini yaparlar genelde

Bence erken değil zaten 2 ay kullanıyorum. Oğlum da 5 aylıkken başladım. 7 aylık sıraladı 10 aylık yürüdü. Sıralamaya başladığında bıraktım zaten yani 2 ay kullandım.
Dgrudur belki. Gerci nen erkek oldugu icin iyi olmaz diye örümcek almicam sorun olur diye hem oyun oynaya bildigi oturup suruyo hem de yurutec olarak kullanilan syler var ondan almayi dusunuyorm

Adi herif demene bayılıyorum ya ah umut yaa yerim ikisini de ama böylesine hırçın ve yaramaz olanlar büyüyünce parmakla gösterilen efendi ve başarılı kişiler oluyor bardağın dolu tarafından bakalim bahar

Yürüteç kızımdan kalma bende de var ama yürümesine pek bi katkıda olmadı kızımda.hatta hiç olmadı diyebilirim.kendi kendilerine tutuna tutuna öğreniyorlar yürümeyi.oğlumda kullanır mıyım bilmiyorum,belkide satarım

Ay inşallah sizde gidin seneye büyümüş olur en azından oynar belki benimki hamakta yattı öyle sıcakta Asya kuzum 2kere gitmişti denize bide Tail yaptı havuzlu falan iyi gelmiştir umarım yandı esmerlesti ya hangimiz dönmeli hoplamalı zıplamalı değiliz ki delirmeğem geliyor bazen

Ah bu umutne çektiriyor hem sana hem duruya yazıktır ya tamam kıskanıyorsun da bu jadar yapılmaz ki

Hayırlı olsun evin canım bu ne ya herkesler taşındı bebek olunca sığmafınız mı kız hepiniz

Hoşbulduk canım şekerparem bende aynı eve geldim çamaşır seansı başladı tatile gitmeyi çok seviyorum dönüş eziyet ama bide üstüne kv ler gelecekmiş 4 güne bize temizlik hazırlık falan yapmam lazım sor bakalım halim var mı

İyi oldu inşallah seneye size de nasip olur evden uzak hetgün tatil olur sana kuzum ya, bizimki de hep oturuyor pusette ağzımıza elimize bakıyor verelim bişey diye valla son 1 ay kaldı denemelere de 2 haftaya başlarım acelem yok

Hosgeldin canimm tatil ne iyi gelmistir simdi ohh
Tv de yade yade diye cizgi film var hep jade jade diyesim geliyor sen aklima geliyorsun
Hoşbulduk lepim valla mis gibi geldi şimdi de çamaşır ev işleri yemek başladım, köleliğe devam seni de okudum yavrum ya senin kız sabır denemesi yapıyor resmen üstünde Allahım kolaylık versin kuzum

Ayy canım hoşbuldum sağol depolama kısmı muallak çok küçük bizim bebeler havuza gir 3 dkda çık kimsede durmuyor iyice anneci oldu nasıl vakıcıya vericez bunları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…