Erkek çocuğunu 6 dekislerdi kizı 5 de koyabilecegimi söylemisti doktorum.oglumu 5 te koydum ne yalan söyleyeyim. Kizida 6 aylik koydum. Tersini yaptim yanikaç aylık bebeğin? Ben de düşündüm de erken mi acaba dedim
İnşallah çeker vallahi çeksin. Bazen umut'u sirkelemek geliyor icimden, ama kıyamıyorum. Kızda o gibi olsun o silkelesin oglum hakediyor bazen. O zaman üzülmem yiyişsinler. Gecen kız severken tirnagini takti, kesmemistim. Basit biside olmadi umut efendi ortaligi yikti. Adi herif benim adi oğlumUmut efendi pek fenaymış duru hanımda ona çekerse yandın valla
Bence erken değil zaten 2 ay kullanıyorum. Oğlum da 5 aylıkken başladım. 7 aylık sıraladı 10 aylık yürüdü. Sıralamaya başladığında bıraktım zaten yani 2 ay kullandım.Ya daha kucuk degiller mi örümcek için bence
İnşallah çeker vallahi çeksin. Bazen umut'u sirkelemek geliyor icimden, ama kıyamıyorum. Kızda o gibi olsun o silkelesin oglum hakediyor bazen. O zaman üzülmem yiyişsinler. Gecen kız severken tirnagini takti, kesmemistim. Basit biside olmadi umut efendi ortaligi yikti. Adi herif benim adi oğlum
Dgrudur belki. Gerci nen erkek oldugu icin iyi olmaz diye örümcek almicam sorun olur diye hem oyun oynaya bildigi oturup suruyo hem de yurutec olarak kullanilan syler var ondan almayi dusunuyormBence erken değil zaten 2 ay kullanıyorum. Oğlum da 5 aylıkken başladım. 7 aylık sıraladı 10 aylık yürüdü. Sıralamaya başladığında bıraktım zaten yani 2 ay kullandım.
Adi herif demene bayılıyorum yaİnşallah çeker vallahi çeksin. Bazen umut'u sirkelemek geliyor icimden, ama kıyamıyorum. Kızda o gibi olsun o silkelesin oglum hakediyor bazen. O zaman üzülmem yiyişsinler. Gecen kız severken tirnagini takti, kesmemistim. Basit biside olmadi umut efendi ortaligi yikti. Adi herif benim adi oğlum
Bende almicam canim yani dusunmuyorum hicDgrudur belki. Gerci nen erkek oldugu icin iyi olmaz diye örümcek almicam sorun olur diye hem oyun oynaya bildigi oturup suruyo hem de yurutec olarak kullanilan syler var ondan almayi dusunuyorm
Aynen aslinda cok hevesim vardı da kızım olursa ilerde ona alırım insallahBende almicam canim yani dusunmuyorum hic
Ay inşallah sizde gidin seneye büyümüş olur en azından oynar belki benimki hamakta yattı öyle sıcaktaOh ne güzel nasıl iyi gelmiştir tatil,inşallah darısı seneye başıma kankaAsya içinde değişiklik oldu yaşına girmeden deniz görmüş oldu minnoş valla kendi adıma aynı bol bol yorulmaca kucakta gezdirmece dönmece ağlamaca
Ah bu umutne çektiriyor hem sana hem duruya yazıktır yaO kesin halbuki onu gördükçe heyecanlanıyor,mutlu oluyor. Şamarı yiyince bi anda şeytan görmüşe dönüyor. 2 saat görmek istemiyor onu. Gordugu anda ağlıyor hemde ne ağlama, sesi değişiyor çocuğun. Ama umut efendi tam bir oyuncu, kime çekti bilmem. Numaradan ayağim düştüm diye yere atıyor kendini, o durumda bile onla ilgileneyim istiyor. Bende mecburen duruyu susturmaya calisiyorum,ayy ayyy kaka diye bagiriyor bu seferde, yere oturma pozisyonu aliyor, ve tabiki umut kazaniyor.
Bitmez bu kıskançlık, gitmiş gibi yapar.yürü koş diye patlatıyor, beklentisi çok. Halbuki bilmiyorki yürüdüğünde, ağzına edecek.
Hayırlı olsun evin canım bu ne ya herkesler taşındı bebek olunca sığmafınız mı kız hepinizKızlar biz tasınıyoruz uzun zamandır okuyamadım çok aktif olamıyorum çok şükür bebişte bende iyiyim.aldıgımız evdeki ev sahibi bir türlü çıkamadı ev bulamadım diye 1.5 ay oyaladı bizi.kadın cok pismiş temizlik yapmaktan canımız çıktı.şükür bir sürü kişi gidip önceden temizlemişti.boya badana işinide çıkardık aradan.bu hafta tasınıyoruz.sizler nasılsınız.ek besine gecilmiş.bir yerleselim tek tek okuycam.biz hala gecmedik doktor 5.5 ayda diyo bakalım bu kontrolde tamam diycek mi.o kadar süt artırıcı kullandım ilk zamanlar yetmiyodu şimdi yorgunluktan canım çıkıyor ii ev tasınma şükür süt arttı.rabbim kuzumun yüzüne bakıyor.hiç dinlenemiyorum artık
Hoşbulduk canım şekerparemhakkınızda hayırlısı dilzarim...
tv konusunda katılıyorum sana canımm
ne atakmıs ya
bu ataklar bize hep patak patak
ojjgeldinn jadem beaanabüün beaa biz ağynı beaa
ya bizim kiz da bugun abisinden iki defa dayak yedi.bile isteye vurdu cok üzüldüm ya..hadi umut küçük ama benim oglan 3.5 yaşında koca çocuk
hayirlisi olsungule gule oturun
ebrum dadlı dillim güleryüzlum a ceylan gözlüm niredesin sen
İnşallah canim benim öyle olur.Adi herif demene bayılıyorum yaah umut yaa yerim ikisini de ama böylesine hırçın ve yaramaz olanlar büyüyünce parmakla gösterilen efendi ve başarılı kişiler oluyor bardağın dolu tarafından bakalim bahar
İyi oldu inşallah seneye size de nasip olur evden uzak hetgün tatil olur sana kuzum ya,Oh valla ne guzel kafanız dagilmis oldu mis gbi. Darisi bana insallah esim seneye gideriz diyo ya bakalım artk olur mu olmaz miben de yumurta sarisi ve labne peyniri verdm cok cok az sekilde cok sevdi ha yoğurt ta verdim sevemedi ama onu bulandi herfn vermiyorm bi de ufacktan da bsey olmaz ya ama versem yer yani daha da ben kucuk diye veremiyorm korkuyorm
Hoşbulduk lepim valla mis gibi geldi şimdi de çamaşır ev işleri yemek başladım,Hosgeldin canimm tatil ne iyi gelmistir simdi ohh
Tv de yade yade diye cizgi film var hep jade jade diyesim geliyor sen aklima geliyorsun
Ayy canım hoşbuldum sağol depolama kısmı muallak çok küçük bizim bebeler havuza gir 3 dkda çık kimsede durmuyor iyice anneci oldu nasıl vakıcıya vericez bunları yaJadesi hoşgeldin canım tatilin güzel geçmiş ne güzel enerji depoşamışsın darısı seneye bize inşallah
@Alya86 kolay gelsin canım güle güle oturun hayırlı olsun evinizsüt konusunda da sütü düşünmeyince artıyor sen şimdi taşınma olayına kanalize olunca süt kendiliğinden arttı bence. Ben geçen ay hep sağıyordum çok az çıkıyordu üzülüyordum şimdi her fırsatta emziriyorum hiç sağım yapmıyorum göğüslerim sertleşmeye bile başladı tekrar ekstra bir şey de kullanmıyorum kendi haline bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?