2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
N Nehir8077 canım böyle gülüyorum anlattıklarına ama çok tatlı geldiniz için yanlış anlamazsın inş
Aşk olsun beni tanimadinmi bunca zaman. Guleceksin tabi hemde doya doya.yanlış anlayacak birsey yok. Surekli gittiğimiz bir market var, oğluma bayılırlardı. Simdi aynı kızlar oğlunda güzel ama kızın çok tatlı diyip duruyorlar. Bende diyorum, kızımın daha poposuna can gelmedi, çirkin yüzünü görmediniz. Oglum artık büyüdü nefsine yenik düşüyor, size çirkin yüzünü gösteriyor. Bir çikolata için edepsizleşiyor diyorum.Farkettimde oğlum artık insanlara itici gelmeye başladı. Seneye kızımda öyle olur. Hiçbir yere sığmayız istenmeyiz, hoş şimdiden isteyen yok ama olsun.

Ah bu umutne çektiriyor hem sana hem duruya yazıktır ya tamam kıskanıyorsun da bu jadar yapılmaz ki
Bana cektirmesi bisi degilde, kızın rahatı yok özgür degil. Ek gidaya biraz erkende gectim, tereyağlar pekmezler kızı erken büyüteceğim. Kendini kolluyacak kıvama cabuk gelsin.

Sen bu ara ne bulsan satacaksın galiba. Şaka maka bende cocuk arabami satmak istiyorum. Letkodanmi satacaksin. 200 ze bile veririm yep yeni. Yeterki göçüm bitsin 3 tane arabaya, bana yer kalmıyor surekli baska seler amannn

Ben hiç yürüteç düşünmüyorum evin içinde birde o zımbırtı olsun istemiyorum ama bebekler seviyor mu durur mu içimde alırsam merak ediyorum da
Ay o zımpırtiları hiç sorma. Buyuselerde herseyi atsam, ferahlasam. Cocukların eşyası cok, esimin spor eşyası cok. Bazen hepsine sinir oluyorum.

Sen bu ara ne bulsan satacaksın galiba. Şaka maka bende cocuk arabami satmak istiyorum. Letkodanmi satacaksin. 200 ze bile veririm yep yeni. Yeterki göçüm bitsin 3 tane arabaya, bana yer kalmıyor surekli baska seler amannn
Hayır canım tutumluanne diye bi site var anneler orda satıyor herşeyi.bizim de paraya ihtiyacımız var çok satacağım şeyler var.puseti 800 TL’ye sattım dün.aventin buharlı pişiricisini satıcam,hiç kullanmadığım sterilizetör makinem var onu satıcam,ameda lactaline süt sağma makinem var onu satıcam,yürüteci satıcam,yamunadan korse almıştım hiç giymedim onu satıcam,portbebeyi satıcam,kızımın hiç giymediği etiketi üstünde kıyafetleri satıcam,satıcam oğlu satıcam yani paraya ihtiyacımız var ve evde çok kalabalık.zaten taşınıyoruz topla topla bitmiyor hepsini elden çıkarıcam.çıkan parayla da ödememiz var

soruyorum halin var mi
haklisin valla canim..tatil donusu zor oluyor

Puseti 800 ze sattin kaca almistin. Ben arabayi 2000 bine aldim 200 ze satarim diyorum oldugu gibi duruyo. Pek kullanmadim. Simdide bana buyuk geliyor ikisi ile cikinca iki araba olmuyo. Bri bastonda biri kanguruda oda yetiyor bana

Ayy insallah canm uzun bi tatili fazlasiyla hak ediyorum. Telefonu fln kapatirim kesin ben aramasinlar diyerek ama kaçamak kaçamak buraya girer cikarim

Jadesi hosgeldin.
Yorgunluk da olsa nekan degisikligi tatil iyi olmustur canim.
Ne guzel olmus.
Bizler de buyuyoruz iste biraz iyi biraz kotu.
Siz nasilsiniz.

ebru_can_ebru nasil oldunuz iyilesti mi bebegin canim.

Kalppare canim neye karar verdiniz son durum nedir.
Annene gidior musunuz.
Baska neler yapiorsunuz, hic duzelme yok mu alerjide.

Yoğurttan 40 sk sonra falan emiyor zaten az da olsa sadece öyle pek doymuyorlar yoğurt baya bir kase ve genelde meyveli yumurtayı ve yumuşak tuzsuz peynir ya da loru çatalla ezip azıcık bebek çayıyla ıslatıyorum ya da tek tek bir parça ezilmiş yumurta bir parça peynir veriyorum damağıyla eziyor.. muhallebi için su pirinç unu pişirip sonra meyve ya da irmik ekliyorum

Hoşbulduk aslım Napalm aynı hayata döndük zihnimiz dinlendi vücut hala yorgun sen nasılsın tatlı olduğu kadar küfürbaz olan haydom nasıllar
Bilirim canım o yorgunluğu insanin gözünde buyuyo tatil dönüşü işleri haydo da iyi teyzesi çok fena oldu numaradan ağlamalar falan seneye kast ajansına yazdırayım diyorum böyle bi oyunculuk yok

Puseti 800 ze sattin kaca almistin. Ben arabayi 2000 bine aldim 200 ze satarim diyorum oldugu gibi duruyo. Pek kullanmadim. Simdide bana buyuk geliyor ikisi ile cikinca iki araba olmuyo. Bri bastonda biri kanguruda oda yetiyor bana
Canım 2 bin liraya aldığın arabayı neden 200 e satasın en az 500 liraya satarsın,hem sana da gelir olur.para kolay kazanılmıyor ki 3-5 kuruşa versek.ben 500 e almıştım 800 e sattım Bende ikinci el sitesinden almıştım,hiç kullanılmamış kadıncağız elden çıkarmak istemiş bir an önce.bende hiç kullanmadım.piyasası 1400 TL diye 800 e ilana koydum.100 lira da site komisyon kesiyor çünkü.yani 700 TL almış olcM

Hoşbulduk lepim valla mis gibi geldi şimdi de çamaşır ev işleri yemek başladım, köleliğe devam seni de okudum yavrum ya senin kız sabır denemesi yapıyor resmen üstünde Allahım kolaylık versin kuzum
Kiz olsa daha akilli olurdu bence canim benim ki ibikli horoz hic kendimin bu kadar sabırlı oldugumu bilmiyordum

Mihallebiye hangi meyveyi ekliyosn canm bi de bebek çayı ne ayri bi çay mi oluyo o meyveyi pure seklinde yapip oyle mi yogurda ekliyosn. Ay ne soru sordm ya ve bunlari byle cok yemesi icin 6 aylk mi olmasi lazm o zamn da mi doymadan verilecek yksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…