Aşk olsun beni tanimadinmi bunca zaman. Guleceksin tabi hemde doya doya.yanlış anlayacak birsey yok. Surekli gittiğimiz bir market var, oğluma bayılırlardı. Simdi aynı kızlar oğlunda güzel ama kızın çok tatlı diyip duruyorlar. Bende diyorum, kızımın daha poposuna can gelmedi, çirkin yüzünü görmediniz. Oglum artık büyüdü nefsine yenik düşüyor, size çirkin yüzünü gösteriyor. Bir çikolata için edepsizleşiyor diyorum.Farkettimde oğlum artık insanlara itici gelmeye başladı. Seneye kızımda öyle olur. Hiçbir yere sığmayız istenmeyiz, hoş şimdiden isteyen yok ama olsun.
Bana cektirmesi bisi degilde, kızın rahatı yok özgür degil. Ek gidaya biraz erkende gectim, tereyağlar pekmezler kızı erken büyüteceğim. Kendini kolluyacak kıvama cabuk gelsin.Ah bu umutne çektiriyor hem sana hem duruya yazıktır yatamam kıskanıyorsun da bu jadar yapılmaz ki
Sen bu ara ne bulsan satacaksın galiba. Şaka maka bende cocuk arabami satmak istiyorum. Letkodanmi satacaksin. 200 ze bile veririm yep yeni. Yeterki göçüm bitsin 3 tane arabaya, bana yer kalmıyor surekli baska seler amannnYürüteç kızımdan kalma bende de var ama yürümesine pek bi katkıda olmadı kızımda.hatta hiç olmadı diyebilirim.kendi kendilerine tutuna tutuna öğreniyorlar yürümeyi.oğlumda kullanır mıyım bilmiyorum,belkide satarım
Ay o zımpırtiları hiç sorma. Buyuselerde herseyi atsam, ferahlasam. Cocukların eşyası cok, esimin spor eşyası cok. Bazen hepsine sinir oluyorum.Ben hiç yürüteç düşünmüyorum evin içinde birde o zımbırtı olsun istemiyorum ama bebekler seviyor mu durur mu içimde alırsam merak ediyorum da
Hayır canım tutumluanne diye bi site var anneler orda satıyor herşeyi.bizim de paraya ihtiyacımız var çok satacağım şeyler var.puseti 800 TL’ye sattım dün.aventin buharlı pişiricisini satıcam,hiç kullanmadığım sterilizetör makinem var onu satıcam,ameda lactaline süt sağma makinem var onu satıcam,yürüteci satıcam,yamunadan korse almıştım hiç giymedim onu satıcam,portbebeyi satıcam,kızımın hiç giymediği etiketi üstünde kıyafetleri satıcam,satıcam oğlu satıcam yaniSen bu ara ne bulsan satacaksın galiba. Şaka maka bende cocuk arabami satmak istiyorum. Letkodanmi satacaksin. 200 ze bile veririm yep yeni. Yeterki göçüm bitsin 3 tane arabaya, bana yer kalmıyor surekli baska seler amannn
Hoşbulduk canım şekerparembende aynı eve geldim çamaşır seansı başladı tatile gitmeyi çok seviyorum dönüş eziyet ama bide üstüne kv ler gelecekmiş 4 güne bize temizlik hazırlık falan yapmam lazım sor bakalım halim var mı
Puseti 800 ze sattin kaca almistin. Ben arabayi 2000 bine aldim 200 ze satarim diyorum oldugu gibi duruyo. Pek kullanmadim. Simdide bana buyuk geliyor ikisi ile cikinca iki araba olmuyo. Bri bastonda biri kanguruda oda yetiyor banaHayır canım tutumluanne diye bi site var anneler orda satıyor herşeyi.bizim de paraya ihtiyacımız var çok satacağım şeyler var.puseti 800 TL’ye sattım dün.aventin buharlı pişiricisini satıcam,hiç kullanmadığım sterilizetör makinem var onu satıcam,ameda lactaline süt sağma makinem var onu satıcam,yürüteci satıcam,yamunadan korse almıştım hiç giymedim onu satıcam,portbebeyi satıcam,kızımın hiç giymediği etiketi üstünde kıyafetleri satıcam,satıcam oğlu satıcam yaniparaya ihtiyacımız var ve evde çok kalabalık.zaten taşınıyoruz topla topla bitmiyor hepsini elden çıkarıcam.çıkan parayla da ödememiz var
Ayy insallah canm uzun bi tatili fazlasiyla hak ediyorum. Telefonu fln kapatirim kesin ben aramasinlar diyerek ama kaçamak kaçamak buraya girer cikarimİyi oldu inşallah seneye size de nasip olur evden uzak hetgün tatil olur sana kuzum ya,bizimki de hep oturuyor pusette ağzımıza elimize bakıyor verelim bişey diye valla son 1 ay kaldı denemelere de 2 haftaya başlarım acelem yok
Hoşbulduk aslım Napalm aynı hayata döndük zihnimiz dinlendi vücut hala yorgunHoşgeldin jademmmmJadesi nasilsiniz bakalim
Cok tatlisiniz baharcim.Bana cektirmesi bisi degilde, kızın rahatı yok özgür degil. Ek gidaya biraz erkende gectim, tereyağlar pekmezler kızı erken büyüteceğim. Kendini kolluyacak kıvama cabuk gelsin.
Yoğurttan 40 sk sonra falan emiyor zaten az da olsa sadece öyle pek doymuyorlar yoğurt baya bir kase ve genelde meyveli yumurtayı ve yumuşak tuzsuz peynir ya da loru çatalla ezip azıcık bebek çayıyla ıslatıyorum ya da tek tek bir parça ezilmiş yumurta bir parça peynir veriyorum damağıyla eziyor.. muhallebi için su pirinç unu pişirip sonra meyve ya da irmik ekliyorumYumurtati peyniri yutabiliyolar mi o dönemde rahatlikla. Bi de sadece yogurtla doymasi sorn olmaz mi acaba yamuhallebiyi nasi yapiyosn birde. Cok soru sordm ama napim vakit geliyo artk buyuyolar. Evdekilere bilincli sekilde görünmek istiyorm onlarin tavsiyrlerine uymak yda onlara sotu bilr sormak istemiyorum
En azından değişik vitaminler de almış olur hep mama hem kabız yapar hem Bayar ayı ek gıda için müsaitEk gıdayla doyurabilir miyim karnını evde olmadığım dönemde nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum
Bilirim canım o yorgunluğu insanin gözünde buyuyo tatil dönüşü işleriHoşbulduk aslım Napalm aynı hayata döndük zihnimiz dinlendi vücut hala yorgunsen nasılsın tatlı olduğu kadar küfürbaz olan haydom nasıllar
Ahahah ilahi yavrum ya kıyamam Duru diren az kaldıBana cektirmesi bisi degilde, kızın rahatı yok özgür degil. Ek gidaya biraz erkende gectim, tereyağlar pekmezler kızı erken büyüteceğim. Kendini kolluyacak kıvama cabuk gelsin.
Ay hiç sorma bizim evde az kalabalık sanki eşimin zımbırtı dambılları da var atacam camdanAy o zımpırtiları hiç sorma. Buyuselerde herseyi atsam, ferahlasam. Cocukların eşyası cok, esimin spor eşyası cok. Bazen hepsine sinir oluyorum.
Canım 2 bin liraya aldığın arabayı neden 200 e satasın en az 500 liraya satarsın,hem sana da gelir olur.para kolay kazanılmıyor ki 3-5 kuruşa versek.ben 500 e almıştım 800 e sattımPuseti 800 ze sattin kaca almistin. Ben arabayi 2000 bine aldim 200 ze satarim diyorum oldugu gibi duruyo. Pek kullanmadim. Simdide bana buyuk geliyor ikisi ile cikinca iki araba olmuyo. Bri bastonda biri kanguruda oda yetiyor bana
Kiz olsa daha akilli olurdu bence canim benim ki ibikli horozHoşbulduk lepim valla mis gibi geldi şimdi de çamaşır ev işleri yemek başladım,köleliğe devam seni de okudum yavrum ya senin kız sabır denemesi yapıyor resmen üstünde Allahım kolaylık versin kuzum
Mihallebiye hangi meyveyi ekliyosn canm bi de bebek çayı ne ayri bi çay mi oluyo oYoğurttan 40 sk sonra falan emiyor zaten az da olsa sadece öyle pek doymuyorlar yoğurt baya bir kase ve genelde meyveli yumurtayı ve yumuşak tuzsuz peynir ya da loru çatalla ezip azıcık bebek çayıyla ıslatıyorum ya da tek tek bir parça ezilmiş yumurta bir parça peynir veriyorum damağıyla eziyor.. muhallebi için su pirinç unu pişirip sonra meyve ya da irmik ekliyorum
Misafir agırlamaya bu ay halim yok işe başlamam lazımsoruyorum halin var mi
haklisin valla canim..tatil donusu zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?