Sen keyfine bak biz seni beklerizAyy insallah canm uzun bi tatili fazlasiyla hak ediyorum. Telefonu fln kapatirim kesin ben aramasinlar diyerek ama kaçamak kaçamak buraya girer cikarim
Ahhh iyi gelmez mi hiç deniz havasıJadesi hosgeldin.
Yorgunluk da olsa nekan degisikligi tatil iyi olmustur canim.
Ne guzel olmus.
Bizler de buyuyoruz iste biraz iyi biraz kotu.
Siz nasilsiniz.
@ebru_can_ebru nasil oldunuz iyilesti mi bebegin canim.
Kalppare canim neye karar verdiniz son durum nedir.
Annene gidior musunuz.
Baska neler yapiorsunuz, hic duzelme yok mu alerjide.
Benim kızı da vereyim yanınaBilirim canım o yorgunluğu insanin gözünde buyuyo tatil dönüşü işlerihaydo da iyi teyzesi çok fena oldu numaradan ağlamalar falan seneye kast ajansına yazdırayım diyorum böyle bi oyunculuk yok
canim model neyse bak let go ya tutumlu anneye sahibinden e ve trendyoldada 2. el sayfası var ordan az çok ne kadara satacağın belli olur. bedavaya almadın ki bedavaya satasinPuseti 800 ze sattin kaca almistin. Ben arabayi 2000 bine aldim 200 ze satarim diyorum oldugu gibi duruyo. Pek kullanmadim. Simdide bana buyuk geliyor ikisi ile cikinca iki araba olmuyo. Bri bastonda biri kanguruda oda yetiyor bana
İbikli horozKiz olsa daha akilli olurdu bence canim benim ki ibikli horozhic kendimin bu kadar sabırlı oldugumu bilmiyordum
Tm canim haklısın bakıcam oralara. Teşekkürler ederimcanim model neyse bak let go ya tutumlu anneye sahibinden e ve trendyoldada 2. el sayfası var ordan az çok ne kadara satacağın belli olur. bedavaya almadın ki bedavaya satasin
Jadesi hosgeldin.
Yorgunluk da olsa nekan degisikligi tatil iyi olmustur canim.
Ne guzel olmus.
Bizler de buyuyoruz iste biraz iyi biraz kotu.
Siz nasilsiniz.
@ebru_can_ebru nasil oldunuz iyilesti mi bebegin canim.
Kalppare canim neye karar verdiniz son durum nedir.
Annene gidior musunuz.
Baska neler yapiorsunuz, hic duzelme yok mu alerjide.
Ayyy yerim onu sanmam erkek anneleri gücenmesin ama kız çoçukları daha çok yediriyor kendini Daha tatlı oluyorlarAşk olsun beni tanimadinmi bunca zaman. Guleceksin tabi hemde doya doya.yanlış anlayacak birsey yok. Surekli gittiğimiz bir market var, oğluma bayılırlardı. Simdi aynı kızlar oğlunda güzel ama kızın çok tatlı diyip duruyorlar. Bende diyorum, kızımın daha poposuna can gelmedi, çirkin yüzünü görmediniz. Oglum artık büyüdü nefsine yenik düşüyor, size çirkin yüzünü gösteriyor. Bir çikolata için edepsizleşiyor diyorum.Farkettimde oğlum artık insanlara itici gelmeye başladı. Seneye kızımda öyle olur. Hiçbir yere sığmayız istenmeyiz, hoş şimdiden isteyen yok ama olsun.
Sorma ya ben diyorum keşek ana kucağı oyun halısı falan hiç almasaydım 10 dk için gereksiz yer kaplıyorlar ki onun gibi daha nice zımpırtı bundan sonra bir oyuncak bir minder götürecem işiAy o zımpırtiları hiç sorma. Buyuselerde herseyi atsam, ferahlasam. Cocukların eşyası cok, esimin spor eşyası cok. Bazen hepsine sinir oluyorum.
Ben karadeniz tarafini esim de antalya yi istiyo yüzmek istiyorm ben keyifle karadenizde ne var bol yeşillik yaslaninca söz gideriz dio banaSen keyfine bak biz seni bekleriz
O kadar çok zımbırtı oluyor ki haklısınBen hiç yürüteç düşünmüyorum evin içinde birde o zımbırtı olsun istemiyorum ama bebekler seviyor mu durur mu içimde alırsam merak ediyorum da
Ben vazgeçtim kullanmıycaktım da durmuyo sıpacık. Arkadaşımdan istedim hava atmıştım daha geçen hafta halbuki oğluşumu bindiremem öyle şeylere diyeYürüteç kızımdan kalma bende de var ama yürümesine pek bi katkıda olmadı kızımda.hatta hiç olmadı diyebilirim.kendi kendilerine tutuna tutuna öğreniyorlar yürümeyi.oğlumda kullanır mıyım bilmiyorum,belkide satarım
Ayy ben de bugün aynını söyledim eşime kız bebek gibi kendini sevdiriyor bu oğlan diye cilveleniyor sıpamAyyy yerim onu sanmam erkek anneleri gücenmesin ama kız çoçukları daha çok yediriyor kendini Daha tatlı oluyorlar
Ooy canim benim bende babami kaybetmiştim kalp krizi ile 26 eylülde 3 sene olacak cok zor biliyorum ama guclu ol bak aci cekmemis simdi annemlere geldim heryerde o var.. hayat bu ruya gibi bugun variz yarin yokuz hepimiz birgun gidecegiz bol bol dua et simdi senden dua bekler bizi gorduklerine inanıyorum ben.. Allah rahmey eylesin mekani cennet olsunKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Ayyy kuzum benim Allah rahmet eylesin peygamber efendimize sav komşu etsin inşallahKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Nurlar içinde yatsın canimOoy canim benim bende babami kaybetmiştim kalp krizi ile 26 eylülde 3 sene olacak cok zor biliyorum ama guclu ol bak aci cekmemis simdi annemlere geldim heryerde o var.. hayat bu ruya gibi bugun variz yarin yokuz hepimiz birgun gidecegiz bol bol dua et simdi senden dua bekler bizi gorduklerine inanıyorum ben.. Allah rahmey eylesin mekani cennet olsun
İçim bir kötü oldu , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah . Yavrun da hastaydı seni merak etmiştim . Başın sağolsun , Allah sabrını artırsın .Kızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
İkisi de ayrı güzel tatil için valla bilemedim ne desemBen karadeniz tarafini esim de antalya yi istiyo yüzmek istiyorm ben keyifle karadenizde ne var bol yeşillik yaslaninca söz gideriz dio banabende sakinlik severim byle kafayi dinlemek için missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?