2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahhh iyi gelmez mi hiç deniz havası iyiyiz bizde canım gel gitli bi gün iyi bi gün ağlak

Puseti 800 ze sattin kaca almistin. Ben arabayi 2000 bine aldim 200 ze satarim diyorum oldugu gibi duruyo. Pek kullanmadim. Simdide bana buyuk geliyor ikisi ile cikinca iki araba olmuyo. Bri bastonda biri kanguruda oda yetiyor bana
canim model neyse bak let go ya tutumlu anneye sahibinden e ve trendyoldada 2. el sayfası var ordan az çok ne kadara satacağın belli olur. bedavaya almadın ki bedavaya satasin

annemin ameliyat gunu gidip geri gelmek sonra ameliyat sonrasi annemlerde kalmayı istiyorum tek başıma ama arabamız yok ve başka şehirlerdeyiz.mecburen ameliyat sonrasi gidicem canım siz nasilsiniz canim

Ayyy yerim onu sanmam erkek anneleri gücenmesin ama kız çoçukları daha çok yediriyor kendini Daha tatlı oluyorlar

Ay o zımpırtiları hiç sorma. Buyuselerde herseyi atsam, ferahlasam. Cocukların eşyası cok, esimin spor eşyası cok. Bazen hepsine sinir oluyorum.
Sorma ya ben diyorum keşek ana kucağı oyun halısı falan hiç almasaydım 10 dk için gereksiz yer kaplıyorlar ki onun gibi daha nice zımpırtı bundan sonra bir oyuncak bir minder götürecem işi

Ben vazgeçtim kullanmıycaktım da durmuyo sıpacık. Arkadaşımdan istedim hava atmıştım daha geçen hafta halbuki oğluşumu bindiremem öyle şeylere diye günde 15 dk ya izin vermiş onun oğlanın doktoru ben de 5 er dk bindirsem bir değişiklik olur ağlamasını unutur belki. Mama sandalyesini getirdim yıkadım sabah kuracam bakalım en azından biz yemek yerken rahat eder o da biz de inşallah yani

Ayyy yerim onu sanmam erkek anneleri gücenmesin ama kız çoçukları daha çok yediriyor kendini Daha tatlı oluyorlar
Ayy ben de bugün aynını söyledim eşime kız bebek gibi kendini sevdiriyor bu oğlan diye cilveleniyor sıpam hakır hakır kuduruyor gözümü şaşı yapıyorum nasıl haykırıyor güle güle deli. Şunun vaziyetine bakın hele

Kzlar ben bugun annemlere geldim kizm iyiydi ablalarim geldi fazla yaklassinlae istemedim laf yaptilar her neyse esiminde covid testi daha belli degil 3 kisi daha covidli cikti bahcede otururken komsular flanda gordu bebegi ne olduysa kiz.korkuyor gibi agliyorn2 saat susturamadm çarşaf falan kar etmedi dua flan şimdi ayagimda zor bela yatirdim insallah uyanmaz esimde alamiyor kucagina korkumuzdan 2 gundur sirtim koptu resmen burasida oyle gurultulu oyle gurultulu ki cocuk uyuyamiyor arabasiydi motoruydu insanlar balkona valla eve gidecem bu saatte az kaldi. Birde ablamlarn tripleri kizima nazar degdi kesin lutfen durulsun kizlar allah rizasi icin zaten huysuzdu aglamaktan burnu bile akiyor napacagimi sasiriyorum

Ooy canim benim bende babami kaybetmiştim kalp krizi ile 26 eylülde 3 sene olacak cok zor biliyorum ama guclu ol bak aci cekmemis simdi annemlere geldim heryerde o var.. hayat bu ruya gibi bugun variz yarin yokuz hepimiz birgun gidecegiz bol bol dua et simdi senden dua bekler bizi gorduklerine inanıyorum ben.. Allah rahmey eylesin mekani cennet olsun

Ayyy kuzum benim Allah rahmet eylesin peygamber efendimize sav komşu etsin inşallah Yasadigin aciyi öyle derinden hissedebilirim ki öyle iyi anlıyorum ki seni o kabullenemeyiş her an çıkıp gelecekmiş hissi çok büyük bi acı iyi bilirim ah annelerimiz mekanı cennet olsun

Nurlar içinde yatsın canim

İçim bir kötü oldu , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah . Yavrun da hastaydı seni merak etmiştim . Başın sağolsun , Allah sabrını artırsın .

Ben karadeniz tarafini esim de antalya yi istiyo yüzmek istiyorm ben keyifle karadenizde ne var bol yeşillik yaslaninca söz gideriz dio bana bende sakinlik severim byle kafayi dinlemek için missss
İkisi de ayrı güzel tatil için valla bilemedim ne desem ama benim için yazın yüzmeli tatil en güzeli tercih meselesi tabi ben Karadeniz’de 4.5 yıl durdum şuan gözüm düşmüyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…