2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İkisi de ayrı güzel tatil için valla bilemedim ne desem ama benim için yazın yüzmeli tatil en güzeli tercih meselesi tabi ben Karadeniz’de 4.5 yıl durdum şuan gözüm düşmüyor yani
Ayyy ne guzel bende oraya taşınsam keşke. Ama yuzmeyi bilmedigim icin bana cazip gelmiyor malesef ogretiyim diyo da ben oyle suyun altinda hayatta duramam nefes alamiyorm kapali ortamda flan byle kucuk yerlerde

Gülüşünden öperim çocuk maşallah ya

Ahh baharcım çok geçmiş olsun valla şu dönemde kimse kimseye trip atmamalı ya haksızlar yani

Ahhh içim sızladı kuzum başın sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin dua edeceğim annene size de sabır versin Rabbim

Nazar duası falan okusanız fayda eder ben inanıyorum nazara

Ay kuzuum başın sağolsun çok acı gerçekten mekanı cennet olsun size de Allah sabır versin

Meyve suzgeci dedigin byle agzina goturuyorlar kwndi sıkarak ictigi dimi diş kaşıyıcı gbi gorunuyor aynı. Birdr seftaliyi yda digwr şeyleri pisirerek mi veriyorsn nasi olacak
Sebzeler haşlanır canım sadece. meyveler haslanmaz. Şeftaliyi püre yaparak ta verebilirsin. Robottan geçir kaşıkla yedir

Basin sagolsun canim benim cok zor annesizlik bende 7 sene önce kaybettim annemi..
Anam ile evlâdı mi 1 gün arayla toprağa verdim acıyla yaşamaya alışıyorsun rabbim sanada bol sabır versin.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insallah..
Cok cok zor insallah rabbim sabrini versin..
Babam gideli 10 yil oldu..
Rabbim evlatlarini sana bagislasin. Cok kotu cok zor cok uzuldum canim

Ahahahah ben bile gülüyorum valla allahım çok yaralı yerim ben bu sıpayı

Canım benim şimdi gördüm allahım mekanını cennet eylesin Nur içinde yatsın anneciğin allah sabır versin

Ya ne guzel şeysin sen oyle ya yerim o ağzını masalllah sana insallah omrun boyunca hep byle gulersin

Rabbim mekanini cennet eylesin canm sana ve ailene de bol sabir versin rabbim. Nur icindr yatsin

Amin canım Allah razı olsun babamı 6 yaşında kaybettim o benim hem annem hem babam herşey imdi baktığım heryerde herşey de o var dayanamıyorum çok canım acıyor

Ayyy ne guzel bende oraya taşınsam keşke. Ama yuzmeyi bilmedigim icin bana cazip gelmiyor malesef ogretiyim diyo da ben oyle suyun altinda hayatta duramam nefes alamiyorm kapali ortamda flan byle kucuk yerlerde
Bilirim o duyguyu çok zorlandım öğrenene kadar çok korkardım sudan ama geçti bi şekilde ben diyorum ben yüzdüysem herkes yüzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…