- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ayyy ne guzel bende oraya taşınsam keşke. Ama yuzmeyi bilmedigim icin bana cazip gelmiyor malesef ogretiyim diyo da ben oyle suyun altinda hayatta duramam nefes alamiyorm kapali ortamda flan byle kucuk yerlerdeİkisi de ayrı güzel tatil için valla bilemedim ne desemama benim için yazın yüzmeli tatil en güzeli tercih meselesi tabi ben Karadeniz’de 4.5 yıl durdum şuan gözüm düşmüyor yani
Gülüşünden öperim çocuk maşallah yaAyy ben de bugün aynını söyledim eşime kız bebek gibi kendini sevdiriyor bu oğlan diye cilveleniyor sıpamhakır hakır kuduruyor gözümü şaşı yapıyorum nasıl haykırıyor güle güle deli. Şunun vaziyetine bakın hele Eki Görüntüle 2682468
Oh maşalah pek hamaratsınız ben becerebilirsem miyim hiç güvenmiyorum kendime suyu zor içirtiyoeum bopazıdns kalacak korkusu ile
Ahh baharcım çok geçmiş olsunKzlar ben bugun annemlere geldim kizm iyiydi ablalarim geldi fazla yaklassinlae istemedim laf yaptilar her neyse esiminde covid testi daha belli degil 3 kisi daha covidli cikti bahcede otururken komsular flanda gordu bebegi ne olduysa kiz.korkuyor gibi agliyorn2 saat susturamadm çarşaf falan kar etmedi dua flan şimdi ayagimda zor bela yatirdim insallah uyanmaz esimde alamiyor kucagina korkumuzdan 2 gundur sirtim koptu resmen burasida oyle gurultulu oyle gurultulu ki cocuk uyuyamiyor arabasiydi motoruydu insanlar balkona valla eve gidecem bu saatte az kaldi. Birde ablamlarn triplerikizima nazar degdi kesin lutfen durulsun kizlar allah rizasi icin zaten huysuzdu aglamaktan burnu bile akiyor napacagimi sasiriyorum
Ahhh içim sızladı kuzum başın sağolsunKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Nazar duası falan okusanız fayda eder ben inanıyorum nazaraKzlar ben bugun annemlere geldim kizm iyiydi ablalarim geldi fazla yaklassinlae istemedim laf yaptilar her neyse esiminde covid testi daha belli degil 3 kisi daha covidli cikti bahcede otururken komsular flanda gordu bebegi ne olduysa kiz.korkuyor gibi agliyorn2 saat susturamadm çarşaf falan kar etmedi dua flan şimdi ayagimda zor bela yatirdim insallah uyanmaz esimde alamiyor kucagina korkumuzdan 2 gundur sirtim koptu resmen burasida oyle gurultulu oyle gurultulu ki cocuk uyuyamiyor arabasiydi motoruydu insanlar balkona valla eve gidecem bu saatte az kaldi. Birde ablamlarn triplerikizima nazar degdi kesin lutfen durulsun kizlar allah rizasi icin zaten huysuzdu aglamaktan burnu bile akiyor napacagimi sasiriyorum
Ay kuzuum başın sağolsun çok acı gerçekten mekanı cennet olsun size de Allah sabır versinKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Sebzeler haşlanır canım sadece. meyveler haslanmaz. Şeftaliyi püre yaparak ta verebilirsin. Robottan geçir kaşıkla yedirMeyve suzgeci dedigin byle agzina goturuyorlar kwndi sıkarak ictigi dimi diş kaşıyıcı gbi gorunuyor aynı. Birdr seftaliyi yda digwr şeyleri pisirerek mi veriyorsn nasi olacak
Kızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insallah..Kızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Sanada Allah sabır versinKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Ahahahah ben bile gülüyorum valla allahım çok yaralı yerim ben bu sıpayıAyy ben de bugün aynını söyledim eşime kız bebek gibi kendini sevdiriyor bu oğlan diye cilveleniyor sıpamhakır hakır kuduruyor gözümü şaşı yapıyorum nasıl haykırıyor güle güle deli. Şunun vaziyetine bakın hele Eki Görüntüle 2682468
Canım benim şimdi gördüm allahım mekanını cennet eylesin Nur içinde yatsın anneciğin allah sabır versinKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Hmm ben muhallebi yapilisi izlemistim de insta da seftali muz irmik nisasta suda yapmisti ben de hep haslayacagiz saniyodumSebzeler haşlanır canım sadece. meyveler haslanmaz. Şeftaliyi püre yaparak ta verebilirsin. Robottan geçir kaşıkla yedir
Ya ne guzel şeysin sen oyle ya yerim o ağzını masalllah sana insallah omrun boyunca hep byle gulersinAyy ben de bugün aynını söyledim eşime kız bebek gibi kendini sevdiriyor bu oğlan diye cilveleniyor sıpamhakır hakır kuduruyor gözümü şaşı yapıyorum nasıl haykırıyor güle güle deli. Şunun vaziyetine bakın hele Eki Görüntüle 2682468
Rabbim mekanini cennet eylesin canm sana ve ailene de bol sabir versin rabbim. Nur icindr yatsinKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Amin canım Allah razı olsun babamı 6 yaşında kaybettim o benim hem annem hem babam herşey imdi baktığım heryerde herşey de o var dayanamıyorum çok canım acıyorOoy canim benim bende babami kaybetmiştim kalp krizi ile 26 eylülde 3 sene olacak cok zor biliyorum ama guclu ol bak aci cekmemis simdi annemlere geldim heryerde o var.. hayat bu ruya gibi bugun variz yarin yokuz hepimiz birgun gidecegiz bol bol dua et simdi senden dua bekler bizi gorduklerine inanıyorum ben.. Allah rahmey eylesin mekani cennet olsun
Bilirim o duyguyu çok zorlandım öğrenene kadar çok korkardım sudan ama geçti bi şekilde ben diyorum ben yüzdüysem herkes yüzerAyyy ne guzel bende oraya taşınsam keşke. Ama yuzmeyi bilmedigim icin bana cazip gelmiyor malesef ogretiyim diyo da ben oyle suyun altinda hayatta duramam nefes alamiyorm kapali ortamda flan byle kucuk yerlerde
2 büyük acıyı bu kadar arka arkaya yaşaman çok acı... Sürmeli başın sağolsun seninde tekrarBasin sagolsun canim benim cok zor annesizlik bende 7 sene önce kaybettim annemi..
Anam ile evlâdı mi 1 gün arayla toprağa verdim acıyla yaşamaya alışıyorsun rabbim sanada bol sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?