2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin canım Allah razı olsun keşke anneler ölümsüz olsa
İçim bir kötü oldu , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah . Yavrun da hastaydı seni merak etmiştim . Başın sağolsun , Allah sabrını artırsın .
Amin canım Allah razı olsun düşüncesi bile korkuturken gerçeğiyle yüzleşmek çok acı
Ahhh içim sızladı kuzum başın sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin dua edeceğim annene size de sabır versin Rabbim
Şuan en çok ihtiyacım olan şey dua ve sabır saol canım
Ay kuzuum başın sağolsun çok acı gerçekten mekanı cennet olsun size de Allah sabır versin
Amin canım inş
Basin sagolsun canim benim cok zor annesizlik bende 7 sene önce kaybettim annemi..
Anam ile evlâdı mi 1 gün arayla toprağa verdim acıyla yaşamaya alışıyorsun rabbim sanada bol sabır versin.
Senin paylaşımlarını hatırlıyorum hamileyken doğum zamanında annesizlik çok zor diye düşüncesi bile çok korkutucuyken bu acıyla yaşamak için dayanma gücü ver Allahım
Zeyay1420 en hassas noktam dan vurdun.

Anne... Ahhh toprağını çok özledim.
Gelsem yanına sarılarak doya doya ağlasam.. şuan çok kötü oldum
Bana da mezarı başında olmak çok iyi geliyor yanında yakınındaymışım gibi
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insallah..
Cok cok zor insallah rabbim sabrini versin..
Babam gideli 10 yil oldu..
Rabbim evlatlarini sana bagislasin. Cok kotu cok zor cok uzuldum canim
Amin canım Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Sanada Allah sabır versin

Amin canım çok saol
Canım benim şimdi gördüm allahım mekanını cennet eylesin Nur içinde yatsın anneciğin allah sabır versin
Amiiinnn amin aminnnn
Rabbim mekanini cennet eylesin canm sana ve ailene de bol sabir versin rabbim. Nur icindr yatsin
Amin inş.

Basin sagolsun canim benim cok zor annesizlik bende 7 sene önce kaybettim annemi..
Anam ile evlâdı mi 1 gün arayla toprağa verdim acıyla yaşamaya alışıyorsun rabbim sanada bol sabır versin.
Canım benim ikisini de ara söylüyordun rabbim sabır versin inş yürekten hissettim acınızı rabbiö Başka avı göstermesin inş

Daha iyileşmedi teyzesi ben grip oldum şimdide gripten öncede bir kaç gün baş dönmesi oldu korktum bilmiyorum biraz duaya ihtiyacımız var bize dua edin

ne diyeceğimi bilemiyorum..okur okumaz bütün tuylerim ürperdi Allah rahmet eylesin..size de Allah sabr versin arkadaşım..Allah yüreğini ferahlatsın.. Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin

Amin canım Allah razı olsun babamı 6 yaşında kaybettim o benim hem annem hem babam herşey imdi baktığım heryerde herşey de o var dayanamıyorum çok canım acıyor

ben de babamı ani bir beyin kanamasi ile kaybettim canim.hem de hamileyken..o kadar acı ki...
tarifsiz..henuz 50 yasindaydi...yaslanacagi gunleri hayal ederdim...yaslanamadan öldu babam..senin daha aciymis..
bu yara hicbir zaman kapanmiyor..ama kabuklaniyor..hafifliyor...biliyorum ne soylesek az..

SuRMeLi 1 gün ara ile olduğunu bilmiyordum canım Allah rahmet eylesin
Allahim hicbirimize evlat acısı yasatmasın..
sana da bir daha ayni aciyi vermesin
ve Rabbim sana cennet anahtarı eylesin o yavruyu

Yaa gerçekten mii çok üzüldüm Allah bi daha yaşarmasın uzun ömürler versin evlatlarımıza sevdiklerimize

Aslihaydo asli sacma gelecek ama seni ruyamda gördüm..
ama seni arıyor bulamıyordum.asli asli gitme gitme ne olur diye agliyordum.ay ne alaka anlamadim.hayirdir forumu mu birakcan yoksam
Aa hayrolsun insallah canım ağlamak ıyidir güleceksin ban yemedigim sürece forumdayim inşallah

Ahh canımmm acını yürekten hissettim Allah sabırlar versin sana çok zor. Nurlar içinde yatsın inşallah anneciğin

Mekanları cennet olsun canım
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insallah..
Cok cok zor insallah rabbim sabrini versin..
Babam gideli 10 yil oldu..
Rabbim evlatlarini sana bagislasin. Cok kotu cok zor cok uzuldum canim
Allah rahmet eylesin babacığına canım

BKGK eşinin sonucu çıktı mı? Kesinleşmeden gitmeseydin keşke annenlere bulaş falan olmasın Allah korusun. Kızın da yabancılamış olabilir. Benim büyük kız çok ağlardı farklı bir yere gitsek, farklı bir şey yapsak uykuya dalamazdı bir türlü. Sakinleştirene kadar canım çıkardı

çok üzüldüm canim Allah dayanma gücü versin sana. kaç yaşına gelirsin gel iş kadını ol anne ol hatta nine ol yine de anne demek sanki hayattaki pusula demek. kalbin iyiliğin merhametin vicdanın gücün simgesi gibi. Alışmıyor insan hicbirzaman alışmıyor annesizlige. sadece mecbur yaşıyorsun işte devam ediyor hayat. bazen açını unutuyorsun bazen yanıp kavruluyorsun. ama bak işte şimdi sen de annesin. bir cana limansin. Allah gücünü verecek canim emin ol verecek. dua et bol bol ruhuna iyi gelir. ve ağlamak istediğin an ağla vücudunu boşalt tavsiyemdir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere sabır güç versin

canim ne denir ki acına? Rabbim rahmet etsin, mekânı cennet olsun anneciğinin. sana da bol sabır versin Rabbim.

sonuçta hepimiz öleceğiz. ölüm l kalana zor derim hep. Allah yardımcın olsun.

Cok acı Allahim rahmet eylesin sizlere de büyük sabır versin anne gibisi olmaz insana bu hayatta yasadigin aciya kelimeler yetersiz tesellisiz kalir canim mekani cennet olsun

Ahh baharcım çok geçmiş olsun valla şu dönemde kimse kimseye trip atmamalı ya haksızlar yani
aynen birde bizde pozitif olabilirz sabah ablam yine cocugu severken cocuk once guldu sonra basti çığlığı bende cok uzerine gelme yabanciliyor dedim hemen küsüyor neye aliniyorsun ya cocuk nasio agliyor görmüyor musun dedim mahvoldum 2 gündür uymuyorda kendi cocugu 4 yasinda aksama dogru 5 saat uyudu sonra gece 2 ye kadar yatmadi ses yapti ses yapmasin diyorum oda bebek diyor ya o zaman al arkdaki odaya git cocugu salonda tutuyor aman neyse valla cok sinirliyim ve moralim bozuk canim
Nazar duası falan okusanız fayda eder ben inanıyorum nazara
canim dun aklims.gelen bildigim butun dualari okudum zar zor sustu ve en son 11 de uyudu o kadar yorulmuski aglamaktan sabah 5 e kadar uyudu
Canim henüz cikmadi cok sinir olduk bizde. Ben dun disciye flan gelmistim bu tarafa benm evde 2 saat uzaklikta geri donmedik o yuzden ablamda gelmis oda baska bir yerden 1 saat suruyor bugyn cocugun dogum gunu yapacaktı oda geldi kaldi kalma dedim burada ( annemlerin evi, annem memlekette ev bos) diger ablamda yakinda oturuyor esinden ayri yalniz suan ona git dedim gitmedi digerleride cikti geldi hepsi valla kendileri bilirler. Biz biraz kalabaligizda :) ya ilk defa boyle yapti korkar gibi dudaklarini büzüyor agliyor carsafta salladk oda olmadi dedim birsey mi isirdi açtım bakiyorum yok bebek arabasiyla bahceyle indim fakat o kadar kalabalik ki arabasi motoru cocugun gozu kapaniyor tekrar açıyor eve geldik tekrar aglama baktim mama saati gelmis mamasini verdim altini actim cisinimi yapamiyor diye baktim ciside yapti agliya agliya ayagimda uyudu en son buyuk kizin nasil suan akilli mi valla bu kiz benim gozumu cok korkutuyor böyle aglayan bebek hic sevmem bunu nasil egiticem herseye sinirlenip agliyor simdide korkup agladi birde susturamayinca terler sular boşalıyor bir anda ablamlarada sinir oluyorum 2 3 ayda 1 geliyorum ondada boyle trip atiyorlar neymis cok kilo almışım abimden ilk laf sen once biraz zayifla ya yeni dogum yapmisim size ne dime her neyse esim aksam yemek diye mangal yapti bahcede neymis aramis buyuk ablam babamdan sonra annem kızıyor mangala bende bebekle ugrasiyordum bagirdim kapattim suratina. Evdeki ablam esik heryeri dagitmis camlarda acik ev kotu kokmus bahceden duman gelmis evi temizle diyor bana ya valla insanlarls ugrasmak cok zor en iyisi uzak olmakmis onu bir kez daha anladim. Bende cocuga annem bakar diyordum yaninda ablamla ablam evde cocuklari kocaman soyledim belim agriyor cocuk tasiyamam bu saatten sonra hem bana birsey olsa benim kizim yokki bana baksin kusura bakma dedi. Cocugu anneme birakip yanina bakici tutsam oda is degil bunlar hergun burada napacagimi sasirdim inan

Şeftali kayısı armut elma koyuyorum genelde muz denemedim ... yok çok yendiği de oluyor ama yine emmek istiyor sonra ben de sütüm azalmasın diye emziriyorum ama keyif emmesi oluyor genelde.. kavanoz maması veriyorum dışarıda iken bazen kavanozu bitiriyor...

cam rendede rendeleyip ekliyorum şeftalinin o lif yapısı kalıyor mesela ama giyebiliyor büyük parça kalsabile damağıyla ezip yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…