2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Milupa iyi geveler çayı benim bebek çayı dediğim o yoksa normal çayı aşırı açıp onla ıslatıyorum..

bebe bisküvisini de aynen ıslatıp ezip pekmez katıyorum bir onu bir peyniri yumurtayı veriyorum.. Parçalı kalırsa ezmiyorum onu da ezerek yiyor

Pürelerde de tek püre değil bir püre bir yoğurt yapıyorum

az önce bunu yedi hipp ün tozu ile yapılan elmalı muhallebi üzerine cam rendede şeftali

Dışarıda bunları vericem yoğurtlu böyle kavanozda mayalıyorum y

Çorba da çeyrek kabak çeyrek havuç çeyrek patates ile yapıyorum kaynamaya başlayınca bir tatlı kaşığı irmik ekleyip biraz daha pişirip blenderdab yapıyorum ama kıvamı daha çok püre gibi oluyor

Başın sağolsun ne diyeceğimi bilemedim allah evladını sana bağışlasın

Belki haddimi aşıyorum ama çok sorumsuzca değil mi ? Onlar gelse bile ben olsam ya almazdım eve ya da çıkar ben giderdim.. illa geldi kalacağım dedi odaya kapatırdım oturup mangal yapıp topluca takılmazdım hastalığı hafife alıyorsunuz sanırım ben kesinlikle aynı ortama pozitif olma ihtimali ile gitmezdim zaten kalkıp dişçiye gitmişsiniz eşiniz ya da siz pozitif olabilecekken neden dişçiye gidiyorsunuz ertelemeniz gerekmez mi dişçiye ihtimal hakkında Bilgi vermediniz sizin ağzınızı tükürüğünüzü temas etti belki o da evine çocuğuna tasıdı ben mi abartıyorum

Bu cam rendenin resmini bi ceksen sna zahmet ya

Yok ne haddini asmasi haklisin ama inan esim cok dikkat ediyor maske eldiven hic cikarmiyor zaten esimle temas kurmuyoruz herkeslede mesafeliydik mangalda bahcemiz var esim tek basina inip pisirdi evde bile durmadi yani oyle bir parti durumu flan yok ayrica hic bir belirti yok disci konusuda bendr virus olmadigina eminim esimdede yok bundanda eminim ama tedbiri yine elden birakmamak lazim yine cok dikkatli gittik ve esim gelmedi benim islemimde 2 dk surmedi discimiz maske sperlik eldiven ve 2 saatte 1 hasta aliyor malzemeleri dezenfektan ile steril ediyorlar daha bir suru detay. O konuda icim rahat. Kimse cocuguda kucagina almadi zaten hep mesafeliydik birde bizim kocaman bir bahce var acik hava ve esimde surekli maske eldiven var. Ben ablama kalmamasi gerektigini soyledim yinede cocuguyla ayni evde kaldi esim kendini cok iyi koruyor cunku zaten dedigim gibi eve girdigide yok.

Tekrar özür dilerim had aştıysam ama ben kendimi karantinaya alırdım o yüzden şaşırdım bişi çakmaz umarım geçmiş olsun

Tekrar özür dilerim had aştıysam ama ben kendimi karantinaya alırdım o yüzden şaşırdım bişi çakmaz umarım geçmiş olsun
Haklisin cnm ozur dileme lutfen ben disciye gitmekte tedirgindimde ama agrim vardi hamilelikten beri disi bitiremedik simdi ilac koymasi lazimdi onceki ilaci cikarip yeni ilac koydu hala bitiremedik yani ama dedigim gibi discim 10 senedir gittigim arkdsim ve cok iyi korunuyorlar. Esim gelmedi zaten. Onun disinda anneme ise kimse yok diye geldim fakat hepsi etrafimda bitti. Ve trip attilar cocukta bir yandan agladi durdunkeske gelmeseydim dedim hatta dun aksam burayada yazmistim cikip gidicem eve diye. Bende dun esimede dedim bizde varsa bu insanlarada bulasti diye keske gelmeseydik tamam belirti yok ama iste insan yine tedirgin oluyor. O yuzden ozur dileme ben bile dun kendimi sorguladim yani. Ama onlar benden daha rahat anlam veremedim

ne diyeceğimi bilemiyorum..okur okumaz bütün tuylerim ürperdi Allah rahmet eylesin..size de Allah sabr versin arkadaşım..Allah yüreğini ferahlatsın.. Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin
Amin canım çok saol

Amin canım çok saol
oyle deme canim..nasil tabir o..lutfen kendini toparla.. Allah a sığın.. annem babam öldükten sonra çok agladi.odalara kapandı.yemedi icmedi tam 8 ay.hep agladi hic susmadi.derken erkek kardesim o zaman 11 yasindaydi.apendist patladı ve ölümden döndü..annem sonra kendine geldi ve odadan çıktı.aglamak ağlamak getirir der eskiler.Allah yavrularına sağlik afiyet versin.eşinle sana uzun guzel ömür versin de çocuklarınızı büyütün birlikte inşAllah.. annenin kalb rahatsizligi var miydi? korona bazen kalp krizine sebep oluuyormuş.korona ihtimali varsa görüsen kisilee bie muddet kendilerini dinlesinler.

BKGK canım ablanlar çok gönüllü değilse bakmaya komşularından falan varsa iyi birileri onları düşünebilirsin.
Benim kız halen ağlar duygusaldır, paniktir ama törpülendi biraz 12 yaşını bitirecek. Çok şükür uyumlu, şefkatli bir genç kız oluyor artık
Abin de benimkine benziyormuş 2 aylıktı sanırım oğlan sen ne zaman kilo vermeye başlıycan dediydş bana uyuz

Öğlen kabak rendeledim biraz suyla pişirdim püre yaptım üzerine biraz zeytinyağı gezdirdim taze yoğurt da vardı. Deneme yapalım derken benim oğlan istedikçe istedi bir ondan bir ondan yedi valla. Havuç da yedirmiştim sıra patatese geliyor. Yarın da kabak vereyim 3 günü tamamlasın patates e gececem

Kaç aylıktı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…