- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Başın sağolsun ne diyeceğimi bilemedim allah evladını sana bağışlasınKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
aynen birde bizde pozitif olabilirz sabah ablam yine cocugu severken cocuk once guldu sonra basti çığlığı bende cok uzerine gelme yabanciliyor dedim hemen küsüyor neye aliniyorsun ya cocuk nasio agliyor görmüyor musun dedim mahvoldum 2 gündür uymuyorda kendi cocugu 4 yasinda aksama dogru 5 saat uyudu sonra gece 2 ye kadar yatmadi ses yapti ses yapmasin diyorum oda bebek diyor ya o zaman al arkdaki odaya git cocugu salonda tutuyor aman neyse valla cok sinirliyim ve moralim bozuk canim
canim dun aklims.gelen bildigim butun dualari okudum zar zor sustu ve en son 11 de uyudu o kadar yorulmuski aglamaktan sabah 5 e kadar uyudu
Canim henüz cikmadi cok sinir olduk bizde. Ben dun disciye flan gelmistim bu tarafa benm evde 2 saat uzaklikta geri donmedik o yuzden ablamda gelmis oda baska bir yerden 1 saat suruyor bugyn cocugun dogum gunu yapacaktı oda geldi kaldi kalma dedim burada ( annemlerin evi, annem memlekette ev bos) diger ablamda yakinda oturuyor esinden ayri yalniz suan ona git dedim gitmedi digerleride cikti geldi hepsi valla kendileri bilirler. Biz biraz kalabaligizda :) ya ilk defa boyle yapti korkar gibi dudaklarini büzüyor agliyor carsafta salladk oda olmadi dedim birsey mi isirdi açtım bakiyorum yok bebek arabasiyla bahceyle indim fakat o kadar kalabalik ki arabasi motoru cocugun gozu kapaniyor tekrar açıyor eve geldik tekrar aglama baktim mama saati gelmis mamasini verdim altini actim cisinimi yapamiyor diye baktim ciside yapti agliya agliya ayagimda uyudu en sonbuyuk kizin nasil suan akilli mi valla bu kiz benim gozumu cok korkutuyor böyle aglayan bebek hic sevmem bunu nasil egiticem herseye sinirlenip agliyor simdide korkup agladi birde susturamayinca terler sular boşalıyor bir anda ablamlarada sinir oluyorum 2 3 ayda 1 geliyorum ondada boyle trip atiyorlar neymis cok kilo almışım abimden ilk laf sen once biraz zayifla ya yeni dogum yapmisim size ne dime her neyse esim aksam yemek diye mangal yapti bahcede neymis aramis buyuk ablam babamdan sonra annem kızıyor mangala bende bebekle ugrasiyordum bagirdim kapattim suratina. Evdeki ablam esik heryeri dagitmis camlarda acik ev kotu kokmus bahceden duman gelmis evi temizle diyor bana ya valla insanlarls ugrasmak cok zor en iyisi uzak olmakmis onu bir kez daha anladim. Bende cocuga annem bakar diyordum yaninda ablamla ablam evde cocuklari kocaman soyledim belim agriyor cocuk tasiyamam bu saatten sonra hem bana birsey olsa benim kizim yokki bana baksin kusura bakma dedi. Cocugu anneme birakip yanina bakici tutsam oda is degil bunlar hergun burada napacagimi sasirdim inan
Bu cam rendenin resmini bi ceksen sna zahmet yaŞeftali kayısı armut elma koyuyorum genelde muz denemedim ... yok çok yendiği de oluyor ama yine emmek istiyor sonra ben de sütüm azalmasın diye emziriyorum ama keyif emmesi oluyor genelde.. kavanoz maması veriyorum dışarıda iken bazen kavanozu bitiriyor...
cam rendede rendeleyip ekliyorum şeftalinin o lif yapısı kalıyor mesela ama giyebiliyor büyük parça kalsabile damağıyla ezip yiyor
Bu cam rendenin resmini bi ceksen sna zahmet ya
Yok ne haddini asmasi haklisin ama inan esim cok dikkat ediyor maske eldiven hic cikarmiyor zaten esimle temas kurmuyoruz herkeslede mesafeliydik mangalda bahcemiz var esim tek basina inip pisirdi evde bile durmadi yani oyle bir parti durumu flan yok ayrica hic bir belirti yok disci konusuda bendr virus olmadigina eminim esimdede yok bundanda eminim ama tedbiri yine elden birakmamak lazim yine cok dikkatli gittik ve esim gelmedi benim islemimde 2 dk surmedi discimiz maske sperlik eldiven ve 2 saatte 1 hasta aliyor malzemeleri dezenfektan ile steril ediyorlar daha bir suru detay. O konuda icim rahat. Kimse cocuguda kucagina almadi zaten hep mesafeliydik birde bizim kocaman bir bahce var acik hava ve esimde surekli maske eldiven var. Ben ablama kalmamasi gerektigini soyledim yinede cocuguyla ayni evde kaldi esim kendini cok iyi koruyor cunku zaten dedigim gibi eve girdigide yok.Belki haddimi aşıyorum ama çok sorumsuzca değil mi ? Onlar gelse bile ben olsam ya almazdım eve ya da çıkar ben giderdim.. illa geldi kalacağım dedi odaya kapatırdım oturup mangal yapıp topluca takılmazdım hastalığı hafife alıyorsunuz sanırım ben kesinlikle aynı ortama pozitif olma ihtimali ile gitmezdim zaten kalkıp dişçiye gitmişsiniz eşiniz ya da siz pozitif olabilecekken neden dişçiye gidiyorsunuz ertelemeniz gerekmez mi dişçiye ihtimal hakkında Bilgi vermediniz sizin ağzınızı tükürüğünüzü temas etti belki o da evine çocuğuna tasıdı ben mi abartıyorum
Tekrar özür dilerim had aştıysam ama ben kendimi karantinaya alırdım o yüzden şaşırdım bişi çakmaz umarım geçmiş olsunYok ne haddini asmasi haklisin ama inan esim cok dikkat ediyor maske eldiven hic cikarmiyor zaten esimle temas kurmuyoruz herkeslede mesafeliydik mangalda bahcemiz var esim tek basina inip pisirdi evde bile durmadi yani oyle bir parti durumu flan yok ayrica hic bir belirti yok disci konusuda bendr virus olmadigina eminim esimdede yok bundanda eminim ama tedbiri yine elden birakmamak lazim yine cok dikkatli gittik ve esim gelmedi benim islemimde 2 dk surmedi discimiz maske sperlik eldiven ve 2 saatte 1 hasta aliyor malzemeleri dezenfektan ile steril ediyorlar daha bir suru detay. O konuda icim rahat. Kimse cocuguda kucagina almadi zaten hep mesafeliydik birde bizim kocaman bir bahce var acik hava ve esimde surekli maske eldiven var. Ben ablama kalmamasi gerektigini soyledim yinede cocuguyla ayni evde kaldi esim kendini cok iyi koruyor cunku zaten dedigim gibi eve girdigide yok.
Haklisin cnm ozur dileme lutfen ben disciye gitmekte tedirgindimde ama agrim vardi hamilelikten beri disi bitiremedik simdi ilac koymasi lazimdi onceki ilaci cikarip yeni ilac koydu hala bitiremedik yani ama dedigim gibi discim 10 senedir gittigim arkdsim ve cok iyi korunuyorlar. Esim gelmedi zaten. Onun disinda anneme ise kimse yok diye geldim fakat hepsi etrafimda bitti. Ve trip attilar cocukta bir yandan agladi durdunkeske gelmeseydim dedim hatta dun aksam burayada yazmistim cikip gidicem eve diye. Bende dun esimede dedim bizde varsa bu insanlarada bulasti diye keske gelmeseydik tamam belirti yok ama iste insan yine tedirgin oluyor. O yuzden ozur dileme ben bile dun kendimi sorguladim yani. Ama onlar benden daha rahat anlam veremedimTekrar özür dilerim had aştıysam ama ben kendimi karantinaya alırdım o yüzden şaşırdım bişi çakmaz umarım geçmiş olsun
Bunun ozelligi ne oluyo pekibebeği uyutuyorum mutfağa gidemedim ama bundan
Eki Görüntüle 2682674
Metal rendeler meyve ve sebzelerin vitaminini öldürüyor diye bebeklerde cam rende öneriliyor kenarlarında oluk gibi kısımda suyu ortasında etli kısmının rendesi oluyorBunun ozelligi ne oluyo peki
Amin canım çok saolne diyeceğimi bilemiyorum..okur okumaz bütün tuylerim ürperdiAllah rahmet eylesin..size de Allah sabr versin arkadaşım..Allah yüreğini ferahlatsın.. Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin
ben de babamı ani bir beyin kanamasi ile kaybettim canim.hem de hamileyken..o kadar acı ki...
tarifsiz..henuz 50 yasindaydi...yaslanacagi gunleri hayal ederdim...yaslanamadan öldu babam..senin daha aciymis..
bu yara hicbir zaman kapanmiyor..ama kabuklaniyor..hafifliyor...biliyorum ne soylesek az..
Benim babamda 46 yaşında vefat etti ben henüz 6 yaşındaydım onun boşluğu yokluğu hep bir tarafımdaydı ama annem herşey imdi şimdi kafası kesik tavuklar gibi ne yapacağını bilmez haldeyim
Amin canım Allah razı olsunAhh canımmm acını yürekten hissettim Allah sabırlar versin sana çok zor. Nurlar içinde yatsın inşallah anneciğin
İlk günler hayat durmuş gibiydi bişey yiyemiyor o toprakta yatarken ben nasıl başımı yastığa koyayım diye uyuyamıyordum ama gün geçtikçe uyuyorsunda yemede yiyorsun hayat Bi şekilde devam ediyor bana ihtiyacı olan iki miniğim var büyük kızım çok etkilendi gözünü açtığında beri anneannesi yanında o baktı büyüttü küçüğü benim üzüntünün farkında gözümün içine bakıyor ağlarken onlar için güçlü olmaya çalışıyorum ama gel gör ki yüreğim laf dinlemiyorçok üzüldüm canim Allah dayanma gücü versin sana. kaç yaşına gelirsin gel iş kadını ol anne ol hatta nine ol yine de anne demek sanki hayattaki pusula demek. kalbin iyiliğin merhametin vicdanın gücün simgesi gibi. Alışmıyor insan hicbirzaman alışmıyor annesizlige. sadece mecbur yaşıyorsun işte devam ediyor hayat. bazen açını unutuyorsun bazen yanıp kavruluyorsun. ama bak işte şimdi sen de annesin. bir cana limansin. Allah gücünü verecek canim emin ol verecek. dua et bol bol ruhuna iyi gelir. ve ağlamak istediğin an ağla vücudunu boşalt tavsiyemdir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere sabır güç versin
Amin canım Allah razı olsuncanim ne denir ki acına? Rabbim rahmet etsin, mekânı cennet olsun anneciğinin. sana da bol sabır versin Rabbim.
sonuçta hepimiz öleceğiz. ölüm l kalana zor derim hep. Allah yardımcın olsun.
Amin canım Allah razı olsunBaşın sağolsun ne diyeceğimi bilemedim allah evladını sana bağışlasın
Hmm bende aldiriyim bari canm saglMetal rendeler meyve ve sebzelerin vitaminini öldürüyor diye bebeklerde cam rende öneriliyor kenarlarında oluk gibi kısımda suyu ortasında etli kısmının rendesi oluyor
oyle deme canim..nasil tabir o..lutfen kendini toparla.. Allah a sığın.. annem babam öldükten sonra çok agladi.odalara kapandı.yemedi icmedi tam 8 ay.hep agladi hic susmadi.derken erkek kardesim o zaman 11 yasindaydi.apendist patladı ve ölümden döndü..annem sonra kendine geldi ve odadan çıktı.aglamak ağlamak getirir der eskiler.Allah yavrularına sağlik afiyet versin.eşinle sana uzun guzel ömür versin de çocuklarınızı büyütün birlikte inşAllah.. annenin kalb rahatsizligi var miydi? korona bazen kalp krizine sebep oluuyormuş.korona ihtimali varsa görüsen kisilee bie muddet kendilerini dinlesinler.Amin canım çok saol
Aynen kuzum bir hafta oldu şimdide ben hastayımGeçmiş olsun kuzum ya hasta mı oldu minik sizin oralar seriblemiştir inşallah hemencecik atlatır biter
Çok üzüldüm allah sabırlar versin mekanı cennet olsunKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Kaç aylıktı kuzumÖğlen kabak rendeledim biraz suyla pişirdim püre yaptım üzerine biraz zeytinyağı gezdirdim taze yoğurt da vardı. Deneme yapalım derken benim oğlan istedikçe istedibir ondan bir ondan yedi valla. Havuç da yedirmiştim sıra patatese geliyor. Yarın da kabak vereyim 3 günü tamamlasın patates e gececem
5,5 aylık canımKaç aylıktı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?