2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bana da hep diyorlar ben zaten 97 ile hamile kaldım şimdi 95 im ama hala diyorlar sıkıntıdan yiyorum anlamıyorlar

Bana da hep diyorlar ben zaten 97 ile hamile kaldım şimdi 95 im ama hala diyorlar sıkıntıdan yiyorum anlamıyorlar
Bana da erkek kardeşim diyor varil diyor hatta az biraz yuvarlanacaksın diyor hatta öyle çok kilom da yok göbek var işte.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah allah sabrınızı arttırsın

Ya seni düşünmüyorlar tamam da bebeği de mi düşünmüyor kendini de mi düşünmüyor ya pozitifsen Allah korusun kendi çocugun almış gelmiş ablan kuzum ama hepimizinkinin bazen oluyor böyle huyları kilo almışsın nedir ya biz doğum yapalı olmuş 5 ay kaç kilo gidecek 5 ayda mucize bekliyor herkes ayrıca acelemiz yok veririz elbet Allah can sağlığı versin gerisi hikaye

al benden de o kadar.abisi bile yiyemiyor..cadı sen yiyemezsin bakma öyle diyor

Kızlar iyi geceler moralim çok bozuk eşimin sonucu çıkmamıştı gece 2 de baktım referns değeri negatif ama sonunda cut off degerine yakin düşük titre poztf diyor kimseye ulaşamadık hastaneler bilgi vermiyor bu saatte kızdan korkuyorum ben napacagiz bebeğe test nasıl yapılıyor maskemi taktım kızın yanındayım dua edin birşey cikmasin

Insallah canim sakin kal yarin sor bide bakalım. Rabbim uzak etsin bu hastalığı

Canım temas olmadıysa size bulaşmamıştır hemen izole olun çok geçmiş olsun sıkma canını
Aynı evde komşumuza oldu 3 çoöuğu ve eşine bulaşmamıştı

Ama yerim ya. Byle simdi hevesliler de insallah yemeleri gereken zamanlarda da bu heves olur. Benm sipa da oyle ya diyorm bakma valla üzülüyorum ni an once buyuselerdi bi ne guzel sofrafa yerdik hep beraber ay ne guzel olurdu yaaaa

Kizlar esimin testi pozitifmis hafif atlatiyorsunuz ya baslangc yada bitis evresindesinz demisler of napacaz bilmiyorum yeni öğrendik simdi hastaneye gidiyormuş bakalim bizede test yapilmasi lazim bebege nasil yapilacak acaba maskeyleyim bir yandan kizima sarilamiyorum korkumdan kucagima almaya cekiniyorum

Yaa çok geçmiş olsun canım size bulaşmamıştır inşallah eşinin belirtileri neydi

Kızlar ya çok fena gribim almila tam iyileşmedi de benden tekrar geçer mi ilaç da içemiyorum
Gecmis olsun almila prensese bitkisel şeyler yap canım kendine öksürük varsa bi tane cevizi içindeki sert perdesiyle iki üç dakika kaynatıp ic çok iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…