- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Bana da hep diyorlar ben zaten 97 ile hamile kaldım şimdi 95 im ama hala diyorlar sıkıntıdan yiyorum anlamıyorlarBKGK canım ablanlar çok gönüllü değilse bakmaya komşularından falan varsa iyi birileri onları düşünebilirsin.
Benim kız halen ağlar duygusaldır, paniktir ama törpülendi biraz 12 yaşını bitirecek. Çok şükür uyumlu, şefkatli bir genç kız oluyor artık
Abin de benimkine benziyormuş 2 aylıktı sanırım oğlan sen ne zaman kilo vermeye başlıycan dediydş bana uyuz
Bana da erkek kardeşim diyor varil diyor hatta az biraz yuvarlanacaksın diyor hatta öyle çok kilom da yok göbek var işte.Bana da hep diyorlar ben zaten 97 ile hamile kaldım şimdi 95 im ama hala diyorlar sıkıntıdan yiyorum anlamıyorlar
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah allah sabrınızı arttırsınKızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Ya seni düşünmüyorlar tamam da bebeği de mi düşünmüyor kendini de mi düşünmüyor ya pozitifsen Allah korusun kendi çocugun almış gelmişaynen birde bizde pozitif olabilirz sabah ablam yine cocugu severken cocuk once guldu sonra basti çığlığı bende cok uzerine gelme yabanciliyor dedim hemen küsüyor neye aliniyorsun ya cocuk nasio agliyor görmüyor musun dedim mahvoldum 2 gündür uymuyorda kendi cocugu 4 yasinda aksama dogru 5 saat uyudu sonra gece 2 ye kadar yatmadi ses yapti ses yapmasin diyorum oda bebek diyor ya o zaman al arkdaki odaya git cocugu salonda tutuyor aman neyse valla cok sinirliyim ve moralim bozuk canim
canim dun aklims.gelen bildigim butun dualari okudum zar zor sustu ve en son 11 de uyudu o kadar yorulmuski aglamaktan sabah 5 e kadar uyudu
Canim henüz cikmadi cok sinir olduk bizde. Ben dun disciye flan gelmistim bu tarafa benm evde 2 saat uzaklikta geri donmedik o yuzden ablamda gelmis oda baska bir yerden 1 saat suruyor bugyn cocugun dogum gunu yapacaktı oda geldi kaldi kalma dedim burada ( annemlerin evi, annem memlekette ev bos) diger ablamda yakinda oturuyor esinden ayri yalniz suan ona git dedim gitmedi digerleride cikti geldi hepsi valla kendileri bilirler. Biz biraz kalabaligizda :) ya ilk defa boyle yapti korkar gibi dudaklarini büzüyor agliyor carsafta salladk oda olmadi dedim birsey mi isirdi açtım bakiyorum yok bebek arabasiyla bahceyle indim fakat o kadar kalabalik ki arabasi motoru cocugun gozu kapaniyor tekrar açıyor eve geldik tekrar aglama baktim mama saati gelmis mamasini verdim altini actim cisinimi yapamiyor diye baktim ciside yapti agliya agliya ayagimda uyudu en sonbuyuk kizin nasil suan akilli mi valla bu kiz benim gozumu cok korkutuyor böyle aglayan bebek hic sevmem bunu nasil egiticem herseye sinirlenip agliyor simdide korkup agladi birde susturamayinca terler sular boşalıyor bir anda ablamlarada sinir oluyorum 2 3 ayda 1 geliyorum ondada boyle trip atiyorlar neymis cok kilo almışım abimden ilk laf sen once biraz zayifla ya yeni dogum yapmisim size ne dime her neyse esim aksam yemek diye mangal yapti bahcede neymis aramis buyuk ablam babamdan sonra annem kızıyor mangala bende bebekle ugrasiyordum bagirdim kapattim suratina. Evdeki ablam esik heryeri dagitmis camlarda acik ev kotu kokmus bahceden duman gelmis evi temizle diyor bana ya valla insanlarls ugrasmak cok zor en iyisi uzak olmakmis onu bir kez daha anladim. Bende cocuga annem bakar diyordum yaninda ablamla ablam evde cocuklari kocaman soyledim belim agriyor cocuk tasiyamam bu saatten sonra hem bana birsey olsa benim kizim yokki bana baksin kusura bakma dedi. Cocugu anneme birakip yanina bakici tutsam oda is degil bunlar hergun burada napacagimi sasirdim inan
Ah kuzum geçmişler olsun çokAynen kuzum bir hafta oldu şimdide ben hastayım
Ben kesiyorum hergün banyo yapıyor tarıyorum ama oluyorAlın bir uyku düğümü dahaşimdi kesmeyim mi ben bu saçları .şaşırıyorum nasıl bu hale geldiğine
Aşırı ek gıda heveslisi bir Asyacık bırakıyorum burayanefesi hızlanıp agzı açık bir şekilde bana doğru sürüklemeye çalışıyor kendini bişey yiyemez oldum vicdan azabı gibi karşımda
Ay deli mi ne bunlaral benden de o kadar.abisi bile yiyemiyor..cadı sen yiyemezsin bakma öyle diyor
Gecmis olsun canim maske tak gez evde ben öyle yapmıştım. Bitki çayları iç ama hafiflesinKızlar ya çok fena gribim almila tam iyileşmedi de benden tekrar geçer mi ilaç da içemiyorum
Insallah canim sakin kal yarin sor bide bakalım. Rabbim uzak etsin bu hastalığıKızlar iyi geceler moralim çok bozuk eşimin sonucu çıkmamıştı gece 2 de baktım referns değeri negatif ama sonunda cut off degerine yakin düşük titre poztf diyor kimseye ulaşamadık hastaneler bilgi vermiyor bu saatte kızdan korkuyorum ben napacagiz bebeğe test nasıl yapılıyor maskemi taktım kızın yanındayım dua edin birşey cikmasin
Canım temas olmadıysa size bulaşmamıştır hemen izole olun çok geçmiş olsun sıkma canınıKızlar iyi geceler moralim çok bozuk eşimin sonucu çıkmamıştı gece 2 de baktım referns değeri negatif ama sonunda cut off degerine yakin düşük titre poztf diyor kimseye ulaşamadık hastaneler bilgi vermiyor bu saatte kızdan korkuyorum ben napacagiz bebeğe test nasıl yapılıyor maskemi taktım kızın yanındayım dua edin birşey cikmasin
Canım sarımsak ye çok iy geliyor çiğ yiyemezden yağla salçayla kuvur çok lezzetli oluyorKızlar ya çok fena gribim almila tam iyileşmedi de benden tekrar geçer mi ilaç da içemiyorum
Ama yerim ya. Byle simdi hevesliler de insallah yemeleri gereken zamanlarda da bu heves olur. Benm sipa da oyle ya diyorm bakma valla üzülüyorum ni an once buyuselerdi bi ne guzel sofrafa yerdik hep beraber ay ne guzel olurdu yaaaaAşırı ek gıda heveslisi bir Asyacık bırakıyorum burayanefesi hızlanıp agzı açık bir şekilde bana doğru sürüklemeye çalışıyor kendini bişey yiyemez oldum vicdan azabı gibi karşımda
Yaa çok geçmiş olsun canım size bulaşmamıştır inşallah eşinin belirtileri neydiKizlar esimin testi pozitifmis hafif atlatiyorsunuz ya baslangc yada bitis evresindesinz demisler of napacaz bilmiyorum yeni öğrendik simdi hastaneye gidiyormuş bakalim bizede test yapilmasi lazim bebege nasil yapilacak acabamaskeyleyim bir yandan kizima sarilamiyorum korkumdan kucagima almaya cekiniyorum
Gecmis olsun almila prensese bitkisel şeyler yap canım kendine öksürük varsa bi tane cevizi içindeki sert perdesiyle iki üç dakika kaynatıp ic çok iyi geliyoKızlar ya çok fena gribim almila tam iyileşmedi de benden tekrar geçer mi ilaç da içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?