2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hahshhahaah yaaa o nasıl bakış kıyamam ya bu performansı ek gıdada da bekliyoruz küçük hanım ❤ ağzını yerim maşallah ne tatli

Insallh cnm belirti yoktu halada yok sadece dun biraz halsiz hissedyrum diyordu ama sabh gayet iyiyim dedi nasil yapcaz onlada cok biraraya gelmememis lazim belki bizdede var bilmiyorum
Geçmiş olsun bahar moralini yüksek tut. Eşin hafif atlatır size de geçmemiştir umarım. Kaç gün oldu eşinin hasta arkadaşıyla teması? Bol c vitamini hatta takviye almaya başlayın. Temastan 3-5 gün sonra belirtiler başlıyormuş.

sagol bugun 4. Gun olacak gecen hafta persembe onlar kotulestiler. Napsam bilemedim kizi alip anneme gdeyim diyorum kimse yok orada. Bir yandan test yaptirmak istyrum ne oldugunu bilelim belki bendede var ama korkuyorumda esimle ayni ortama denk gelmemiz lazim

Ayy yerim bunu bakışa bak minnoş ben mama sandalyesini kurdum valla oturuyorum salatalık koyuyorum alıp alıp bırakıyor uğraşıyor kendi kendine şimdilik. Bugün havuçlu kabaklı bir çorba yapıyım diyorum bakalım

Geçmiş olsun canım.İnşallah birşey yoktur.

Canım hasteneye ulaştınız mı ne diyrolar
Bence de anne git vakit kaybetmeden kimse de yok diyorsun

insallh neyden korksam basima geliyor

Gidicem cnm esimden kan almislar 2 saate sonuc cikacak demsler bkalim. Bn anneme gdicem artk bkalim
Allah yardımcınız olsun canım gönlünü ferah tut herkesin başına gelebilecek bir şey
inş size bulaşmamıştır
ama bulaşsada bile umarım hemen atlatırsınz

Ama yerim ya. Byle simdi hevesliler de insallah yemeleri gereken zamanlarda da bu heves olur. Benm sipa da oyle ya diyorm bakma valla üzülüyorum ni an once buyuselerdi bi ne guzel sofrafa yerdik hep beraber ay ne guzel olurdu yaaaa
Ay inşallah yerken de öyle olur dediğin gibi dışarıda falan kahvaltıya gidince oda yer inşallah dışarıda meme vermek sıkıntı

Ayy baharcım çok geçmiş olsun çok üzüldüm sıkma canını sen hep tedbir aldın çıkmayacak sizde bişey inşallah için ferah olsun

Allah yardımcınız olsun canım gönlünü ferah tut herkesin başına gelebilecek bir şey
inş size bulaşmamıştır
ama bulaşsada bile umarım hemen atlatırsınz
Herkese bulasacagi soyleniyor, esim ki okadar dikkat eden bir insan ona bulastiysa bence durum vahim bn simdi cocuktan tedirginim oyle pis birseymiski kendini belli etmiyorum adam çok iyi normal giripte yatak dosek oluyordu yada başlangıcı bence bilemiyorum bende kendimi izliyorum simdi esyalari toplayip gidicem ama birsuru esya var nasil yapicam tek basima kimsede yok yardimci olacak

Ayy baharcım çok geçmiş olsun çok üzüldüm sıkma canını sen hep tedbir aldın çıkmayacak sizde bişey inşallah için ferah olsun
Canim sagol ne kadar dikkat etsen bir yerden oluyor iste esim iyi oldugu icin cocuguda seviyordu taki cuma aksamina kadar umarim birsey cikmaz

Yasak mı acaba eşin gitse kendi arabasıyla yada ambulansı arayıp durumu anlatsanız eşini annenize götürse

Yol falan riske atmasan mi sizi de. Esin baska yerde kendini karantinaya alsa

Yasak mı acaba eşin gitse kendi arabasıyla yada ambulansı arayıp durumu anlatsanız eşini annenize götürse
Canim annem sen git dedi simdi oyle diyince esimide oraya gondermek istemem orada bulastirir diye korkuyor sanirim anlamadim. Banada diyor kizi al gel memlekete nasil geleyim dedim, sakin doktora gitme kizi senden alirlar flan iyice korkuttu beni.
Yol falan riske atmasan mi sizi de. Esin baska yerde kendini karantinaya alsa
Taksiyle giderim ama esyalar var iste kiz gecen durmamisti hamagi flanda alayim diyorun kan testi ne cikacak cok merak ediyorum

BKGK canim çok geçmisolsun cok üzüldüm. ama bence riske atma test yaptır. arkadaşım çocuk doktoru covidde çalışıyor. 1 yaş öncesi icin özellikle uyarmıştı beni. hemen testi yaptırın sizi en doğru şekilde yönlendirir sağlık elemanları. ve lütfen panikleme sakin ol. öyle bir süreç ki bu kaçınılmaz son sanki. ama şimdi virüsle savaşma zamanı güçlü durma zamanı. psikoloji çok önemli unutma.

Helin cok korkuyorum ya okadar dikkat ediyorduk nerden geldi bu kziim daha cok ufak kafayi yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…