Hahshhahaah yaaa o nasıl bakış kıyamam ya bu performansı ek gıdada da bekliyoruz küçük hanımAşırı ek gıda heveslisi bir Asyacık bırakıyorum burayanefesi hızlanıp agzı açık bir şekilde bana doğru sürüklemeye çalışıyor kendini bişey yiyemez oldum vicdan azabı gibi karşımda
Insallh cnm belirti yoktu halada yok sadece dun biraz halsiz hissedyrum diyordu ama sabh gayet iyiyim dedi nasil yapcaz onlada cok biraraya gelmememis lazim belki bizdede var bilmiyorumYaa çok geçmiş olsun canım size bulaşmamıştır inşallah eşinin belirtileri neydi
Geçmiş olsun bahar moralini yüksek tut. Eşin hafif atlatır size de geçmemiştir umarım. Kaç gün oldu eşinin hasta arkadaşıyla teması? Bol c vitamini hatta takviye almaya başlayın. Temastan 3-5 gün sonra belirtiler başlıyormuş.Insallh cnm belirti yoktu halada yok sadece dun biraz halsiz hissedyrum diyordu ama sabh gayet iyiyim dedi nasil yapcaz onlada cok biraraya gelmememis lazim belki bizdede var bilmiyorum
Ayy yerim bunu bakışa bak minnoşAşırı ek gıda heveslisi bir Asyacık bırakıyorum burayanefesi hızlanıp agzı açık bir şekilde bana doğru sürüklemeye çalışıyor kendini bişey yiyemez oldum vicdan azabı gibi karşımda
Geçmiş olsun canım.İnşallah birşey yoktur.sagol bugun 4. Gun olacak gecen hafta persembe onlar kotulestiler. Napsam bilemedim kizi alip anneme gdeyim diyorum kimse yok orada. Bir yandan test yaptirmak istyrum ne oldugunu bilelim belki bendede var ama korkuyorumda esimle ayni ortama denk gelmemiz lazim
Canım hasteneye ulaştınız mı ne diyrolarsagol bugun 4. Gun olacak gecen hafta persembe onlar kotulestiler. Napsam bilemedim kizi alip anneme gdeyim diyorum kimse yok orada. Bir yandan test yaptirmak istyrum ne oldugunu bilelim belki bendede var ama korkuyorumda esimle ayni ortama denk gelmemiz lazim
insallh neyden korksam basima geliyorGeçmiş olsun canım.İnşallah birşey yoktur.
Gidicem cnm esimden kan almislar 2 saate sonuc cikacak demsler bkalim. Bn anneme gdicem artk bkalimCanım hasteneye ulaştınız mı ne diyrolar
Bence de anne git vakit kaybetmeden kimse de yok diyorsun
Allah yardımcınız olsun canım gönlünü ferah tut herkesin başına gelebilecek bir şeyinsallh neyden korksam basima geliyor
Gidicem cnm esimden kan almislar 2 saate sonuc cikacak demsler bkalim. Bn anneme gdicem artk bkalim
Ay inşallah yerken de öyle olur dediğin gibi dışarıda falan kahvaltıya gidince oda yer inşallahAma yerim ya. Byle simdi hevesliler de insallah yemeleri gereken zamanlarda da bu heves olur. Benm sipa da oyle ya diyorm bakma valla üzülüyorum ni an once buyuselerdi bi ne guzel sofrafa yerdik hep beraber ay ne guzel olurdu yaaaa
Ayy baharcım çok geçmiş olsun çok üzüldümKizlar esimin testi pozitifmis hafif atlatiyorsunuz ya baslangc yada bitis evresindesinz demisler of napacaz bilmiyorum yeni öğrendik simdi hastaneye gidiyormuş bakalim bizede test yapilmasi lazim bebege nasil yapilacak acabamaskeyleyim bir yandan kizima sarilamiyorum korkumdan kucagima almaya cekiniyorum
Herkese bulasacagi soyleniyor, esim ki okadar dikkat eden bir insan ona bulastiysa bence durum vahim bn simdi cocuktan tedirginim oyle pis birseymiski kendini belli etmiyorum adam çok iyi normal giripte yatak dosek oluyordu yada başlangıcı bence bilemiyorumAllah yardımcınız olsun canım gönlünü ferah tut herkesin başına gelebilecek bir şey
inş size bulaşmamıştır
ama bulaşsada bile umarım hemen atlatırsınz
Canim sagol ne kadar dikkat etsen bir yerden oluyor iste esim iyi oldugu icin cocuguda seviyordu taki cuma aksamina kadar umarim birsey cikmazAyy baharcım çok geçmiş olsun çok üzüldümsıkma canını sen hep tedbir aldın çıkmayacak sizde bişey inşallah için ferah olsun
Yasak mı acaba eşin gitse kendi arabasıyla yada ambulansı arayıp durumu anlatsanız eşini annenize götürseHerkese bulasacagi soyleniyor, esim ki okadar dikkat eden bir insan ona bulastiysa bence durum vahim bn simdi cocuktan tedirginim oyle pis birseymiski kendini belli etmiyorum adam çok iyi normal giripte yatak dosek oluyordu yada başlangıcı bence bilemiyorumbende kendimi izliyorum simdi esyalari toplayip gidicem ama birsuru esya var nasil yapicam tek basima kimsede yok yardimci olacak
Ek gıdada nasıl olacak çok merak ediyorum bende şu bakışlar iyi gibi amaHahshhahaah yaaa o nasıl bakış kıyamam ya bu performansı ek gıdada da bekliyoruz küçük hanım❤ ağzını yerim maşallah ne tatli
Yol falan riske atmasan mi sizi de. Esin baska yerde kendini karantinaya alsaHerkese bulasacagi soyleniyor, esim ki okadar dikkat eden bir insan ona bulastiysa bence durum vahim bn simdi cocuktan tedirginim oyle pis birseymiski kendini belli etmiyorum adam çok iyi normal giripte yatak dosek oluyordu yada başlangıcı bence bilemiyorumbende kendimi izliyorum simdi esyalari toplayip gidicem ama birsuru esya var nasil yapicam tek basima kimsede yok yardimci olacak
Canim annem sen git dedi simdi oyle diyince esimide oraya gondermek istemem orada bulastirir diye korkuyor sanirim anlamadim. Banada diyor kizi al gel memlekete nasil geleyim dedim, sakin doktora gitme kizi senden alirlar flan iyice korkuttu beni.Yasak mı acaba eşin gitse kendi arabasıyla yada ambulansı arayıp durumu anlatsanız eşini annenize götürse
Taksiyle giderim ama esyalar var iste kiz gecen durmamisti hamagi flanda alayim diyorun kan testi ne cikacak cok merak ediyorumYol falan riske atmasan mi sizi de. Esin baska yerde kendini karantinaya alsa
Helin cok korkuyorum ya okadar dikkat ediyorduk nerden geldi bu kziim daha cok ufak kafayi yicemBKGK canim çok geçmisolsun cok üzüldüm. ama bence riske atma test yaptır. arkadaşım çocuk doktoru covidde çalışıyor. 1 yaş öncesi icin özellikle uyarmıştı beni. hemen testi yaptırın sizi en doğru şekilde yönlendirir sağlık elemanları. ve lütfen panikleme sakin ol. öyle bir süreç ki bu kaçınılmaz son sanki. ama şimdi virüsle savaşma zamanı güçlü durma zamanı. psikoloji çok önemli unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?