2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Helin cok korkuyorum ya okadar dikkat ediyorduk nerden geldi bu kziim daha cok ufak kafayi yicem
hayır iste yapma bunu lütfen sakin ol. tedbirli olacaz sadece. ne yazık ki keyf uğruna yayıldı bu virüs bu kadar. yasaklar kalkmasaydı şimdi böyle olmaz di da işte ülkenin ekonomisi izin vermedi diyim geçim biz şimdi kendimize bakalım. hergün birsürü vaka olduğu gibi iyilesenler de var. zor bur süreç ama geçecek öyle düşün. test yaptır belki hiç bulaşmamıştır zaten. vitamin desteğini de al. ama psikoloji en en önemlisi lütfen iyi olmaya bak. sen annesi artik guclu olmak zorundasin tamam mi canim.

Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin eşin inşallah

Bende salatalık veriyorum yalıyor öyle benimde blander bozuldu tam zamanında ya

Canım niye alsınlar bebeğini gidip biraz dinlen kendine gelirsin korku endişe strese girmişsin tekrar geçmiş olsun

Canim sagol ne kadar dikkat etsen bir yerden oluyor iste esim iyi oldugu icin cocuguda seviyordu taki cuma aksamina kadar umarim birsey cikmaz
Miniğim ya nasıl test yapacaklar ki ona hepimiz kelle koktuktayız ya üzülme gençler hafif geçiriyor şulemsi diye bi fenomen var ailecek bulaşmış onlarda gayet iyi görünüyorlar bebekleri falan normal

Kuzum olur mu öyle sey kızı senden alacaklar diye hasta olmasına göz mü yunacaksın bence yanlış bi düşünce ama yine de sen bilirsin

sagol canim evet guclu olmamiz lazim. Insallah atlaticaz.
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin eşin inşallah
insallah sagol cnm
Miniğim ya nasıl test yapacaklar ki ona hepimiz kelle koktuktayız ya üzülme gençler hafif geçiriyor şulemsi diye bi fenomen var ailecek bulaşmış onlarda gayet iyi görünüyorlar bebekleri falan normal
Kan testide pozitif ama virus cok az miktarda varmis hafif geçiriyormuş ilac vermişler simdi benimle gorusturdu doktoru ateşiniz cikmadigi ve nefesiniz daralmadigi surece evden cikmayin teste gerek yok belirti yoksa bebekten korkmayin en az riskteler oksuruk ve ates olursa gidin hastaneye dedi maskenizi cikarmyin dedi

BKGK cok cok gecmis olsun baharcim. Cok uzuldum.
Rabbim korusun, esirgesin bebegini.
Paniksin biliorum anliorum ama bak esin de hafif geciriyormus,size gecmemistir buyuk ihtimalle.
Dikkatliydik cok da diosun. Ayni evde olup bulasmayan cok ornek duyduk biliosun.
Doktor da demis bak hafif atlatirsiniz diye.
Allahim sifa versin esinede tum hastalara da..
Bol bol dua edelim,vitamin takviyesi sorun isterseniz.
Siz mi gideceksiniz esin mi gidior annenlere. Esin gitse daha iyi olur sanirim. havalandirirlir dezenfete edilir butun ev eger icine sinmiorsa annenin esin iyilestikten sonra.
Aslinda ayni evde bile oluormus bi odada karantina ama cok stresli olur tahmin edebiliorum.
Allaha emanett olun rabbim yardimciniz olsun.
Allahim hepimizi korusun, elbet onun dedigi olacak ama insallah iyi olacak esin kotu dusunme hemen. En cok bebek icin endiseleniorsun kendimden biliorum ama hicbir sey olmayacak insallah.
Esinin bile virus yuku hafifmis demek ki hafif geciriyor siz de hicbir sey yoktur allahin izniyle.

Canim benim cok sagol ben napacagimi sasirdim.esim 2 3 gun idare et diyor odaya girdi 2 3 gun icinde durumumuz netlesecek diyor kendini karantinaya almis sozde belki biz negatifiz suan bizide riske sokuyor gideyim diyorm gerek yok diyor

Canim benim cok sagol ben napacagimi sasirdim.esim 2 3 gun idare et diyor odaya girdi 2 3 gun icinde durumumuz netlesecek diyor kendini karantinaya almis sozde belki biz negatifiz suan bizide riske sokuyor gideyim diyorm gerek yok diyor
Onun da tek gitmen bebekle icine sinmiyor sanirim baharcim.
Boyle de surekli panik olcaksin.
Balkon var diordun orda takilsa o hem acik hava hem gelmez yaniniza.
Bardagi tabagi tek kullanimlik olur atar hemen.
Wc sonrasi da sanirim camasir suyu dokebilir.
Insalalh yoktur sizde bir sey o guzel bebisinde de icini rahat tut.
Allahim koruyor kendini inandir bunâ dua et.
Hafifmis zaten esininde.
Hem ucakla nerelerden geldi bisey olmadi dusunsene hatirla. Hic dikkat etmiorlar demistin hatirliorum.
Simdi dikkat ve takip dua sana dusen.
Ben de korkuorum evden cikamiorum ama kardesim kck cocuklariyla avm dugun market mksafirlik oooo ama rabbim koruyor masallah. Olacaksa zaten oluyor ama
Icini ferah tut canim benim

Kızlar benim doğumdan sonraki ilk regl olalı 30 gün oldu eskiden 28-29 günde bir hiç düzeni bozulmadan olurdum siz ikinci Regl inizi oldunuz mu
Bir şey olması çok zor korunuyoruz

Tamam inşallah sizde yoktur eşin de hafif atlatıyor bin şükür sen güçlü olacaksın bebeğim artık bizim toplamamız gereken bireyler var sen güçlü kalacaksınki oda kalacak. Ben dua ediyorum size ve eminim zaten yok sizde derin bi nefes al bebeğine bak ve iyiyiz biz de

Kızlar benim doğumdan sonraki ilk regl olalı 30 gün oldu eskiden 28-29 günde bir hiç düzeni bozulmadan olurdum siz ikinci Regl inizi oldunuz mu
Bir şey olması çok zor korunuyoruz
3.aydan itibaren oluyorum ben ve hiç düzene girmedi henüz hep düzensiz oluyor. Doktor normal dedi.

Çok geçmiş olsun canım hafif atlatması büyük şans inşallah sizde yoktur

BKGK canım çok geçmis olsun. gerçekten zor ama geçecek inşallah. Allah şifa versin
BKGK canım gitmemekle iyi etmişsin. Eşinin de sana ihtiyacı olabilir. Yenidoğanlarda bile çıkıyor hastalık. Atlatıyorlar onlar da Allahın izniyle yoktur sizde
Çok geçmiş olsun canım hafif atlatması büyük şans inşallah sizde yoktur
Canlarim hepiniz cok sagolun kizlar Allah razi olsun. Kizim maske varken bile taniyor annesini:) sevmek opmek istiyorum ama cok yanaşmıyorum ama mecbur aliyorumda hakkımız da hayirlisi rabbim yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…