- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
gecmis olsun ebrucum..tavuk suyu çorba gribe cok iyi gelir.karabiberli limonlu.Kızlar ya çok fena gribim almila tam iyileşmedi de benden tekrar geçer mi ilaç da içemiyorum
Öyle veya böyle gececeksin ek gıdaya. Yoğurtla denesen. Ben sevmedigi şeylerin içine yoğurt katıyorum.Kızlar ben tadımları bırakıyorum ya kabak yemedi havuca geçtim onu da yemedi of aman ne zormuş süt işi iyi yaa
Yiyemiyor da saçma sapan evirip çeviriyo ağzında tükürüyo sonra ne zaman yutabilecek ay hiç umudum yok bu çocuk yiyemeyecek gibi yaÖyle veya böyle gececeksin ek gıdaya. Yoğurtla denesen. Ben sevmedigi şeylerin içine yoğurt katıyorum.Eki Görüntüle 2683344
Ya kizlar ben 5 temmuz baslamistim 12 gun surdu sanki.degisikti kanama az cok bazen yok.3.aydan itibaren oluyorum ben ve hiç düzene girmedi henüz hep düzensiz oluyor. Doktor normal dedi.
Kizlar koca yatakta yatiyoruz kizimla sabah sesine uyandim ucuna gelmis yatagin
Napicam bilmem.
Zaten onceki gun dusmustu yataktan
Yok canim degildir bence.ya kizlar kizim 37.7 oglum 37.5 ben 37.1 esim 37.3
hep ateş hep ateş... anlayamadim.cocuklarin dusmedi bur haftayi gecti..aklima korona geliyor..bir baska belirti de goremiyorum..oglum sadece agresif ve durgun keyifsiz.
ama evde 30 derece be kardeşim..cok sıcak..normal.mi bu ya? korona olabilir.mi..doktora gitmeye de korkuyorum..
Yok canim degildir bence.
Pek ates degil ki o ev 30 dereceyken sanki.
Tek kat mi giyiolar.
Bnm gibi cam da acmiorsan bu sicakta.
Bence hastalik atesi degildir 38 degilmiydi atesin yukselmesi
Vazgeçme elbet bişey sevecek mecbur ya Ohoo tadıma geçmeden gözüm korktuKızlar ben tadımları bırakıyorum ya kabak yemedi havuca geçtim onu da yemedi of aman ne zormuş süt işi iyi yaa
Kimse de korku yok hastalık hafife alınıyor ben dışarıda bi yere dokunmasam bile elimi 50 kere yıkıyorumParayi elledigi eliyle niye eller ki bir teyze yigeninebi de elini agzina sokuor yani bu bebek.
Sanirim eve glince dus almaktan,disarda el yikamak silmekten huylanmaktan kurtulamicaz.
Az once dusunu alan bu kiz emior umarim uyur.
Abimiz anneannede yine gelmedi.
Onun icin iniorum bebekle. gelince dus almaydi bebekle, ev isleriydi ama oglum oyundan pek sallamior bizi.neyse ki biraz yemegini yedi zorlamamla
Yani kizlar kafam kalbim karisik.
Sizler nasilsiniz.
Hayirli geceler bol yemeler bol uykular saglik sihhat oksun insallah.
Cook zor bu analik isleri bana gore.
Benimki de baya terliyor baya veriyorum bende damacana dayasam ağzına bana mısın demeyecekEmerken kafamiz hep su icinde kalior.
Su veriorum bayadir baya da icior.
Sirilsiklam suan kafasi.
Ne yapicaz
Bilmiorum ki sekerparecimya hastalık atesi 38 biliyorum ama surekli 37.5 da normal gelmiyor bana ya
tek kat giyiyorlar canim..
Biz birlikte girioruz kizimi kucagima aliorum.Kimse de korku yok hastalık hafife alınıyor ben dışarıda bi yere dokunmasam bile elimi 50 kere yıkıyorumsenin oğlanı anneanne alıp büyütecek biz böyle manyak gibi davranıyoruz ama sağlıklarını düşünüyoruz yoksa hergün onları tıkamak bize de eziyet kendimizi yıkayamıyoruz
Ne dolmusum ya bu konnuda upuzun yazmisim..bosver dusunmucem, konusmucam daha kotuyu cagirmayalim..Bilmiorum ki sekerparecim
Ama sen hissedersin bence yakar yani o dudagini opunce.
Insallah hastalik degildir ev sicak ya ondandir canim ya
Biz birlikte girioruz kizimi kucagima aliorum.
Zaten hep kucakta oldugu icin su gibi oluoruz gece de gelsek eve yikanioruz mecbur.
Evet kardeslerim dd hic yok hic korku.
Her yeri elliorlar degiyorlar her ortama giriyorlar ben bir sey deyince takintili baskici sorunlu oluorum. Anlamadm gitti.
Hayir bari diorum korona varken su parayi elleyince el yikayin ya da direk eve girip oturmayin sokaktan gelince.
Bebegi bari ellemeyin diorum da dinlemiorlar ki.
Anneannesi iyi bakior sagolsun ama iste aklim oglumda hergun iniorum ama yaninda kuzenler de olunca soz dinlemior bazen e kizimi da kucagomdan birakamiorum ki 2 yasindaki kuzen hemen basan gidior bi kere kucagina almis yatirmistim da
Yani jadecim aynen hafife aliorlar. Allah korur, allahtan diorlar da e allah da akil vermis tedbirini al dimi.
Bebekleriyke markete de avm ye de dugune de misafirlige de her yere gitti ben simdi oglumu kisitlayinca cocuk da tabi rahata kacior assada. Oyun var orda bi de buyuk kuzenle annemde kaliorlar. Allahtân annem o kadar degil. Bana sormadan habersiz biseu yapmaz yedirmez cok ilgilenir oglumla sagolsun ama tabi bi yarim aoglumda bi yarim kizimda iste.
Neyse doldum zaten bu konuda bosver konusmayalim
Bugun karsi komsuyu gordum kac gundur balkonunda bile maskeyle gezio. Belki korona bilmiorum da maskeyi bugun hep elledi iyice mincikladi o elle kapiyi falan tuttu hep gulsem mi sasirsam mo bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?