2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ya çok fena gribim almila tam iyileşmedi de benden tekrar geçer mi ilaç da içemiyorum
gecmis olsun ebrucum..tavuk suyu çorba gribe cok iyi gelir.karabiberli limonlu.
tursu da iyi gelir.balli sut de bogazlara iyi gelir.bunlaruı tuketirsen toparlarsin canim.bunlar da ilac gibidir.dahilyeci bir arkadasim tavsiye etmişti.bir de bolca su iç.

BKGK ah baharim çok üzüldüm.. canım bu virüs oyle ya da böyle hepimize gelecek galiba.. saglikli beslenmeye calis.bir yudum da olsa sut sag ve bebegine ver.sute gecmiyormus virus. gecmis olsun. evin eger yeterli genislikte ise korkma bence.ama minik bir ev ise bilemedim duzenli havalandır. S Sonsuzsukurler bacim zaten cok güzel anlatmiş.tuvaleti falan duzenli camasir suyu ile yıkasin esin.ust bas sık degiş.klasik tedbirleri al birlikte yemek yemeyin.bol sarimsakli soganli tavuk suyuna et suyuna corbalar icin.vitamin destegi alin.zencefil cayi vs icin.balli sut icin.doktor arkadasin balli sutun bogaz yaralarina bir merhem gibi iyi geldigini soylemisti.bir de yulaf tuketin.yulaftaki bir vitamin mi mineral mi artik herneyse cok iyi geliyormus.
gecmis olsun.bir de temasta oldugun herkese haber kendilerine dikkat etsinler.
bir de mart annelerinde korona geçiren olmustu.oraya danisabilirsin.bebek de gecirmis miydi hatirlamiyorum

Öyle veya böyle gececeksin ek gıdaya. Yoğurtla denesen. Ben sevmedigi şeylerin içine yoğurt katıyorum.Eki Görüntüle 2683344
Yiyemiyor da saçma sapan evirip çeviriyo ağzında tükürüyo sonra ne zaman yutabilecek ay hiç umudum yok bu çocuk yiyemeyecek gibi ya
Yoğurta katıp deneyeyim bi de bi daha enerjimi toplarsam

3.aydan itibaren oluyorum ben ve hiç düzene girmedi henüz hep düzensiz oluyor. Doktor normal dedi.
Ya kizlar ben 5 temmuz baslamistim 12 gun surdu sanki.degisikti kanama az cok bazen yok.
Bu tarih oldu gelen giden yok.
Gecen pazartesi kan verdim negatif dediler ama oncesindeki gece idrar testinde cizgi vardi sanki cok silik ama doktor kan negatif dedi adet sokturucu ic dedi hatta.icmedim ama hala adetdegilim icim.icimi yiyor acaba tekrar mi kan vermek.lazim ya varsa bi hafta daha buyudu Allah korusun.
Ama duzensiz oluormus tabiki dogalinda bu isin emzirme nedeniyle, dogum nedeniyle.
Nasil korunuyosunuz siz sormasi Yiptir

Parayi elledigi eliyle niye eller ki bir teyze yigenine bi de elini agzina sokuor yani bu bebek.
Sanirim eve glince dus almaktan,disarda el yikamak silmekten huylanmaktan kurtulamicaz.
Az once dusunu alan bu kiz emior umarim uyur.
Abimiz anneannede yine gelmedi.
Onun icin iniorum bebekle. gelince dus almaydi bebekle, ev isleriydi ama oglum oyundan pek sallamior bizi.neyse ki biraz yemegini yedi zorlamamla
Yani kizlar kafam kalbim karisik.
Sizler nasilsiniz.
Hayirli geceler bol yemeler bol uykular saglik sihhat oksun insallah.
Cook zor bu analik isleri bana gore.

ya kizlar kizim 37.7 oglum 37.5 ben 37.1 esim 37.3
hep ateş hep ateş... anlayamadim.cocuklarin dusmedi bur haftayi gecti..aklima korona geliyor..bir baska belirti de goremiyorum..oglum sadece agresif ve durgun keyifsiz.
ama evde 30 derece be kardeşim..cok sıcak..normal.mi bu ya? korona olabilir.mi..doktora gitmeye de korkuyorum..

Bir de arkadaslar 10 gun sonra 5 aylik olucaz.
Kizim bayadir yemeklere cok ilgili.
O gorurken bisey yiyemioruz.
Masadaki ekmege uzanmis bugun benim kucagimdaydi hem de tersten
Annem de sert yerinden verdi eline ekmek bilemedim.
Kurabiye yiyodum kangurudaydi elini uzatti aldi elimden kurabiyeyi.pes dedim.
Napsam bunu da bilemedim.
Baslasam mi iyice.
Arada yogurt sebze veriorum yaliyor da emior karpuzu kavunu ama asiri istekli elimizden alior resmen

Yogurt mayalamistim unuttum of 7 saat oldu yedirilmez mi

Yok canim degildir bence.
Pek ates degil ki o ev 30 dereceyken sanki.
Tek kat mi giyiolar.
Bnm gibi cam da acmiorsan bu sicakta.
Bence hastalik atesi degildir 38 degilmiydi atesin yukselmesi

Emerken kafamiz hep su icinde kalior.
Su veriorum bayadir baya da icior.
Sirilsiklam suan kafasi.
Ne yapicaz

Yok canim degildir bence.
Pek ates degil ki o ev 30 dereceyken sanki.
Tek kat mi giyiolar.
Bnm gibi cam da acmiorsan bu sicakta.
Bence hastalik atesi degildir 38 degilmiydi atesin yukselmesi

ya hastalık atesi 38 biliyorum ama surekli 37.5 da normal gelmiyor bana ya
tek kat giyiyorlar canim..

Kimse de korku yok hastalık hafife alınıyor ben dışarıda bi yere dokunmasam bile elimi 50 kere yıkıyorum senin oğlanı anneanne alıp büyütecek biz böyle manyak gibi davranıyoruz ama sağlıklarını düşünüyoruz yoksa hergün onları tıkamak bize de eziyet kendimizi yıkayamıyoruz

ya hastalık atesi 38 biliyorum ama surekli 37.5 da normal gelmiyor bana ya
tek kat giyiyorlar canim..
Bilmiorum ki sekerparecim
Ama sen hissedersin bence yakar yani o dudagini opunce.
Insallah hastalik degildir ev sicak ya ondandir canim ya
Biz birlikte girioruz kizimi kucagima aliorum.
Zaten hep kucakta oldugu icin su gibi oluoruz gece de gelsek eve yikanioruz mecbur.
Evet kardeslerim dd hic yok hic korku.
Her yeri elliorlar degiyorlar her ortama giriyorlar ben bir sey deyince takintili baskici sorunlu oluorum. Anlamadm gitti.
Hayir bari diorum korona varken su parayi elleyince el yikayin ya da direk eve girip oturmayin sokaktan gelince.
Bebegi bari ellemeyin diorum da dinlemiorlar ki.
Anneannesi iyi bakior sagolsun ama iste aklim oglumda hergun iniorum ama yaninda kuzenler de olunca soz dinlemior bazen e kizimi da kucagomdan birakamiorum ki 2 yasindaki kuzen hemen basan gidior bi kere kucagina almis yatirmistim da

Yani jadecim aynen hafife aliorlar. Allah korur, allahtan diorlar da e allah da akil vermis tedbirini al dimi.
Bebekleriyke markete de avm ye de dugune de misafirlige de her yere gitti ben simdi oglumu kisitlayinca cocuk da tabi rahata kacior assada. Oyun var orda bi de buyuk kuzenle annemde kaliorlar. Allahtân annem o kadar degil. Bana sormadan habersiz biseu yapmaz yedirmez cok ilgilenir oglumla sagolsun ama tabi bi yarim aoglumda bi yarim kizimda iste.
Neyse doldum zaten bu konuda bosver konusmayalim

Bugun karsi komsuyu gordum kac gundur balkonunda bile maskeyle gezio. Belki korona bilmiorum da maskeyi bugun hep elledi iyice mincikladi o elle kapiyi falan tuttu hep gulsem mi sasirsam mo bilemedim

Ne dolmusum ya bu konnuda upuzun yazmisim..bosver dusunmucem, konusmucam daha kotuyu cagirmayalim..
Rabbim hepimizi evlatlarimizi korusun insallah.
Saglikli olsunlar insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…