- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Heh dimi aynen.Benimki de baya terliyor baya veriyorum bende damacana dayasam ağzına bana mısın demeyecek
Ahh senin oğlunda kendi çocukluğumu görüyorum annem elletmezdi evde birşeye o zamanlar aşırı temizliğe düşkündü şimdi biraz DHA normal allahtan ve hiç dışarı salmazdı beni ve kardeşimi bizde hep yengemde kaldırdık kadının evini darma duman ederdikBilmiorum ki sekerparecim
Ama sen hissedersin bence yakar yani o dudagini opunce.
Insallah hastalik degildir ev sicak ya ondandir canim ya
Biz birlikte girioruz kizimi kucagima aliorum.
Zaten hep kucakta oldugu icin su gibi oluoruz gece de gelsek eve yikanioruz mecbur.
Evet kardeslerim dd hic yok hic korku.
Her yeri elliorlar degiyorlar her ortama giriyorlar ben bir sey deyince takintili baskici sorunlu oluorum. Anlamadm gitti.
Hayir bari diorum korona varken su parayi elleyince el yikayin ya da direk eve girip oturmayin sokaktan gelince.
Bebegi bari ellemeyin diorum da dinlemiorlar ki.
Anneannesi iyi bakior sagolsun ama iste aklim oglumda hergun iniorum ama yaninda kuzenler de olunca soz dinlemior bazen e kizimi da kucagomdan birakamiorum ki 2 yasindaki kuzen hemen basan gidior bi kere kucagina almis yatirmistim da
Yani jadecim aynen hafife aliorlar. Allah korur, allahtan diorlar da e allah da akil vermis tedbirini al dimi.
Bebekleriyke markete de avm ye de dugune de misafirlige de her yere gitti ben simdi oglumu kisitlayinca cocuk da tabi rahata kacior assada. Oyun var orda bi de buyuk kuzenle annemde kaliorlar. Allahtân annem o kadar degil. Bana sormadan habersiz biseu yapmaz yedirmez cok ilgilenir oglumla sagolsun ama tabi bi yarim aoglumda bi yarim kizimda iste.
Neyse doldum zaten bu konuda bosver konusmayalim
Bugun karsi komsuyu gordum kac gundur balkonunda bile maskeyle gezio. Belki korona bilmiorum da maskeyi bugun hep elledi iyice mincikladi o elle kapiyi falan tuttu hep gulsem mi sasirsam mo bilemedim
Hayirli gecelerimiz olsun kizlar.
Her uyandigimiz gun omcekinden daha guzel ve hayirli olsun insallah
BKGK , ebru_can_ebru basta sizlere ve de tum hastalara rabbim sifa versin insallah
Iki cocuklara rabbimden sabir,
Bir cocuklulara ikinciyi yapmama konusunda akil,
3 cocuklaraysa sabir yetmez cesit cesit huni diliorum
Insallah canim. Ben evde oyle yapmiorum pek. Aslinda boyle degildim de hamilelikte baya artti bu dusuncelerim.Ahh senin oğlunda kendi çocukluğumu görüyorum annem elletmezdi evde birşeye o zamanlar aşırı temizliğe düşkündü şimdi biraz DHA normal allahtan ve hiç dışarı salmazdı beni ve kardeşimi bizde hep yengemde kaldırdık kadının evini darma duman ederdik
Ahahahah yengem hala diyor siz küçükken çok fenaydınız diye
Hele köye anneannemgiel her yaz giderdik karne almadan başlardık gidelim diye orada da az çamurla tencere tava yapmadık ha
Yani üzülme hiç oyun aşkı ağır basıyor 2-3 seneye giderek azalır bu durum
Hep beraber yasayalim canim.saglikla huzurla insallah.Allah seni napmasin e migüldürdün gece gece hay sen cok yasa
Hep beraber yasayalim canim.saglikla huzurla insallah.
Senin prenses uyanik miii
Memeyi öyle iştahla Emiyorduki hayal kırıklığına uğradımVazgeçme elbet bişey sevecek mecbur ya Ohoo tadıma geçmeden gözüm korktu
Günaydın minnoş ne güzelsin sen öyle
Yok canım annem çok sıkı idi benim ben öyle bir karşılaştırma yapmıyorum sadece kalma kısmını benzettimInsallah canim. Ben evde oyle yapmiorum pek. Aslinda boyle degildim de hamilelikte baya artti bu dusuncelerim.
Bir de simdi yaz diye heryeri acik,hep yerlerde yatior annemde. Herkes direk giriyor oturuyor kadinin evine. Korona ugramadi bizim aprtmana yani hic
Zaten arka balkonda kopek yasior falan filan. Sokaga da cikior tabi de basinda duramiorum ki kardesim gecen gun 5 saat saldi onlara sokaga 2 saat balkondan takip ettim bebek kucagimda sonra pes ettim kizi emzirmeye gectim.
Hic cocuklar basibos oynatilir mi sokakta ama rahat iste rahat kardesim umru degil.
Gecen sene hep sokakta parktaydi oglum hemi de ciplak ayak da simdi iste bebis var korona var derken..
Evet annemde oyun var ya kuzenler toplasiyor.
Cocuklar babasina gidince kalmaya oglum gelior eve mesela uyumuor annemde.
Evde de ben bebekleyim onla oymayamiorum ki.
Hakli cocuk.
Aile apartmani bi assa yukari yapabilior. Bizim buraya pek ugramior gelse eve alip yikicam salmicam diye olabilircok kuduruorlar mafediorlar annemi 4 u birlikte.
aynen dedigin gibi
Yengen sizi kovmuor muydu ya annem arada herkes evine dior da sonra bakiorum yumusamis
Annen de isteyerek yapmamistir benim gibi eminim. Kusmediniz dimi ona kizgin ddgilsiniz
Pamuk prenses
Allah korusun tabi de sen hiçbir şey yapmazsan neden korusun ki valla çok haklısın canım yaBilmiorum ki sekerparecim
Ama sen hissedersin bence yakar yani o dudagini opunce.
Insallah hastalik degildir ev sicak ya ondandir canim ya
Biz birlikte girioruz kizimi kucagima aliorum.
Zaten hep kucakta oldugu icin su gibi oluoruz gece de gelsek eve yikanioruz mecbur.
Evet kardeslerim dd hic yok hic korku.
Her yeri elliorlar degiyorlar her ortama giriyorlar ben bir sey deyince takintili baskici sorunlu oluorum. Anlamadm gitti.
Hayir bari diorum korona varken su parayi elleyince el yikayin ya da direk eve girip oturmayin sokaktan gelince.
Bebegi bari ellemeyin diorum da dinlemiorlar ki.
Anneannesi iyi bakior sagolsun ama iste aklim oglumda hergun iniorum ama yaninda kuzenler de olunca soz dinlemior bazen e kizimi da kucagomdan birakamiorum ki 2 yasindaki kuzen hemen basan gidior bi kere kucagina almis yatirmistim da
Yani jadecim aynen hafife aliorlar. Allah korur, allahtan diorlar da e allah da akil vermis tedbirini al dimi.
Bebekleriyke markete de avm ye de dugune de misafirlige de her yere gitti ben simdi oglumu kisitlayinca cocuk da tabi rahata kacior assada. Oyun var orda bi de buyuk kuzenle annemde kaliorlar. Allahtân annem o kadar degil. Bana sormadan habersiz biseu yapmaz yedirmez cok ilgilenir oglumla sagolsun ama tabi bi yarim aoglumda bi yarim kizimda iste.
Neyse doldum zaten bu konuda bosver konusmayalim
Bugun karsi komsuyu gordum kac gundur balkonunda bile maskeyle gezio. Belki korona bilmiorum da maskeyi bugun hep elledi iyice mincikladi o elle kapiyi falan tuttu hep gulsem mi sasirsam mo bilemedim
Ben biberonla veriyorum 1 biberon bitiyor vallaHeh dimi aynen.
Bardakla veeriyorum bi kerede yarisini iciyor cayy bardaginin mesela.
Ama jade bu ek gida nolcak.
Sen de foto atmisin masallah ne guzeldi asya.
Benim kizim gozunu dikmeyi birakti elimden alior artik napacazbenim yedigimi ictigimi gorsun nasil agliyor verene kadar
Su veriorum kansin diyr bende
Anne memesi o hiçbir şey onun gibi olmazMemeyi öyle iştahla Emiyorduki hayal kırıklığına uğradım
Günaydın canım nasılsınız kızımın adaşı nasıl
Geçmiş olsun ama maske ve kıza dokunmama olayını test yapılmışkeb yapmanız gerekirdi varsa bulasmıstır illakiKizlar esimin testi pozitifmis hafif atlatiyorsunuz ya baslangc yada bitis evresindesinz demisler of napacaz bilmiyorum yeni öğrendik simdi hastaneye gidiyormuş bakalim bizede test yapilmasi lazim bebege nasil yapilacak acabamaskeyleyim bir yandan kizima sarilamiyorum korkumdan kucagima almaya cekiniyorum
Meyve muhallebi yoğurta geç sebzeleri bir sebze bir yoğurt veriyorum öyle yiyorKızlar ben tadımları bırakıyorum ya kabak yemedi havuca geçtim onu da yemedi of aman ne zormuş süt işi iyi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?