2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki de baya terliyor baya veriyorum bende damacana dayasam ağzına bana mısın demeyecek
Heh dimi aynen.

Bardakla veeriyorum bi kerede yarisini iciyor cayy bardaginin mesela.
Ama jade bu ek gida nolcak.
Sen de foto atmisin masallah ne guzeldi asya.
Benim kizim gozunu dikmeyi birakti elimden alior artik napacaz benim yedigimi ictigimi gorsun nasil agliyor verene kadar
Su veriorum kansin diyr bende

Ahh senin oğlunda kendi çocukluğumu görüyorum annem elletmezdi evde birşeye o zamanlar aşırı temizliğe düşkündü şimdi biraz DHA normal allahtan ve hiç dışarı salmazdı beni ve kardeşimi bizde hep yengemde kaldırdık kadının evini darma duman ederdik
Ahahahah yengem hala diyor siz küçükken çok fenaydınız diye
Hele köye anneannemgiel her yaz giderdik karne almadan başlardık gidelim diye orada da az çamurla tencere tava yapmadık ha
Yani üzülme hiç oyun aşkı ağır basıyor 2-3 seneye giderek azalır bu durum

Hayirli gecelerimiz olsun kizlar.
Her uyandigimiz gun omcekinden daha guzel ve hayirli olsun insallah
BKGK , ebru_can_ebru basta sizlere ve de tum hastalara rabbim sifa versin insallah

Iki cocuklara rabbimden sabir,
Bir cocuklulara ikinciyi yapmama konusunda akil,
3 cocuklaraysa sabir yetmez cesit cesit huni diliorum

Allah seni napmasin e mi güldürdün gece gece hay sen cok yasa

Insallah canim. Ben evde oyle yapmiorum pek. Aslinda boyle degildim de hamilelikte baya artti bu dusuncelerim.
Bir de simdi yaz diye heryeri acik,hep yerlerde yatior annemde. Herkes direk giriyor oturuyor kadinin evine. Korona ugramadi bizim aprtmana yani hic
Zaten arka balkonda kopek yasior falan filan. Sokaga da cikior tabi de basinda duramiorum ki kardesim gecen gun 5 saat saldi onlara sokaga 2 saat balkondan takip ettim bebek kucagimda sonra pes ettim kizi emzirmeye gectim.
Hic cocuklar basibos oynatilir mi sokakta ama rahat iste rahat kardesim umru degil.
Gecen sene hep sokakta parktaydi oglum hemi de ciplak ayak da simdi iste bebis var korona var derken..
Evet annemde oyun var ya kuzenler toplasiyor.
Cocuklar babasina gidince kalmaya oglum gelior eve mesela uyumuor annemde.
Evde de ben bebekleyim onla oymayamiorum ki.
Hakli cocuk.
Aile apartmani bi assa yukari yapabilior. Bizim buraya pek ugramior gelse eve alip yikicam salmicam diye olabilir cok kuduruorlar mafediorlar annemi 4 u birlikte.
aynen dedigin gibi
Yengen sizi kovmuor muydu ya annem arada herkes evine dior da sonra bakiorum yumusamis
Annen de isteyerek yapmamistir benim gibi eminim. Kusmediniz dimi ona kizgin ddgilsiniz

Yok canım annem çok sıkı idi benim ben öyle bir karşılaştırma yapmıyorum sadece kalma kısmını benzettim
Yengem şikayet ederdi de ara ara takan olmazdı çünkü yarım saat içinde meyve hazırlar yada yemek koyar bir şekilde çağırırdı bizde kadının yumuşak yüzüne iyice kıdırurduk
Ama sokağa bırakılması olayına bende karmışıyım ya hatta şimdi anneme çok hak veriyorum
Okullu olunca rahatlarsın sende

Allah korusun tabi de sen hiçbir şey yapmazsan neden korusun ki valla çok haklısın canım ya

Ben biberonla veriyorum 1 biberon bitiyor valla benimki de ulaşsa alacak elimden geçen karpuz yerken bi atıldı çatalıma dişime vurdum çatalı ben 2 haftaya tadıma başlarım kuzum 5 ay olacak gece 1 de şimdilik ufak ufak agzına değdiriyorum sadece

Geçmiş olsun ama maske ve kıza dokunmama olayını test yapılmışkeb yapmanız gerekirdi varsa bulasmıstır illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…