- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Biz de eşimden dolayı karantinadaydik test yapılmadı bize ama negatif oldugumuza emindik hiç belirti yoktu ha belki belirtisiz geçirdk hastalığı bilemeyiz sağlık bakanlığı bizi aradığı anda izole olduk biz lojmandayiz alışveriş işini zaten komşular yapıyordu onlarla bile görüşmedik posetleri kapıya koyup gidin biz alırız diyorduk yani şakaya gelecek birsey degil cok dikkat etmek gerekiyorKızlar baharın elinin hastalığına hepimiz tabi ki çok üzüldük ama hepimiz gözden bir şey kaçırıyoruz ben eşimin ve benim pozitif çıkmayacağından çok eminim diyerek ablaları ile görüştü dişçiye gitti belki gidip gelirken toplu taşıma kullandı..
diyelim ki onun gittiği dişçi sizin eşiniz ve o nasılsa çıkmaz diyerek oba ve dolaylı size bulaştırdı bu kadar sakin olabilecek miydiniz..
Birinin eşi kendisi yakını test yapıyorsa sonucu. Beklerken toplum içine karısmasıbı ben kabul edemiyorum bu şekilde yayılması artıyor.. lütfen bir baskamız bunu örnek alsın bu durumlarda izole kalsın kimseyi riske atmasın hepimize ders olsun bizde yoktur demeyelim benim halsizliğim olsa acaba mı diyorum
Bencede kapatılım sayılı gün çabuk geçer kalbimiz sizinleKalppare Aslihaydo misskokulumm SonsuzUmut S Sonsuzsukurler kizlar ben annemdeyim suan kizimla gece enistem almaya geldi 15 gun kimseyle gorusmycez henuz test yapmadm kendimi kotu hissetmediğim surece yaptirmayi dusunmuyorum 15 gun sonunda gidip yaptiricam suan herhangi bir belirti yok alaha sukur esimde iyi ilaclara basladi evde karantinada insallah hic bir sıkıntı olmadan atlatiriz bu durumu cok sagolun.
N neverland85 canim cok cok haklisin ben bu kadar titiz davranirken ilk defa boyle dusuncesizlik ettim ve suan kendime cok kiziyorum esimde boyle birsey cikacagini tahmin bile edemedim o kadar iyi gözüküyordu ki test yaptirdiktan sonra zaten onlem aldik fakat dediğin gibi evden hic cikmamalydik. Taki ogrenene dek aklimiz basimiza geldi sanki suan o kadar kotuyumki kizdab cok korkuyorum bir an once 15 gun gecsin istiyorum.
He kizlar bu arada esime test yapilmasaydi gerçekten bilmeyecektik virus olduğunu ve herkeste ayni etkiyi gostermiyor bu hastalik bence bu surecte hic disari cikmayin kimseyle gorusmeyin eşleriniz disarda cok cok dikkat etsin.
Bu konuyu kapatalim bu hastaligi dusundukcede insanin psikolojisi bozuluyor. Bu arada bn kiza ek gidaya gececektim buradayken yapsam mi tadimlara bir yndanda tedirginim problem olur mi ek gidada alerjik vs cunku su durumda birde onu yasamak istemem 2 hafta daha beklesem mi ?
Yoğurdu yedi onda sıkıntı yok meyveden önce sebze tattır dedi doktor ama yok sevmedi bizimki gerçi tatmış oldu ama en azından bi kaşık yeseydi için rahat etcektiMeyve muhallebi yoğurta geç sebzeleri bir sebze bir yoğurt veriyorum öyle yiyor
Cok haklısın.bende dün akşam dan beri eşimle konuşmuyorum. Aksam markete gittik cocuklari markete sokmuyoruz. Esim dışarda cocuklarla bekliyor, ben alip geliyorum. Yaptım alışverişi ciktim esim kapıda yok, cocuklar yok. Geri markete girdim girmez ama acaba dedim.kasanin kenarinda kızım arabada yatıyor. Ben yan kasadan geçtim diğer kasadaki kalabalıkta ben onu görmedim. Başında kasadan geçenler, dikilmiş elleri ile yüzünü ağzını seviyorlar. Ne yapıyorsunuz siz dedim, kadının teki direk yemedik çocuğunu. Burada gördük biraz sevdik ne var bunda dediler. Corona diye bir şey var takmışsınız ağzınıza maskeleri, elleriniz neden benim kızımın yüzünde dedim. Sizde kızınızı atma saydınız buraya, hayret bir şey ya dedi biraz ağız tartışması yaptık.çok sinirliydim marketten çıkmamı istediler aldım kızımı çıktım. Bir baktım aşağıdan eşim oğlumla geliyor. Sen bu kızı nereye attın da nereye gidiyorsun diye kızdım. Oğlum kaçtı onun peşinden gittim dedi.Kızı da markette kamera var diyeKızlar baharın elinin hastalığına hepimiz tabi ki çok üzüldük ama hepimiz gözden bir şey kaçırıyoruz ben eşimin ve benim pozitif çıkmayacağından çok eminim diyerek ablaları ile görüştü dişçiye gitti belki gidip gelirken toplu taşıma kullandı..
diyelim ki onun gittiği dişçi sizin eşiniz ve o nasılsa çıkmaz diyerek oba ve dolaylı size bulaştırdı bu kadar sakin olabilecek miydiniz..
Birinin eşi kendisi yakını test yapıyorsa sonucu. Beklerken toplum içine karısmasıbı ben kabul edemiyorum bu şekilde yayılması artıyor.. lütfen bir baskamız bunu örnek alsın bu durumlarda izole kalsın kimseyi riske atmasın hepimize ders olsun bizde yoktur demeyelim benim halsizliğim olsa acaba mı diyorum
Su an deneme bence alerji vs olursa ondan mi hastalandı korona mi bilemez tedirgin olursun erteleKalppare Aslihaydo misskokulumm SonsuzUmut S Sonsuzsukurler kizlar ben annemdeyim suan kizimla gece enistem almaya geldi 15 gun kimseyle gorusmycez henuz test yapmadm kendimi kotu hissetmediğim surece yaptirmayi dusunmuyorum 15 gun sonunda gidip yaptiricam suan herhangi bir belirti yok alaha sukur esimde iyi ilaclara basladi evde karantinada insallah hic bir sıkıntı olmadan atlatiriz bu durumu cok sagolun.
N neverland85 canim cok cok haklisin ben bu kadar titiz davranirken ilk defa boyle dusuncesizlik ettim ve suan kendime cok kiziyorum esimde boyle birsey cikacagini tahmin bile edemedim o kadar iyi gözüküyordu ki test yaptirdiktan sonra zaten onlem aldik fakat dediğin gibi evden hic cikmamalydik. Taki ogrenene dek aklimiz basimiza geldi sanki suan o kadar kotuyumki kizdab cok korkuyorum bir an once 15 gun gecsin istiyorum.
He kizlar bu arada esime test yapilmasaydi gerçekten bilmeyecektik virus olduğunu ve herkeste ayni etkiyi gostermiyor bu hastalik bence bu surecte hic disari cikmayin kimseyle gorusmeyin eşleriniz disarda cok cok dikkat etsin.
Bu konuyu kapatalim bu hastaligi dusundukcede insanin psikolojisi bozuluyor. Bu arada bn kiza ek gidaya gececektim buradayken yapsam mi tadimlara bir yndanda tedirginim problem olur mi ek gidada alerjik vs cunku su durumda birde onu yasamak istemem 2 hafta daha beklesem mi ?
1 kaşık sebze bir kaşık yoğurt ya da kaşığa az ondan az ondan öyle yerYoğurdu yedi onda sıkıntı yok meyveden önce sebze tattır dedi doktor ama yok sevmedi bizimki gerçi tatmış oldu ama en azından bi kaşık yeseydi için rahat etcekti
İşleri de zor ha
Memeyi öyle emmesi ne güzel bir nimet canım hiç hayal kırıklığına uğrama memeye kafasını çevirse daha çok üzülüyor insanMemeyi öyle iştahla Emiyorduki hayal kırıklığına uğradım
Çok haklısın canım o kadınlar da manyak mı ne pis elleriyle küçücük bebeğe ne dokunuyorsunCok haklısın.bende dün akşam dan beri eşimle konuşmuyorum. Aksam markete gittik cocuklari markete sokmuyoruz. Esim dışarda cocuklarla bekliyor, ben alip geliyorum. Yaptım alışverişi ciktim esim kapıda yok, cocuklar yok. Geri markete girdim girmez ama acaba dedim.kasanin kenarinda kızım arabada yatıyor. Ben yan kasadan geçtim diğer kasadaki kalabalıkta ben onu görmedim. Başında kasadan geçenler, dikilmiş elleri ile yüzünü ağzını seviyorlar. Ne yapıyorsunuz siz dedim, kadının teki direk yemedik çocuğunu. Burada gördük biraz sevdik ne var bunda dediler. Corona diye bir şey var takmışsınız ağzınıza maskeleri, elleriniz neden benim kızımın yüzünde dedim. Sizde kızınızı atma saydınız buraya, hayret bir şey ya dedi biraz ağız tartışması yaptık.çok sinirliydim marketten çıkmamı istediler aldım kızımı çıktım. Bir baktım aşağıdan eşim oğlumla geliyor. Sen bu kızı nereye attın da nereye gidiyorsun diye kızdım. Oğlum kaçtı onun peşinden gittim dedi.Kızı da markette kamera var diye
içeri koydum dedi. Oğlum kaçtıysa kızını kucağına kapatacaksın peşinden öyle gideceksin, biri canın diğeri değil mi diyerek biraz ağır konuştum. Gelen mıncıklıyor giden mıncıklıyor oyuncak bebek gibi onu oraya atıyorsun dedim. Özür diledi düşünemedim dedi ama. Ben çok kızdım bazı insanlar gerçekten dikkat etmiyorlar. Kendi canlarına geldiği zaman, yeri göğü yıkıp panik oluyorlar. Başkalarını umursamıyorlar. O 5 tane kadının elleri ile kızımı sevmesi, ağzına maskeyi takıp kendilerini korumaları, bana sinir krizi geçirttirdi. Normalde hiç sinirli biri değilim ama dün akşam çok sinirlendim. Herkes biraz dikkat etse, sadece kendini düşünmese daha çabuk atlatırdık zaten.
Ama kaç ay oldu artik öğrenmesi lazım esim. Aylardır kimse ile gorusmuyoruz. Benim zaten ailem yok, birtek onun ailesi ile görüşüyor. Kayinpeder kayinvalide o kadar. Onlarda aylari birak senelrdir evden cikmiyorlar. Alisverisini biz yapiyoruz. İside metrobus otobus kullanmiyor. Dukkanda tek basina calisiyor. Hersey iyi hoşta coronayi gectim. Kimseye emanet etmemis iceri doğru itmiş sadece, alip gidedebilirler. Ben nasil aldim ciktim. Benim çocuğum olduğu alnımda mı yazıyor.Bir de kadın bana doğurup atıyorsun birde, hesap mı soruyorsun dedi. Şiddete karşıyım bu zamana kadar elim hiç kimseye kalkmadı. Vurmak değil kadını öldürmek geldi içimden. İçimdeki pislik çıktı yani.Memeyi öyle emmesi ne güzel bir nimet canım hiç hayal kırıklığına uğrama memeye kafasını çevirse daha çok üzülüyor insanbenim oğlanı hep uyutup öyle emziriyorum ben gün içinde yanına uzanıp oynaya oynaya ancak altını aça aça emzirebiliyorum bir amuda kalkmadığım kalıyor biberona sevindiğinin çeyreğini sevinse memeyi görünce dünyalar benim olacak . Ek gıdaya nasılsa geçer sıkma canını.
Çok haklısın canım o kadınlar da manyak mı ne pis elleriyle küçücük bebeğe ne dokunuyorsunerkeklerin aklına gelmiyor bu tür şeyler maalesef krizi çok iyi yönetemiyorlar.
Evet ya allah korumuş kamera var da biri alıp gittikten o korkudan sonra kameranın faydası ne gerçekten su erkekler bir de kendilerini Zeki sanarlar ya hiç düşünemiyorlar dediğin gibi al bebeği çıkAma kaç ay oldu artik öğrenmesi lazım esim. Aylardır kimse ile gorusmuyoruz. Benim zaten ailem yok, birtek onun ailesi ile görüşüyor. Kayinpeder kayinvalide o kadar. Onlarda aylari birak senelrdir evden cikmiyorlar. Alisverisini biz yapiyoruz. İside metrobus otobus kullanmiyor. Dukkanda tek basina calisiyor. Hersey iyi hoşta coronayi gectim. Kimseye emanet etmemis iceri doğru itmiş sadece, alip gidedebilirler. Ben nasil aldim ciktim. Benim çocuğum olduğu alnımda mı yazıyor.Bir de kadın bana doğurup atıyorsun birde, hesap mı soruyorsun dedi. Şiddete karşıyım bu zamana kadar elim hiç kimseye kalkmadı. Vurmak değil kadını öldürmek geldi içimden. İçimdeki pislik çıktı yani.
emerek uykuya daldığı için ben yere iki kat yorgan serdim onda yatırıyorum. gündüz orada yatiyor. gece uykuya dalınca beşiğine aliyorum uyandikca yine yerdeyiz. sen de yere yatak atabilirsin. yoksa giderek hareketlenecekler, tehlike artıyor maalesefKizlar koca yatakta yatiyoruz kizimla sabah sesine uyandim ucuna gelmis yatagin
Napicam bilmem.
Zaten onceki gun dusmustu yataktan
Cok haklısın.bende dün akşam dan beri eşimle konuşmuyorum. Aksam markete gittik cocuklari markete sokmuyoruz. Esim dışarda cocuklarla bekliyor, ben alip geliyorum. Yaptım alışverişi ciktim esim kapıda yok, cocuklar yok. Geri markete girdim girmez ama acaba dedim.kasanin kenarinda kızım arabada yatıyor. Ben yan kasadan geçtim diğer kasadaki kalabalıkta ben onu görmedim. Başında kasadan geçenler, dikilmiş elleri ile yüzünü ağzını seviyorlar. Ne yapıyorsunuz siz dedim, kadının teki direk yemedik çocuğunu. Burada gördük biraz sevdik ne var bunda dediler. Corona diye bir şey var takmışsınız ağzınıza maskeleri, elleriniz neden benim kızımın yüzünde dedim. Sizde kızınızı atma saydınız buraya, hayret bir şey ya dedi biraz ağız tartışması yaptık.çok sinirliydim marketten çıkmamı istediler aldım kızımı çıktım. Bir baktım aşağıdan eşim oğlumla geliyor. Sen bu kızı nereye attın da nereye gidiyorsun diye kızdım. Oğlum kaçtı onun peşinden gittim dedi.Kızı da markette kamera var diye
içeri koydum dedi. Oğlum kaçtıysa kızını kucağına kapatacaksın peşinden öyle gideceksin, biri canın diğeri değil mi diyerek biraz ağır konuştum. Gelen mıncıklıyor giden mıncıklıyor oyuncak bebek gibi onu oraya atıyorsun dedim. Özür diledi düşünemedim dedi ama. Ben çok kızdım bazı insanlar gerçekten dikkat etmiyorlar. Kendi canlarına geldiği zaman, yeri göğü yıkıp panik oluyorlar. Başkalarını umursamıyorlar. O 5 tane kadının elleri ile kızımı sevmesi, ağzına maskeyi takıp kendilerini korumaları, bana sinir krizi geçirttirdi. Normalde hiç sinirli biri değilim ama dün akşam çok sinirlendim. Herkes biraz dikkat etse, sadece kendini düşünmese daha çabuk atlatırdık zaten.
Canlı derslerimiz başladı bizim. İlk dersi yaptım özlemişim ya öğrencilerimi ders anlatmayı. Enerjim yükseldi resmen kızlar. Biran önce nasıl geldiyse öyle çıksa hayatımızdan şu hastalıkoğlanı uyuttum bakalım uyanmazsa biraz domates aldım konserve yapacam. 3 kg da salatalık almıştım onu turşu yaptım yavaş yavaş turşu işine el attım bakalım anca yaparım her hafta az az yapsam inşallah
Ben ancak çocuğa bakıyorum turşu domates büyük işler bunlar..
Okula başladık biz de daha canlı dersim başlamadı 12 lere her sene ben girdiğim için kurs da bana kaldı.. en azından sınıflatı eşit bölüştürdük ama bir zümrem idari izinde nasıl olacak çok karıştı durum yüztüze kim gelecek zaten canlı derslerle anlatılan konuları yine canlı dersle anlatıyoruz katılmayan yine katılmıyor lise de katılım zor sanırım
Persembe ya da cuma dil bağı kesilecek bebeğin ve de sünnet gün yarın netleşecek
Bu ayki kontrolde kalbinde üfürüm duydular 4-8 ay kansızlığa bağlı olabiliyormuş kan ilacı verdi geçmezse kalbe yönlendirecek
Ben de bugün göğüsümdeki kitle için doktora gidicem ameliyat dediler emzirdiğini için ertelemeye çalışacağım geçen hafta da iki kere bel fıtığından iğne buruldum bu kadar hastaneye girip çıkınca ben korkuyorum valla hastalıktan
Amin canım Allah razı olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah allah sabrınızı arttırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?