canim zeytinyagi sur beklet erkek taragi ile tara.asilarda huzursuzluk yapar ama kac gun oldu? su veriyorum canim.Çok zor günler geçiriyorum zaman geçiyor ama özlem hasret çoğalıyor bu süreçte sütüm yok denecek kadar azaldı mama takviyesine başladım mamadan sonra su veriyormusunuz çok huzursuz kızım benim üzüntümü mü hissediyor diş mi yoksa aşıların sıkıntısı mı bilemedim birde kafasında konak vardı ne yapsam geçmedi şimdi de çok kaşınıyor sanırım kafasını kaşıyacak kanatıyor doktora götürmem gerekecek galiba
Ay allah korusun biZim mi de gece 4 5 gibi alıyorum yatağa ama hiç dönmüyor canlanmıyor uyuyor hep şükürKizlar koca yatakta yatiyoruz kizimla sabah sesine uyandim ucuna gelmis yatagin
Napicam bilmem.
Zaten onceki gun dusmustu yataktan
Benim ki içmiyor ya su. Biberonla da içmiyor çay kaşığı ile işte. Çok terliyorlar evet. Siz neyle veriyorsunuzBenimki de baya terliyor baya veriyorum bende damacana dayasam ağzına bana mısın demeyecek
Haberleri var cnm.BKGK bahar canım ek gidaya gecmemelisin bence..alerji yaparsa emin olamazsin koronadan mi diye.. bir de bence o dis hekimine haber ver canim.kendine test yaptirsin.eger ona gecerse tum hastalara yayılır.. gecmis olsun..konuyu kapatalim..insAllah guzellikle atlatirsiniz. dualarimiz sizinle gülüm
BKGK canım çok geçmiş olsun Rabbim korktuğuna uğratmasın bizde cenaze zamanında çok korktuk 12 gün oldu ama hala dışarı çıkmadık inş.bir an önce çıksın şu virüs hayatımızdan
Cnm sagol. Su veriyorum ben her mamadan yarim saat yada 1 saat snra kasikla ver ictigi kadar. Sanada Allah sabir versin.Çok zor günler geçiriyorum zaman geçiyor ama özlem hasret çoğalıyor bu süreçte sütüm yok denecek kadar azaldı mama takviyesine başladım mamadan sonra su veriyormusunuz çok huzursuz kızım benim üzüntümü mü hissediyor diş mi yoksa aşıların sıkıntısı mı bilemedim birde kafasında konak vardı ne yapsam geçmedi şimdi de çok kaşınıyor sanırım kafasını kaşıyacak kanatıyor doktora götürmem gerekecek galiba
Sürekli banyo öncesi aynı şekilde yaptım ama geçmedi bide kabuklandı kaşıdıkca da kanıyor. Çocuklar için ayakta durmaya güçlü olmaya çalışıyorum zatencanim zeytinyagi sur beklet erkek taragi ile tara.asilarda huzursuzluk yapar ama kac gun oldu? su veriyorum canim.
canim kendini yavrun icin toparla..emin ol annen bu haline cok üzülürdü.yapma... sen de annesin..
Alışmaya çalışıyorum çocuklar için en azından onların yanında sakin ve güçlü kalmaya çalışıyorum ama yüreğime söz geçiremiyorumTeşekkürler ederim canım. Sen nasıl oldun bizi boşver.
Sürekli banyo öncesi aynı şekilde yaptım ama geçmedi bide kabuklandı kaşıdıkca da kanıyor. Çocuklar için ayakta durmaya güçlü olmaya çalışıyorum zaten
Alışmaya çalışıyorum çocuklar için en azından onların yanında sakin ve güçlü kalmaya çalışıyorum ama yüreğime söz geçiremiyorum
Sürekli banyo öncesi aynı şekilde yaptım ama geçmedi bide kabuklandı kaşıdıkca da kanıyor. Çocuklar için ayakta durmaya güçlü olmaya çalışıyorum zaten
Alışmaya çalışıyorum çocuklar için en azından onların yanında sakin ve güçlü kalmaya çalışıyorum ama yüreğime söz geçiremiyorum
Saol canım bide onu deneyeyim. Amin canım evet zaman geçiyor hayat devam ediyor ama o yürekteki yangın hep ateşlio zaman bir de beyaz sabunlu su ile agiz mendilini köpurt de sur beklet canim.o da yumusatiyor.bir de konak birden temizlenmiyor canim.parca parca bitiyor.o kanayanlar en son cikiyor.yumusak yumusak tara ne kadari cikarsa.duzenli yaptikca geciyor.benim koca cocukta bile olabiliyor.sen guclu bir kadinsin..insaallah gececek..Rabbim gücünü arttırsın.. ❤
Senin mesajından sonra 2 gün kendime gelemedim bende. Yaşayan bilir anca.Sürekli banyo öncesi aynı şekilde yaptım ama geçmedi bide kabuklandı kaşıdıkca da kanıyor. Çocuklar için ayakta durmaya güçlü olmaya çalışıyorum zaten
Maşallah pamuk prenseseKızlar kayınpederimin nikâhı vardı gittik geldik
Eki Görüntüle 2683665
Evet bende aynı büyük kızım çok üzülüyor çokta severdi anneannesini o etkilenmesin diye onun yanında güçlü duruyorumTaş olup dayanacaksın yavruların ve eşin için
Ben büyük kızımın yanında ağlayamazdım gözümün içine bakardı öyle olunca içime attım geceleri sessiz bulduğum kuytu köşelerde ağlardım. Rabbim dayanma gücü versin sanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?