2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BKGK canım çok geçmiş olsun Rabbim korktuğuna uğratmasın bizde cenaze zamanında çok korktuk 12 gün oldu ama hala dışarı çıkmadık inş.bir an önce çıksın şu virüs hayatımızdan

Çok zor günler geçiriyorum zaman geçiyor ama özlem hasret çoğalıyor bu süreçte sütüm yok denecek kadar azaldı mama takviyesine başladım mamadan sonra su veriyormusunuz çok huzursuz kızım benim üzüntümü mü hissediyor diş mi yoksa aşıların sıkıntısı mı bilemedim birde kafasında konak vardı ne yapsam geçmedi şimdi de çok kaşınıyor sanırım kafasını kaşıyacak kanatıyor doktora götürmem gerekecek galiba

N Nehir8077 iyi bile sabretmişsin bence insanların bu düşüncesizliklerini aklım almıyor eşinde korkudan ne yapacağını şaşırmış olmalı ama Allah korumuş daha sıkıntılı şeyler olabilirdi bununla geçmiş olsun

canim zeytinyagi sur beklet erkek taragi ile tara.asilarda huzursuzluk yapar ama kac gun oldu? su veriyorum canim.
canim kendini yavrun icin toparla..emin ol annen bu haline cok üzülürdü.yapma... sen de annesin..

N Nehir8077 sinir olmamak elde değil ki zaten. normal zamanlarda bile yabancı bebeğe ellenmez kaldı ki şu durumda. şu gibi bebekler, üzerlerine titriyoruz. şu yaptıklarına bak.

Haberleri var cnm.

Cnm sagol. Su veriyorum ben her mamadan yarim saat yada 1 saat snra kasikla ver ictigi kadar. Sanada Allah sabir versin.

canim zeytinyagi sur beklet erkek taragi ile tara.asilarda huzursuzluk yapar ama kac gun oldu? su veriyorum canim.
canim kendini yavrun icin toparla..emin ol annen bu haline cok üzülürdü.yapma... sen de annesin..
Sürekli banyo öncesi aynı şekilde yaptım ama geçmedi bide kabuklandı kaşıdıkca da kanıyor. Çocuklar için ayakta durmaya güçlü olmaya çalışıyorum zaten
Teşekkürler ederim canım. Sen nasıl oldun bizi boşver.
Alışmaya çalışıyorum çocuklar için en azından onların yanında sakin ve güçlü kalmaya çalışıyorum ama yüreğime söz geçiremiyorum

o zaman bir de beyaz sabunlu su ile agiz mendilini köpurt de sur beklet canim.o da yumusatiyor.bir de konak birden temizlenmiyor canim.parca parca bitiyor.o kanayanlar en son cikiyor.yumusak yumusak tara ne kadari cikarsa.duzenli yaptikca geciyor.benim koca cocukta bile olabiliyor.sen guclu bir kadinsin..insaallah gececek..Rabbim gücünü arttırsın.. ❤

kizlar şu farmasinin bebek şampuanı hakkinda bilgisi olan var mi?

Taş olup dayanacaksın yavruların ve eşin için
Ben büyük kızımın yanında ağlayamazdım gözümün içine bakardı öyle olunca içime attım geceleri sessiz bulduğum kuytu köşelerde ağlardım. Rabbim dayanma gücü versin sanada.

Saol canım bide onu deneyeyim. Amin canım evet zaman geçiyor hayat devam ediyor ama o yürekteki yangın hep ateşli

Senin mesajından sonra 2 gün kendime gelemedim bende. Yaşayan bilir anca.

Kızlar kayınpederimin nikâhı vardı gittik geldik
Eki Görüntüle 2683665
Maşallah pamuk prensese
Evet bende aynı büyük kızım çok üzülüyor çokta severdi anneannesini o etkilenmesin diye onun yanında güçlü duruyorum

Kızlar ya benim çok istediğim bir şey 3-4 yıldr ama olmuyor be psikolojim çok bozuldu bu sebepten çok zor değil ama olmuyor bu şey atanamamak ve artık herkesten duymaktan bıktım sırf bu yüzden kafayı yiyeceğim

ben niye böyleyim ya niye hakkını veripçalışamıyorum bilmiyorum çok tembelim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…