ya 92 ile nasıl atanalim. atandık diyelim 6byil çakılı kadro var. evliyiz cocukluyuz. dagilalim minyani. onun için ben girmek için giriyorum .Kızlar ya benim çok istediğim bir şey 3-4 yıldr ama olmuyor be psikolojim çok bozuldu bu sebepten çok zor değil ama olmuyor bu şey atanamamak ve artık herkesten duymaktan bıktım sırf bu yüzden kafayı yiyeceğim
ben niye böyleyim ya niye hakkını veripçalışamıyorum bilmiyorum çok tembelim galiba
Bizim 70,5 ile kapattı ben yerleşemedim of eşim her yere gelirim diyr zaten doğuluyım memleketim gelir diyorum ama işte atanacak puanı alamıyorum 2017 mezun oldum ve artık kafayı sıyıracamya 92 ile nasıl atanalim. atandık diyelim 6byil çakılı kadro var. evliyiz cocukluyuz. dagilalim minyani. onun için ben girmek için giriyorum .
fizyoterapistlerin atama durumu şartları bu. öğretmen olarak atanayım diye formasyon aldım sağlık meslek lisesindeki alımlar da durdu. kısmet değilmiş diyorum. 2013 mezunuyum bende ama takmıyorum. öylesine giriyorum.Bizim 70,5 ile kapattı ben yerleşemedim of eşim her yere gelirim diyr zaten doğuluyım memleketim gelir diyorum ama işte atanacak puanı alamıyorum 2017 mezun oldum ve artık kafayı sıyıracam
En son bir arkadaşım nasıl atanamıyorsun dedi boğacaktm az kalsın iyice psikolojim bozuldu valla
Bizi unutmamış dua etmişsin kuzum çok sağıl tam toparlanamadık daha inşallah geçerHayirli gecelerimiz olsun kizlar.
Her uyandigimiz gun omcekinden daha guzel ve hayirli olsun insallah
@bharkk,ebru_can_ebru basta sizlere ve de tum hastalara rabbim sifa versin insallah
Iki cocuklara rabbimden sabir,
Bir cocuklulara ikinciyi yapmama konusunda akil,
3 cocuklaraysa sabir yetmez cesit cesit huni diliorum
ya 92 ile nasıl atanalim. atandık diyelim 6byil çakılı kadro var. evliyiz cocukluyuz. dagilalim minyani. onun için ben girmek için giriyorum .
sizin zormuş ftr bizim dönemde çok yüksek bir puandı ama demek sizide sıkıntı atanmakfizyoterapistlerin atama durumu şartları bu. öğretmen olarak atanayım diye formasyon aldım sağlık meslek lisesindeki alımlar da durdu. kısmet değilmiş diyorum. 2013 mezunuyum bende ama takmıyorum. öylesine giriyorum.
Eski yazışmaları göremedim ama çok geçmiş Olsun kuzum@sekerpare5939 @asli emremisskokulumm SonsuzUmut @Sonsuzsukurler kizlar ben annemdeyim suan kizimla gece enistem almaya geldi 15 gun kimseyle gorusmycez henuz test yapmadm kendimi kotu hissetmediğim surece yaptirmayi dusunmuyorum 15 gun sonunda gidip yaptiricam suan herhangi bir belirti yok alaha sukur esimde iyi ilaclara basladi evde karantinada insallah hic bir sıkıntı olmadan atlatiriz bu durumu cok sagolun.
@neverland85 canim cok cok haklisin ben bu kadar titiz davranirken ilk defa boyle dusuncesizlik ettim ve suan kendime cok kiziyorum esimde boyle birsey cikacagini tahmin bile edemedim o kadar iyi gözüküyordu ki test yaptirdiktan sonra zaten onlem aldik fakat dediğin gibi evden hic cikmamalydik. Taki ogrenene dek aklimiz basimiza geldi sanki suan o kadar kotuyumki kizdab cok korkuyorum bir an once 15 gun gecsin istiyorum.
He kizlar bu arada esime test yapilmasaydi gerçekten bilmeyecektik virus olduğunu ve herkeste ayni etkiyi gostermiyor bu hastalik bence bu surecte hic disari cikmayin kimseyle gorusmeyin eşleriniz disarda cok cok dikkat etsin.
Bu konuyu kapatalim bu hastaligi dusundukcede insanin psikolojisi bozuluyor. Bu arada bn kiza ek gidaya gececektim buradayken yapsam mi tadimlara bir yndanda tedirginim problem olur mi ek gidada alerjik vs cunku su durumda birde onu yasamak istemem 2 hafta daha beklesem mi ?
Hastalığınız geçti mi kuzum , inşallah daha iyi olabilirsin mamadan sonra teklif et içerse ver. Rabbim sabırlar versin inşallah sizlereÇok zor günler geçiriyorum zaman geçiyor ama özlem hasret çoğalıyor bu süreçte sütüm yok denecek kadar azaldı mama takviyesine başladım mamadan sonra su veriyormusunuz çok huzursuz kızım benim üzüntümü mü hissediyor diş mi yoksa aşıların sıkıntısı mı bilemedim birde kafasında konak vardı ne yapsam geçmedi şimdi de çok kaşınıyor sanırım kafasını kaşıyacak kanatıyor doktora götürmem gerekecek galiba
Artık herkes pozitifeşimin çalıştığı yerde bir arkadaşı pozitif cıkmış
Bence bekle canım 2 hafta uzun değil zaten 6.ayda önerliyor ek gıda mama alıyorsa 5.ay@sekerpare5939 @asli emremisskokulumm SonsuzUmut @Sonsuzsukurler kizlar ben annemdeyim suan kizimla gece enistem almaya geldi 15 gun kimseyle gorusmycez henuz test yapmadm kendimi kotu hissetmediğim surece yaptirmayi dusunmuyorum 15 gun sonunda gidip yaptiricam suan herhangi bir belirti yok alaha sukur esimde iyi ilaclara basladi evde karantinada insallah hic bir sıkıntı olmadan atlatiriz bu durumu cok sagolun.
@neverland85 canim cok cok haklisin ben bu kadar titiz davranirken ilk defa boyle dusuncesizlik ettim ve suan kendime cok kiziyorum esimde boyle birsey cikacagini tahmin bile edemedim o kadar iyi gözüküyordu ki test yaptirdiktan sonra zaten onlem aldik fakat dediğin gibi evden hic cikmamalydik. Taki ogrenene dek aklimiz basimiza geldi sanki suan o kadar kotuyumki kizdab cok korkuyorum bir an once 15 gun gecsin istiyorum.
He kizlar bu arada esime test yapilmasaydi gerçekten bilmeyecektik virus olduğunu ve herkeste ayni etkiyi gostermiyor bu hastalik bence bu surecte hic disari cikmayin kimseyle gorusmeyin eşleriniz disarda cok cok dikkat etsin.
Bu konuyu kapatalim bu hastaligi dusundukcede insanin psikolojisi bozuluyor. Bu arada bn kiza ek gidaya gececektim buradayken yapsam mi tadimlara bir yndanda tedirginim problem olur mi ek gidada alerjik vs cunku su durumda birde onu yasamak istemem 2 hafta daha beklesem mi ?
Meslek branş ne canım? Puan da iyiymiş aslında biraz çalışsan yaparsın bir program yap kendine. Konu konu hallede hallede git bir yandan da bol soru çöz bol deneme yap. Akşam bebişi uyutunca çalışabilirsin belkiBizim 70,5 ile kapattı ben yerleşemedim of eşim her yere gelirim diyr zaten doğuluyım memleketim gelir diyorum ama işte atanacak puanı alamıyorum 2017 mezun oldum ve artık kafayı sıyıracam
En son bir arkadaşım nasıl atanamıyorsun dedi boğacaktm az kalsın iyice psikolojim bozuldu valla
İlköğretğm matematik canımBence bekle canım 2 hafta uzun değil zaten 6.ayda önerliyor ek gıda mama alıyorsa 5.ay
Meslek branş ne canım? Puan da iyiymiş aslında biraz çalışsan yaparsın bir program yap kendine. Konu konu hallede hallede git bir yandan da bol soru çöz bol deneme yap. Akşam bebişi uyutunca çalışabilirsin belki
İnşallah atanırsın canım kpss zor bir sınav iyi çalışmak lazım. Biz üniversite son sınıfta yurtta kızlarla alarm kurup 7 de kalkıp gece 11 e kadar yemek, çay wc molası vererek çalıştık. O dönem çalışmasam evde ben de zor çalışırdım. Hepimiz de ilk atams döneminde atandık. İyi bir program yapıp hırsla çalışmalısın. Benim arkadaşım doğumdan sonra geceleri ders çalıştı gündüz bebeklr birlikte uyudu o sene atandı kurtuldu. Sen de yapabilirsin.İlköğretğm matematik canım
Valla canım öyle de sorun zaten ders çalışamamam
Kolejde çalışıyordum ilk 1,5 sene önemsemedim tabi bu bu sürece evlilik ve çoluk da eklenince yeni ortam vs falan bilmiyorum ya canım sıkılıyor özellikle çevremdekilerin atanması soruları artık kaldıramıyorum her şeyden soyutladım kendimi numarama kadar değiştirdim ama işte içim yanıyor her atanamadığımda
Bize de verdi de ben vermiyorum kilosu kadar damla demişti ebe 7 kg sa 7 damla gibi sanırımKızlar merhaba ferrosanol şurup kullanan var mı ne kadar veriyorsunuz günde? Doktor bize verdi de ne doktor ne eczacı ne kadar alması gerektiğini söylemedi
Ya atanana kadar devam edeceğim zaten işte bu süreç çok zor geliyor bana sürekli keşke keşke diyorum çok pişman oldum atanmadan evlendiğimeİnşallah atanırsın canım kpss zor bir sınav iyi çalışmak lazım. Biz üniversite son sınıfta yurtta kızlarla alarm kurup 7 de kalkıp gece 11 e kadar yemek, çay wc molası vererek çalıştık. O dönem çalışmasam evde ben de zor çalışırdım. Hepimiz de ilk atams döneminde atandık. İyi bir program yapıp hırsla çalışmalısın. Benim arkadaşım doğumdan sonra geceleri ders çalıştı gündüz bebeklr birlikte uyudu o sene atandı kurtuldu. Sen de yapabilirsin.
Bence sen çevreyi çok takmamalısın gerçekten istiyorsan bir yol çizmeli kendine ve çalışmalısın. Branşın da iyiymiş zaten matematiği yaparsın genel kültür çalışsan yeter sanaİlköğretğm matematik canım
Valla canım öyle de sorun zaten ders çalışamamam
Kolejde çalışıyordum ilk 1,5 sene önemsemedim tabi bu bu sürece evlilik ve çoluk da eklenince yeni ortam vs falan bilmiyorum ya canım sıkılıyor özellikle çevremdekilerin atanması soruları artık kaldıramıyorum her şeyden soyutladım kendimi numarama kadar değiştirdim ama işte içim yanıyor her atanamadığımda
Yaşamayan asla bilemez canım bende çok arkadaşımın annelerinin acısını paylaştım çok sevdiğim insanlardı ama şimdi ben yaşayınca anladımSenin mesajından sonra 2 gün kendime gelemedim bende. Yaşayan bilir anca.
Cenaze sırasında hep eşim kv. Ve görümce ilgilendiler saolsunlar aksamadı tedavisi iyileşti ama kilo alımı az 400 gram almış 5.5 kilo şimdi bide süt azaldı gitti gidecek sağım yapıyorum sürekli ve mama veriyorumHastalığınız geçti mi kuzum , inşallah daha iyi olabilirsin mamadan sonra teklif et içerse ver. Rabbim sabırlar versin inşallah sizlere
Öyle galiba zararın neresinden dönersen kar derlerBence sen çevreyi çok takmamalısın gerçekten istiyorsan bir yol çizmeli kendine ve çalışmalısın. Branşın da iyiymiş zaten matematiği yaparsın genel kültür çalışsan yeter sana
Canım ben mezun olduktan 10 yıl sonra atandım kolejde çalışıyorum nasılsa diye çok önemsemedim ama evlenince kolej yoğunluğu zor geldi evde çalıştım ve atandım büyük kızıma hamileyim hep derim onun şansı nasibi diye eylülde doğum yaptım 2.dönem bebeğim 4.5 aylıkken başladım doğuya atandım annem ve ablamla gittim onlar bebeğe baktı ben okula gittim çok zordu ama oldu yapabilirsin sendeYa atanana kadar devam edeceğim zaten işte bu süreç çok zor geliyor bana sürekli keşke keşke diyorum çok pişman oldum atanmadan evlendiğime
Çok basite aldım her Şeyi
Ben biberonla veriyorum canım bazı bebekler sevmiyor suyu benim yeğenim su geleceği zaman ağzını kilitler içmezdiBenim ki içmiyor ya su. Biberonla da içmiyor çay kaşığı ile işte. Çok terliyorlar evet. Siz neyle veriyorsunuz
Hangimizin değil ki biz koca bir güruhuzKızlar ya benim çok istediğim bir şey 3-4 yıldr ama olmuyor be psikolojim çok bozuldu bu sebepten çok zor değil ama olmuyor bu şey atanamamak ve artık herkesten duymaktan bıktım sırf bu yüzden kafayı yiyeceğim
ben niye böyleyim ya niye hakkını veripçalışamıyorum bilmiyorum çok tembelim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?