- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Doğru diyorsun canım şükretmek lazım ben çok iştahla herşeye saldıracak sandım daa neyse artık nasıl olsa yiyecek dediğin gibiMemeyi öyle emmesi ne güzel bir nimet canım hiç hayal kırıklığına uğrama memeye kafasını çevirse daha çok üzülüyor insanbenim oğlanı hep uyutup öyle emziriyorum ben gün içinde yanına uzanıp oynaya oynaya ancak altını aça aça emzirebiliyorum bir amuda kalkmadığım kalıyor biberona sevindiğinin çeyreğini sevinse memeyi görünce dünyalar benim olacak . Ek gıdaya nasılsa geçer sıkma canını.
Çok haklısın canım o kadınlar da manyak mı ne pis elleriyle küçücük bebeğe ne dokunuyorsunerkeklerin aklına gelmiyor bu tür şeyler maalesef krizi çok iyi yönetemiyorlar.
Canım ben mezun olduktan 10 yıl sonra atandım kolejde çalışıyorum nasılsa diye çok önemsemedim ama evlenince kolej yoğunluğu zor geldi evde çalıştım ve atandım büyük kızıma hamileyim hep derim onun şansı nasibi diye eylülde doğum yaptım 2.dönem bebeğim 4.5 aylıkken başladım doğuya atandım annem ve ablamla gittim onlar bebeğe baktı ben okula gittim çok zordu ama oldu yapabilirsin sende
Ben evde oturmaktan da sıkıldım uğraşıyorum az yada çok ama gerçekten bıkkınlık veriyorHangimizin değil ki biz koca bir güruhuzben bıraktım artık bıktım test çözmekten
Sanada cok gecmis olsun canm..Rabbim hastaliklardan korusunEski yazışmaları göremedim ama çok geçmiş Olsun kuzum
Evli çocukluyken çalışmakta zor canımBen evde oturmaktan da sıkıldım uğraşıyorum az yada çok ama gerçekten bıkkınlık veriyor
Belki de şuan destekçim var bebeğe yardım ediyor annem dediğin gibi yalnız olsam belki zor olur ama çok sıkıldım evde oturmaktan 2 yıldırEvli çocukluyken çalışmakta zor canım
Üretken verimli olmayı seviyorum ama çocukluyken pek mümkün ve kolay olmuyor . Biraz büyüsün kuzun sonra nasip kısmet .
Ben de ayrılmadım özel sebeplerden dolayı . Şimdilik uzaktan eğitim var ama açılınca nasıl olacak ne yaparım hiç bir fikrim yok . Benim kızın gündüz uykularının da tam biteceği tuttu şu zamanda . Ders yaparken zorlanıyoruz . Nöbetleşe bakıyoruz şimdilik .Dersler çakışmaz umarım . Akşama doğru zıvanadan çıkıyor . Ağlaya ağlaya işi bitiyor . Acıkınca böyle ağlamaz . Ne yapacağım ben bu gündüz uykularını bilmiyorum . Sallamayı denediM ona da uyumuyor . O kadar uykusuz kalabilir mi bir bebek . Seninki aralarda da olsa uyuyor mu gündüz ? Bizim bugun gündüz uykumuz yarım saatti . Ne yapmamız lazım bilemedim .Kenarları kopmus 3. Carsafımızdan iyi akşamlar kızlar sallamaktan mala bağladım artık
Canlı dersler başlıyor iş stresi de ayrı dert . Güya ucretsiz izne ayrılacaktım . Çok yoğun olmazsak ayrılmaya gerek yok dedim bakalım nasıl olacak
ücretsiz izin konusunda aynı benKenarları kopmus 3. Carsafımızdan iyi akşamlar kızlar sallamaktan mala bağladım artık
Canlı dersler başlıyor iş stresi de ayrı dert . Güya ucretsiz izne ayrılacaktım . Çok yoğun olmazsak ayrılmaya gerek yok dedim bakalım nasıl olacak
Saol canım amin inşBen de ayrılmadım özel sebeplerden dolayı . Şimdilik uzaktan eğitim var ama açılınca nasıl olacak ne yaparım hiç bir fikrim yok . Benim kızın gündüz uykularının da tam biteceği tuttu şu zamanda . Ders yaparken zorlanıyoruz . Nöbetleşe bakıyoruz şimdilik .Dersler çakışmaz umarım . Akşama doğru zıvanadan çıkıyor . Ağlaya ağlaya işi bitiyor . Acıkınca böyle ağlamaz . Ne yapacağım ben bu gündüz uykularını bilmiyorum . Sallamayı denediM ona da uyumuyor . O kadar uykusuz kalabilir mi bir bebek . Seninki aralarda da olsa uyuyor mu gündüz ? Bizim bugun gündüz uykumuz yarım saatti . Ne yapmamız lazım bilemedim .
SonsuzUmut inşallah en güzel zamanda atanırsın . Çocukla zorlanman çok normal . Ben çocukla yemek bile zor yapıyorum . Kaynak taraması yapayım diyorum , bir yıldır çalışmıyorum raporluydum. Kendimi iyice körleşmiş hissettim. Ama ne mümkün kitap açmak . Allah yardımcın olsun .
ebru_can_ebru geçmiş olsun canım
BKGK size de çok geçmiş olsun .
Uyku bizim sokagımızdan geçmiyor canım bakma böyle konusurken hissedilmiyor ama kafayı yemem yakındır . Sandalyede oturduk esimle carsafta sallıyoruz bıraksak aglıyor bırakmasan bittik artık . BaBen de ayrılmadım özel sebeplerden dolayı . Şimdilik uzaktan eğitim var ama açılınca nasıl olacak ne yaparım hiç bir fikrim yok . Benim kızın gündüz uykularının da tam biteceği tuttu şu zamanda . Ders yaparken zorlanıyoruz . Nöbetleşe bakıyoruz şimdilik .Dersler çakışmaz umarım . Akşama doğru zıvanadan çıkıyor . Ağlaya ağlaya işi bitiyor . Acıkınca böyle ağlamaz . Ne yapacağım ben bu gündüz uykularını bilmiyorum . Sallamayı denediM ona da uyumuyor . O kadar uykusuz kalabilir mi bir bebek . Seninki aralarda da olsa uyuyor mu gündüz ? Bizim bugun gündüz uykumuz yarım saatti . Ne yapmamız lazım bilemedim .
SonsuzUmut inşallah en güzel zamanda atanırsın . Çocukla zorlanman çok normal . Ben çocukla yemek bile zor yapıyorum . Kaynak taraması yapayım diyorum , bir yıldır çalışmıyorum raporluydum. Kendimi iyice körleşmiş hissettim. Ama ne mümkün kitap açmak . Allah yardımcın olsun .
Uyku bizim sokagimizdan gecmiyor canim uykusu gelince sadece salliyorum çünkü sallamazsam agliyor uykusu geliyor ama uyumuyor sallandığı süreyi uykudan sayiyorBen de ayrılmadım özel sebeplerden dolayı . Şimdilik uzaktan eğitim var ama açılınca nasıl olacak ne yaparım hiç bir fikrim yok . Benim kızın gündüz uykularının da tam biteceği tuttu şu zamanda . Ders yaparken zorlanıyoruz . Nöbetleşe bakıyoruz şimdilik .Dersler çakışmaz umarım . Akşama doğru zıvanadan çıkıyor . Ağlaya ağlaya işi bitiyor . Acıkınca böyle ağlamaz . Ne yapacağım ben bu gündüz uykularını bilmiyorum . Sallamayı denediM ona da uyumuyor . O kadar uykusuz kalabilir mi bir bebek . Seninki aralarda da olsa uyuyor mu gündüz ? Bizim bugun gündüz uykumuz yarım saatti . Ne yapmamız lazım bilemedim .
Ciddi misin bizde bir Ara öyleydik ayakta beşikte hemen ağlıyordu çarşaf sallamak çok zor ya büyük oğlunda böyle miydiKenarları kopmus 3. Carsafımızdan iyi akşamlar kızlar sallamaktan mala bağladım artık
1 ay siz boyleydiniz kuzum biz 4Ciddi misin bizde bir Ara öyleydik ayakta beşikte hemen ağlıyordu çarşaf sallamak çok zor ya büyük oğlunda böyle miydi
Canım gerçekten Allah sabır versin çok zor işin sen tam cennetlik bir annesin. Bizimki uyku zamanı geçince biraz zor biraz ağlayarak uykuya geçiyor ne yapacağımı şaşırıyorum elim ayağıma dolanıyor kendimi çaresiz hissediyorum. Seni düşünemiyorum bile. Arada aklıma geliyorsun çok çok sabırlar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda düzene girer bebişinin uykularıUyku bizim sokagımızdan geçmiyor canım bakma böyle konusurken hissedilmiyor ama kafayı yemem yakındır . Sandalyede oturduk esimle carsafta sallıyoruz bıraksak aglıyor bırakmasan bittik artık . Ba
Uyku bizim sokagimizdan gecmiyor canim uykusu gelince sadece salliyorum çünkü sallamazsam agliyor uykusu geliyor ama uyumuyor sallandığı süreyi uykudan sayiyorkafayi yememe az kaldı kendimi zor turuyorum artik . Akil diyor koy besigine cik odadan ağla ağla uyusun , ama kalbim söz dinlemiyor nasil yüzüne bakip sevecem sonra diyorum
Kızlar ya benim çok istediğim bir şey 3-4 yıldr ama olmuyor be psikolojim çok bozuldu bu sebepten çok zor değil ama olmuyor bu şey atanamamak ve artık herkesten duymaktan bıktım sırf bu yüzden kafayı yiyeceğim
ben niye böyleyim ya niye hakkını veripçalışamıyorum bilmiyorum çok tembelim galiba
Ben edebiyatçıyım beni bırak sen devam etBen evde oturmaktan da sıkıldım uğraşıyorum az yada çok ama gerçekten bıkkınlık veriyor
1 ay siz boyleydiniz kuzum biz 4hayir büyük boyle değildi. Sadece 1 yasindan sonra degisti uyanir gece oyun oynamak isterdi . Biraz yaptik baktik boyle olmucak koydum park yatağına bi kac gun uyandi biraz agladi sonra uyudu öyle alisti . 2 yasindan sonra Gece uykusuna ayakta sallanarak gecerdi . Sonra baktik ayak kopuyor hadi artik yataga dedim öyle alisti. Bu bebe cok aglak ondan korkuyorum. Büyüğüm pek aglamazdi .
Olmaz düşmek yok bırakmam tek kişilik stres değilBen edebiyatçıyım beni bırak sen devam et
Ya öyle mi bilmiyorum ki inş evet ya basite aldım her şeyi hayırlsıı inş okur bakalımBranşımız aynıymış. Kolay değil ki canım 70,5 kolay gibi duruyor ama alan da var. Evli ve çocukluyken ders çalışmak çoook zor. Ben 2013’te atandım. Üniversite yeni bitmişti. Bekardım. Hiçbir kaygım, ders dışında sorumluluğum yoktu. Günde 8-9 saat ders çalışıyordum. Şimdi bir saatlik canlı dersi zor yapıyorum. Bebek insanın elini kolunu bağlıyor. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla atanmanı nasip etsinSeneye atandım yazarsın inşallah ❤ Kendine haksızlık etme, bebekle ders çalışmak bile büyük başarı.
Insallah canim cok sevindim okurken yazdığını akla gelip dua almak güzel birsey . Bilmiyorum biz böyle devam ettikce bitmiyor bu döngü. Uyku egitimi diye hep aglatiyorlar . Ben aglamasin diye saatlerce sallamayi göze almışken gece boyunca salliyorken yapabilir miyim . Yok koy besige aglasin sakinelstir sonra tekrar koy yavas yavas ogrenilmis caresizlik uyguluyorlar . 2,3 bini de alıyorlar. Esim gülüyor bir sürü carsaf aliriz oglusa o paraya hemen ağlatamam evden giderim diyorCanım gerçekten Allah sabır versin çok zor işin sen tam cennetlik bir annesin. Bizimki uyku zamanı geçince biraz zor biraz ağlayarak uykuya geçiyor ne yapacağımı şaşırıyorum elim ayağıma dolanıyor kendimi çaresiz hissediyorum. Seni düşünemiyorum bile. Arada aklıma geliyorsun çok çok sabırlar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda düzene girer bebişinin uykuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?