Ayy bi bilsem gerci bilsemde napabilecemKime çekmiş bu yaramaz
Al sana çekmiş maden sen çekeceksin diyeceksinAyy bi bilsem gerci bilsemde napabilecem
Helal sana ya bende tüm gün mızmızlanıp durdum doğru düzgün çalışmayıp istiyorum haklısın çalışsaydım olurduBen de fizikçiyim iki kere KPSS ye hazırlandım.. ilkinde memurluğa hazırlandım kızım 7 aylıktı başladık haftada iki üç gün akşam 11-gece 2 arası calıstım son bir ay anneme bırakıp tüm gün çalıştım 92 ile atandım.. üç sene sonra öğretmenliğe geçeyim dedim tekrar hazırlanmaya başladım 5 gün nöbetçi bir işte çalışıyordum koz 4 yasındaydı bosanmıstım cumartesi pazar da yüksek lisans yapıyordum İstanbul’a 84 alan puanı ile atandım.. kadın inanırsa ve isterse her şeyi yapar.. dilerim o motivasyonu yakalarsınız.. seneye tekrar KPSS ye gireceğim daha doğrusu 2022 de devlet hava meydanları aim Memuru olmak için tamamen maddiyatındayım 12 bine yakın maaşı var çocuklarımın rahat yasamasını istiyorum 2021 de yds ye çalışacağım 2022 de de KPSS 95 üstü almam lazım yaparım diyorum siz de inanın
Yok ben de uyku eğitimi falan veremem nasıl uyumak istiyorsa uyutacağız artık aklı erince zaten hadi uyku saati demeyi planlıyorumInsallah canim cok sevindim okurken yazdığını akla gelip dua almak güzel birsey . Bilmiyorum biz böyle devam ettikce bitmiyor bu döngü. Uyku egitimi diye hep aglatiyorlar . Ben aglamasin diye saatlerce sallamayi göze almışken gece boyunca salliyorken yapabilir miyim . Yok koy besige aglasin sakinelstir sonra tekrar koy yavas yavas ogrenilmis caresizlik uyguluyorlar . 2,3 bini de alıyorlar. Esim gülüyor bir sürü carsaf aliriz oglusa o paraya hemen ağlatamam evden giderim diyorne zaman büyüyordu bunlar yahu o zaman kıyarım belki
Bıhtık yaOlmaz düşmek yok bırakmam tek kişilik stres değil
Öncelikle lise mezunu olmak hiç önemli değil ben bitirdim nolduKızlar dünden önceki akşam başıma gelenleri bilseniz
ben yatakta oğlumla yatıyorum kızımda yatağın yanında beşikte yatıyor.aslındayatağın diğer tarafında oğlumunda beşiği var ama terliyor diye yanıma yatırıyordum.yandan ortaya doğru yatırtırım hep düşmesin diye.birde baş tarafına ve ayak tarafına yastık koyarım hep.gece birden ağlama sesi geldi ama kızım ağlıyor.hemen kalktım kızımın beşiğini sallamaya başladım ama oğlumunda sesi geliyoryatağa baktım yanımda yok şok oldum ama hala idrak edemiyorum eşim mi aldı çocuğu diyorum derken baktım ayağımın altında mırın kırın ağlıyor nasıl korktum nasıl üzüldüm kaptığım gibi sardım sarmaladım , resmen çocuğum yataktan yere düşmüş ışığı yaktım biyerinde bişey varmı baktık ettik uyutmayalım dedik ama ne mümkün,çocuk gözünü uykudan açamıyor Bile.bide sanki biyeri acımış gibi ağlamıyordu,Mustafa biyeri acısa çok fena ağlamaya başlıyor çünkü.rabbim korudu daha kötü bişey olmadı neyse ki ama ben Çok üzüldüm.artık hep beşiğine yatırıyorum
Gecmis olaun canim benim. Esinin sonucu insallah temiz cikar.Kızlar dünden önceki akşam başıma gelenleri bilseniz
ben yatakta oğlumla yatıyorum kızımda yatağın yanında beşikte yatıyor.aslındayatağın diğer tarafında oğlumunda beşiği var ama terliyor diye yanıma yatırıyordum.yandan ortaya doğru yatırtırım hep düşmesin diye.birde baş tarafına ve ayak tarafına yastık koyarım hep.gece birden ağlama sesi geldi ama kızım ağlıyor.hemen kalktım kızımın beşiğini sallamaya başladım ama oğlumunda sesi geliyoryatağa baktım yanımda yok şok oldum ama hala idrak edemiyorum eşim mi aldı çocuğu diyorum derken baktım ayağımın altında mırın kırın ağlıyor nasıl korktum nasıl üzüldüm kaptığım gibi sardım sarmaladım , resmen çocuğum yataktan yere düşmüş ışığı yaktım biyerinde bişey varmı baktık ettik uyutmayalım dedik ama ne mümkün,çocuk gözünü uykudan açamıyor Bile.bide sanki biyeri acımış gibi ağlamıyordu,Mustafa biyeri acısa çok fena ağlamaya başlıyor çünkü.rabbim korudu daha kötü bişey olmadı neyse ki ama ben Çok üzüldüm.artık hep beşiğine yatırıyorum
Sürekli sallamak da ona sararlı ama kuzum sürekli sallandığını düşün zihni bulanıyor resmen uyuşturuyor. Bence o açıdan bakma olayaInsallah canim cok sevindim okurken yazdığını akla gelip dua almak güzel birsey . Bilmiyorum biz böyle devam ettikce bitmiyor bu döngü. Uyku egitimi diye hep aglatiyorlar . Ben aglamasin diye saatlerce sallamayi göze almışken gece boyunca salliyorken yapabilir miyim . Yok koy besige aglasin sakinelstir sonra tekrar koy yavas yavas ogrenilmis caresizlik uyguluyorlar . 2,3 bini de alıyorlar. Esim gülüyor bir sürü carsaf aliriz oglusa o paraya hemen ağlatamam evden giderim diyorne zaman büyüyordu bunlar yahu o zaman kıyarım belki
Aynen ya hep ya hiçSaol canım amin inş
Desene Sena kuş ya hep uyuyor ya hiç uyumuyor
Beslenmesi düzeldi mi peki
Bizimki de koca adam gibi yan yatıyor . Yatarken biberon veremiyorum artık ağzınaÖncelikle lise mezunu olmak hiç önemli değil ben bitirdim noldukocamı orda tanıdım bana en büyük hediye o gerçi ya bu bebeler niye atlayıp duruyor düzgün yasalar ya benimki de beşikte dur dönmemeye başladı hasbam yan yatıyor üzülme hepimizin başına geliyor böyle şeyler çok şükür bir şey olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?