- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Ufaktan başladım canım öğlen uykusundan sonra veriyorum şimdilik yaptıklarımı. Dün çeyrek havuç ve kabak haşladım blenderla ezdim kıvamlı oldu çorba gibi değil tam. Üzerine az zeytinyağı gezdirip yedirdim. Sevdi yedi biraz. Bugün de biraz irmikle yapıyım diyorum bunu bakalım. Önceki gün şeftali rendeleyip içine yulaf pişirip koymuştum onu yemedi sevmedi.
Harika ya gerçekten azmine hayran Kaldim masallahBen de fizikçiyim iki kere KPSS ye hazırlandım.. ilkinde memurluğa hazırlandım kızım 7 aylıktı başladık haftada iki üç gün akşam 11-gece 2 arası calıstım son bir ay anneme bırakıp tüm gün çalıştım 92 ile atandım.. üç sene sonra öğretmenliğe geçeyim dedim tekrar hazırlanmaya başladım 5 gün nöbetçi bir işte çalışıyordum koz 4 yasındaydı bosanmıstım cumartesi pazar da yüksek lisans yapıyordum İstanbul’a 84 alan puanı ile atandım.. kadın inanırsa ve isterse her şeyi yapar.. dilerim o motivasyonu yakalarsınız.. seneye tekrar KPSS ye gireceğim daha doğrusu 2022 de devlet hava meydanları aim Memuru olmak için tamamen maddiyatındayım 12 bine yakın maaşı var çocuklarımın rahat yasamasını istiyorum 2021 de yds ye çalışacağım 2022 de de KPSS 95 üstü almam lazım yaparım diyorum siz de inanın
Utancak ne var kız jadesi nın dediği gibi biz okudukta noldu diplomalı ev hanımıMaşallah kızlar Son paylaşımları KPSS puanlarını görünce kendimden utandım hepiniz okumuş bi yerlere gelmişsiniz aranızda lise mezunu ben varım galibanisan annelerinde bu kadar çok öğretmen memur olduğunu bilmiyordum
Ay Allah korumuş yine ya kuzumu büyük şok tabi bi anda yerde görmekKızlar dünden önceki akşam başıma gelenleri bilseniz
ben yatakta oğlumla yatıyorum kızımda yatağın yanında beşikte yatıyor.aslındayatağın diğer tarafında oğlumunda beşiği var ama terliyor diye yanıma yatırıyordum.yandan ortaya doğru yatırtırım hep düşmesin diye.birde baş tarafına ve ayak tarafına yastık koyarım hep.gece birden ağlama sesi geldi ama kızım ağlıyor.hemen kalktım kızımın beşiğini sallamaya başladım ama oğlumunda sesi geliyoryatağa baktım yanımda yok şok oldum ama hala idrak edemiyorum eşim mi aldı çocuğu diyorum derken baktım ayağımın altında mırın kırın ağlıyor nasıl korktum nasıl üzüldüm kaptığım gibi sardım sarmaladım , resmen çocuğum yataktan yere düşmüş ışığı yaktım biyerinde bişey varmı baktık ettik uyutmayalım dedik ama ne mümkün,çocuk gözünü uykudan açamıyor Bile.bide sanki biyeri acımış gibi ağlamıyordu,Mustafa biyeri acısa çok fena ağlamaya başlıyor çünkü.rabbim korudu daha kötü bişey olmadı neyse ki ama ben Çok üzüldüm.artık hep beşiğine yatırıyorum
Totoya vura vura seveceksin şunu allahım yarabbimmmm maşallah yaBizimki de koca adam gibi yan yatıyor . Yatarken biberon veremiyorum artık ağzına
Her şey nasip canım benim inşallah hakkında hayirliysa atan en kısa zamanda❤Kızlar ya benim çok istediğim bir şey 3-4 yıldr ama olmuyor be psikolojim çok bozuldu bu sebepten çok zor değil ama olmuyor bu şey atanamamak ve artık herkesten duymaktan bıktım sırf bu yüzden kafayı yiyeceğim
ben niye böyleyim ya niye hakkını veripçalışamıyorum bilmiyorum çok tembelim galiba
Ya çok iyiiiiii böyle şeyler duymak iyi geliyo insana ben hiç çalışmadım kpss hep bi engel cıktı ama hep girdim sınavlara 74 76 dolaylarinda geziniyor puanlarim bi adam akıllı çalışsam keşke ama kocaman bi tebrik 10 yıl sonra atanmak harika bi duygu olmalıCanım ben mezun olduktan 10 yıl sonra atandım kolejde çalışıyorum nasılsa diye çok önemsemedim ama evlenince kolej yoğunluğu zor geldi evde çalıştım ve atandım büyük kızıma hamileyim hep derim onun şansı nasibi diye eylülde doğum yaptım 2.dönem bebeğim 4.5 aylıkken başladım doğuya atandım annem ve ablamla gittim onlar bebeğe baktı ben okula gittim çok zordu ama oldu yapabilirsin sende
Bırakma jademm hadi gel önümüzdeki iki yıl için bi güzel çalışalım pes etme ya biraz dinlen ve baslaHangimizin değil ki biz koca bir güruhuzben bıraktım artık bıktım test çözmekten
Allah kollarına güç kuvvet versin canim carsaflarina da emekleri için teşekkürü borç bilirizKenarları kopmus 3. Carsafımızdan iyi akşamlar kızlar sallamaktan mala bağladım artık
Canlı dersler başlıyor iş stresi de ayrı dert . Güya ucretsiz izne ayrılacaktım . Çok yoğun olmazsak ayrılmaya gerek yok dedim bakalım nasıl olacak
İyi ya çok şükürAynen ya hep ya hiçyok beslenmede yine aynı . Meme reddi var , hoplaya zıplaya , yatarak , artık nasıl tutarsa vermeye çalışıyorum . Memede mayışınca hemen biberon veriyorum .fark eder etmez açıyor gözlerini o zamana kadar ne içerse işte . Çok şükür sağlığı yerinde bu da böyle gidecek . Ek gıdaya şöyle bir haftaya geçeyim artık diyorum . Senle aynıydı sanırım doğum tarihlerimiz. İnşAllah orda hayal kIrıklığı yaşamam .
Allah korumuş canım aman dikkat et ya nasıl düşüyorlar kaş göz arasında anlamıyorum bu bebelerKızlar dünden önceki akşam başıma gelenleri bilseniz
ben yatakta oğlumla yatıyorum kızımda yatağın yanında beşikte yatıyor.aslındayatağın diğer tarafında oğlumunda beşiği var ama terliyor diye yanıma yatırıyordum.yandan ortaya doğru yatırtırım hep düşmesin diye.birde baş tarafına ve ayak tarafına yastık koyarım hep.gece birden ağlama sesi geldi ama kızım ağlıyor.hemen kalktım kızımın beşiğini sallamaya başladım ama oğlumunda sesi geliyoryatağa baktım yanımda yok şok oldum ama hala idrak edemiyorum eşim mi aldı çocuğu diyorum derken baktım ayağımın altında mırın kırın ağlıyor nasıl korktum nasıl üzüldüm kaptığım gibi sardım sarmaladım , resmen çocuğum yataktan yere düşmüş ışığı yaktım biyerinde bişey varmı baktık ettik uyutmayalım dedik ama ne mümkün,çocuk gözünü uykudan açamıyor Bile.bide sanki biyeri acımış gibi ağlamıyordu,Mustafa biyeri acısa çok fena ağlamaya başlıyor çünkü.rabbim korudu daha kötü bişey olmadı neyse ki ama ben Çok üzüldüm.artık hep beşiğine yatırıyorum
Nereden anlıyıyorsun canımForumu dışardan 11 kişi okuyor maşallah maşallah 11 ziyaretçi
Benimki de gece hamakta salonda ağlıyor götürüp yaptırıyorum hemen böyle yatıyorBizimki de koca adam gibi yan yatıyor . Yatarken biberon veremiyorum artık ağzına
buNlar aynı versiyonBenimki de gece hamakta salonda ağlıyor götürüp yaptırıyorum hemen böyle yatıyorsevmiyor dar alanı artık yaaa zaten biberon almıyordu seninki hepten uyku halini de kullanamayacaksın desene
Kuzum eve mi yetişeyim işe mi daha gidemiyorum doğru düzgün e şimdi bebekte var çok zor benim tembelim benHer şey nasip canım benim inşallah hakkında hayirliysa atan en kısa zamanda❤
Ya çok iyiiiiii böyle şeyler duymak iyi geliyo insana ben hiç çalışmadım kpss hep bi engel cıktı ama hep girdim sınavlara 74 76 dolaylarinda geziniyor puanlarim bi adam akıllı çalışsam keşke ama kocaman bi tebrik 10 yıl sonra atanmak harika bi duygu olmalı
Bırakma jademm hadi gel önümüzdeki iki yıl için bi güzel çalışalım pes etme ya biraz dinlen ve basla
Allah kollarına güç kuvvet versin canim carsaflarina da emekleri için teşekkürü borç biliriz
GünaydınGünaydın herkese 5 günde olsa izinli olup yatak keyfisi yapmak pek güzel ☺
Asyaaaaa yerim seni ❤serseri yatişina kurbanBenimki de gece hamakta salonda ağlıyor götürüp yaptırıyorum hemen böyle yatıyorsevmiyor dar alanı artık yaaa zaten biberon almıyordu seninki hepten uyku halini de kullanamayacaksın desene
Hep aynı yerde mi oluyo allah allah canım bilemedim aynı yer olmasa kesin sinek derdim ama hep o noktadan ısırmasi da denk gelmesi zor yaniKizlar selamKalppare canim kizin kolunda böyle kirmizi nokta şeklinde iki tane kirmilik var ben sinek isirigidir diyordum ama farkettim ki hep aynı yerde cikip geciyor gecende elinde ve alninda olmustu simdi yine oldu ama 2 tane nokta seklinde oyle cok fazlada degil bacaklarda yok sadece kol el ve alinda oldu kendo sutumden 1 cay kasigi kadar belki okadar bile degil cok az vermistim cikani ondan mi bilemedim de siz anlarsiniz.
Aslihaydo cnm sanada resim atmistim hatta sinek isirigi diye alinda bugun yine ayni yerde cikti sinek isirigi degilmis sen anlrmisin ne olabilir acaba ?Eki Görüntüle 2684018
Yav kızkardeşin üniversiteye ilk 1000 de girdi İngilizce mühendislik okudu ama çalışmıyor çalışıp üç çocuk için bakıcı parası vereceğime oturup bakarım diyor bizim Fe çoğumuz çocuğa bakamıyoruz hem vicdani hem de bakıcı ile sorunlar yaşıyoruz çok takılma benceHarika ya gerçekten azmine hayran Kaldim masallah
Utancak ne var kız jadesi nın dediği gibi biz okudukta noldu diplomalı ev hanımı
Ay Allah korumuş yine ya kuzumu büyük şok tabi bi anda yerde görmek
Totoya vura vura seveceksin şunu allahım yarabbimmmm maşallah ya
Yanlış alıntı yaptımYav kızkardeşin üniversiteye ilk 1000 de girdi İngilizce mühendislik okudu ama çalışmıyor çalışıp üç çocuk için bakıcı parası vereceğime oturup bakarım diyor bizim Fe çoğumuz çocuğa bakamıyoruz hem vicdani hem de bakıcı ile sorunlar yaşıyoruz çok takılma bence
Önce yulafsıx başla yulaf daha sonda ekleniyor diye biliyorumUfaktan başladım canım öğlen uykusundan sonra veriyorum şimdilik yaptıklarımı. Dün çeyrek havuç ve kabak haşladım blenderla ezdim kıvamlı oldu çorba gibi değil tam. Üzerine az zeytinyağı gezdirip yedirdim. Sevdi yedi biraz. Bugün de biraz irmikle yapıyım diyorum bunu bakalım. Önceki gün şeftali rendeleyip içine yulaf pişirip koymuştum onu yemedi sevmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?