2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm kuzum ek gıdaya başlamışsın maşallah okuyorum izindeyim
Ufaktan başladım canım öğlen uykusundan sonra veriyorum şimdilik yaptıklarımı. Dün çeyrek havuç ve kabak haşladım blenderla ezdim kıvamlı oldu çorba gibi değil tam. Üzerine az zeytinyağı gezdirip yedirdim. Sevdi yedi biraz. Bugün de biraz irmikle yapıyım diyorum bunu bakalım. Önceki gün şeftali rendeleyip içine yulaf pişirip koymuştum onu yemedi sevmedi.

Harika ya gerçekten azmine hayran Kaldim masallah
Utancak ne var kız jadesi nın dediği gibi biz okudukta noldu diplomalı ev hanımı
Ay Allah korumuş yine ya kuzumu büyük şok tabi bi anda yerde görmek
Bizimki de koca adam gibi yan yatıyor . Yatarken biberon veremiyorum artık ağzına
Totoya vura vura seveceksin şunu allahım yarabbimmmm maşallah ya

Her şey nasip canım benim inşallah hakkında hayirliysa atan en kısa zamanda❤
Ya çok iyiiiiii böyle şeyler duymak iyi geliyo insana ben hiç çalışmadım kpss hep bi engel cıktı ama hep girdim sınavlara 74 76 dolaylarinda geziniyor puanlarim bi adam akıllı çalışsam keşke ama kocaman bi tebrik 10 yıl sonra atanmak harika bi duygu olmalı
Hangimizin değil ki biz koca bir güruhuz ben bıraktım artık bıktım test çözmekten
Bırakma jademm hadi gel önümüzdeki iki yıl için bi güzel çalışalım pes etme ya biraz dinlen ve basla
Allah kollarına güç kuvvet versin canim carsaflarina da emekleri için teşekkürü borç biliriz

İyi ya çok şükür şu meme reddi geçecek mi ya biz de aylardır yaşıyoruz
Evet doğum günleri aynı ama ben düşünmüyorum 6 olana kadar
Ağzıma ne götürsem bakıyor inş hevesli olur geçince

Allah korumuş canım aman dikkat et ya nasıl düşüyorlar kaş göz arasında anlamıyorum bu bebeler

Bizimki de koca adam gibi yan yatıyor . Yatarken biberon veremiyorum artık ağzına
Benimki de gece hamakta salonda ağlıyor götürüp yaptırıyorum hemen böyle yatıyor sevmiyor dar alanı artık yaaa zaten biberon almıyordu seninki hepten uyku halini de kullanamayacaksın desene

Eklentiler

• IMG-20200831-WA0001.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 69
Ç
Benimki de gece hamakta salonda ağlıyor götürüp yaptırıyorum hemen böyle yatıyor sevmiyor dar alanı artık yaaa zaten biberon almıyordu seninki hepten uyku halini de kullanamayacaksın desene
buNlar aynı versiyon beşikte de bunu yapıyor , ağırlığını tek tarafa verip beşikten düşerse diye korkuyorum . Sorma bir sağa devriliyor bir sola devriliyor biberonla ağzında akrobatik hareketler yapıyorum . Dün de ilk defa kolunu da kurtarabildi . Yüz üstü dönüyor ama tek kolunu kurtaramıyordu onu da başardı sonunda . İyi ki bir dÖnmeyi öğrendiler

Kuzum eve mi yetişeyim işe mi daha gidemiyorum doğru düzgün e şimdi bebekte var çok zor benim tembelim ben

Kizlar selam Kalppare canim kizin kolunda böyle kirmizi nokta şeklinde iki tane kirmilik var ben sinek isirigidir diyordum ama farkettim ki hep aynı yerde cikip geciyor gecende elinde ve alninda olmustu simdi yine oldu ama 2 tane nokta seklinde oyle cok fazlada degil bacaklarda yok sadece kol el ve alinda oldu kendo sutumden 1 cay kasigi kadar belki okadar bile degil cok az vermistim cikani ondan mi bilemedim de siz anlarsiniz.
Aslihaydo cnm sanada resim atmistim hatta sinek isirigi diye alinda bugun yine ayni yerde cikti sinek isirigi degilmis sen anlrmisin ne olabilir acaba ?

Asyaaaaa yerim seni ❤serseri yatişina kurban

Hep aynı yerde mi oluyo allah allah canım bilemedim aynı yer olmasa kesin sinek derdim ama hep o noktadan ısırmasi da denk gelmesi zor yani

Yav kızkardeşin üniversiteye ilk 1000 de girdi İngilizce mühendislik okudu ama çalışmıyor çalışıp üç çocuk için bakıcı parası vereceğime oturup bakarım diyor bizim Fe çoğumuz çocuğa bakamıyoruz hem vicdani hem de bakıcı ile sorunlar yaşıyoruz çok takılma bence

Yanlış alıntı yaptım CocoChanelmademoiselle e yazmıstım

Önce yulafsıx başla yulaf daha sonda ekleniyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…