- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Huhuu yok bacım iki yıla inş atanırız da senle adaylık için çalılırızSonsuzUmut ve Jadesi 2 yıl dinlenin ben 2022 de hazırlanırken sizi silkeleyeyim.. çok pis ders çalışırım..
eşimin AÖF işletmeden 8 sınavını geçtim bebekle nisanda ve temmuzda şimdi yaz okulunda onun 5 benim 5 dersi geçicem insallah adalet okuyorum daha önce de sosyoloji okumuştum açıktan..
Girmemiştim görmemişim mesaji. Doktor az az tattır dedi. Başladım ama cay kasigi ile tattiriyim. Bakalim bu yiyecek mi :)) simdilik cok istekli insallah iştahlı olur.Gec yedi diye mi ki acaba oyle oluyo. Hami normali de 6 ay zaten de ben 4 buck oldu cok istekli davrandi diye cok cok az sekilde verdm. Bence bunda 5 deyince basla fark olacak mi tadimlk zaten verirsen bnde cok vermeye korktum
Ne guzel ya maşallah dokunma bence uyusun. Benimki de uyusa keske. 90 dakka en fazla kesintisiz. Arada 2 saat falan uyuyip şaşırtıyor biziBenim bebe yüzüstü yatınca 3 4 saat uyuyor kesintisiz. Sırt üstü yattığımızda 2 saat arayla emmeye uyanıyor. Bi zararı yoktur dimi ya. Eşim diyor hile yapıyormuşuz gibi geliyorfiziki olarak bi zararı yoktur umarım Bugece saat kurdum 2 saat yatırdım Çevirdim uyandı tabi 5 dakkaya
Hem de nasıl çabuk geçti . Her yeni öğrendiği şeylerde çıldırıyorum . Bir kaç gündür de ağlarken boğazından enteresan sesler çıkarıyor . O ağlarken ben gülüyorum , bakıyorum sonra o da gülüyor , arkasına tekrar ağlamaya dönüyor . Bu halini bile otur izleBallı lokumlar maşaallah yaa nasıl da büyüdüler hemen.
Zaman çok çabuk geçmedi mi kızlar ya bana mi öyle geliyor yoksa
benimki de kendi yüz üstü dönüyor uyurken. bir kaç kere gözü bile şişmişti üzerine yatmış. ben bırakıyorum doğrusu. zaten uyanacak diye hiç ellemiyorum. parmağının ucunda sessizce kaçıyorumBenim bebe yüzüstü yatınca 3 4 saat uyuyor kesintisiz. Sırt üstü yattığımızda 2 saat arayla emmeye uyanıyor. Bi zararı yoktur dimi ya. Eşim diyor hile yapıyormuşuz gibi geliyorfiziki olarak bi zararı yoktur umarım Bugece saat kurdum 2 saat yatırdım Çevirdim uyandı tabi 5 dakkaya
He he benimkide öğrenmişti şimdi de gitme çabası var emeklemeye çalışıp bağırıyor evdeÇ
buNlar aynı versiyonbeşikte de bunu yapıyor , ağırlığını tek tarafa verip beşikten düşerse diye korkuyorum . Sorma bir sağa devriliyor bir sola devriliyor biberonla ağzında akrobatik hareketler yapıyorum . Dün de ilk defa kolunu da kurtarabildi . Yüz üstü dönüyor ama tek kolunu kurtaramıyordu onu da başardı sonunda . İyi ki bir dÖnmeyi öğrendiler
Büyüdü beAsyaaaaa yerim seni ❤serseri yatişina kurban
Çünkü nedenBiz de uyurken foto atmak isterdik ama zabahin 5 inde uyanınca olmuyo
Geçmiş olsun canımKızlar dünden önceki akşam başıma gelenleri bilseniz
ben yatakta oğlumla yatıyorum kızımda yatağın yanında beşikte yatıyor.aslındayatağın diğer tarafında oğlumunda beşiği var ama terliyor diye yanıma yatırıyordum.yandan ortaya doğru yatırtırım hep düşmesin diye.birde baş tarafına ve ayak tarafına yastık koyarım hep.gece birden ağlama sesi geldi ama kızım ağlıyor.hemen kalktım kızımın beşiğini sallamaya başladım ama oğlumunda sesi geliyoryatağa baktım yanımda yok şok oldum ama hala idrak edemiyorum eşim mi aldı çocuğu diyorum derken baktım ayağımın altında mırın kırın ağlıyor nasıl korktum nasıl üzüldüm kaptığım gibi sardım sarmaladım , resmen çocuğum yataktan yere düşmüş ışığı yaktım biyerinde bişey varmı baktık ettik uyutmayalım dedik ama ne mümkün,çocuk gözünü uykudan açamıyor Bile.bide sanki biyeri acımış gibi ağlamıyordu,Mustafa biyeri acısa çok fena ağlamaya başlıyor çünkü.rabbim korudu daha kötü bişey olmadı neyse ki ama ben Çok üzüldüm.artık hep beşiğine yatırıyorum
Ben meme reddini medelanın biberonuyla yendim. Benimki biberon kaynaklı meme reddiydiAynen ya hep ya hiçyok beslenmede yine aynı . Meme reddi var , hoplaya zıplaya , yatarak , artık nasıl tutarsa vermeye çalışıyorum . Memede mayışınca hemen biberon veriyorum .fark eder etmez açıyor gözlerini o zamana kadar ne içerse işte . Çok şükür sağlığı yerinde bu da böyle gidecek . Ek gıdaya şöyle bir haftaya geçeyim artık diyorum . Senle aynıydı sanırım doğum tarihlerimiz. İnşAllah orda hayal kIrıklığı yaşamam .
Aynı benim kız da böyle yatıyorBizimki de koca adam gibi yan yatıyor . Yatarken biberon veremiyorum artık ağzına
Ben meme reddini medelanın biberonuyla yendim. Benimki biberon kaynaklı meme reddiydiİyi ya çok şükürşu meme reddi geçecek mi ya biz de aylardır yaşıyoruz
Evet doğum günleri aynı ama ben düşünmüyorum 6 olana kadar
Ağzıma ne götürsem bakıyor inş hevesli olur geçince
Biliyorum canım söylemiştin de biberon çok pahalıydı ya bende kararsızım şu ara ara tutuyor uyanıkken gece de sorun yok acaba diyorum döner mi bira uğraşsam o yüzden almadım dahaKızlaar bu nisan bebeleri çok tatlı ballı bişeyler yaa. Bizden de haberler bugün eşim geldi biz annemlerden eve döneceğiz nasıl üzgünüm. Keyfim rahatım çok yerindeydi burda. Annemler de bebişi görüyorduk ne güzel özleyeceğiz diye üzgünler. Bu gurbet çok zor yaa gitgide de kolaylaşmıyor zorlaşıyor. Sade annem babam olsa gelirler görürüm. Tüm akrabalarımız yedi göbek memelekette yaşıyorlar. Ben Ankara da. Üniye gittiğimden beri ordayım iş buldum evlendim derken kaldım gitti. Grubun çok öğretmen nufüsü olduğunu ben de anlamıştım keşke ben de öğretmen veya doktor gibi her yerde çalışabileceğim bir meslek seçseydim diye üzülüyorum. Ben de mühendisim sadece büyük şehirlerde çalışabiliyorum yani mesleğimin hakkı olan maaş ve işler için değilse çok boşa gitmiş olacak okuduğum okul bölüm ve kariyerim. İşte böylee
Geçmiş olsun canım
Ben meme reddini medelanın biberonuyla yendim. Benimki biberon kaynaklı meme reddiydi
Aynı benim kız da böyle yatıyor
Ben meme reddini medelanın biberonuyla yendim. Benimki biberon kaynaklı meme reddiydi
Agza yüze bak yaBizde uyumak istedik ama kudurmak daha hoşumuza gidiyor
Valla ne bilim kıyamıyorum zorlanırsa diye bugün de 3 de uyuttum uyandırdım 5 teNe guzel ya maşallah dokunma bence uyusun. Benimki de uyusa keske. 90 dakka en fazla kesintisiz. Arada 2 saat falan uyuyip şaşırtıyor bizi
Yok benim ki yüzüstü uyurda uyur uyanmıyor pek. Bi zararı olursa diye gidip çeviriyorum sonrada uyanıyor zatenbenimki de kendi yüz üstü dönüyor uyurken. bir kaç kere gözü bile şişmişti üzerine yatmış. ben bırakıyorum doğrusu. zaten uyanacak diye hiç ellemiyorum. parmağının ucunda sessizce kaçıyorum
Azmin önünde saygıyla eğiliyorum üstatSonsuzUmut ve Jadesi 2 yıl dinlenin ben 2022 de hazırlanırken sizi silkeleyeyim.. çok pis ders çalışırım..
eşimin AÖF işletmeden 8 sınavını geçtim bebekle nisanda ve temmuzda şimdi yaz okulunda onun 5 benim 5 dersi geçicem insallah adalet okuyorum daha önce de sosyoloji okumuştum açıktan..
Bizde bunu yiyebiliyor muyuz pekiGünaydınnn güzel anneler ve güzel çocukları içimi açtınız yine sabah sabah adeta dün gece yaşadıklarımı unuttumaa şimdi geri hatırladım sabahın 5 inde çorap yiyorduk
İrmik normal irmik mi bebek irmiği diye bişe varmıUfaktan başladım canım öğlen uykusundan sonra veriyorum şimdilik yaptıklarımı. Dün çeyrek havuç ve kabak haşladım blenderla ezdim kıvamlı oldu çorba gibi değil tam. Üzerine az zeytinyağı gezdirip yedirdim. Sevdi yedi biraz. Bugün de biraz irmikle yapıyım diyorum bunu bakalım. Önceki gün şeftali rendeleyip içine yulaf pişirip koymuştum onu yemedi sevmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?