2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
SonsuzUmut ve Jadesi 2 yıl dinlenin ben 2022 de hazırlanırken sizi silkeleyeyim.. çok pis ders çalışırım..

eşimin AÖF işletmeden 8 sınavını geçtim bebekle nisanda ve temmuzda şimdi yaz okulunda onun 5 benim 5 dersi geçicem insallah adalet okuyorum daha önce de sosyoloji okumuştum açıktan..

Huhuu yok bacım iki yıla inş atanırız da senle adaylık için çalılırız
Valla tebrik ediyorum sizi
Bende açıkyitan adalet okuyordum bıraktım
Azminin müthiş

Gec yedi diye mi ki acaba oyle oluyo. Hami normali de 6 ay zaten de ben 4 buck oldu cok istekli davrandi diye cok cok az sekilde verdm. Bence bunda 5 deyince basla fark olacak mi tadimlk zaten verirsen bnde cok vermeye korktum
Girmemiştim görmemişim mesaji. Doktor az az tattır dedi. Başladım ama cay kasigi ile tattiriyim. Bakalim bu yiyecek mi :)) simdilik cok istekli insallah iştahlı olur.

Ne guzel ya maşallah dokunma bence uyusun. Benimki de uyusa keske. 90 dakka en fazla kesintisiz. Arada 2 saat falan uyuyip şaşırtıyor bizi

Ballı lokumlar maşaallah yaa nasıl da büyüdüler hemen.
Zaman çok çabuk geçmedi mi kızlar ya bana mi öyle geliyor yoksa
Hem de nasıl çabuk geçti . Her yeni öğrendiği şeylerde çıldırıyorum . Bir kaç gündür de ağlarken boğazından enteresan sesler çıkarıyor . O ağlarken ben gülüyorum , bakıyorum sonra o da gülüyor , arkasına tekrar ağlamaya dönüyor . Bu halini bile otur izle Dün tam döndü , durup durup kendini atıyor sağa sola . Bundan sonrası sanki daha eğlenceli olacak , yeni şeyler öğrendikçe .Daha dün senle doğumu bekliyorduK , nerdeyse bizimkiler bile 5 aylık oldular .

benimki de kendi yüz üstü dönüyor uyurken. bir kaç kere gözü bile şişmişti üzerine yatmış. ben bırakıyorum doğrusu. zaten uyanacak diye hiç ellemiyorum. parmağının ucunda sessizce kaçıyorum

He he benimkide öğrenmişti şimdi de gitme çabası var emeklemeye çalışıp bağırıyor evde

Kızlaar bu nisan bebeleri çok tatlı ballı bişeyler yaa. Bizden de haberler bugün eşim geldi biz annemlerden eve döneceğiz nasıl üzgünüm. Keyfim rahatım çok yerindeydi burda. Annemler de bebişi görüyorduk ne güzel özleyeceğiz diye üzgünler. Bu gurbet çok zor yaa gitgide de kolaylaşmıyor zorlaşıyor. Sade annem babam olsa gelirler görürüm. Tüm akrabalarımız yedi göbek memelekette yaşıyorlar. Ben Ankara da. Üniye gittiğimden beri ordayım iş buldum evlendim derken kaldım gitti. Grubun çok öğretmen nufüsü olduğunu ben de anlamıştım keşke ben de öğretmen veya doktor gibi her yerde çalışabileceğim bir meslek seçseydim diye üzülüyorum. Ben de mühendisim sadece büyük şehirlerde çalışabiliyorum yani mesleğimin hakkı olan maaş ve işler için değilse çok boşa gitmiş olacak okuduğum okul bölüm ve kariyerim. İşte böylee

Geçmiş olsun canım
Ben meme reddini medelanın biberonuyla yendim. Benimki biberon kaynaklı meme reddiydi
Bizimki de koca adam gibi yan yatıyor . Yatarken biberon veremiyorum artık ağzına
Aynı benim kız da böyle yatıyor
Ben meme reddini medelanın biberonuyla yendim. Benimki biberon kaynaklı meme reddiydi

Biliyorum canım söylemiştin de biberon çok pahalıydı ya bende kararsızım şu ara ara tutuyor uyanıkken gece de sorun yok acaba diyorum döner mi bira uğraşsam o yüzden almadım daha

Ne guzel ya maşallah dokunma bence uyusun. Benimki de uyusa keske. 90 dakka en fazla kesintisiz. Arada 2 saat falan uyuyip şaşırtıyor bizi
Valla ne bilim kıyamıyorum zorlanırsa diye bugün de 3 de uyuttum uyandırdım 5 te yeter dedim bi işimde yok çevireyim bari diye gittim

Yok benim ki yüzüstü uyurda uyur uyanmıyor pek. Bi zararı olursa diye gidip çeviriyorum sonrada uyanıyor zaten

Azmin önünde saygıyla eğiliyorum üstat ben beklerim 2 sene ya Asya da büyür o zamana benim işler kötü giderse çalışırız iyi giderse uğraşmam dua edin iyi gitsin ama ben size destek olurum yine

İrmik normal irmik mi bebek irmiği diye bişe varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…