- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
aynen kuzuşum sağolasın Allah beterinden saklasın.haklısın canım da işte insanoğlu istemsizce ulen sen niye yattın camış gibi insanlar çatır çatır okurken diyorumÖncelikle lise mezunu olmak hiç önemli değil ben bitirdim noldukocamı orda tanıdım bana en büyük hediye o gerçi ya bu bebeler niye atlayıp duruyor düzgün yasalar ya benimki de beşikte dur dönmemeye başladı hasbam yan yatıyor üzülme hepimizin başına geliyor böyle şeyler çok şükür bir şey olmamış
inşallah kuzum bizde bekliyoruz bakalım eşim bişeyim yok diyor bütünGecmis olaun canim benim. Esinin sonucu insallah temiz cikar.
irmiklerini nerden alıyorsun canım makarnavitma dan mı? Evet ilk öğlen öğünü olarak başlamak gerekiyormuş harikasın.ben iyisimi not edeyim bunlarıUfaktan başladım canım öğlen uykusundan sonra veriyorum şimdilik yaptıklarımı. Dün çeyrek havuç ve kabak haşladım blenderla ezdim kıvamlı oldu çorba gibi değil tam. Üzerine az zeytinyağı gezdirip yedirdim. Sevdi yedi biraz. Bugün de biraz irmikle yapıyım diyorum bunu bakalım. Önceki gün şeftali rendeleyip içine yulaf pişirip koymuştum onu yemedi sevmedi.
aynen kuzum çok şükür bişey olmadı ama o korku yettiAy Allah korumuş yine ya kuzumu büyük şok tabi bi anda yerde görmek
valla kuzu bende anlasam nasıl beceriyorlar 90 derece dönmeyi uyku sersemi anlamadımAllah korumuş canım aman dikkat et ya nasıl düşüyorlar kaş göz arasında anlamıyorum bu bebeler
altta görünüyor canım kullanıcı şu kadar ziyaretçi şu kadar diye.eskiden herkes görebiliyordu sonradan kırmızı olanlara görünmeye başladıNereden anlıyıyorsun canım
sağol gülomGeçmiş olsun canım
Canım sen biraz uğraş duruma bak Yinede,eğer memeye dönmüyorsa bende var medela calma.2 sene evvel almıştım bi kaç kere kullandım.biyerlerde duruyor şimdi taşınıyoruz yerleştirirken illa ki ortaya çıkar.bilmiyorum kullanır mısın ister misin ama eğer istersen ben gönderebilirim sana.sadece kargo ücretini ödersin 10 lira falan.bulunca fotoğrafını atarım sana.ne halde şimdi bilmiyorumBiliyorum canım söylemiştin de biberon çok pahalıydı ya bende kararsızım şu ara ara tutuyor uyanıkken gece de sorun yok acaba diyorum döner mi bira uğraşsam o yüzden almadım daha
Evet canım bebek irmiği var normal irmikten daha ince öğütülmüş.ben kızımda internetten makarnavitma dan alıyordum yine ordan alırım herhalde güvenilir bi yerİrmik normal irmik mi bebek irmiği diye bişe varmı
Canım sen biraz uğraş duruma bak Yinede,eğer memeye dönmüyorsa bende var medela calma.2 sene evvel almıştım bi kaç kere kullandım.biyerlerde duruyor şimdi taşınıyoruz yerleştirirken illa ki ortaya çıkar.bilmiyorum kullanır mısın ister misin ama eğer istersen ben gönderebilirim sana.sadece kargo ücretini ödersin 10 lira falan.bulunca fotoğrafını atarım sana.ne halde şimdi bilmiyorum
Yok canım yanlış anlamadım iyi niyetinden şüphem yok diyorum ya şu ara biraz biraz tutuyor gibi biraz uğraşayım bakalım düşünürsem yazarım sana tşkr ederimSonsuzUmut canım sakın yanlış anlama haa boşu boşuna masraf etme diye diyorum kullanılmış biberonu kullanmak istemem dersen anlarım tabi ki.belki istersen diye aklında bulunsun diye söyledim
Yok kanka yöneticiler yapıyor pro üye.bende burda bi yemek yarışmasına katılmıştım birinci olanları pro üye yapıyorlar ordan kazanmıştım prolukYok canım yanlış anlamadım iyi niyetinden şüphem yok diyorum ya şu ara biraz biraz tutuyor gibi biraz uğraşayım bakalım düşünürsem yazarım sana tşkr ederim
bende ziyaretçileri nerde gördün diye düşünmüştüm sen o yüzden mi kırmızısın ben kendinyapabiliyorsun sanıyordum 1yıldır kullanıyorum meğer kk ne de çok altyapısı varmış
Oooo pek de hamaratsanzYok kanka yöneticiler yapıyor pro üye.bende burda bi yemek yarışmasına katılmıştım birinci olanları pro üye yapıyorlar ordan kazanmıştım proluk
Dolduruşa gelmiş çipura yapmıştım
Tam bir karizma yaa 20li yaslarda genç bakışı var bu haydodaBiz de uyurken foto atmak isterdik ama zabahin 5 inde uyanınca olmuyo
Yaa bu pamuk çok masum duruyor sanki hiç yaramazlık yapmıcak bir tip tipini yediğimmmBizde uyumak istedik ama kudurmak daha hoşumuza gidiyor
Seninn o cool totonu yerim anasına çekmiş rahattt kasmaya gerek yok totomu döner yatarım missssBenimki de gece hamakta salonda ağlıyor götürüp yaptırıyorum hemen böyle yatıyorsevmiyor dar alanı artık yaaa zaten biberon almıyordu seninki hepten uyku halini de kullanamayacaksın desene
Duymuştum o sayfayı bi bakayım canım sağolEvet canım bebek irmiği var normal irmikten daha ince öğütülmüş.ben kızımda internetten makarnavitma dan alıyordum yine ordan alırım herhalde güvenilir bi yer
Allahımmm bu uykulardan acil hemen benim oğlumada ver sağlıklaaa amiiiiiinnnnValla ne bilim kıyamıyorum zorlanırsa diye bugün de 3 de uyuttum uyandırdım 5 teyeter dedim bi işimde yok çevireyim bari diye gittim
Haydo özçivitTam bir karizma yaa 20li yaslarda genç bakışı var bu haydoda
İkinci el erkek kıyafetleri satan bir yer var mı? ben biraz baktım ama bulamadım. Evde eşimin neredeyse hiç kullanılmayan çok fazla kıyafeti var. Hep kilo verince giyerim diye çoğunu ayırdı senelerdir. Ama pek kısa vadede umut yokcanim model neyse bak let go ya tutumlu anneye sahibinden e ve trendyoldada 2. el sayfası var ordan az çok ne kadara satacağın belli olur. bedavaya almadın ki bedavaya satasin
Insan yavrusunu bu kadar ozlermii yanimda kuzum gözümün icine bakiyor korkumdan sarilip opemiyorum uzak durmaya calisiyorum yarin 3. Gun hakkimizda hayirlisi insallah birşey cikmaz kurban oldugum rabbim bu kotu zamanlar gecsin gitsin artik
Acısız ben düşünüyorum 6. Aydan sonraKızlar bebeğine tarhana içiren var mı ?
Kesin oturmuş kahve iciyosun beben de 3 saattir deliksiz uyuyo ve hiç ağlamadıAllahımmm bu uykulardan acil hemen benim oğlumada ver sağlıklaaa amiiiiiinnnnbilin bakalım lepi suan napıyor tahmini hiç zor olmucak
Oooo pek de hamaratsanz
çipura ne diye netten baktımÇupra’yı pişiriyormussunz kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?