- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Buyrun alın yiyin 8 saat sonra falan geri getirin amaBizde bunu yiyebiliyor muyuz peki
Vayyyyyyyy
Süpersin ama 3 saat degil tatlim o 8 de uyudu sabah 8 de uyanir benim bebem hemde hic deliksiz(Kesin oturmuş kahve iciyosun beben de 3 saattir deliksiz uyuyo ve hiç ağlamadıbak evrene pozitif mesaj
Surmelim esimde covid cikti. Bizde karantinadayız bebekle, o evde ben anneme geldim hayirlisiyla insallah atlaticaz. Esim hafif geciriyor suan icin bizdede Allaha sukur suan birsey yok. Asyamiz nasil guzel kuzumCnm takip edemedim
Hayirdir
Benimki de önce geceleri ve uyku arasında alıyordu sonra bıraktı inşallah seninki bırakmaz. Tabi benim sütüm az olduğu için de bırakmış olabilir.Biliyorum canım söylemiştin de biberon çok pahalıydı ya bende kararsızım şu ara ara tutuyor uyanıkken gece de sorun yok acaba diyorum döner mi bira uğraşsam o yüzden almadım daha
S Susam_tanesi senin mühendis olabileceğin içimden geçmişti fotoğrafını görünce
Kesinlikle gurbetlik zor canım bizimkiler artık seni özlemeyiyiz torunumuzu özleriz diyorlar
Biz çatır çatır okurken sende birincilikler almışsın hem de yemeklerleYok kanka yöneticiler yapıyor pro üye.bende burda bi yemek yarışmasına katılmıştım birinci olanları pro üye yapıyorlar ordan kazanmıştım proluk
Dolduruşa gelmiş çipura yapmıştım
Lepim ya nasılda tanıyor beniSeninn o cool totonu yerim anasına çekmiş rahattt kasmaya gerek yok totomu döner yatarım missss
Kız hiç mi uyumuyor bu bebeAllahımmm bu uykulardan acil hemen benim oğlumada ver sağlıklaaa amiiiiiinnnnbilin bakalım lepi suan napıyor tahmini hiç zor olmucak
Ahh kuzum Allah yokluğunu göstermesin kokusu başka bunlarınInsan yavrusunu bu kadar ozlermii yanimda kuzum gözümün icine bakiyor korkumdan sarilip opemiyorum uzak durmaya calisiyorum yarin 3. Gun hakkimizda hayirlisi insallah birşey cikmaz kurban oldugum rabbim bu kotu zamanlar gecsin gitsin artik
Vay vay vay
Acı bize koymaz bacıBuyrun alın yiyin 8 saat sonra falan geri getirin ama
Öyle valla biz birde ilk günden beri annemleyiz yakında evime gitçem annem kara kara düşünüyor ne yapacak ben didoşsuz (Didem Zara kzımın adı)Benimki de önce geceleri ve uyku arasında alıyordu sonra bıraktı inşallah seninki bırakmaz. Tabi benim sütüm az olduğu için de bırakmış olabilir.
tipime de genelde başka başka şeyler derler ama bravo
Ben kabul ediyorum torunlarını özleyeceklerini ne vardı herkes gibi onların da yanıbaşında büyüseydi torunları. Senede bir kaç kez görebilecekler yabancı gibi tanımayacak bile kızlarım onları
Sende miBiz çatır çatır okurken sende birincilikler almışsın hem de yemeklerlebak bende orda zayıfım Coco yeni yeni topluyorum oda sabit yemekler hep
Aynen ya allah hepsinin güzel günlerini göstersinSurmelim esimde covid cikti. Bizde karantinadayız bebekle, o evde ben anneme geldim hayirlisiyla insallah atlaticaz. Esim hafif geciriyor suan icin bizdede Allaha sukur suan birsey yok. Asyamiz nasil guzel kuzum
Aslihaydo Jadesi SonsuzUmut Umudum- yagmur1212 Sevgi22884550 kizlar bebisleri gordum valla onlari gordukce mutlu oluyorum cok tatlilar Masallah her birine nazar degmesin
Vayyyyyyyy
Hariksın
Ellerine sağlık
Vay vay vayhatunkişi hamarat ya
Sağolasın kuzum,aynen makarnavitma güzel güvenilir bence de.ama tarhanamı memleketten almayı düşünüyorum bu sefer.diğer irmiği ruşeymmi pirinç ununu yine makarnavitma dan alırım herhaldeSonsuzUmut , Jadesi ben de sizdenim . Mutfağa karşı hiç ilgim yoktur . Evlenince mecburen öğrendim . Karnım doysun yeter . Mutfağa gireyim de bir de şu tarifi deneyim diyenlere hayranım . Ben sadece yemeyi severim İnşallah ek gıdada tembellik yapmam CocoChanelmademoiselle eline koluna sağlık maşallah .
CocoChanelmademoiselle , O ogretmen61 kızlar makarnavitma Kayseri’de , misskokulum da orda yaşıyor o da söyler güvenilirdir . İnternetten sipariş verebilirsiniz .
Allah rahmet eylesin. Yüce rabbim sizlere sabırlar versin. Çok üzüldüm. Başın sağ olsun.Kızlar öyle kötüyüm ki yaşadığım acıyı anlatmaya kelimeler bulamıyorum 20 ağustos perşembe günü ani bir kalp krizi ile kıymetli annemi kaybettim içime bir kor ateş düştü cayır cayır yanıyor
Kizlar selamKalppare canim kizin kolunda böyle kirmizi nokta şeklinde iki tane kirmilik var ben sinek isirigidir diyordum ama farkettim ki hep aynı yerde cikip geciyor gecende elinde ve alninda olmustu simdi yine oldu ama 2 tane nokta seklinde oyle cok fazlada degil bacaklarda yok sadece kol el ve alinda oldu kendo sutumden 1 cay kasigi kadar belki okadar bile degil cok az vermistim cikani ondan mi bilemedim de siz anlarsiniz.
Aslihaydo cnm sanada resim atmistim hatta sinek isirigi diye alinda bugun yine ayni yerde cikti sinek isirigi degilmis sen anlrmisin ne olabilir acaba ?Eki Görüntüle 2684018
Çok geçmiş olsun canım benim atlatır hemen inşallah. Benim de eşimin beraber montaja çıktığı arkadaşında çıktı bizde şimdilik yok Allah tüm hastalara şifa versin inş.Surmelim esimde covid cikti. Bizde karantinadayız bebekle, o evde ben anneme geldim hayirlisiyla insallah atlaticaz. Esim hafif geciriyor suan icin bizdede Allaha sukur suan birsey yok. Asyamiz nasil guzel kuzum
Aslihaydo Jadesi SonsuzUmut Umudum- yagmur1212 Sevgi22884550 kizlar bebisleri gordum valla onlari gordukce mutlu oluyorum cok tatlilar Masallah her birine nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?