2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biliyorum canım söylemiştin de biberon çok pahalıydı ya bende kararsızım şu ara ara tutuyor uyanıkken gece de sorun yok acaba diyorum döner mi bira uğraşsam o yüzden almadım daha
Benimki de önce geceleri ve uyku arasında alıyordu sonra bıraktı inşallah seninki bırakmaz. Tabi benim sütüm az olduğu için de bırakmış olabilir.
S Susam_tanesi senin mühendis olabileceğin içimden geçmişti fotoğrafını görünce
Kesinlikle gurbetlik zor canım bizimkiler artık seni özlemeyiyiz torunumuzu özleriz diyorlar
tipime de genelde başka başka şeyler derler ama bravo
Ben kabul ediyorum torunlarını özleyeceklerini ne vardı herkes gibi onların da yanıbaşında büyüseydi torunları. Senede bir kaç kez görebilecekler yabancı gibi tanımayacak bile kızlarım onları

Yok kanka yöneticiler yapıyor pro üye.bende burda bi yemek yarışmasına katılmıştım birinci olanları pro üye yapıyorlar ordan kazanmıştım proluk
Dolduruşa gelmiş çipura yapmıştım
Biz çatır çatır okurken sende birincilikler almışsın hem de yemeklerle bak bende orda zayıfım Coco yeni yeni topluyorum oda sabit yemekler hep

Ahh kuzum Allah yokluğunu göstermesin kokusu başka bunların inşallah bir şey çıkmaz doya doya sarıp sarmalarsın bebeğini

Öyle valla biz birde ilk günden beri annemleyiz yakında evime gitçem annem kara kara düşünüyor ne yapacak ben didoşsuz (Didem Zara kzımın adı)

Biz çatır çatır okurken sende birincilikler almışsın hem de yemeklerle bak bende orda zayıfım Coco yeni yeni topluyorum oda sabit yemekler hep
Sende mi Jadesi ben evlenmeden önce menemen bile yapmamıştım baştançok zorlandım ama geçen sene denedikçe hoşuma gitti baya yol aldım

SonsuzUmut , Jadesi ben de sizdenim . Mutfağa karşı hiç ilgim yoktur . Evlenince mecburen öğrendim . Karnım doysun yeter . Mutfağa gireyim de bir de şu tarifi deneyim diyenlere hayranım . Ben sadece yemeyi severim İnşallah ek gıdada tembellik yapmam CocoChanelmademoiselle eline koluna sağlık maşallah .
CocoChanelmademoiselle , O ogretmen61 kızlar makarnavitma Kayseri’de , misskokulum da orda yaşıyor o da söyler güvenilirdir . İnternetten sipariş verebilirsiniz .

Sağolasın kuzum,aynen makarnavitma güzel güvenilir bence de.ama tarhanamı memleketten almayı düşünüyorum bu sefer.diğer irmiği ruşeymmi pirinç ununu yine makarnavitma dan alırım herhalde

Allah rahmet eylesin. Yüce rabbim sizlere sabırlar versin. Çok üzüldüm. Başın sağ olsun.

canım gecmis olsun..hicbir fikrim yok canım.ama alerji tek benek olmaz zannımca doktora danışmakta fayda var.resim.atıp bir sor istersen..iyisinizdir umarım..

bugun sayfaları okuyamacağım arkadaşlar..insAllah herkes iyidir

Çok geçmiş olsun canım benim atlatır hemen inşallah. Benim de eşimin beraber montaja çıktığı arkadaşında çıktı bizde şimdilik yok Allah tüm hastalara şifa versin inş.
Asyaya akşam tarhana çorbası icirdim. Ek gıdaya geçtik ya iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…