Uyuyor ama sallayinca Cidden gece de ayniyiz gündüzde uyumak dedigi saatler hep .Kız hiç mi uyumuyor bu bebe
Ohhh sizden iyisini mi bulcam asya var meme var daha ne isterim oğluma da değişiklik olur hem hep aynı meme sıkılmıştırAcı bize koymaz bacıAsya ile oynarlar hem yakınsın bana alırım 8 saat vermem bak ağlarsın istersin yok derim sütüm de var emer de Asya verir kesin memeyi ya
Buralar hamaratlık koktuu
Iyiyiz Canim hayirdir neden yoksun bu aralarcanım gecmis olsun..hicbir fikrim yok canım.ama alerji tek benek olmaz zannımcadoktora danışmakta fayda var.resim.atıp bir sor istersen..iyisinizdir umarım..
bugun sayfaları okuyamacağım arkadaşlar..insAllah herkes iyidir
burada da bir okulda bir öğretmende çıktı, direkt okulu karantinaya aldılar. demek heryerde ayrı uygulama. strestendir inşallah ağrıların. aminn inşallah bitsin artık ya. sürekli diken üstündeyiz. akşamları vücudum ağrıyor, aman covid mi diyorum. sabaha geçiyor. galiba yorgunluktan.BKGK eşinin hafif geçirmesi ne güzel sizde de olsa hafiften belirti başlardı bence bu zamana kadar. İnşallah yoktur. Benim de okulda arkadaşta çıkmış dün toplantıda falan aynı salondaydık ama bilemiyorum. Dünden beri başım ağrıyor hafif hafif. Sanki belim de ağrıyor gibi ayy stresim tavan yaptı Allah yardım etsin uzak olsun inşallah şu hastalık geldiği gibi çıksın hayatımızdan
Allah korusun canim ya artik herkeste var hafif seyredenler anlamiyor maskeyi cikarmamak lazim. Bebegi ve kızları bu sure zarfinda opme yine sen valla ben cok tedirginim ise nasil gidicem onuda bilemiyorum annem memlkette yasi da var ona da gelme dedim ortalik iyice karıştı keske bende gelmeseydim.BKGK eşinin hafif geçirmesi ne güzel sizde de olsa hafiften belirti başlardı bence bu zamana kadar. İnşallah yoktur. Benim de okulda arkadaşta çıkmış dün toplantıda falan aynı salondaydık ama bilemiyorum. Dünden beri başım ağrıyor hafif hafif. Sanki belim de ağrıyor gibi ayy stresim tavan yaptı Allah yardım etsin uzak olsun inşallah şu hastalık geldiği gibi çıksın hayatımızdan
Kız ben az çok bilirdim ama basit şeyleri anne yemekleri yapmamıştım hiç kocama salçası çok az nohutlar mı yedirmedim yeşil fasulye çorba gibi yapıp mı yedirmedim,Sende miJadesi ben evlenmeden önce menemen bile yapmamıştım baştançok zorlandım ama geçen sene denedikçe hoşuma gitti baya yol aldım
Noldu kuzum neredesin decanım gecmis olsun..hicbir fikrim yok canım.ama alerji tek benek olmaz zannımcadoktora danışmakta fayda var.resim.atıp bir sor istersen..iyisinizdir umarım..
bugun sayfaları okuyamacağım arkadaşlar..insAllah herkes iyidir
El kol mu dayanır ona ah yavrum yaUyuyor ama sallayinca Cidden gece de ayniyiz gündüzde uyumak dedigi saatler hep .
Sallanmak diyince ben
O zaman gelioz almaya oğluşuOhhh sizden iyisini mi bulcam asya var meme var daha ne isterim oğluma da değişiklik olur hem hep aynı meme sıkılmıştır
Amin canım çok saolZeyay1420 canım başın sağolsun çok üzüldüm,Allah anneciğinin mekanını cennet etsin.çok zor rabbim dayanma gücü versin sana da canım benim
Saolasın canımAllah rahmet eylesin. Yüce rabbim sizlere sabırlar versin. Çok üzüldüm. Başın sağ olsun.
Seminer haftasında bizimde okuldaki hizmetli ablanın testi pozitif çıkmıştı ben cenazeden dolayı gitmemiştim ama öğretmen arkadaşlar çok tedirgindi. Dünde kuzenimin testi pozitif çıkmış artık iyice yayıldı uzaklardan duyarken şimdi çok yakınımızda ama insanlar hala çok bilinçsiz çarşı pazar tıka basa doluburada da bir okulda bir öğretmende çıktı, direkt okulu karantinaya aldılar. demek heryerde ayrı uygulama. strestendir inşallah ağrıların. aminn inşallah bitsin artık ya. sürekli diken üstündeyiz. akşamları vücudum ağrıyor, aman covid mi diyorum. sabaha geçiyor. galiba yorgunluktan.
İşte burda karantinaya alınmıyor okullar normal gidip sınavı yaptık mesela bugün. Artık yetişemiyorlsrmış ekipler o yüzden karantina uygulaması milletin taktirine kalmış vaziyette.burada da bir okulda bir öğretmende çıktı, direkt okulu karantinaya aldılar. demek heryerde ayrı uygulama. strestendir inşallah ağrıların. aminn inşallah bitsin artık ya. sürekli diken üstündeyiz. akşamları vücudum ağrıyor, aman covid mi diyorum. sabaha geçiyor. galiba yorgunluktan.
Önce Talas’ta idi . Oradaki şube kapandı mı bilmiyorum ama şimdi İpek saray ın karşısında var.Umudum- makarnavitma nerde canım Kayseride ben bilmiyorum. Mağazası varsa gidip alayım. İrmik normal irmik koyacaktım kızlar ama yapmadım dün armut rendeledim onu yedi.
Oleeeey beeO zaman gelioz almaya oğluşubende erkek bebek sevem azcık
Yeşil fasülye çorbası mıKız ben az çok bilirdim ama basit şeyleri anne yemekleri yapmamıştım hiç kocama salçası çok az nohutlar mı yedirmedim yeşil fasulye çorba gibi yapıp mı yedirmedim,ama şimdi bende geliştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?