2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Acı bize koymaz bacı Asya ile oynarlar hem yakınsın bana alırım 8 saat vermem bak ağlarsın istersin yok derim sütüm de var emer de Asya verir kesin memeyi ya
Ohhh sizden iyisini mi bulcam asya var meme var daha ne isterim oğluma da değişiklik olur hem hep aynı meme sıkılmıştır

Umudum- makarnavitma nerde canım Kayseride ben bilmiyorum. Mağazası varsa gidip alayım. İrmik normal irmik koyacaktım kızlar ama yapmadım dün armut rendeledim onu yedi.

BKGK eşinin hafif geçirmesi ne güzel sizde de olsa hafiften belirti başlardı bence bu zamana kadar. İnşallah yoktur. Benim de okulda arkadaşta çıkmış dün toplantıda falan aynı salondaydık ama bilemiyorum. Dünden beri başım ağrıyor hafif hafif. Sanki belim de ağrıyor gibi ayy stresim tavan yaptı Allah yardım etsin uzak olsun inşallah şu hastalık geldiği gibi çıksın hayatımızdan

burada da bir okulda bir öğretmende çıktı, direkt okulu karantinaya aldılar. demek heryerde ayrı uygulama. strestendir inşallah ağrıların. aminn inşallah bitsin artık ya. sürekli diken üstündeyiz. akşamları vücudum ağrıyor, aman covid mi diyorum. sabaha geçiyor. galiba yorgunluktan.

Allah korusun canim ya artik herkeste var hafif seyredenler anlamiyor maskeyi cikarmamak lazim. Bebegi ve kızları bu sure zarfinda opme yine sen valla ben cok tedirginim ise nasil gidicem onuda bilemiyorum annem memlkette yasi da var ona da gelme dedim ortalik iyice karıştı keske bende gelmeseydim.

Sende mi Jadesi ben evlenmeden önce menemen bile yapmamıştım baştançok zorlandım ama geçen sene denedikçe hoşuma gitti baya yol aldım
Kız ben az çok bilirdim ama basit şeyleri anne yemekleri yapmamıştım hiç kocama salçası çok az nohutlar mı yedirmedim yeşil fasulye çorba gibi yapıp mı yedirmedim, ama şimdi bende geliştim canım

Seminer haftasında bizimde okuldaki hizmetli ablanın testi pozitif çıkmıştı ben cenazeden dolayı gitmemiştim ama öğretmen arkadaşlar çok tedirgindi. Dünde kuzenimin testi pozitif çıkmış artık iyice yayıldı uzaklardan duyarken şimdi çok yakınımızda ama insanlar hala çok bilinçsiz çarşı pazar tıka basa dolu

İşte burda karantinaya alınmıyor okullar normal gidip sınavı yaptık mesela bugün. Artık yetişemiyorlsrmış ekipler o yüzden karantina uygulaması milletin taktirine kalmış vaziyette.

Kız ben az çok bilirdim ama basit şeyleri anne yemekleri yapmamıştım hiç kocama salçası çok az nohutlar mı yedirmedim yeşil fasulye çorba gibi yapıp mı yedirmedim, ama şimdi bende geliştim canım
Yeşil fasülye çorbası mı
bende az suda yüzen kuru fasülye yapmadım
Ama ben zirveyi baya yukarı taşıdım Kayseri yağlaması noktayı koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…