- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Ahhahha aynı ben de karnım doysun modunda biriyim ama yinele bulaşık çıkmasın diye az aç kalmamışımdır eşimde tam tersi çok sever yemek yapmayı hamilelik buyunca çok yaptı ama mutfağı batırırdıSonsuzUmut , Jadesi ben de sizdenim . Mutfağa karşı hiç ilgim yoktur . Evlenince mecburen öğrendim . Karnım doysun yeter . Mutfağa gireyim de bir de şu tarifi deneyim diyenlere hayranım . Ben sadece yemeyi severim İnşallah ek gıdada tembellik yapmam @CocoChanelmademoiselle eline koluna sağlık maşallah .
@CocoChanelmademoiselle , @ogretmen61 kızlar makarnavitma Kayseri’de , misskokulum da orda yaşıyor o da söyler güvenilirdir . İnternetten sipariş verebilirsiniz .
Aman yapısında batan mutfak olsun, eli lezzetli ise ben yaptırırdım. Yaşanan ev dağınık olur. Çöpü bulasığı cok olur. Mutluluk Hayat yaşanan evde. Cici bebeyi genelde pek önermiyorlar, ama kilo alamayan bebeklere ver diyor doktorlar. Kilo yapıyorAhhahha aynı ben de karnım doysun modunda biriyim ama yinele bulaşık çıkmasın diye az aç kalmamışımdır eşimde tam tersi çok sever yemek yapmayı hamilelik buyunca çok yaptı ama mutfağı batırırdı
Ahgashs inş yapmazsın temellikben tembellikten bir de bebe bisküvisi vermeyi düşünüyorum ben verilir mi1 yastan önce acaba.
Yani güzel yaptığı yemekler var fırın ve tava işinde iyidir hele muzlu süt ve keki çok güzel olur ama ben mutfağı çok kirlettiği için izin vermiyordum ya ben aşırı uyuz olurum ortalıkta bir şey olmasınaAman yapısında batan mutfak olsun, eli lezzetli ise ben yaptırırdım. Yaşanan ev dağınık olur. Çöpü bulasığı cok olur. Mutluluk Hayat yaşanan evde. Cici bebeyi genelde pek önermiyorlar, ama kilo alamayan bebeklere ver diyor doktorlar. Kilo yapıyor
Elide lezzetliymis batsın boşver. Senin cocuk daha cok batiracak ilerde. Somon ekmegi vermedim ama. Mantikli denerim. Ben sabah kahvaltisina. Bir tatlı kaşığı süzme peynir, bir kasık labne, bir çay kasığı tereyağ. Bir yumurta sarısı, bir çay kasığı pekmez veriyorum.Ihlamurla ıslatıyorum. Oglumda her seyi ayri ayri veriyordum. Bunda biraz yoruluyorum digeride yemek bekliyor. O yuzden bu sekil veriyorum. Gecen gun 2 cici bebe kattım icine, pekmez koymadim.Yani güzel yaptığı yemekler var fırın ve tava işinde iyidir hele muzlu süt ve keki çok güzel olur ama ben mutfağı çok kirlettiği için izin vermiyordum ya ben aşırı uyuz olurum ortalıkta bir şey olmasına
ya öyle mi6. Ay kontrolünde sorarım yine saol cankm
Birde annemler bana ılık suya (açık çaya) somun ekmek içi yumurta sarısı biraz pekmez ve peynir koy ver diyor Yaptın mı sen hiç
Desene daha çok uyuz olurumElide lezzetliymis batsın boşver. Senin cocuk daha cok batiracak ilerde. Somon ekmegi vermedim ama. Mantikli denerim. Ben sabah kahvaltisina. Bir tatlı kaşığı süzme peynir, bir kasık labne, bir çay kasığı tereyağ. Bir yumurta sarısı, bir çay kasığı pekmez veriyorum.Ihlamurla ıslatıyorum. Oglumda her seyi ayri ayri veriyordum. Bunda biraz yoruluyorum digeride yemek bekliyor. O yuzden bu sekil veriyorum. Gecen gun 2 cici bebe kattım icine, pekmez koymadim.
Yok ben yemiyorum. Kilo yapar diye düşünüyorum, ogluma yediriyorum ama kiloluda degil. Kilo almamak için değilde, ben pek alışmamısım abur cubur, kek bisküvisi felam yemeye,O yüzden yemiyorum.Ama seinde seviyorsa 3 nüz oturur bi güzel afiyetle yersiniz. Bana doktor ıhlamur la ıslat, çay kansızlık yapar, süt yasak. Ihlamur hem faydalı dedi. Geniz akintisi olmaz dedi.onu kullaniyorum.Desene daha çok uyuz olurum
ıhlamuru hiç düşünmemiştim
Ay sende yiyor musun korkarım ben cici bebe her seferinde kendime ve eşime de hazırlarım bebekle beraber 3er kase yeriz
Ooo çok severimYeşil fasülye çorbası mı
bende az suda yüzen kuru fasülye yapmadım
Ama ben zirveyi baya yukarı taşıdım Kayseri yağlaması noktayı koydum
Aldım canım ipeksaray ın karşısından. Baya bişeyler aldım bakalım afiyetle yer inşallah minnoş.Önce Talas’ta idi . Oradaki şube kapandı mı bilmiyorum ama şimdi İpek saray ın karşısında var.
Ben ortancama hünnap bebe biskuvusi verdim hep keçi sütlüAhhahha aynı ben de karnım doysun modunda biriyim ama yinele bulaşık çıkmasın diye az aç kalmamışımdır eşimde tam tersi çok sever yemek yapmayı hamilelik buyunca çok yaptı ama mutfağı batırırdı
Ahgashs inş yapmazsın temellikben tembellikten bir de bebe bisküvisi vermeyi düşünüyorum ben verilir mi1 yastan önce acaba.
Afiyet olsun cnm ben de pek severim kaynanamıKaynanası ile çay saati yapmayanda ne bileyim
Ben de öncekilerde ıhlamurla islatiyorfum sen deyince hatırladım ilk ikisinde karışım yaptım bunda da yaparım herhaldeElide lezzetliymis batsın boşver. Senin cocuk daha cok batiracak ilerde. Somon ekmegi vermedim ama. Mantikli denerim. Ben sabah kahvaltisina. Bir tatlı kaşığı süzme peynir, bir kasık labne, bir çay kasığı tereyağ. Bir yumurta sarısı, bir çay kasığı pekmez veriyorum.Ihlamurla ıslatıyorum. Oglumda her seyi ayri ayri veriyordum. Bunda biraz yoruluyorum digeride yemek bekliyor. O yuzden bu sekil veriyorum. Gecen gun 2 cici bebe kattım icine, pekmez koymadim.
En güzeli Vallahi büyük kolaylikmis. Oglumda doktor herseyi tek tek dedi, cok zorlaniyordum.Ben de öncekilerde ıhlamurla islatiyorfum sen deyince hatırladım ilk ikisinde karışım yaptım bunda da yaparım herhalde
İlk zamanlar tek tek vermek çok sıkıntı gerçekten krep omlet fırın patates verebiliyordum 2.kızım karışım yemedi hiç. Yumurtanın sarısını da tek yiyemiyorlar lor peyniri de öyle. En iyisi 2-3 ay karışım yapmak. Sonra kaşar falan yiyebiliyorlar yavaş yavaş. Öğlen havuç kabak bebek irmiği haşladım verdim sevmedi bugün zor yedi elini yüzünü buruştura buruştura. Yoğurtu iyi yedi ben de bir ondan bir ondan verdim uyutup emzirdim sonra da. 6.ay bitsin 2 hafta sonra akşam öğününe de geçecem inşallah. Makarnavitmadan gece muhallebisi karışımı da aldım. Onunla başlarım muhtemelen. Bebe bisküvisi karışımı da varmış onu da yine 2 hafta sonra yapayım dondurucuya koyayım bir tepsi diyorum bakalım.En güzeli Vallahi büyük kolaylikmis. Oglumda doktor herseyi tek tek dedi, cok zorlaniyordum.
Nasıl bir karışımBen de öncekilerde ıhlamurla islatiyorfum sen deyince hatırladım ilk ikisinde karışım yaptım bunda da yaparım herhalde
Ben hep karışım yaptım cnm sonra tek teke geçtim öyle kolayıma gitti ilk zamanlar tek tek çok zor oluyorEn güzeli Vallahi büyük kolaylikmis. Oglumda doktor herseyi tek tek dedi, cok zorlaniyordum.
Yumurta sarısı biraz pekmezNasıl bir karışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?