- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
yani maşallah diyim benim oğlanın gece uykuları ağırdırKızlar bebeklerimize 7. Ayda filan gece muhallebisi falan yedirip mi yatırcaz? Yiyince uyucaklar mı peki? Yani en azından 1 uzun uykuyu haketcez mi o zamanlar?
Sağol çiçeğemBuralar hamaratlık koktuusüpersin canısı
Maşallah kıçını kaşı oğlanınKızlar şimdi size söyleceğim h
yani maşallah diyim benim oğlanın gece uykuları ağırdırçok çok acıkırsa uyanır emmek için.onun haricinde top patlasa uyanmıyor.kızım çok uyanır aksine.bazen çok cırtlak bağırır o uyandırır oğlumu sonra ikisi birden bağrış çığrış.ek gıdaya geçince sabaha kadar uyanmaz Allah’ın izniyle,yani inşallah
Bende severimAfiyet olsun cnm ben de pek severim kaynanamı
Bende severimayss kilolar veriliyor bakıyorum ben saldım tatilde toplamam lazım yine
Cuma takımları ne ola kicanım ben başladım artık durmam kilo verince kendimi mutlu hissediyorum doğrusu
Cuma takımlarına girdim ordan devam ediyorum buraya da pek uğrayamıyorum
Cuma takımları ne ola kibizi ihmal etme be
Allah acil şifalar versin canim bugün cuma akşamı bugünün hürmetine annen tez zamanda iyileşir inşallaharkadaşlar annem ameliyat oldu... doktorlar iyi gecti diyor ama birinci ameliyatta da öyle demislerdi.uzun bir ameliyattı..hala kendine gelmedi..dualarınızi istiyorum..okuyamiyorum insAllah iyisinizdir.
ben hastaneye gitmedim ama aklım kalbim orada..boş bir kafayla dolaşıyorum..
Jadesi Lepistesb misskokulumm sagolun canlar ❤❤❤❤
Ay benim de sabrım tasar diye öyle verdim ağzına tıktım çocuklarımın büyük kızım kendı kendine sonra güzel yedi de küçük kızım 3 buçuk yaşını geçti hala kendisi yemiyor zorla yiyor inat ediyorum yedirmeuecegim diye bir öğün 10 lokma yiyecekse kendi ben abartmıyorum en az 100 kere hadi3 ye diyorum bakalım bu küçükte nasıl olacakBende kızıma yaptığım gibi bebe bisküvisi,yumurta,labne,ceviz(blenderdan iyice çektirerek),ıhlamur veririm kahvaltısını.kahvaltıyı bulamaç yapsa da olur diğerlerini tek tek yiycek nasılsa.ama kahvaltı hem zahmetli hem önemli.tek yedirinceye kadar benim sabrım taşar
Allah acil şifalar versin canim bugün cuma akşamı bugünün hürmetine annen tez zamanda iyileşir inşallah
Canım benim öpüyorum seni insaaaalllllaaaahhhh diyorum 7. Ay belki erken olabilir ama belki 8. Aydan sonra olabilir senin hevesini kırmak istemem ama çocuktan çocuğa değişiyor ben 1. De senin dediğin gibi yedirdim uyuttum yatırdım 2. De 3 sene boyunca geceleri en az 5 kere kalktım bu 3. Oğluşum büyük ablasına benziyor huyları beni şimdiye kadar çok üzmedi maşallah insallah şimdiden sonra da üzmezKızlar bebeklerimize 7. Ayda filan gece muhallebisi falan yedirip mi yatırcaz? Yiyince uyucaklar mı peki? Yani en azından 1 uzun uykuyu haketcez mi o zamanlar?
Beklerim 8. Ay 9. Ay yeterki gelsin o günlerCanım benim öpüyorum seni insaaaalllllaaaahhhh diyorum 7. Ay belki erken olabilir ama belki 8. Aydan sonra olabilir senin hevesini kırmak istemem ama çocuktan çocuğa değişiyor ben 1. De senin dediğin gibi yedirdim uyuttum yatırdım 2. De 3 sene boyunca geceleri en az 5 kere kalktım bu 3. Oğluşum büyük ablasına benziyor huyları beni şimdiye kadar çok üzmedi maşallah insallah şimdiden sonra da üzmez
Geçmiş olsun kuzum kolaylıkla atlatsınbu sefer inşallaharkadaşlar annem ameliyat oldu... doktorlar iyi gecti diyor ama birinci ameliyatta da öyle demislerdi.uzun bir ameliyattı..hala kendine gelmedi..dualarınızi istiyorum..okuyamiyorum insAllah iyisinizdir.
ben hastaneye gitmedim ama aklım kalbim orada..boş bir kafayla dolaşıyorum..
Jadesi Lepistesb misskokulumm sagolun canlar ❤❤❤❤
Süpermiş benim doyma yetim yok bu sıra napacaksambir sürü takım var ben 6. Takımdayım zayıflama takımları her cuma kilo bildirimi oluyor takımlar arası 1. 2. 3. Ler belli oluyor en çok kilo verene göre
Arada bakıyorum buraya da
Kaşıdım canım kendi kendime nazar değdireceğim vallahi ben böyle dedim ya uyumaz şimdiMaşallah kıçını kaşı oğlanınbenim de öyleydi cozuttu 1 aydır hayattan soğudum tek umudum muhallebi yaa
Bu arada ben bu soruyu daha önce de sormuştum şimdi hatırladım durup durup soruyom kafa kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?