- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanır anneciğinarkadaşlar annem ameliyat oldu... doktorlar iyi gecti diyor ama birinci ameliyatta da öyle demislerdi.uzun bir ameliyattı..hala kendine gelmedi..dualarınızi istiyorum..okuyamiyorum insAllah iyisinizdir.
ben hastaneye gitmedim ama aklım kalbim orada..boş bir kafayla dolaşıyorum..
@JadesiLepistesb misskokulumm sagolun canlar ❤❤❤❤
Kahvaltıyı bulamaç veririz,eline meyve sebze bisküvi falan,yemekleri de zaten yiyecek Allah’ın izniyle.kahvaltıyı hep bulamaç versek ne olur ki? Büyüdükçe 1 tam yumurta sarısı yedirmek zulüm olur gibi oluyor yumurta sarısını zor yutuyorlar çünkü.bir yumurta sarısı bi parça peyniri yedirinceye kadar çok vakit alır gibime geliyor.Ay benim de sabrım tasar diye öyle verdim ağzına tıktım çocuklarımın büyük kızım kendı kendine sonra güzel yedi de küçük kızım 3 buçuk yaşını geçti hala kendisi yemiyor zorla yiyor inat ediyorum yedirmeuecegim diye bir öğün 10 lokma yiyecekse kendi ben abartmıyorum en az 100 kere hadi3 ye diyorum bakalım bu küçükte nasıl olacak
Canim cok gecmis olsun annene insallah hemen toparlar.arkadaşlar annem ameliyat oldu... doktorlar iyi gecti diyor ama birinci ameliyatta da öyle demislerdi.uzun bir ameliyattı..hala kendine gelmedi..dualarınızi istiyorum..okuyamiyorum insAllah iyisinizdir.
Annen o kadar korktu endiselendi ameliyattan kacti . Neler geldi basina . Inşallah bu kez sorunsuz ve sağlıklı gecmistir . Saglik diliyorum canimarkadaşlar annem ameliyat oldu... doktorlar iyi gecti diyor ama birinci ameliyatta da öyle demislerdi.uzun bir ameliyattı..hala kendine gelmedi..dualarınızi istiyorum..okuyamiyorum insAllah iyisinizdir.
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyidir anneciğin artık sıkıntı yaşamazarkadaşlar annem ameliyat oldu... doktorlar iyi gecti diyor ama birinci ameliyatta da öyle demislerdi.uzun bir ameliyattı..hala kendine gelmedi..dualarınızi istiyorum..okuyamiyorum insAllah iyisinizdir.
Geçmiş olsun canım inş çabucak iyileşirarkadaşlar annem ameliyat oldu... doktorlar iyi gecti diyor ama birinci ameliyatta da öyle demislerdi.uzun bir ameliyattı..hala kendine gelmedi..dualarınızi istiyorum..okuyamiyorum insAllah iyisinizdir.
As hoşgeldinnNasıl oldu bilmiyorum ama banımız açılmış selam herkese.
Hanimlar ani alınmış bir kararla yarin oglusu sünnet ettirecez insallahesime kaybedecek birseyimiz yok zaten ağlıyor ha bir eksik ha bir fazla dedim oda güldü onayladı
Dua edin insallah düzelir belki zıt etki yaparak sağlıkla keyifle gecsin insalllahhhh ama bakmayin korkmuyor degilim
Var mi dikkat etmem gereken bir öneriniz
Hayranım sana bahar çok idealist geliyorsun banaYok ben yemiyorum. Kilo yapar diye düşünüyorum, ogluma yediriyorum ama kiloluda degil. Kilo almamak için değilde, ben pek alışmamısım abur cubur, kek bisküvisi felam yemeye,O yüzden yemiyorum.Ama seinde seviyorsa 3 nüz oturur bi güzel afiyetle yersiniz. Bana doktor ıhlamur la ıslat, çay kansızlık yapar, süt yasak. Ihlamur hem faydalı dedi. Geniz akintisi olmaz dedi.onu kullaniyorum.
Kuzum cok tatlisin insallahBen bile korktum inş ters teper
1 yaşından sonra bulamacı yavaş yavaş kesiyordum ben bunda da öyle yaparımKahvaltıyı bulamaç veririz,eline meyve sebze bisküvi falan,yemekleri de zaten yiyecek Allah’ın izniyle.kahvaltıyı hep bulamaç versek ne olur ki? Büyüdükçe 1 tam yumurta sarısı yedirmek zulüm olur gibi oluyor yumurta sarısını zor yutuyorlar çünkü.bir yumurta sarısı bi parça peyniri yedirinceye kadar çok vakit alır gibime geliyor.
Basladin mi canim ek gidaya tadimlara1 yaşından sonra bulamacı yavaş yavaş kesiyordum ben bunda da öyle yaparım
Kuzum cok tatlisin insallaholanlar olacak ama encokta acaba terler totomdan kac gün akacak onu düşünüyorum
Canim hayirlisi olsun ins belkide iyi gelirHanimlar ani alınmış bir kararla yarin oglusu sünnet ettirecez insallahesime kaybedecek birseyimiz yok zaten ağlıyor ha bir eksik ha bir fazla dedim oda güldü onayladı
Dua edin insallah düzelir belki zıt etki yaparak sağlıkla keyifle gecsin insalllahhhh ama bakmayin korkmuyor degilim
Var mi dikkat etmem gereken bir öneriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?