- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Valla bende korkuyorum kanka galiba ben bu sünnet işini baya bi erteliycemHanimlar ani alınmış bir kararla yarin oglusu sünnet ettirecez insallahesime kaybedecek birseyimiz yok zaten ağlıyor ha bir eksik ha bir fazla dedim oda güldü onayladı
Dua edin insallah düzelir belki zıt etki yaparak sağlıkla keyifle gecsin insalllahhhh ama bakmayin korkmuyor degilim
Var mi dikkat etmem gereken bir öneriniz
Bende öyle yapıcam 1 yaşına kadar tıka basa yesin şıpa.sonra büyümeleri yavaşlıyacak 1 yaşına kadar ne kadar hızlı büyürse benim için o kadar iyi1 yaşından sonra bulamacı yavaş yavaş kesiyordum ben bunda da öyle yaparım
Bebekken aglayan biraz büyüyünce akıllı olur derler ama dur bakalim insallahahha onu erkek anneleri diyecek ama sen onların söylediğinin iki katını düşün
Bu oğluş büyüyünce nasıl olacak merak ediyorum doğrusu
Amin canim inşallahCanim hayirlisi olsun ins belkide iyi gelir
Şimdiden geçmiş olsun canım inş çok yormadan atlatırsınzBebekken aglayan biraz büyüyünce akıllı olur derler ama dur bakalim insallah
Büyüğün bağışıklığı düşük surekli hasta olurdu korktum yaptirmadim . Simdi 5 yasini beklicez onda. Buda aglak bir bebek erteledim . Bugun bir anda esti öyle adım attik bakalim Allahim pisman etmesin sağlıcakla olur insallah . Cok tırsıyorum ama yaValla bende korkuyorum kanka galiba ben bu sünnet işini baya bi erteliycem
Canım şimdiden geçmiş olsun çabucak atlatır inşallah.dualarım senin ve bebişinle.Yazık büyüğü içinde travma olacak sünnet işi belli olduBüyüğün bağışıklığı düşük surekli hasta olurdu korktum yaptirmadim . Simdi 5 yasini beklicez onda. Buda aglak bir bebek erteledim . Bugun bir anda esti öyle adım attik bakalim Allahim pisman etmesin sağlıcakla olur insallah . Cok tırsıyorum ama yaBüyüğe sana da yapalim mi dedim şakasına. sadece icini temizlicekler ben yapiyorum ya hani ondan dedigim halde kesilme lafını duydu diye ayy bir agladi bir bağırdı. Ama sonra olmayacağına ikna ettim de sustu . Kardesi yapalim mi diyorum evet o ağlasın diyor
Yazamassam bilin üç buçuk atıyorum lepiye bir dua gonderin
amin kuzum sagolasınGeçmiş olsun kuzum kolaylıkla atlatsınbu sefer inşallah
Annen o kadar korktu endiselendi ameliyattan kacti . Neler geldi basina . Inşallah bu kez sorunsuz ve sağlıklı gecmistir . Saglik diliyorum canim
sagol kuzum Allah razı olsun..cecenn mi geldi ay bakamadim hic..hosgelmiş sefa gelmis
sagol kuzusu..amin insAllah ❤❤❤❤Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanır anneciğin
Teşekkür ederim canım. Bende anlamadım nasıl geldim. Annen ameliyat olmuş sanırım çok geçmiş olsun inşallah hemen sağlığına kavuşur.
Hanimlar ani alınmış bir kararla yarin oglusu sünnet ettirecez insallahesime kaybedecek birseyimiz yok zaten ağlıyor ha bir eksik ha bir fazla dedim oda güldü onayladı
Dua edin insallah düzelir belki zıt etki yaparak sağlıkla keyifle gecsin insalllahhhh ama bakmayin korkmuyor degilim
Var mi dikkat etmem gereken bir öneriniz
amin cecencim..tesekkur ederim..
diger arkadaslarda geldi mi acabanasilsin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?