2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla bende korkuyorum kanka galiba ben bu sünnet işini baya bi erteliycem

Herkese merhaba, banımızın kalktığını duyunca iki çift laf etmeye geldim. Burada olmadığım vakitte açıkçası konuyu takip etmedim, yalnızca ilk gittiğimiz zamanki mesajlarınızı okumuştum. Sonrasında hem vaktim olmadı hem de merak etmedim işin doğrusu..

Öncelikle beni merak eden arkadaşlar hepinizi öpüyorum. Arkamdan taşınması uydurmaymış tarzında yorum yapan arkadaşlara da hakkımı helal etmiyorum. Minicik bir bebekle sadece eşimle beraber bir taşınma süreci geçirdik, toparlanması olsun yeni eve gelip yerleşmesi olsun. Tahmin edebiliyorsunuzdur az çok heralde ne kadar zor ve yorucu olabileceğini.. Taşınalı 2 haftayı geçmesine rağmen hala yerleşemedik öyle söyleyeyim. Her neyse.. Taşınma olayımın uydurma ve yalan olduğunu düşünenler için açıklamak istedim.

Konuda artık aktif olmayacağım, şimdiye dek bilgi paylaşımı yapan, dert dinleyen, akıl veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yine de olur ya bir konuda danışmak isteyen olur, derdini paylaşmak isteyen olur, özel mesajım herkese açık.. Ama işine gelince canım deyip işi bitince arkamdan konuşacaklar baştan hiç yazmasınlar. Öyle insanlara ayıracak 5 dakikam bile yok.

Kalın sağlıcakla..

Valla bende korkuyorum kanka galiba ben bu sünnet işini baya bi erteliycem
Büyüğün bağışıklığı düşük surekli hasta olurdu korktum yaptirmadim . Simdi 5 yasini beklicez onda. Buda aglak bir bebek erteledim . Bugun bir anda esti öyle adım attik bakalim Allahim pisman etmesin sağlıcakla olur insallah . Cok tırsıyorum ama ya Büyüğe sana da yapalim mi dedim şakasına. sadece icini temizlicekler ben yapiyorum ya hani ondan dedigim halde kesilme lafını duydu diye ayy bir agladi bir bağırdı. Ama sonra olmayacağına ikna ettim de sustu . Kardesi yapalim mi diyorum evet o ağlasın diyor
Yazamassam bilin üç buçuk atıyorum lepiye bir dua gonderin

Canım şimdiden geçmiş olsun çabucak atlatır inşallah.dualarım senin ve bebişinle.Yazık büyüğü içinde travma olacak sünnet işi belli olduErtelemekte iyi değil demekki

Teşekkür ederim canım. Bende anlamadım nasıl geldim. Annen ameliyat olmuş sanırım çok geçmiş olsun inşallah hemen sağlığına kavuşur.

amin cecencim..tesekkur ederim..
diger arkadaslarda geldi mi acaba nasilsin bu arada

cesaretine alkışlar lepiiii
büyük olani erteleyecek misin peki ? bi bakmissin senin aglayan bebek susmuş..olur mu olur..belki derdi ordandir
Allah guzellikle saglikla tamamlasun canim

amin cecencim..tesekkur ederim..
diger arkadaslarda geldi mi acaba nasilsin bu arada

Evet hepimizin banı açıldı ama yazarlar mı bilmem tabii. Bende açıldığını görünce selam vermek istedim beni merak edenlere. Çok şükür bugünümüze iyim idare ediyoruz.
Sen nasılsın? Gerçi seni ve birkaç arkaşımızın mesajlarını okuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…