2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar sinav yapacağim...çikarin kağıtları

soru 1: bebelere icirdigimiz suyu hala kaynatacak miyiz? yoksa icme suyu versek olmaz mi?

soru 2: benim kız surekli elini bezine vuruyor.kalcasini kasiyor.. o taraflarda bir sıkıntısı olabilir mi?

soru 3: oglan irmik helvasi yedigi agziyla kizin gozunu optu.gozune irmik girmis.peceteyi islatip su damlattim ama cikti mi emin degilim.korkuyorum.bisi olur mu?

ben de nasil olayim..tabi daha iyiyiz..gun gunden toparliyoruz. alerjimiz hafifliyor..ama yaramazligimiz artiyor

Basladin mi canim ek gidaya tadimlara
5 aylığız yavaştan başladım gibi yani ağzına sürüyorum sadece bir iki kere yoğurt sürdüm çorba sürdüm kemik sulu şeftali üzüm sürdüm yalandı durdu
yalniz her sabah kahvaltıda salatalık yalatiyorum biz yerken o da haraketleri ile ben de istiyorum der gibi yapıyor ben de veriyorum

Bizim sünnet işimiz de bi anda verilmiş bir kararla olmuştu geçti bitti gitti inşallah sizinki de öyle olur yalnız ilk gün çok ağladı haberin olsun cnm sonra geçti herkes de aynı olacak diye bir durum yok ama bizimki ağlamıştı
sana söylendi mı bilmiyorum biz karton bardak kapatmıştık pipinin üzerine bez pipiye yapışmasın diye bardağı yarısından kesip alt tarafını atıp üst tarafını pipinin üzerine kapatmıştım

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır.

Ben kaynatmiyorum direk damacanadan veriyorum.
Bezin bant kisimları veya lastik yerleri kasindiriyordur.
Birsey olmaz cikmazsa gozu kanlanir,batar huysuzlanir. Yuzunu yikarsin veya direk duş aldirirsin geçer.

Ben ebebekte satılan haxır bebek suyu var “fuska” Onu kullanıyorum cnm. Gözü için fizyolojik serum varsa onu damlatabilirsin. Çıkar umarım.

Canım ben içme suyu veriyorum kaynatmıyorum.doktor kaynatmaya gerek olmadığını söyledi içme suyunu

benim kızımda alerjik bi bebekti malum,sürekli kalçasını kaşırdı acaba kurt mu var diye endişelendiğim bile olmuştu ama bez de alerji yapıyormuş meğerse.alerjik bünyeli oldukları için ciltlerine dokunuyormuş.hatta ne zaman bezini açsam direkt eli poposuna giderdi.açmayınca da sürekli kaşırdı orayı ama hep böyle devam etti bi kaç ay

gözüne gelince suyla yüzünü bi yıka gözünü de üstten şöyle bi yıka Ovala geçer bence.başka ne ypbilirisn kullanabilirsin bi fikrim yok ama yıkayınca geçer tahminim

Kendimce cevap veriyorum
1. Suyu kaynatmıyorum arıtmadan veriyorum
2. Havalar çok sıcak sıkıyor bunalıyorda olabilir devam ederse bi doktora danış bence
3. Benim kızın gözüne geçen tatilde patara kum tepesinde kumlar doldu bi kaç gün içinde attı gözleri çıkar yani merak etme

Ben kaynatmiyorum direk damacanadan veriyorum.
Bezin bant kisimları veya lastik yerleri kasindiriyordur.
Birsey olmaz cikmazsa gozu kanlanir,batar huysuzlanir. Yuzunu yikarsin veya direk duş aldirirsin geçer.

degistirmeli miyim bezi acaba? biz de gittik internetten biraz fazla bez aldık indirimden degistiremem de simdi ben de kaynatmayayim artik barii

Ben ebebekte satılan haxır bebek suyu var “fuska” Onu kullanıyorum cnm. Gözü için fizyolojik serum varsa onu damlatabilirsin. Çıkar umarım.

tesekkur ederim cevap icin rose cum...
fizyolojik nasil aklima gelmedi ya sagol sabah deneyecegim e bebek suyunun fiyati nasil bilmiyorum ama yetisemem herhalde canim..oglan da baslarsa icmeye

dokundurtmadi bastan gozune canim.ben de mendili islatip su damlattim ustune ama tabi gozune giremedi bile basti çığlığı
sabaha anlayacagiz bakalim..simdi uyudu..yeminle bayilmak uzereyim
bezde mi alerjiikk..yapma coco..bunu sen demedin..ben duymadim

evet deneyimlemis bir anne olarak icimi ferahlattin canım

bence de terliyor ya galiba..ya da kendini taniyor...bilemedim
en iyisi ben de suyu kaynatmayim artik..kaynat soğut bogaldim

İlahi kuzu güldürdün ya kız vallahi bak,hatta bezin değdiği her yer kıpkırmızı ve pütür pütürdü.doktor bezi değiştirin alerji yapmış olabilir demişti.bezi değiştirdik daha fena oldu.sonra tekrar premıum care ye dönmüştük kızıma hatta mustelanın hipoalerjenik şampuanını kullanıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…