ben de nasil olayim..tabi daha iyiyiz..gun gunden toparliyoruz. alerjimiz hafifliyor..ama yaramazligimiz artiyorEvet hepimizin banı açıldı ama yazarlar mı bilmem tabii. Bende açıldığını görünce selam vermek istedim beni merak edenlere. Çok şükür bugünümüze iyim idare ediyoruz.
Sen nasılsın? Gerçi seni ve birkaç arkaşımızın mesajlarını okuyordum
ben de nasil olayim..tabi daha iyiyiz..gun gunden toparliyoruz. alerjimiz hafifliyor..ama yaramazligimiz artiyor
5 aylığız yavaştan başladım gibi yani ağzına sürüyorum sadece bir iki kere yoğurt sürdüm çorba sürdüm kemik sulu şeftali üzüm sürdümBasladin mi canim ek gidaya tadimlara
Korkma cnm hemen yapılması daha iyi ben iyi ki yaptiŕmistin diyorum hareketlenirse iyileşme sürecinde daha zor olur durdurmakValla bende korkuyorum kanka galiba ben bu sünnet işini baya bi erteliycem
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır.arkadaşlar annem ameliyat oldu... doktorlar iyi gecti diyor ama birinci ameliyatta da öyle demislerdi.uzun bir ameliyattı..hala kendine gelmedi..dualarınızi istiyorum..okuyamiyorum insAllah iyisinizdir.
ben hastaneye gitmedim ama aklım kalbim orada..boş bir kafayla dolaşıyorum..
Jadesi @Lepistesb @misskokulumm sagolun canlar ❤❤❤❤
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır.
Alerji hafiflesinde yaramazlık artsın önemli değil. Bunlar iyi günlerimizmiş herkes öyle diyor gerçi sen tecrübelisin zaten.
Aleyküm selam hoşgeldin.Nasıl oldu bilmiyorum ama banımız açılmış selam herkese.
Kendimi çok seviyorum kıyamıyorum.Ya bana birşey olursa.Hayranım sana bahar çok idealist geliyorsun bana
Ben Abur cubura bayılırım
Ben kaynatmiyorum direk damacanadan veriyorum.kızlar sinav yapacağim...çikarin kağıtları
soru 1: bebelere icirdigimiz suyu hala kaynatacak miyiz? yoksa icme suyu versek olmaz mi?
soru 2: benim kız surekli elini bezine vuruyor.kalcasini kasiyor.. o taraflarda bir sıkıntısı olabilir mi?
soru 3: oglan irmik helvasi yedigi agziyla kizin gozunu optu.gozune irmik girmis.peceteyi islatip su damlattim ama cikti mi emin degilim.korkuyorum.bisi olur mu?
Ben ebebekte satılan haxır bebek suyu var “fuska” Onu kullanıyorum cnm. Gözü için fizyolojik serum varsa onu damlatabilirsin. Çıkar umarım.kızlar sinav yapacağim...çikarin kağıtları
soru 1: bebelere icirdigimiz suyu hala kaynatacak miyiz? yoksa icme suyu versek olmaz mi?
soru 2: benim kız surekli elini bezine vuruyor.kalcasini kasiyor.. o taraflarda bir sıkıntısı olabilir mi?
soru 3: oglan irmik helvasi yedigi agziyla kizin gozunu optu.gozune irmik girmis.peceteyi islatip su damlattim ama cikti mi emin degilim.korkuyorum.bisi olur mu?
Lokal anesteziyle yapıyorlar diymi ay bilemedim ya bende mi yaptırsam şu evi bi yerleştireyim de bunu düşüncem kuzumKorkma cnm hemen yapılması daha iyi ben iyi ki yaptiŕmistin diyorum hareketlenirse iyileşme sürecinde daha zor olur durdurmak
Canım ben içme suyu veriyorum kaynatmıyorum.doktor kaynatmaya gerek olmadığını söyledi içme suyunukızlar sinav yapacağim...çikarin kağıtları
Aaa çok sevindim hoşgeldin iz kızlarBu arada altta giden arkadaşları görüyorum hepsinin üyelikleri geri açılmış gelmişler arkadaşlar gözünüz Aydın
Hoşgeldin iz nolmuş bilmiyorum ama iyi olmuşSelam vermek istedim gittim gideli okuyordum çünkü. Beni merak edenler için özellikle kızımın uyku düzenini soranlar olmuştu. Hala aynı iyice haydutlaştık. Haydutun dişi versiyonu benimki
Kız eşim doğru söylüyor öyle de ağlıyor öyle de o yüzden yaptır bence de inşallah kolay geçerKuzum cok tatlisin insallaholanlar olacak ama encokta acaba terler totomdan kac gün akacak onu düşünüyorum
Kendimce cevap veriyorumkızlar sinav yapacağim...çikarin kağıtları
Ben kaynatmiyorum direk damacanadan veriyorum.
Bezin bant kisimları veya lastik yerleri kasindiriyordur.
Birsey olmaz cikmazsa gozu kanlanir,batar huysuzlanir. Yuzunu yikarsin veya direk duş aldirirsin geçer.
Ben ebebekte satılan haxır bebek suyu var “fuska” Onu kullanıyorum cnm. Gözü için fizyolojik serum varsa onu damlatabilirsin. Çıkar umarım.
Canım ben içme suyu veriyorum kaynatmıyorum.doktor kaynatmaya gerek olmadığını söyledi içme suyunu
benim kızımda alerjik bi bebekti malum,sürekli kalçasını kaşırdı acaba kurt mu var diye endişelendiğim bile olmuştuama bez de alerji yapıyormuş meğerse.alerjik bünyeli oldukları için ciltlerine dokunuyormuş.hatta ne zaman bezini açsam direkt eli poposuna giderdi.açmayınca da sürekli kaşırdı orayı ama hep böyle devam etti bi kaç ay
gözüne gelince suyla yüzünü bi yıka gözünü de üstten şöyle bi yıka Ovala geçer bence.başka ne ypbilirisn kullanabilirsin bi fikrim yok ama yıkayınca geçer tahminim
Kendimce cevap veriyorum
1. Suyu kaynatmıyorum arıtmadan veriyorum
2. Havalar çok sıcak sıkıyor bunalıyorda olabilir devam ederse bi doktora danış bence
3. Benim kızın gözüne geçen tatilde patara kum tepesinde kumlar doldu bi kaç gün içinde attı gözleri çıkar yani merak etme
İlahi kuzu güldürdün yadokundurtmadi bastan gozune canim.ben de mendili islatip su damlattim ustune ama tabi gozune giremedi bile basti çığlığı
sabaha anlayacagiz bakalim..simdi uyudu..yeminle bayilmak uzereyim
bezde mi alerjiikk..yapma coco..bunu sen demedin..ben duymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?