Evet lokalle yaptılar yapılırken çok ağladı bizimki de bacaklarını tuttukları için..Lokal anesteziyle yapıyorlar diymi ay bilemedim ya bende mi yaptırsam şu evi bi yerleştireyim de bunu düşüncem kuzum
Boşuna bayılmıyorum sanaKendimi çok seviyorum kıyamıyorum.Ya bana birşey olursa.
Hadi gecmis olsun canimm Allah kalıcı şifa versin ❤arkadaşlar annem ameliyat oldu... doktorlar iyi gecti diyor ama birinci ameliyatta da öyle demislerdi.uzun bir ameliyattı..hala kendine gelmedi..dualarınızi istiyorum..okuyamiyorum insAllah iyisinizdir.
ben hastaneye gitmedim ama aklım kalbim orada..boş bir kafayla dolaşıyorum..
Jadesi Lepistesb misskokulumm sagolun canlar ❤❤❤❤
Evet o yeti bana da verilmemiş rabbim tarafındanSüpermiş benim doyma yetim yok bu sıra napacaksam
Hiç sekmez uyuyo dediğin gün uyumaz yer dediğin gün yemez aglamiyo dediğin gün ağlarKaşıdım canım kendi kendime nazar değdireceğim vallahi ben böyle dedim ya uyumaz şimdi
Yaa ben de yaptırmak istiyorum lepim ya tüm deneyimlerini anlat burda yaptıranlar anlattı da o sıralar dusunmiyodum diye göz ucuyla okuyodumHanimlar ani alınmış bir kararla yarin oglusu sünnet ettirecez insallahesime kaybedecek birseyimiz yok zaten ağlıyor ha bir eksik ha bir fazla dedim oda güldü onayladı
Dua edin insallah düzelir belki zıt etki yaparak sağlıkla keyifle gecsin insalllahhhh ama bakmayin korkmuyor degilim
Var mi dikkat etmem gereken bir öneriniz
Hadi gecmis olsun canimm Allah kalıcı şifa versin ❤
Evet o yeti bana da verilmemiş rabbim tarafındanAllahtan kilo alan bi yapım yok ah bir de uzun kış geceleri geliyo ye babam yee
Hiç sekmez uyuyo dediğin gün uyumaz yer dediğin gün yemez aglamiyo dediğin gün ağlar
Yaa ben de yaptırmak istiyorum lepim ya tüm deneyimlerini anlat burda yaptıranlar anlattı da o sıralar dusunmiyodum diye göz ucuyla okuyodumhadi kolaylıkla olsun bitsin insallah
Ellerini kullanıyor keşif için benimki de yüzümü ellerimi mememi falan mıncıklayıp duruyordegistirmeli miyim bezi acaba? biz de gittik internetten biraz fazla bez aldık indirimden degistiremem de simdiben de kaynatmayayim artik barii
tesekkur ederim cevap icin rose cum...
fizyolojik nasil aklima gelmedi yasagol sabah deneyecegim e bebek suyunun fiyati nasil bilmiyorum ama yetisemem herhalde canim..oglan da baslarsa icmeye
dokundurtmadi bastan gozune canim.ben de mendili islatip su damlattim ustune ama tabi gozune giremedi bile basti çığlığı
sabaha anlayacagiz bakalim..simdi uyudu..yeminle bayilmak uzereyim
bezde mi alerjiikk..yapma coco..bunu sen demedin..ben duymadim
evet deneyimlemis bir anne olarak icimi ferahlattin canım
bence de terliyor ya galiba..ya da kendini taniyor...bilemedim
en iyisi ben de suyu kaynatmayim artik..kaynat soğut bogaldim
İlahi kuzu güldürdün yakız vallahi bak,hatta bezin değdiği her yer kıpkırmızı ve pütür pütürdü.doktor bezi değiştirin alerji yapmış olabilir demişti.bezi değiştirdik daha fena oldu.sonra tekrar premıum care ye dönmüştük kızıma hatta mustelanın hipoalerjenik şampuanını kullanıyorduk
Canım öncelikle hayırlı olsun bence çok iyi bir karar eşin doğru demiş zaten ağlıyolar bi ağıt fazla olsun ama gör bak çok ağlamıcak bişey hissetmicekkiHanimlar ani alınmış bir kararla yarin oglusu sünnet ettirecez insallahesime kaybedecek birseyimiz yok zaten ağlıyor ha bir eksik ha bir fazla dedim oda güldü onayladı
Dua edin insallah düzelir belki zıt etki yaparak sağlıkla keyifle gecsin insalllahhhh ama bakmayin korkmuyor degilim
Var mi dikkat etmem gereken bir öneriniz
Ellerini kullanıyor keşif için benimki de yüzümü ellerimi mememi falan mıncıklayıp duruyor
Merhaba . Bir şey sormak istiyorum. Öğretmen olup ücretli *** izinde olan annnelere . Sigorta mı ücret yatırdı yoksa maaşınızın bir kısmı mı yatırıyor yoksa Her ikiside mi para yatırıyor ? Ne kadar aldınız toplu mu aylık mı
Ben öğretmenim ücretsiz izindeyim ama seni anlayamadım hicbir şekilde ben para almıyorumMerhaba . Bir şey sormak istiyorum. Öğretmen olup ücretsiz izinde olan annnelere . Sigorta mı ücret yatırdı yoksa maaşınızın bir kısmı mı yatırıyor yoksa Her ikiside mi para yatırıyor ? Ne kadar aldınız toplu mu aylık mı
Hocam ücretli izindeyken diyecektim yanlış yazdımBen öğretmenim ücretsiz izindeyim ama seni anlayamadım hicbir şekilde ben para almıyorum
Ücretli doğum izninde tüm paralarimiz yatıyor sizin bir şey yapmanıza gerek yok sadece ek ders alınmıyorHocam ücretli izindeyken diyecektim yanlış yazdım
Elide lezzetliymis batsın boşver. Senin cocuk daha cok batiracak ilerde. Somon ekmegi vermedim ama. Mantikli denerim. Ben sabah kahvaltisina. Bir tatlı kaşığı süzme peynir, bir kasık labne, bir çay kasığı tereyağ. Bir yumurta sarısı, bir çay kasığı pekmez veriyorum.Ihlamurla ıslatıyorum. Oglumda her seyi ayri ayri veriyordum. Bunda biraz yoruluyorum Benim kızımda doktorum farklıydı.Şimdiki doktorum 6 aya kadar sırf mama bile yese ek gıda önermiyorum diyor. Ben kızımda yaptığım gibi başlamak istiyorum beş ayda yavaş yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?