2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Lokal anesteziyle yapıyorlar diymi ay bilemedim ya bende mi yaptırsam şu evi bi yerleştireyim de bunu düşüncem kuzum
Evet lokalle yaptılar yapılırken çok ağladı bizimki de bacaklarını tuttukları için..
Bazı çocuklar hiç ağlamazmış inşallah sizinki öyle olur

Hadi gecmis olsun canimm Allah kalıcı şifa versin ❤
Süpermiş benim doyma yetim yok bu sıra napacaksam
Evet o yeti bana da verilmemiş rabbim tarafından Allahtan kilo alan bi yapım yok ah bir de uzun kış geceleri geliyo ye babam yee
Kaşıdım canım kendi kendime nazar değdireceğim vallahi ben böyle dedim ya uyumaz şimdi
Hiç sekmez uyuyo dediğin gün uyumaz yer dediğin gün yemez aglamiyo dediğin gün ağlar
Yaa ben de yaptırmak istiyorum lepim ya tüm deneyimlerini anlat burda yaptıranlar anlattı da o sıralar dusunmiyodum diye göz ucuyla okuyodum hadi kolaylıkla olsun bitsin insallah

amin aslım insAllah sagol canım

Ellerini kullanıyor keşif için benimki de yüzümü ellerimi mememi falan mıncıklayıp duruyor

Lepistesb şimdiden geçmiş olsun canım. Biz 2,5 aylıkken yaptırdık çok şükür yaptırırken uyuyordu lokal anestezi iğnesi yaparken ağladı biraz sustu sonra. 1-2 gün oldu huysuzluğu geçti gitti. Doktorunuz pansumanını anlatır size her doktor farklı pansuman tekniği uygulatıyor. Biz sargı beziyle kapattık kremleyip 1 hafta boyunca

anladim canim da bizim ki sanki oyuna çevirdi..su elini sallayan meshur kedi oyuncağa benziyor

Merhaba . Bir şey sormak istiyorum. Öğretmen olup ücretsiz izinde olan annnelere . Sigorta mı ücret yatırdı yoksa maaşınızın bir kısmı mı yatırıyor yoksa Her ikiside mi para yatırıyor ? Ne kadar aldınız toplu mu aylık mı

Canım öncelikle hayırlı olsun bence çok iyi bir karar eşin doğru demiş zaten ağlıyolar bi ağıt fazla olsun ama gör bak çok ağlamıcak bişey hissetmicekki
Öneri olarak zaten doktorun krem vs verecektir bize bir de ağrı kesici fitil vermişti huysuzlanıncs yarısını yapmıştım, bir de kantaron yağı önerdi her bez açtığımjzda kantaron yağını şişeden döküyorduk mucize gibi bişey gerçekten bir kaç günde iyileşti

Ben öğretmenim ücretsiz izindeyim ama seni anlayamadım hicbir şekilde ben para almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…