2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim kızımda doktorum farklıydı.Şimdiki doktorum 6 aya kadar sırf mama bile yese ek gıda önermiyorum diyor. Ben kızımda yaptığım gibi başlamak istiyorum beş ayda yavaş yavaş

Benim kızımda doktorum farklıydı.Şimdiki doktorum 6 aya kadar sırf mama bile yese ek gıda önermiyorum diyor. Ben kızımda yaptığım gibi başlamak istiyorum beş ayda yavaş yavaş
Şöyle diyorlar,hayatı boyunca gıda yiyecek acele etmeyin. Ama su var bizde bile şuan çok fark var. Ne kadar geç başlanırsa o kadar bebek reddediyor. Anlıyor kafasini gözünü çeviriyor. Mesela kızım şukurler olsun idare ediyor Ama, 5 aylıktaki gibi heycanlı degil. Güçlendi beyenmediğine kafasini çeviriyor tükürüyor. Eger suan başlasaydım isim cok zordu. Anlamiyorken baslamam benim artıma oldu.

Öğlen uykudan sonra taze yoğurtla çorba yaptım yarma kattım içine biraz daha pirinç unuyla kıvamlandırdım. Yarmalar iyi haşlanmıştı yedi işte 1-2 yemek kaşığı olmuş mudur bilemiyorum ama hevesli yedi yarmaları da yuttu artık tüm tüm çıkar. Kaşığa heveslenmesi için veriyorum şuan zaten doyumluk değil. İlk kızımda hatırlıyorum da 6 aylık olunca kahvaltı karışımı veriyordum bakıcıya bir de doymuyormuş sofradan peynir yumurta vs veriyorlarmış . Üzerine de benim bıraktığım sütü içiyordu sıpa.

Kızlar ben de 2 gündür okuyamadım. Eşim bizi almaya geldi demiştim ya ondan bir gün sonra eşimin ekip arkadaşı pozitif çıktı. Normalde hep maskeyle çalışıyorlar ama yemek vakti mecbur çıkarıyorlar bu aralar da 7-24 çalıştılar çok korkuyorum bizde de varsa üstüne annemlere falan da bulaştıyla çok vijdan azabı çekiyorum zaten geldiği gün döndük hemen 4,5 saatlik yol olmasına rağmen ama yola akşam çıkalım diye akşama kadar eve girdi mecbur bi de yemekte çıkardılar maskeleri keşke hiç gelmeseymiş almaya Şimdi de ayrı odalarda duruyoruz zaten göremiyor kızını üstelik yardım eden de kalmadı tek başıma bakıyorum şimdi kıza off. İnşallah yoktur da ben yorulmaya razıyım. Psikolojik midir nedir boğazımda bir doluluk hissi var.

BKGK senin eşin ne durumda? C cecenn gelmişsin hoşgeldin nasıl oldu?

1 ben de meraktayım sadece su değil mamayı da kaynatıyorum.
2 bilemedim
3 bence bişey olmaz göz kendi kendine atar yabancı cisimleri

Maşallah afiyet bal şeker olsun, löp löp et olsun. Bak yarma aklıma gelmedi bende deniyeyim. Yarma dediğin asure yaptiklari seymi. Ay çok cahilim

İnsallah yoktur ama nereden bileceksiniz. Ay iyice bu yaklaştı, teker teker hepimize geliyor. Artik cok yakinlarimizdan duyuyoruz. Olursakta sorunsuz atlatırız insallah.

S Susam_tanesi inşallah bulaşmaz canım ya insan gerçekten psikolojik hemen covid olduğunu sanıyo şu an açıklanan vakalar da doğru değil bi tanıdık doktor bize tv 'de açıklanan vaka sayısını 10 ile çarpın o kadar çok diyo sadece ilçelerde bile 500 den aşağı vaka olmuyo diyo

Canım 10 gün önce bir tanıdığımız dayımgğle gitmiş yemek yemiş rahat 4-5 saat kalmış üstelik kadın şeker hastası ve pozitifmiş meğerse
10 gün oldu işte dayımlarda bir şey yok
İnş eşine de bulaşmamıştır
eşinin bile daha belli değil o yüzden bulaştırmamıştır ailene gönlünü ferah tut
Şu boğaz arısı hepimizin psikolojisi bozuldu hepimiz öyle hissediyoruz

Tamam canim teşekkür ederim. Düdükledemi haşlıyoruz, cok soru sordum biliyorum ama, ben seni takip edeceğimi söylemistim, hala iznin varsa takipteyim.
Düdüklede haşlanıyor evet canım. Bir gece önce ıslatırsan daha özlü pişiyor. Ben bolca haşlayıp dondurucuya atarım yazın soğuk çorba kışın sıcak yoğurt çorbası yaparım. İçine nohut da ekleyebilirsin haşlarken. Ne demek canım yardımım dokunursa ne mutlu

Psikolojik canım ben de yazmıştım 2 gün önce boğazımda kuruluk var vs diye. Aynı gün bel ve baş ağrısı da hissettim hepsi psikolojikmiş. Geçti sonra sizde de yoktur birşey inşallah

1 ben de meraktayım sadece su değil mamayı da kaynatıyorum.
2 bilemedim
3 bence bişey olmaz göz kendi kendine atar yabancı cisimleri

ben de mama suyunu kaynatiyorum..ama bugün ilitmak icin icme suyu ekledim..

ben giremedim birkac gundur..ama seni gozlerim aradi nerelerdesin kuzu

ooo canım..şimdi gördüm bu mesaji...
gecmisler olsun canim..korkma hemen bulasma olmayabiliyormuş..hicbirsey olmaz insAllah..siz yine de tedbirli olun canim.

miss siz ne kadarlık oldunuz duzeltilmemis halinizle.ben de bi baslayamadim ya
masAllah küçuk beye afiyetler olsun pıt pıt yağ löp löp et olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…