Biz de geçen sorduk ama lokal anestezi yapmıyorlarmış bir aydan sonra. Sizin de genel anestezi ile mi olacak?Biz de önümüzdeki hafta sünnet ettirecez oğlumu şimdiden tedirginim
Benim kızımda doktorum farklıydı.Şimdiki doktorum 6 aya kadar sırf mama bile yese ek gıda önermiyorum diyor. Ben kızımda yaptığım gibi başlamak istiyorum beş ayda yavaş yavaşElide lezzetliymis batsın boşver. Senin cocuk daha cok batiracak ilerde. Somon ekmegi vermedim ama. Mantikli denerim. Ben sabah kahvaltisina. Bir tatlı kaşığı süzme peynir, bir kasık labne, bir çay kasığı tereyağ. Bir yumurta sarısı, bir çay kasığı pekmez veriyorum.Ihlamurla ıslatıyorum. Oglumda her seyi ayri ayri veriyordum. Bunda biraz yoruluyorum digeride yemek bekliyor. O yuzden bu sekil veriyorum. Gecen gun 2 cici bebe kattım icine, pekmez koymadim.
Şöyle diyorlar,hayatı boyunca gıda yiyecek acele etmeyin. Ama su var bizde bile şuan çok fark var. Ne kadar geç başlanırsa o kadar bebek reddediyor. Anlıyor kafasini gözünü çeviriyor. Mesela kızım şukurler olsun idare ediyor Ama, 5 aylıktaki gibi heycanlı degil. Güçlendi beyenmediğine kafasini çeviriyor tükürüyor. Eger suan başlasaydım isim cok zordu. Anlamiyorken baslamam benim artıma oldu.Benim kızımda doktorum farklıydı.Şimdiki doktorum 6 aya kadar sırf mama bile yese ek gıda önermiyorum diyor. Ben kızımda yaptığım gibi başlamak istiyorum beş ayda yavaş yavaş
1 ben de meraktayım sadece su değil mamayı da kaynatıyorum.kızlar sinav yapacağim...çikarin kağıtları
soru 1: bebelere icirdigimiz suyu hala kaynatacak miyiz? yoksa icme suyu versek olmaz mi?
soru 2: benim kız surekli elini bezine vuruyor.kalcasini kasiyor.. o taraflarda bir sıkıntısı olabilir mi?
soru 3: oglan irmik helvasi yedigi agziyla kizin gozunu optu.gozune irmik girmis.peceteyi islatip su damlattim ama cikti mi emin degilim.korkuyorum.bisi olur mu?
Maşallah afiyet bal şeker olsun, löp löp et olsun. Bak yarma aklıma gelmedi bende deniyeyim. Yarma dediğin asure yaptiklari seymi. Ay çok cahilimÖğlen uykudan sonra taze yoğurtla çorba yaptım yarma kattım içine biraz daha pirinç unuyla kıvamlandırdım. Yarmalar iyi haşlanmıştı yedi işte 1-2 yemek kaşığı olmuş mudur bilemiyorum ama hevesli yedi yarmaları da yuttu artık tüm tüm çıkar. Kaşığa heveslenmesi için veriyorum şuan zaten doyumluk değil. İlk kızımda hatırlıyorum da 6 aylık olunca kahvaltı karışımı veriyordum bakıcıya bir de doymuyormuş sofradan peynir yumurta vs veriyorlarmış . Üzerine de benim bıraktığım sütü içiyordu sıpa.
İnsallah yoktur ama nereden bileceksiniz. Ay iyice bu yaklaştı, teker teker hepimize geliyor. Artik cok yakinlarimizdan duyuyoruz. Olursakta sorunsuz atlatırız insallah.Kızlar ben de 2 gündür okuyamadım. Eşim bizi almaya geldi demiştim ya ondan bir gün sonra eşimin ekip arkadaşı pozitif çıktı. Normalde hep maskeyle çalışıyorlar ama yemek vakti mecbur çıkarıyorlar bu aralar da 7-24 çalıştılar çok korkuyorum bizde de varsa üstüne annemlere falan da bulaştıyla çok vijdan azabı çekiyorum zaten geldiği gün döndük hemen 4,5 saatlik yol olmasına rağmen ama yola akşam çıkalım diye akşama kadar eve girdi mecbur bi de yemekte çıkardılar maskeleri keşke hiç gelmeseymiş almaya Şimdi de ayrı odalarda duruyoruz zaten göremiyor kızını üstelik yardım eden de kalmadı tek başıma bakıyorum şimdi kıza off. İnşallah yoktur da ben yorulmaya razıyım. Psikolojik midir nedir boğazımda bir doluluk hissi var.
BKGK senin eşin ne durumda? C cecenn gelmişsin hoşgeldin nasıl oldu?
Evet o aşurelik buğday canım.Maşallah afiyet bal şeker olsun, löp löp et olsun. Bak yarma aklıma gelmedi bende deniyeyim. Yarma dediğin asure yaptiklari seymi. Ay çok cahilim
Tamam canim teşekkür ederim. Düdükledemi haşlıyoruz, cok soru sordum biliyorum ama, ben seni takip edeceğimi söylemistim, hala iznin varsa takipteyim.Evet o aşurelik buğday canım.
Canım 10 gün önce bir tanıdığımız dayımgğle gitmiş yemek yemiş rahat 4-5 saat kalmış üstelik kadın şeker hastası ve pozitifmiş meğerseKızlar ben de 2 gündür okuyamadım. Eşim bizi almaya geldi demiştim ya ondan bir gün sonra eşimin ekip arkadaşı pozitif çıktı. Normalde hep maskeyle çalışıyorlar ama yemek vakti mecbur çıkarıyorlar bu aralar da 7-24 çalıştılar çok korkuyorum bizde de varsa üstüne annemlere falan da bulaştıyla çok vijdan azabı çekiyorum zaten geldiği gün döndük hemen 4,5 saatlik yol olmasına rağmen ama yola akşam çıkalım diye akşama kadar eve girdi mecbur bi de yemekte çıkardılar maskeleri keşke hiç gelmeseymiş almaya Şimdi de ayrı odalarda duruyoruz zaten göremiyor kızını üstelik yardım eden de kalmadı tek başıma bakıyorum şimdi kıza off. İnşallah yoktur da ben yorulmaya razıyım. Psikolojik midir nedir boğazımda bir doluluk hissi var.
Düdüklede haşlanıyor evet canım. Bir gece önce ıslatırsan daha özlü pişiyor. Ben bolca haşlayıp dondurucuya atarım yazın soğuk çorba kışın sıcak yoğurt çorbası yaparım. İçine nohut da ekleyebilirsin haşlarken. Ne demek canım yardımım dokunursa ne mutluTamam canim teşekkür ederim. Düdükledemi haşlıyoruz, cok soru sordum biliyorum ama, ben seni takip edeceğimi söylemistim, hala iznin varsa takipteyim.
Psikolojik canım ben de yazmıştım 2 gün önce boğazımda kuruluk var vs diye. Aynı gün bel ve baş ağrısı da hissettim hepsi psikolojikmiş. Geçti sonraKızlar ben de 2 gündür okuyamadım. Eşim bizi almaya geldi demiştim ya ondan bir gün sonra eşimin ekip arkadaşı pozitif çıktı. Normalde hep maskeyle çalışıyorlar ama yemek vakti mecbur çıkarıyorlar bu aralar da 7-24 çalıştılar çok korkuyorum bizde de varsa üstüne annemlere falan da bulaştıyla çok vijdan azabı çekiyorum zaten geldiği gün döndük hemen 4,5 saatlik yol olmasına rağmen ama yola akşam çıkalım diye akşama kadar eve girdi mecbur bi de yemekte çıkardılar maskeleri keşke hiç gelmeseymiş almaya Şimdi de ayrı odalarda duruyoruz zaten göremiyor kızını üstelik yardım eden de kalmadı tek başıma bakıyorum şimdi kıza off. İnşallah yoktur da ben yorulmaya razıyım. Psikolojik midir nedir boğazımda bir doluluk hissi var.
1 ben de meraktayım sadece su değil mamayı da kaynatıyorum.
2 bilemedim
3 bence bişey olmaz göz kendi kendine atar yabancı cisimleri
Kızlar ben de 2 gündür okuyamadım. Eşim bizi almaya geldi demiştim ya ondan bir gün sonra eşimin ekip arkadaşı pozitif çıktı. Normalde hep maskeyle çalışıyorlar ama yemek vakti mecbur çıkarıyorlar bu aralar da 7-24 çalıştılar çok korkuyorum bizde de varsa üstüne annemlere falan da bulaştıyla çok vijdan azabı çekiyorum zaten geldiği gün döndük hemen 4,5 saatlik yol olmasına rağmen ama yola akşam çıkalım diye akşama kadar eve girdi mecbur bi de yemekte çıkardılar maskeleri keşke hiç gelmeseymiş almaya Şimdi de ayrı odalarda duruyoruz zaten göremiyor kızını üstelik yardım eden de kalmadı tek başıma bakıyorum şimdi kıza off. İnşallah yoktur da ben yorulmaya razıyım. Psikolojik midir nedir boğazımda bir doluluk hissi var.
Öğlen uykudan sonra taze yoğurtla çorba yaptım yarma kattım içine biraz daha pirinç unuyla kıvamlandırdım. Yarmalar iyi haşlanmıştı yedi işte 1-2 yemek kaşığı olmuş mudur bilemiyorum ama hevesli yedi yarmaları da yuttu artık tüm tüm çıkar. Kaşığa heveslenmesi için veriyorum şuan zaten doyumluk değil. İlk kızımda hatırlıyorum da 6 aylık olunca kahvaltı karışımı veriyordum bakıcıya bir de doymuyormuş sofradan peynir yumurta vs veriyorlarmış . Üzerine de benim bıraktığım sütü içiyordu sıpa.
Biz de önümüzdeki hafta sünnet ettirecez oğlumu şimdiden tedirginim
AA geldiniz mi hoşgeldinizNasıl oldu bilmiyorum ama banımız açılmış selam herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?