2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya bizimde yaptırmamız lazım. Bakteri oluyor hep ama ortalıktan korkuyorum erteliyorum mecbur.

İnsallah yoktur ama nereden bileceksiniz. Ay iyice bu yaklaştı, teker teker hepimize geliyor. Artik cok yakinlarimizdan duyuyoruz. Olursakta sorunsuz atlatırız insallah.
Ay inşallah canım valla eşim çok özledi dayanamadı hafta sonunu bekleseydi belki de gelmezdik ama ne zamana kadar gelmeyeceğiz burası da bizim evimiz nihayetinde. Gerçekten çook yaklaştı hele ankara fenaa
Aynen öyle biliyorum bize de demişlerdi. inşallah canım
İnşallah canım yaa çok tedirginim kendimden geçtim annemler ve kızımdan korkuyorum.
Psikolojik canım ben de yazmıştım 2 gün önce boğazımda kuruluk var vs diye. Aynı gün bel ve baş ağrısı da hissettim hepsi psikolojikmiş. Geçti sonra sizde de yoktur birşey inşallah
Bi de yorgunluk ve uykusuzluk da var eşim de ayrı odada bize yaklaşmıyor yardım da edemiyor
ooo canım..şimdi gördüm bu mesaji...
gecmisler olsun canim..korkma hemen bulasma olmayabiliyormuş..hicbirsey olmaz insAllah..siz yine de tedbirli olun canim.
Canımsın inşallah

Kızlar abimin eşi hamile. Büyük ihtimal ikiz. Benim 800 çıkan beta değerim onda 7 bin. Aynı gün yani hamilelikte. Kardeşleri de ikiz. Aile de var başka daha. Ama tek kese görmüş ben diyorum kesin ikiz progestan vermemiş doktor acaba kullanmalımıydı bi zararı yok sonuçta kullansa iyi olmaz mı

Ayyy ne güzel ben çok isterdim ikizlerim olsun
Bence doktoruna güvensin vermediyse Gerk yoktur
Sağlıcakla gelsinler

Eşimin Daire arkadaşı pozitif eşim bugün test verdi yarın çıkıcak sonucu. Bilmiyorum kaparız pozitifse kaçamayacağımızı biliyordum ama yüzleşmek erken oldu hayırlısı.
O kadar yayıldı ki hele şu ara inş yoktur canım şimdiden geçmiş olsun o korku yetiyor zaten

Eşimin Daire arkadaşı pozitif eşim bugün test verdi yarın çıkıcak sonucu. Bilmiyorum kaparız pozitifse kaçamayacağımızı biliyordum ama yüzleşmek erken oldu hayırlısı.
İnşallah yoktur canım. Nasıl test verdi biz de aynı durumdayız belirti olmadığı sürece yapmıyorlar memorial da yaptırabilirsiniz özel demişler onu da başka bir arkadaş yaptırmış 500 tl

Hayırlı olsun ama beta değerinin ikizle ilgisi yok diye duymuştum ben. İstiyorlarsa olsun tabi inşallah. Ben kullanmadım progestanı neden herkes kullanıyor mu ki?

Hoşbuldum canım hiç anlamadık nasıl oldu açıldı

AA geldiniz mi hoşgeldiniz☺

Hoş bulduk canım teşekkür ederim.

miss siz ne kadarlık oldunuz duzeltilmemis halinizle.ben de bi baslayamadim ya
masAllah küçuk beye afiyetler olsun pıt pıt yağ löp löp et olsun
Düzeltilmemiş halimizle 6 ayın bitmesine 10 gün var canım. 5 ay 20 günlük olduk. Yavaştan bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte bakalım.

İkiz olabilir kızkardeşimin de böyle yüksek çıkmıştı ikiz oldu progestanı herkese vermiyorlar kanama vs varsa verirler canım. Benim ilkte kanamalı olmuştu hamileliğin ilk 3 ayı kullandım progestanı. Sonrakilerde olmadı gerek duyulmadı progestana da. Sağlıkla alsınlar kucaklarına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…