- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Ya bizimde yaptırmamız lazım. Bakteri oluyor hep ama ortalıktan korkuyorum erteliyorum mecbur.Hanimlar ani alınmış bir kararla yarin oglusu sünnet ettirecez insallahesime kaybedecek birseyimiz yok zaten ağlıyor ha bir eksik ha bir fazla dedim oda güldü onayladı
Dua edin insallah düzelir belki zıt etki yaparak sağlıkla keyifle gecsin insalllahhhh ama bakmayin korkmuyor degilim
Var mi dikkat etmem gereken bir öneriniz
Ay inşallah canım valla eşim çok özledi dayanamadı hafta sonunu bekleseydi belki de gelmezdik ama ne zamana kadar gelmeyeceğiz burası da bizim evimiz nihayetinde. Gerçekten çook yaklaştı hele ankara fenaaİnsallah yoktur ama nereden bileceksiniz. Ay iyice bu yaklaştı, teker teker hepimize geliyor. Artik cok yakinlarimizdan duyuyoruz. Olursakta sorunsuz atlatırız insallah.
Aynen öyle biliyorum bize de demişlerdi. inşallah canımS Susam_tanesi inşallah bulaşmaz canım ya insan gerçekten psikolojik hemen covid olduğunu sanıyoşu an açıklanan vakalar da doğru değil bi tanıdık doktor bize tv 'de açıklanan vaka sayısını 10 ile çarpın o kadar çok diyo sadece ilçelerde bile 500 den aşağı vaka olmuyo diyo
İnşallah canım yaa çok tedirginim kendimden geçtim annemler ve kızımdan korkuyorum.Canım 10 gün önce bir tanıdığımız dayımgğle gitmiş yemek yemiş rahat 4-5 saat kalmış üstelik kadın şeker hastası ve pozitifmiş meğerse
10 gün oldu işte dayımlarda bir şey yok
İnş eşine de bulaşmamıştır
eşinin bile daha belli değil o yüzden bulaştırmamıştır ailene gönlünü ferah tut
Şu boğaz arısı hepimizin psikolojisi bozuldu hepimiz öyle hissediyoruz
Bi de yorgunluk ve uykusuzluk da var eşim de ayrı odada bize yaklaşmıyor yardım da edemiyorPsikolojik canım ben de yazmıştım 2 gün önce boğazımda kuruluk var vs diye. Aynı gün bel ve baş ağrısı da hissettim hepsi psikolojikmiş. Geçti sonrasizde de yoktur birşey inşallah
Canımsınooo canım..şimdi gördüm bu mesaji...
gecmisler olsun canim..korkma hemen bulasma olmayabiliyormuş..hicbirsey olmaz insAllah..siz yine de tedbirli olun canim.
Hayırlı olsun geçmiş olsun lepicimKizlar mesajlariniza yazamadim ama cani cok yaniyor surekli agliyor unutturmaya calisiyoruz epey bir ugrasiyoruz . Dua edin
Ayyy ne güzel ben çok isterdim ikizlerim olsunKızlar abimin eşi hamile. Büyük ihtimal ikiz. Benim 800 çıkan beta değerim onda 7 bin. Aynı gün yani hamilelikte. Kardeşleri de ikiz. Aile de var başka daha. Ama tek kese görmüş ben diyorum kesin ikizprogestan vermemiş doktor acaba kullanmalımıydı bi zararı yok sonuçta kullansa iyi olmaz mı
Oyy canım benim kıyamam ya acır tabiKizlar mesajlariniza yazamadim ama cani cok yaniyor surekli agliyor unutturmaya calisiyoruz epey bir ugrasiyoruz . Dua edin
O kadar yayıldı ki hele şu ara inş yoktur canım şimdiden geçmiş olsun o korku yetiyor zatenEşimin Daire arkadaşı pozitif eşim bugün test verdi yarın çıkıcak sonucu. Bilmiyorum kaparız pozitifsekaçamayacağımızı biliyordum ama yüzleşmek erken oldu hayırlısı.
İnşallah yoktur canım. Nasıl test verdi biz de aynı durumdayız belirti olmadığı sürece yapmıyorlar memorial da yaptırabilirsiniz özel demişler onu da başka bir arkadaş yaptırmış 500 tlEşimin Daire arkadaşı pozitif eşim bugün test verdi yarın çıkıcak sonucu. Bilmiyorum kaparız pozitifsekaçamayacağımızı biliyordum ama yüzleşmek erken oldu hayırlısı.
Hayırlı olsunKızlar abimin eşi hamile. Büyük ihtimal ikiz. Benim 800 çıkan beta değerim onda 7 bin. Aynı gün yani hamilelikte. Kardeşleri de ikiz. Aile de var başka daha. Ama tek kese görmüş ben diyorum kesin ikizprogestan vermemiş doktor acaba kullanmalımıydı bi zararı yok sonuçta kullansa iyi olmaz mı
Temaslıyım demiş eşim acilden vermiş hiç sıkıntı çıkarmamışlarİnşallah yoktur canım. Nasıl test verdi biz de aynı durumdayız belirti olmadığı sürece yapmıyorlar memorial da yaptırabilirsiniz özel demişler onu da başka bir arkadaş yaptırmış 500 tl
Benim çevremde ki herkes kullandı gibi.Hayırlı olsunama beta değerinin ikizle ilgisi yok diye duymuştum ben. İstiyorlarsa olsun tabi inşallah. Ben kullanmadım progestanı neden herkes kullanıyor mu ki?
Hangi şehir? Acaba Ankara çok yoğun olduğu için mi yapmadılarTemaslıyım demiş eşim acilden vermiş hiç sıkıntı çıkarmamışlar
Bende yaZdım o gruba. Alırlar inşallah beni decanım ben başladım artık durmam kilo verince kendimi mutlu hissediyorum doğrusu
Cuma takımlarına girdim ordan devam ediyorum buraya da pek uğrayamıyorum
Kızlar ben de 2 gündür okuyamadım. Eşim bizi almaya geldi demiştim ya ondan bir gün sonra eşimin ekip arkadaşı pozitif çıktı. Normalde hep maskeyle çalışıyorlar ama yemek vakti mecbur çıkarıyorlar bu aralar da 7-24 çalıştılar çok korkuyorum bizde de varsa üstüne annemlere falan da bulaştıyla çok vijdan azabı çekiyorum zaten geldiği gün döndük hemen 4,5 saatlik yol olmasına rağmen ama yola akşam çıkalım diye akşama kadar eve girdi mecbur bi de yemekte çıkardılar maskeleri keşke hiç gelmeseymiş almaya Şimdi de ayrı odalarda duruyoruz zaten göremiyor kızını üstelik yardım eden de kalmadı tek başıma bakıyorum şimdi kıza off. İnşallah yoktur da ben yorulmaya razıyım. Psikolojik midir nedir boğazımda bir doluluk hissi var.
@bharkk senin eşin ne durumda? C cecenn gelmişsin hoşgeldin nasıl oldu?
AA geldiniz mi hoşgeldiniz☺
Inşallah verirsin cnm ben 6. Takımdayım sana kim davet gönderirse o takıma girersin bende öyle olduBende yaZdım o gruba. Alırlar inşallah beni deveririm belki bu sayede fazlalıkları
Aa sevgi gelmişsin bile hoşgeldin ordan da yazayım sanaBende yaZdım o gruba. Alırlar inşallah beni deveririm belki bu sayede fazlalıkları
Geldim aynen Becerebilirşm inşallah da kovulmamAa sevgi gelmişsin bile hoşgeldin ordan da yazayım sana
Düzeltilmemiş halimizle 6 ayın bitmesine 10 gün var canım. 5 ay 20 günlük olduk. Yavaştan bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte bakalım.miss siz ne kadarlık oldunuz duzeltilmemis halinizle.ben de bi baslayamadim ya
masAllah küçuk beyeafiyetler olsun pıt pıt yağ löp löp et olsun
İkiz olabilir kızkardeşimin de böyle yüksek çıkmıştı ikiz olduKızlar abimin eşi hamile. Büyük ihtimal ikiz. Benim 800 çıkan beta değerim onda 7 bin. Aynı gün yani hamilelikte. Kardeşleri de ikiz. Aile de var başka daha. Ama tek kese görmüş ben diyorum kesin ikizprogestan vermemiş doktor acaba kullanmalımıydı bi zararı yok sonuçta kullansa iyi olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?