2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah yoktur canım. Nasıl test verdi biz de aynı durumdayız belirti olmadığı sürece yapmıyorlar memorial da yaptırabilirsiniz özel demişler onu da başka bir arkadaş yaptırmış 500 tl
Canim esimde bugun halsizlik ve kuru oksuruk var bende suan annemde bebekle yalnziim tek duam hemen atlatmasi ve bizdede birsey cikmamasi. Esimin is yerinde suan 3 ksii daha pozitif cikti onlar once ozel laboratuara yaptırdılar esim hastanede teyit etti. Gittiginde ya baslangic yada bitistesiniz demisler hic belirti yoktu ama simdi belirtiler basladi yada ilaclarin etkisi bilemiyorum insallah hemen kurtulur. Hastaneye gittiginde temasim oldu ve kuru oksurugum var desin yada tat koku alamiyorum desin test yaparlar.

Biz iyiyiz canım sen nasılsın esas nasıl gidiyor karantina eşin iyi mi
Sagol canim yoruluyorum biraz yalnizim bebisimle. Esim dune kadar cok iyiydi ama bugun halsizim diyordu birde arada oksuruyor ben kendimi dinliyorum bebegi izliyorum flan masle ve sperlik takiyordum baktim olmuyor cikardim attim kizi opmuyorum dikkat etmeye calisiyorum. Bakalim artik insallah saglikla atlatiriz. Opuyorum seni ve kizceni

Ağrısız sızısız sağlıkla atlatsın eşin hepimizin dibine kadar geldi bu illet gelmem diyesice bi sene olacak çözüm de bulunamadı sende bişey yoksa belirti namına takma maske falan ha tedbir olarak öpme yine sen bilirsin kuzum az kaldı de şafak say bende çok öpüyorum sizi

Maşallah pamuk prensese

Evet bende aynı büyük kızım çok üzülüyor çokta severdi anneannesini o etkilenmesin diye onun yanında güçlü duruyorum
Canımmm başın saolsun. Annesizlik... 5 yıl oldu,dün gibi...rabbim cennetinde buluştursun bizleri inşallah. Sabırlar diliyorum.

Kizlar mesajlariniza yazamadim ama cani cok yaniyor surekli agliyor unutturmaya calisiyoruz epey bir ugrasiyoruz . Dua edin

Allah yardim etsin..kuzucuk iyilessin cabucak ins..hayırlı uğurlu olsun..

Eşimin Daire arkadaşı pozitif eşim bugün test verdi yarın çıkıcak sonucu. Bilmiyorum kaparız pozitifse kaçamayacağımızı biliyordum ama yüzleşmek erken oldu hayırlısı.

insAllah negatiftir canım

aramiz 3 haftaymış bizim..ben de basladim tadimlara ama öğün öğün beslemiyorum daha..ya bizim.pirince alerjimiz vardı..galiba geçti..ama hala yedigimde mukus oluyor ama en azindan kan yok..ben de muhallebi vs yapayim diyorum ama pirinç kullanamam simdilik..acaba unla baglasam corbalarını vs sıkıntı olur mu? ya da kurabiye ezip yedirsem.yani bugday ağır gelir mi hazmeder mi? bugdayi denedim cok şükür alerji yapmadi ama korkuyorum gaz yapar mi? ya da irmikli bisiler pisirsem gaz yapar mi?

öhöm öhöm çok mu soru sordum ney

Allah şifa versin canım..temastan bu zaman bir hafta oldu degil mi? insAllah gececektir..yüreğini ferah tut

nzh99 hoşgeldin canım. Mersinde misiniz döndünüz mü eve? Nasıl geçti Ata kuzusu nasıl?
Kalppare pirince alerjisi varsa pirinç unu yerine başka bir un kullanabilirsin buğday unu, mısır unu, yulaf unu vs bi sürü un vardı o gün makarnavitma ya gittiğimde. Marketlerde de var. Zaten ek gıdada ilk verilen leri tam sindiremiyorlar tüm tüm çıkıyor alttan zamanla bağırsak alışınca sindirim başlıyor. Yarma da bütün çıkar muhtemelen ama çıkar sıkıntı olmaz. Gaz sorunu yaşamıyoruz biz artık o dönemler bitti sanırım. O yüzden gaz olayına dikkat etmiyorum ben kendim de herşeyi yiyorum artık kurufasulye mercimek vs. Emiyor ama öyle bir gaz sıkıntısı gözlemlemiyorum.

BKGK kuzum şimdi okuyorum çok üzüldüm. Çok büyük geçmiş olsun. Eşin nasıl oldu, kızın sen nasılsınız
Sagol canm Iyiyz ok sukur. Esimde belirtiler basladi insallah cabucak gecer. Siz nasilsinz karadenzde misiniz hala ? Ben bilseydim boyle olacagini memleketten gelmezdim hic ama iste basa gelince yapacak birseu yok malesef.. cok opuyorum sizleri ❤
Canim esim cocuga pazartesi den bu yana hic yaklasmadi banada oyle bir buraya pazartesi gece geldik 5 gun oluyor yani belirti olarak bende afedersin gecen haftalardan beri ara ata ishal oluyor, bas agrisi arada oluyor sonra geciyor 2 haftadir flan sirt agrilarim oluyordu gecen gun boğazım da hafif gidiklanma vardi ama bunlari hep normale bagliyorum bakalim belkide bende gecirdim yada geciriyorum. Esimlede hic yakinlasmamistik dusunuyormda bazen gider sarilirdim flan ama.persembe aksamindan beri sadece ayni ortamda bulunduk. Rabbim yardimcimz olsun sagol kuzum bu arada siz nasilsinz?

Hoşbulduk kuzum. Döndük şükür Mersin’e. Ata kuzusu sıcaktan çok rahatsız oldu. 1 ayda unutmuş buraların sıcağını. Çarşamba gece yarısı geldik. Son hafta orda su kesintisi oldu. İki gündür çamaşır yıka yerleştir. Ata orda düzene girmişti. Sabah da az az birkaç kez uyuyordu öğleden sonra da. Burda onu yakalayamadık . Ayağında uyuyor yerine koyunca basıyor ağıdı. Klimayı çalıştırıyoruz mecbur ama o da burnunu mahvediyor. 42 dereceydi dün hava. 2. Doz rota aşısı var salı yaptıralım dedik biraz daha alışsın eve havaya diye. Sonra da sünneti var inşallah. Virüs de almış gitmiş buralarda işe de başlayacağım . Esnek çalışma. Evden çalışmayı amirim kabul etmemiş . Eşim de haftada bir gün seminere gidecek . Arada bakacağız kuzumuza. Hepinizi özlemişim. Kuzuları da. İnşallah herkes iyi ve sağlıklıdır. BKGK ne durumdasınız can, dualarımdasınız. Lepistesb canım sünnet mi yaptınız hayırlı olsun.

Gunaydiiinnn haydoyla emme savaşları vol1282712 meme reddi atlattık derken şimdi de sadece sağ memeyi reddediyo solda sıkıntı yaratmiyo illa bi gıcıklık yapacak süt mu yok acaba dedim ama var akıyo tişört falan islaniyo anlamadim gitti tosarik sipam benim illa bi haydoluk yapcak

Lepistesb canim geçmiş olsun. hallettiniz ne güzel. bundan sonra gün be gün iyileşecek. Allah nice güzel muruvvetlerini de göstersin. biz daha yaptırmadık. eşime söylüyorum araştır iyi bir çocuk cerrahi diye pek oralı olmuyor. bu gidişle buyuyunce olacak. hiç de istemedigim şey.

nzh99 hoşgeldiniz evinize. demek serin seviyor Atacigimiz. sıcak da olsa insan evini arıyor. artık gittikçe de serinler insallah. sonbahar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…