Canim endiselenme sakin ol bende oyle diyordum esimin pozitif olduguna inanamadm bile onda varsa bizde kesin vardır diyordum ama cok sukur iyiyiz esin izole olsun maskesiz yaklaşmayın el temizligi cok onemli cocuga dokunurken flan artik elimizden geldigi kadar, ben maske takiyordum zaten cocukla ugrasmk yoruyor cocugu kucagima aldigimda maskeyi elliyor flan daha mikrop sperlik almistim ondada basarili olamadik attim gitti. Bebekler cok guclu korkma sakin limon suyu icin takviye al ben supradayn aldim. Ayrica bunu herkesin yasayacagi soyleniyor biz erken yaşıyoruz sadece. Kendini cok dinleme beslenmene bak. Simdiden gecmis olsun.Bende yazacaktım tam maalesef ki pozitif. Bende pozitifimdir kesin. Of of
Yok biz çıkmaz eşimde diye umuyorduk yanındaki arkadaşı negatif çıkınca bizde de yoktur dedik ama işte. Daha yeni ayırsın eşimi. Dip dibeydik 2 saat öncesine kadarSevgi22884550 bu arada esin maske.vs takiyor muydu ? Benim esim o kadar titizdirki elini 10 kez yikar eldiven maske kolonya ole geziyordu nasil bulasti bende bilmiyorum sadece oruc tutmustu bagisikligi dusmus olabilir.
Suprandy içebilir miyim emzirirken mecbur pozitif olmamda emzircem. Şimdiye kadar emzirdim çünküCanim endiselenme sakin ol bende oyle diyordum esimin pozitif olduguna inanamadm bile onda varsa bizde kesin vardır diyordum ama cok sukur iyiyiz esin izole olsun maskesiz yaklaşmayın el temizligi cok onemli cocuga dokunurken flan artik elimizden geldigi kadar, ben maske takiyordum zaten cocukla ugrasmk yoruyor cocugu kucagima aldigimda maskeyi elliyor flan daha mikrop sperlik almistim ondada basarili olamadik attim gitti. Bebekler cok guclu korkma sakin limon suyu icin takviye al ben supradayn aldim. Ayrica bunu herkesin yasayacagi soyleniyor biz erken yaşıyoruz sadece. Kendini cok dinleme beslenmene bak. Simdiden gecmis olsun.
Canim ben emzirmiyorum ya bir doktoruna sor istersen belki baska birsey onerir. He bebegi sakin hastanelere sokma pozitif mi flan diye suan hastaneler daha risklo bebeklerde bulgu olmuyormus oksuruk ve nefes darligi ates olmadigi surece goturmeyi dogru bulmuyorlar sende onlemini al simdilik bi 3 5 gun maske tak gerekirse ben dun cikardim maskeyi.14 gun kendimizi izleyeceğiz biraz zor bir surec Allah yardimcimiz olsun.Suprandy içebilir miyim emzirirken mecbur pozitif olmamda emzircem. Şimdiye kadar emzirdim çünkü
Saol canım seninde başın saolsun 16 gün oldu her anımda her yaptığımda gözümün önünde en ufak boşlukta gözlerimden yaşlar kayıtsuzca akıyor çok zor Rabbim den dayanma güçü diliyorum ama ne alışabiliyorum ne dayanabiliyorumCanımmm başın saolsun. Annesizlik... 5 yıl oldu,dün gibi...rabbim cennetinde buluştursun bizleri inşallah. Sabırlar diliyorum.
Geçmiş olsun canım hemen endişe etme çok duyuyoruz aynı evde biri pozitif biri negatif olanBende yazacaktım tam maalesef ki pozitif. Bende pozitifimdir kesin. Of of
Kuzeniminde pozitif çıktı ve bebeği var evde karantinaya alındılar eşi negatif ilaçsız grip gibi geçiriyor ve emzirmeye devam ediyor eğer durum ağır değilse ilerlememişse emzirenlere ilaç başlamıyorlarmış sen bağışıklığı güçlü tutmaya çalışSuprandy içebilir miyim emzirirken mecbur pozitif olmamda emzircem. Şimdiye kadar emzirdim çünkü
Ooo kimler gelmiş adaşım ve grubun kibarıHoşbulduk kuzum. Döndük şükür Mersin’e. Ata kuzusu sıcaktan çok rahatsız oldu. 1 ayda unutmuş buraların sıcağını. Çarşamba gece yarısı geldik. Son hafta orda su kesintisi oldu. İki gündür çamaşır yıka yerleştir. Ata orda düzene girmişti. Sabah da az az birkaç kez uyuyordu öğleden sonra da. Burda onu yakalayamadık . Ayağında uyuyor yerine koyunca basıyor ağıdı. Klimayı çalıştırıyoruz mecbur ama o da burnunu mahvediyor. 42 dereceydi dün hava. 2. Doz rota aşısı var salı yaptıralım dedik biraz daha alışsın eve havaya diye. Sonra da sünneti var inşallah. Virüs de almış gitmiş buralarda işe de başlayacağım . Esnek çalışma. Evden çalışmayı amirim kabul etmemiş . Eşim de haftada bir gün seminere gidecek . Arada bakacağız kuzumuza. Hepinizi özlemişim. Kuzuları da. İnşallah herkes iyi ve sağlıklıdır.BKGK ne durumdasınız can, dualarımdasınız. Lepistesb canım sünnet mi yaptınız hayırlı olsun.
Çok yayıldı çok offf geçmiş olsun kuzum inşallah hasarsız atlatırsınızBende yazacaktım tam maalesef ki pozitif. Bende pozitifimdir kesin. Of of
Yaa off çok geçmiş olsunnnBende yazacaktım tam maalesef ki pozitif. Bende pozitifimdir kesin. Of of
Oyy kuzucuk ya kiyamamKızlar ya nasıl pişmiş boynu gece çok sıcaktı
Baharcım tekrar geçmiş olsun inşallah siz iyisinizdir. Eşin tam olarak temastan kaç gün sonra test yaptırdı ve kaç gün sonra belirtiler ortaya çıktı benim eşim de benzer bir durumda da merak ediyorum.Sagol canim yoruluyorum biraz yalnizim bebisimle. Esim dune kadar cok iyiydi ama bugun halsizim diyordu birde arada oksuruyor ben kendimi dinliyorum bebegi izliyorum flan masle ve sperlik takiyordum baktim olmuyor cikardim attim kizi opmuyorum dikkat etmeye calisiyorum. Bakalim artik insallah saglikla atlatiriz. Opuyorum seni ve kizceni
Canım deri merhemi terramycın iyi geliyor. O hemen geçiriyor. Gece onu sür. Gündüz de sudocream. iKıyamam kötü olmuş.Kızlar ya nasıl pişmiş boynu gece çok sıcaktı
Ay canım yaaKızlar ya nasıl pişmiş boynu gece çok sıcaktı
Canımm yalnız değilsn. Anneannem benim doğumumdan 1 kaç gün önce düştü kalça kemiğini kırdı ameliyat oldu. Annem benim doğumuma bile gelemedi. Hala anneanneme bakıyor. Kayınvalidem ben çocuk bakamam dedi çıktı. Düşün doğumuma yalnız girdim. Sadece eşim vardı. Hastaneden çıktım. Sezeryanlıydım. Tek başıma o günlerden bu güne geldim. İşyerim 6 aylık ücretsiz iznimi de verdi. Çalışmaya başlasaydım napardım bilmem. En azından ocak ayına kadar daha evdeyim. Demem o ki; kendi kendime diyorum. En zor zamanlarımda yalnızdım. Şuan kimseden beklentim yok. Zor zamanları atlattık. Sen güçlü bir annesin. Üzülme. Bebeğinle geçen zamanın kıymetini bil.Dün esim sünnetten sonra gitti isleri varmis (!) Gelmedi saatlerce. Annemde sagolsun bos yere trip atti gitti . Cocukla tek basima kaldım. Bugunde sinav gorevi vardi gitti . Daha gelmedi esim. Benim ne zaman ihtiyacim olsa etrafimda kimse kalmiyor ya ben neden kimseye trip atmiyorum . Annem daha kendi üste cikar benden af bekler . Ben aramazsam aramaz . Demiyor bana ihtiyaci var bos yere tavirlar yapmamin sirasi mi demiyor bunu bana hep yapiyor . Asla kötü degil fedakardir ama ihtiyacim varken hep bir alinganlik yapar küser gider. Cok moralim bozuk kizlar cocukla mi ugrasayim onlarla mi enerjimi cekip aliyorlar .
çok geçmiş olsun canım. ne menem bir hastalık geçmedi gitti. iyice de yayıldi. bir ilacı bir aşısı bulunsa da rahat etsek.Bende yazacaktım tam maalesef ki pozitif. Bende pozitifimdir kesin. Of of
Geçmiş olsun canım inşallah sizde bişey yoktur. Ne kadar yayıldığı şu gruptan belli eşi veya bir yakını pozitif olan kaçıncı kişi. Bu arada açıklanan vaka sayısı değil hasta sayısıymış. Hasta demek hastaneye yatmış demekmiş değiştirmişler o tabloyu. O 1500 lü rakamlar hastaneye yatanlarmışBende yazacaktım tam maalesef ki pozitif. Bende pozitifimdir kesin. Of of
Bence bazı anneler ablalar vs yakınlar yani bunu bilinçsiz olarak yapıyorlar zorluktan kaçmak için savunma mekanizması gibi geliştirmişler ama sizleri kırdıklarının farkında değiller. Belki de konuşmak ablatmak lazımDün esim sünnetten sonra gitti isleri varmis (!) Gelmedi saatlerce. Annemde sagolsun bos yere trip atti gitti . Cocukla tek basima kaldım. Bugunde sinav gorevi vardi gitti . Daha gelmedi esim. Benim ne zaman ihtiyacim olsa etrafimda kimse kalmiyor ya ben neden kimseye trip atmiyorum . Annem daha kendi üste cikar benden af bekler . Ben aramazsam aramaz . Demiyor bana ihtiyaci var bos yere tavirlar yapmamin sirasi mi demiyor bunu bana hep yapiyor . Asla kötü degil fedakardir ama ihtiyacim varken hep bir alinganlik yapar küser gider. Cok moralim bozuk kizlar cocukla mi ugrasayim onlarla mi enerjimi cekip aliyorlar .
oyy geçmiş olsun. ben hafif kızarınca desitin sürüyorum iyi geliyor hemen. bir de nemli kalmaması gerekiyor. bu sıcaklarda biz bile piştik, bebelerin tazecik tenleri ne etsin.Kızlar ya nasıl pişmiş boynu gece çok sıcaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?