2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
nzh99 hoşgeldiniz evinize. demek serin seviyor Atacigimiz. sıcak da olsa insan evini arıyor. artık gittikçe de serinler insallah. sonbahar geldi
Hoşbulduk canım. Klimanın altında uyuyor kapıları kapatmıyoruz. Orda da kimse yoktu ama köy hayatı. Kimse yok internet de çekmeyince sıkıcı oldu. Virüsten dolayı gezemedik de. Evimizi aradık biz. Ama Ata’cık serine alışmış demek. Haftaya rotayla sünneti de atlatırsak buralar da serinler inşallah. Sevgilerimi gönderiyorum

Ooo kimler gelmiş adaşım ve grubun kibarı hoşgeldin evine
Hoşbuldum canım adaşım. Nasılsınız, Asya kuşum nasıl. Biz Pazartesi 5 aylık oluyoruz. Büyüyor yavru kuşlar. Rabbim acılarını göstermesin. Bizlere de sağlık versin sağlıkla büyütelim kuzuları.Güzel sözlerine teşekkürler adaşımm

Baharcım tekrar geçmiş olsun inşallah siz iyisinizdir. Eşin tam olarak temastan kaç gün sonra test yaptırdı ve kaç gün sonra belirtiler ortaya çıktı benim eşim de benzer bir durumda da merak ediyorum.
Cnm esim persmbe gunu bu adamlarla isle ilgili konusmus maske vardi diyor ama ayni arabalari kullandiklarida oluyor eldiven ve maske takiyordu arabaya bindigindede demek bir sekilde bulasti persembe aksami 4 ksi fena oluyorlar hastaneye gidiyorlar 1 i sekreter 1 i cayci kadin digerleride adamlar cayci haric digerlerinde pozitif cikiyor cuma gunu hemen ozel lab. Gelip bizimkilerede test yapiyorlar ve sadece esimin dusuk titre pozitif cikiyor sonra negatif olan 4 ksi kotulesiyor bl2 si tat koku almiyor diğeri migde agrisi ve kusma ile gidiyor onlarda pozitif yani 15 kisi varsa 7 si pozitif suan. He dun itibari ile belirtiler cikti yani cuma gununden bu yana 1 hafta oldu. Bizimde esimle temasimizdan 5. Gunumuz bakalim artik

Masallah canim ek gidaya gectin mi ? Ben baslayacaktim tam 5 aylik olduk kursagimda kaldi

Kirmamak icin o kadar hassas davranmamak gerek kimseye karsi bunu cok defa anladigim halde unutuyorum tekrar. Zaten ben kendisini anladigim icin bunu bana yapiyor . Yoksa vücudunu yorar gayet onca halsizligine ragmen . Dün ihtiyacim varken resmen bi yemek yapma meselesinden tavir yapti hicte istemedigim halde yapmasını. Konussan da kendini haklar .

Kızlar dün rota menenjit aşılarının 2. Dozlarını olduk benim oğlan gene yamuldu 38 derece ateşten hoffffff kafasını kaldıramıyo ve huysuz emmek istiyo hep yapıştık birbirimize hava da sıcak 7,5 kilo olmuş 5 ay 11 günlük. Yarın yumurta sarısı tadacağız 3 gün bakalım sevecek mi sıpam

Ihtiyac varken ozellikle manevi ihtiyac varken daha bide enerjinin cekilmesini saglamalarina kiziyorum ben canim . Cocuk bizim elbet ben yaparim bakarim napalim zorlaniyoruz tek ama yapacak birsey yok düşünen olmazsa .

Canim bilmiyorum sen bu olaya nasil bakarsin ama bizim burda tek hastane var ve pandemi her köşesi tehlike . Bide benim sezeryanden sonra resmen ameliyathane fobim oldu oglumu oraya girdirmek istemedim . Sünnetçi cagirdik evde yapti . Anestezi yapmadi . Sadece spreyle hafif uyusturdu . Ve dakikalik bir sekilde yapti .

Kızlar sizin adınız ne ben kaçırdım herhalde merak ettim
Tamam canım sağol bence sizde yok inşallah eşin de atlatır biter gider
Maalesef bu haksız iken çeneyle kendini haklı çıkaran insanlar çok yoruyor. Ben mücadele edemiyorum böyle tiplerle he he diyip geçiyorum artık haksızlığa hiç tahammülüm yok ama erken yaşlanıcam bu tarz mücadelerden artık pes ettim

BKGK Sevgi22884550

İnşallah belirtisiz, sıkıntısız atlatırsınız kızlar. Allah şifa versin Vitamin takviyesi de olsa eczaneye emzirdiğini ve bebeğinin ne kadarlık olduğunu belirt Canım. Emzirmende sıkıntı yok ama maskeyle emzirin diyorlar. Ben nezle oldum maskeyle emzirdim ama çok zordu Allah kolaylık versin.

Maskeyle emziriyorum bugünden itibaren. Ama ne bilim kucağında duruyor ağzını siliyorsun pek zor iş. Atlatırız inşallah

Insallah kizlar sagolun.

Çok geçmiş olsun sende bir şey var mı?
Ya çocuklarda???

Ah cnm ya düzelir inşallah
Maşallah cnm kilosu da yerinde doktor mu dedi tadıma başla diye?

aman masAllah diyelim..
herkes desin bakim

ben de un deneyeyim o zaman..sagol balim

sagol balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…