2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

stres yapıyorsun biraz da ondan oluyor canim.gececek insAllah..biz de ne olsun bi huysuzluk var..buraya yazamadım da..hafiften bi badana ile ugrastim..geberiyorum yorgunluktan..bi yandan annem aklımda.
bi yandan oglan bir haftadir öfkeli..anlayamadim atak olur mu acaba tam 3.5 yasina geldi..

bi yandan anneme gidecegim..onun stresi sardı...

şuraya kocaman bir uykucu emoji bırakıyorum
ben uyuyamiyorum bari emojim uyusun

Masallah canim ek gidaya gectin mi ? Ben baslayacaktim tam 5 aylik olduk kursagimda kaldi
Kuzum sabır geçecek hayırlısıyla inşallah eşin iyileşsin başlarsın. Ben başlamadım haftaya rotayı ve sünneti atlatıp öyle başlayayım diyorum. Çocuk bocalamasın. Zaten sıcağı bir yadırgadı . Beslenmesi düştü . Kesintisiz olsun diye 15 gün sonra tadımlarla başlayacağım. İyileşin beraber başlarız kuzum. Dualarındasınız

Yeşim kuzum ismimiz. Grupta 3 yeşimden biriyim

Sen çok güçlü bir annesin canım Maşşallah sana Allah gücünü kuvvetini sabrını arttırsın.

Geçmiş olsun canım . Ben de çok korkuyorum.ilk doz çok yıpratmıştı yavrumu. Önümüzdeki hafta 2. Doz vurulacak sonumuz hayrolsun.

Sen çok güçlü bir annesin canım Maşşallah sana Allah gücünü kuvvetini sabrını arttırsın.
Sagol güzel kalpli tatlı dilli arkadaşım amin
aslında sabırsız bir insandım bu cocuktan sonra mecburi sabırlı güçlü oldum . Napim annemde cok yoruluyor rahatsiz ondan alınganlık yapmıştır da iste sırası değildi

Geçmiş olsun canım . Ben de çok korkuyorum.ilk doz çok yıpratmıştı yavrumu. Önümüzdeki hafta 2. Doz vurulacak sonumuz hayrolsun.
Şimdi daha iyi canım 24 saati geçti 2 kere calpol vermiş oldum toplamda. Siz de kolaycacık atlatın inşallah. 6 ay aşılarından sonra biraz rahatlıcaz 1 yaşa kadar

Çok geçmiş olsun sende bir şey var mı?
Ya çocuklarda???
canim sagol bende ve bebiste suan görünürde birsey yok cok sukur psikolojik bazen kendimi dinliyorum ama gececek ins. 10 gun daha karantinadayim insallah birsey cikmaz.
Insallah Yesimim insallah..
Kalppare
Kendini yormasaydin fazla. Anneciginede cok gecmis olsun tekrardan.
Lepistesb canim ben evdeyken cok soyleniyordum susmuyordum resmen bu cocuga aksama kadar ben bakiyorum durmuyor gel kucagina al sen evde kal bebge bak ben ise gideyim ne anneler var ne kaynanalar var ne babalar var diye suan halime bak bebisimle tek basima tikildik kaldik gelen giden bile yok esimi o kadar ozledimki yaninda kimse yok annesi rahmetli bir validesi var babasiyla memlketller abisi yan binada sagolsun gelin bir corba yapip goturmemis esimin sagligi bebegimin sagligi icin dua ediyorum. Anneme de cok söyleniyordum yanyana olunca oluyor kavgalar gürültüler seni güçlü görüyorlar sense buna dayanamiyorsun canlari sagolsun bu gunler biraz zor geciyor ama gececek gidecek insallah guzel gunler göreceğiz

Oyy kuzucuk ya kiyamam
Canım deri merhemi terramycın iyi geliyor. O hemen geçiriyor. Gece onu sür. Gündüz de sudocream. iKıyamam kötü olmuş.
Ay canım yaa bepanten sudo krem falan varsa hemen sür banyo yaptır
oyy geçmiş olsun. ben hafif kızarınca desitin sürüyorum iyi geliyor hemen. bir de nemli kalmaması gerekiyor. bu sıcaklarda biz bile piştik, bebelerin tazecik tenleri ne etsin.
Canım bizde de çok oluyordu sürekli kuruluyordum olmaya devam ediyordu bebek pudrası dök hemen geçiyor
Ay annesi kıyamam yavrum bizim de boyun altı pisigimiz oliyor5ne yaptıysam baş edemedim ben en son pudra sürdüm biraz geçti
Ah kuzum pişik kremi sür istersen yıka gün içinde kıyamam ya
Çok teşekkür ederiz teyzeleriii hametan vardi surdum zaten günde iki defa yıkarız haydo beyi malum urfa sıcakları pudra da süreyim ya evet kuru tutar cansınız hepiniz de

ahh bildiğimiz, güvenilir biri olsa evet derim de yok hiç. mecbur hastanede olacak. o da malum işte. götürsek bu zamanı mi buldunuz bile diyebilirler

Çok teşekkür ederiz teyzeleriii hametan vardi surdum zaten günde iki defa yıkarız haydo beyi malum urfa sıcakları pudra da süreyim ya evet kuru tutar cansınız hepiniz de
Valla pudra zararlı derler ya ben kendim için bulunduruyordum yanımda tatile falan gittiğimizde
boyun altı pisigi için birçok krem3 denedim iyilesmedi babam dedi pudra kullan diye kullandım hemen kurutmuştu

Allah yardı.cin olsun canım şu zamanda dostlar yardımcı olmazsa daha da bir zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…