Sagol canm Iyiyz ok sukur. Esimde belirtiler basladi insallah cabucak gecer. Siz nasilsinz karadenzde misiniz hala ? Ben bilseydim boyle olacagini memleketten gelmezdim hic ama iste basa gelince yapacak birseu yok malesef.. cok opuyorum sizleri ❤
Canim esim cocuga pazartesi den bu yana hic yaklasmadi banada oyle bir buraya pazartesi gece geldik 5 gun oluyor yani belirti olarak bende afedersin gecen haftalardan beri ara ata ishal oluyor, bas agrisi arada oluyor sonra geciyor 2 haftadir flan sirt agrilarim oluyordu gecen gun boğazım da hafif gidiklanma vardi ama bunlari hep normale bagliyorum bakalim belkide bende gecirdim yada geciriyorum. Esimlede hic yakinlasmamistik dusunuyormda bazen gider sarilirdim flan ama.persembe aksamindan beri sadece ayni ortamda bulunduk. Rabbim yardimcimz olsun sagol kuzum bu arada siz nasilsinz?
Kuzum sabır geçecek hayırlısıyla inşallah eşin iyileşsin başlarsın. Ben başlamadım haftaya rotayı ve sünneti atlatıp öyle başlayayım diyorum. Çocuk bocalamasın. Zaten sıcağı bir yadırgadı . Beslenmesi düştü . Kesintisiz olsun diye 15 gün sonra tadımlarla başlayacağım. İyileşin beraber başlarız kuzum. DualarındasınızMasallah canim ek gidaya gectin mi ? Ben baslayacaktim tam 5 aylik olduk kursagimda kaldi
Yeşim kuzum ismimiz. Grupta 3 yeşimden biriyimKızlar sizin adınız ne ben kaçırdım herhalde merak ettim
Tamam canım sağol bence sizde yok inşallah eşin de atlatır biter gider
Maalesef bu haksız iken çeneyle kendini haklı çıkaran insanlar çok yoruyor. Ben mücadele edemiyorum böyle tiplerle he he diyip geçiyorum artık haksızlığa hiç tahammülüm yok ama erken yaşlanıcam bu tarz mücadelerden artık pes ettim
Geçmiş olsun canım yoktur inşallah sende ama yine de al bir vitaminBende yazacaktım tam maalesef ki pozitif. Bende pozitifimdir kesin. Of of
Annenin nesi var şekerparem geçmiş olsunsagol balım
Sen çok güçlü bir annesin canım Maşşallah sana Allah gücünü kuvvetini sabrını arttırsın.Dün esim sünnetten sonra gitti isleri varmis (!) Gelmedi saatlerce. Annemde sagolsun bos yere trip atti gitti . Cocukla tek basima kaldım. Bugunde sinav gorevi vardi gitti . Daha gelmedi esim. Benim ne zaman ihtiyacim olsa etrafimda kimse kalmiyor ya ben neden kimseye trip atmiyorum . Annem daha kendi üste cikar benden af bekler . Ben aramazsam aramaz . Demiyor bana ihtiyaci var bos yere tavirlar yapmamin sirasi mi demiyor bunu bana hep yapiyor . Asla kötü degil fedakardir ama ihtiyacim varken hep bir alinganlik yapar küser gider. Cok moralim bozuk kizlar cocukla mi ugrasayim onlarla mi enerjimi cekip aliyorlar .
Gecmis olsun canim resmen yayıldı bu meret offSuprandy içebilir miyim emzirirken mecbur pozitif olmamda emzircem. Şimdiye kadar emzirdim çünkü
Geçmiş olsun canım . Ben de çok korkuyorum.ilk doz çok yıpratmıştı yavrumu. Önümüzdeki hafta 2. Doz vurulacak sonumuz hayrolsun.Kızlar dün rota menenjit aşılarının 2. Dozlarını olduk benim oğlan gene yamuldu 38 derece ateşten hoffffff kafasını kaldıramıyo ve huysuz emmek istiyo hep yapıştık birbirimize hava da sıcak ☹ 7,5 kilo olmuş 5 ay 11 günlük. Yarın yumurta sarısı tadacağız 3 gün bakalım sevecek mi sıpam
Sagol güzel kalpli tatlı dilli arkadaşım aminSen çok güçlü bir annesin canım Maşşallah sana Allah gücünü kuvvetini sabrını arttırsın.
İnşallah canım evet doktor dedi ya tattırmaya başla dedi bazı doktorlar tattırmaya 6 da başlatıyor bizimki nedense 5. Ayda başlattı bilemedim niyeAh cnm ya düzelir inşallah
Maşallah cnm kilosu da yerinde doktor mu dedi tadıma başla diye?
Şimdi daha iyi canım 24 saati geçti 2 kere calpol vermiş oldum toplamda. Siz de kolaycacık atlatın inşallah. 6 ay aşılarından sonra biraz rahatlıcaz 1 yaşa kadarGeçmiş olsun canım . Ben de çok korkuyorum.ilk doz çok yıpratmıştı yavrumu. Önümüzdeki hafta 2. Doz vurulacak sonumuz hayrolsun.
Ah kuzum pişik kremi sür istersen yıka gün içinde kıyamam yaKızlar ya nasıl pişmiş boynu gece çok sıcaktı
canim sagol bende ve bebiste suan görünürde birsey yok cok sukur psikolojik bazen kendimi dinliyorum ama gececek ins. 10 gun daha karantinadayim insallah birsey cikmaz.Çok geçmiş olsun sende bir şey var mı?
Ya çocuklarda???
Insallah Yesimim insallah..Kuzum sabır geçecek hayırlısıyla inşallah eşin iyileşsin başlarsın. Ben başlamadım haftaya rotayı ve sünneti atlatıp öyle başlayayım diyorum. Çocuk bocalamasın. Zaten sıcağı bir yadırgadı . Beslenmesi düştü . Kesintisiz olsun diye 15 gün sonra tadımlarla başlayacağım. İyileşin beraber başlarız kuzum. Dualarındasınız
Oyy kuzucuk ya kiyamam
Canım deri merhemi terramycın iyi geliyor. O hemen geçiriyor. Gece onu sür. Gündüz de sudocream. iKıyamam kötü olmuş.
Ay canım yaabepanten sudo krem falan varsa hemen sür banyo yaptır
oyy geçmiş olsun. ben hafif kızarınca desitin sürüyorum iyi geliyor hemen. bir de nemli kalmaması gerekiyor. bu sıcaklarda biz bile piştik, bebelerin tazecik tenleri ne etsin.
Canım bizde de çok oluyordu sürekli kuruluyordum olmaya devam ediyordu bebek pudrası dök hemen geçiyor
Ay annesi kıyamam yavrum bizim de boyun altı pisigimiz oliyor5ne yaptıysam baş edemedim ben en son pudra sürdüm biraz geçti
Çok teşekkür ederiz teyzeleriiiAh kuzum pişik kremi sür istersen yıka gün içinde kıyamam ya
ahh bildiğimiz, güvenilir biri olsa evet derim de yok hiç. mecbur hastanede olacak. o da malum işte. götürsek bu zamanı mi buldunuz bile diyebilirlerCanim bilmiyorum sen bu olaya nasil bakarsin ama bizim burda tek hastane var ve pandemi her köşesi tehlike . Bide benim sezeryanden sonra resmen ameliyathane fobim oldu oglumu oraya girdirmek istemedim . Sünnetçi cagirdik evde yapti . Anestezi yapmadi . Sadece spreyle hafif uyusturdu . Ve dakikalik bir sekilde yapti .
Valla pudra zararlı derler ya ben kendim için bulunduruyordum yanımda tatile falan gittiğimizdeÇok teşekkür ederiz teyzeleriii❤ hametan vardi surdum zaten günde iki defa yıkarız haydo beyi malum urfa sıcakları pudra da süreyim ya evet kuru tutar cansınız hepiniz de
Allah yardı.cin olsun canım şu zamanda dostlar yardımcı olmazsa daha da bir zorcanim sagol bende ve bebiste suan görünürde birsey yok cok sukur psikolojik bazen kendimi dinliyorum ama gececek ins. 10 gun daha karantinadayim insallah birsey cikmaz.
Insallah Yesimim insallah..
Kalppare
Kendini yormasaydin fazla. Anneciginede cok gecmis olsun tekrardan.
Lepistesb canim ben evdeyken cok soyleniyordum susmuyordum resmen bu cocuga aksama kadar ben bakiyorum durmuyor gel kucagina al sen evde kal bebge bak ben ise gideyim ne anneler var ne kaynanalar var ne babalar var diye suan halime bak bebisimle tek basima tikildik kaldik gelen giden bile yok esimi o kadar ozledimki yaninda kimse yok annesi rahmetli bir validesi var babasiyla memlketller abisi yan binada sagolsun gelin bir corba yapip goturmemis esimin sagligi bebegimin sagligi icin dua ediyorum. Anneme de cok söyleniyordum yanyana olunca oluyor kavgalar gürültüler seni güçlü görüyorlar sense buna dayanamiyorsun canlari sagolsun bu gunler biraz zor geciyor ama gececek gidecek insallah guzel gunler göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?