2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah canım evet doktor dedi ya tattırmaya başla dedi bazı doktorlar tattırmaya 6 da başlatıyor bizimki nedense 5. Ayda başlattı bilemedim niye
Ben de ona sasirdim ya hep doktorlar 6 da baslatir neyse ufaktan ver sende az az

Selam kizlar nasilsiniz ? Ya su hande ercelin yegeni mavi ne tatli ya :) belki sizde takip ediyorsunuzdur :)
minikbebegim9640 tatlis sesin cikmiyor senin durumun nasil oglusun nasil bakim
Ah sorma gorumcem gitse rahatlicam resmen bunalttilar iyice girmeye bile firsatm olmadi. Oglan desen yeni huy cikardi kucakta salladigimda uyuyo o da aglaya aglaya ayakta hic durmaz sallanmaz oldu birakinca uyamir oldu az kaldi tırlatcam evdekiler yapiyo biseyler hadi sen bari yapma oglm diyorm resmen sevecegz diye uyutmaya uyutmaya çocuk uyurken cok zorluk cekio gaz problemi var kabız oldu yine. Daha da sayarim da bu kadari yeterli bence

İyi akşam lar herkese, bugün oğlumun doğum günü
Eki Görüntüle 2685880
Eki Görüntüle 2685886
ay ay ne tatli seyler bunlar senin pantolonunu yerim duduu :)
Atak haftasindadir belko cnm bir gunleri bir diger gunlerini tutmuyorki..

Asya iyi kuzum şükür bugün ev kalabalıktı alışık olmadığı için şaşırıyor kalabalıkta kuzum bide yüzüne yüzüne bağırıp konuşan bir kuzeni var bizde 5 ay 3 günlük olduk bakalım neler bekliyor daha bizi ne demek zerafetin yeter

Adımız Yeşim canım

Masallah tek tospik benimki değilmiş biz de 5 ay 4 günlük iken 8 kilo 69cmdik kilolu geldi bana

Baarım Rabbim sizlere bağışlasın yüzü gözleri gibi ömrü de güzel geçsin inşallah öldürecek bu kardeşler beni
Teşekkürler ederim canım.cümlemizinkilerin ömrü güzel olsun.
Sağlıklı güzel nice yılları olsun yakisiklimizin❤❤ maşallah dudu ve umuta
Teşekkürler ederim canım
Maşşallah canım doğum günü kutlu olsun yakışıklının hayırlı bir ömrü olsun inşallah duduya da ayrıyeten Maşşallah
Teşekkürler ederim canım benim.Amin inşallah bütün bebeklerimizin ömrü hayırlı
Maşallah bahar senin çocuklar kız ayrı güzel oğlan ayrı güzel Allah bağışlasın nice yaşları olsun
Sağol canım benim
Nice mutlu güzel yaşları olsun
Amin canim hepimizinkinin güzel yaşları
maşallah kuzucuklara. abi kardeş bir örnek de giyinirlermiş.
Teşekkürler ederim canım. Ben kızıma hiç pembe birşey almıyorum. Modellleri farklı ama hep aynı renk giydiriyorum.

kuzumun doğum gününü kutlamayı unutmusum. nice güzel yilları olsun sevdikleriyle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…