Ben de ona sasirdim ya hep doktorlar 6 da baslatir neyse ufaktan ver sende az azİnşallah canım evet doktor dedi ya tattırmaya başla dedi bazı doktorlar tattırmaya 6 da başlatıyor bizimki nedense 5. Ayda başlattı bilemedim niye
Aynen çok küçük porsiyonlar deniyorum yemezse zorlamıyorumBen de ona sasirdim ya hep doktorlar 6 da baslatir neyse ufaktan ver sende az az
Ah sorma gorumcem gitse rahatlicam resmen bunalttilar iyice girmeye bile firsatm olmadi. Oglan desen yeni huy cikardi kucakta salladigimda uyuyo o da aglaya aglaya ayakta hic durmaz sallanmaz oldu birakinca uyamir oldu az kaldi tırlatcamSelam kizlar nasilsiniz ? Ya su hande ercelin yegeni mavi ne tatli ya :) belki sizde takip ediyorsunuzdur :)
minikbebegim9640 tatlis sesin cikmiyor senin durumun nasil oglusun nasil bakim
ay ay ne tatli seyler bunlar senin pantolonunu yerim duduu :)
Atak haftasindadir belko cnm bir gunleri bir diger gunlerini tutmuyorki..Ah sorma gorumcem gitse rahatlicam resmen bunalttilar iyice girmeye bile firsatm olmadi. Oglan desen yeni huy cikardi kucakta salladigimda uyuyo o da aglaya aglaya ayakta hic durmaz sallanmaz oldu birakinca uyamir oldu az kaldi tırlatcamevdekiler yapiyo biseyler hadi sen bari yapma oglm diyorm resmen sevecegz diye uyutmaya uyutmaya çocuk uyurken cok zorluk cekio gaz problemi var kabız oldu yine. Daha da sayarim da bu kadari yeterli bence
Asya iyi kuzum şükür bugün ev kalabalıktı alışık olmadığı için şaşırıyor kalabalıkta kuzum bide yüzüne yüzüne bağırıp konuşan bir kuzeni varHoşbuldum canım adaşım. Nasılsınız, Asya kuşum nasıl. Biz Pazartesi 5 aylık oluyoruz. Büyüyor yavru kuşlar. Rabbim acılarını göstermesin. Bizlere de sağlık versin sağlıkla büyütelim kuzuları.Güzel sözlerine teşekkürler adaşımm
Adımız Yeşim canımKızlar sizin adınız ne ben kaçırdım herhalde merak ettim
Tamam canım sağol bence sizde yok inşallah eşin de atlatır biter gider
Maalesef bu haksız iken çeneyle kendini haklı çıkaran insanlar çok yoruyor. Ben mücadele edemiyorum böyle tiplerle he he diyip geçiyorum artık haksızlığa hiç tahammülüm yok ama erken yaşlanıcam bu tarz mücadelerden artık pes ettim
Baarım Rabbim sizlere bağışlasın yüzü gözleri gibi ömrü de güzel geçsin inşallah
Sağlıklı güzel nice yılları olsun yakisiklimizin❤❤ maşallah dudu ve umuta
Maşşallah canım doğum günü kutlu olsun yakışıklının hayırlı bir ömrü olsun inşallah
Yeşim kuzum ismimiz. Grupta 3 yeşimden biriyim
Sağolun canlar bana isminizi bahşettinizAdımız Yeşim canım
Maşallah bahar senin çocuklar kız ayrı güzel oğlan ayrı güzel Allah bağışlasın nice yaşları olsun
Nice mutlu güzel yaşları olsun
Masallah tek tospik benimki değilmiş biz de 5 ay 4 günlük iken 8 kilo 69cmdik kilolu geldi banaKızlar dün rota menenjit aşılarının 2. Dozlarını olduk benim oğlan gene yamuldu 38 derece ateşten hoffffff kafasını kaldıramıyo ve huysuz emmek istiyo hep yapıştık birbirimize hava da sıcak ☹ 7,5 kilo olmuş 5 ay 11 günlük. Yarın yumurta sarısı tadacağız 3 gün bakalım sevecek mi sıpam
Çok güzelsiniz yaaaa
Masallah tek tospik benimki değilmiş biz de 5 ay 4 günlük iken 8 kilo 69cmdik kilolu geldi bana
maşallah kuzucuklara. abi kardeş bir örnek de giyinirlermiş.
Teşekkürler ederim canım.cümlemizinkilerin ömrü güzel olsun.Baarım Rabbim sizlere bağışlasın yüzü gözleri gibi ömrü de güzel geçsin inşallahöldürecek bu kardeşler beni
Teşekkürler ederim canımSağlıklı güzel nice yılları olsun yakisiklimizin❤❤ maşallah dudu ve umuta
Teşekkürler ederim canım benim.Amin inşallah bütün bebeklerimizin ömrü hayırlıMaşşallah canım doğum günü kutlu olsun yakışıklının hayırlı bir ömrü olsun inşallahduduya da ayrıyeten Maşşallah
Sağol canım benimMaşallah bahar senin çocuklar kız ayrı güzel oğlan ayrı güzel Allah bağışlasın nice yaşları olsun
Amin canim hepimizinkinin güzel yaşlarıNice mutlu güzel yaşları olsun❤
Teşekkürler ederim canım. Ben kızıma hiç pembe birşey almıyorum. Modellleri farklı ama hep aynı renk giydiriyorum.maşallah kuzucuklara. abi kardeş bir örnek de giyinirlermiş.
kuzumun doğum gününü kutlamayı unutmusum.Teşekkürler ederim canım.cümlemizinkilerin ömrü güzel olsun.
Teşekkürler ederim canım
Teşekkürler ederim canım benim.Amin inşallah bütün bebeklerimizin ömrü hayırlı
Sağol canım benim
Amin canim hepimizinkinin güzel yaşları
Teşekkürler ederim canım. Ben kızıma hiç pembe birşey almıyorum. Modellleri farklı ama hep aynı renk giydiriyorum.
Teşekkürler ederim canım benimkuzumun doğum gününü kutlamayı unutmusum.nice güzel yilları olsun sevdikleriyle beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?