Teşekkürler ederim canımay ay ne tatli seyler bunlar senin pantolonunu yerim duduu :)
Atak haftasindadir belko cnm bir gunleri bir diger gunlerini tutmuyorki..
Aşkım ama sen bana çatalla ez pütürlü olsun, blender kullanma demiştin. Sen neden kullanıyorsun.Bugün küçük bir patates ve soğanı doğrayıp az suyla pişirdim. Blenderdan çekip çorba kıvamına getirdim zeytinyağı ekleyip yedirdim. Patates tadımını da yapmış olduk hayırlısıyla
Bilemedim ki valla neymis bu byle burda herkes atak haftasi derken bisey yapmiyodu şu siralar 4 5 gundur ozellikle durum bylr oldu. Aglamasa kucagimda yatmasi cok guzel de aglayinca zorluyo beni fön malinasi susturuyor sadeceay ay ne tatli seyler bunlar senin pantolonunu yerim duduu :)
Atak haftasindadir belko cnm bir gunleri bir diger gunlerini tutmuyorki..
Çok geçmiş olsun biraz fazla olmuş. Ben hafif olmaya başladığında desident sudocrem suruyorum iyi geliyor. Olmadığındada arada sürüyorum, korusun diye.Kızlar ya nasıl pişmiş boynu gece çok sıcaktı
Canım diş çıkarıyordur, benim bebeğimin de alt 2 dişi çıktı. Alt çeneyi bi kontrol et.Bilemedim ki valla neymis bu byle burda herkes atak haftasi derken bisey yapmiyodu şu siralar 4 5 gundur ozellikle durum bylr oldu. Aglamasa kucagimda yatmasi cok guzel de aglayinca zorluyo beni fön malinasi susturuyor sadece
Hoşbuldum kuzum vsllahi Karadeniz mis gibiydi. Mersin yanıyor, kuzu huzursuz çok terliyor klima çalışıyor gece gündüz ama burnu kuruyor kısır döngü . Hayırlı olsun sünnet yapmışsınız. Darısı damatlığını görmenize inşallah. Sağlıkla huzurla büyüsün.
İnşallah kuzum.Şimdi daha iyi canım 24 saati geçti 2 kere calpol vermiş oldum toplamda. Siz de kolaycacık atlatın inşallah. 6 ay aşılarından sonra biraz rahatlıcaz 1 yaşa kadar
Bahar yenir bunlar maaşallah akşam şekerleri
Teşekkürler ederim canım benim. Bugün babaannesine gittik, oğlum pastayı ve oyuncakkarı görünce, boğazı düğümlendi.Bahar yenir bunlar maaşallah akşam şekerleri❤
Sağlıklı nice yaşları olsun
Baktm damaklarina ama hic biseycik yok ki eller hic cikmiyo zaten agzindan ben d byle sürünce elimi hoşuna gidiyo aslinda şüphelendm ama yok bisyCanım diş çıkarıyordur, benim bebeğimin de alt 2 dişi çıktı. Alt çeneyi bi kontrol et.
Şu 1 haftadır bizimde çok zor geçiyor. Gündüz uykuları çok çok azaldı hep kucakta gezmek istiyor. Zorla uyuyor 15 dk sonra uyanıyor. Az önce izledim Osman gönülal kilosunun yarısı kadar ml calpol verebilirsiniz dedi. 1 çay kaşığı vermek ağrısının kesilmesine etkisizmiş aklında olsun. Bebek 8 kilo ise 4 ml calpol gibi.
Ben daha vermedim ilaç. Bi şekilde gündüzleri atlatıyorum oyalarak. Çok sıkıntı olursa vereceğim.
Anladm 2 den 5 e uyuduğu icin mi oyle oldu yaniAy kızlaar bir daha kızım akşam üzeri uzun uyursa uyandıracağım bu ne yaa 12 den beri ayaktayız yeni uyutmaya çalışıyorum bir mücadele ile uyudu. Akşam üzeri dediğim de 2-5 arası arada mama verdim uyumaya devam etti böyle olacağını bilseydim mamadan sonra uyandırırdım. Akşam da 8:30 da uyudu 12 de döne döne uyandı çocuk
Canim yaşamadım ama o an kesinlikle videosunu çekip doktora göstermen gerekiyo gaz olabilir bi anda sanci giriyosa ama ihmal etme kuzuyu takip et uyanıkken de yapıyor mu diyeKizlar bebeğimde uyurken aniden uyanıp gözü bir noktaya dikip uyanma ve kasılma var böyle birşey yaşadınız mı acaba gazdan olabilir mi, haziran annesiyim
Ben öyle tahmin ettim gündüz uykuları max 2 saat olmalı diye hatırlıyorum zaten bizimki de max 1 saat uyurdu nadiren 2 saat 3 saat ama işte böyle olduAnladm 2 den 5 e uyuduğu icin mi oyle oldu yanibirde o arada kalkip karnini doyurdu
Teşekkürler ederim canımSağlıklı nice yaşları olsunmaşallah pek tatlılar
Bixim ki gundz hic 2 saat uyumaz genelde yarm saat 1 saat hep gece uyur hic de uyandirmam kendini kurtardi diye aciktiginda kendisi uyanir hepBen öyle tahmin ettim gündüz uykuları max 2 saat olmalı diye hatırlıyorum zaten bizimki de max 1 saat uyurdu nadiren 2 saat 3 saat ama işte böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?