2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım benim o kızarıklıklar domatesten oluyor domates asitli allerjik bir sebze ben daha önceden biliyordum ama unuttum bu bebisime domates yalattim da kızarıklıklar oluştu dikkat et bebeğine domatesli yemekler bile verme verdirtme

Canim domatestendir tabi daha cok kucuk alerjik yapar verdirtme sert ciksana biraz benim kendi annem bile koydeyken az cokelek koyacakti cocugun agzina sakin dedim koymadi tamam dedi bunlar ne boyle ya ayrica cocugun kabizligi huysuzlugu belki birşeyler yediriyorlardir dikkat et sen

Aşkım ama sen bana çatalla ez pütürlü olsun, blender kullanma demiştin. Sen neden kullanıyorsun.
Canım çorba olarak verdim dün o yüzden çektim. Havuç kabak haşlamasını az haşlıyıp pütürlü çekiyorum yine kıvamlı yani. İyice haşlansa çatal yeterli olurdu. Amaç püfürlüye alışsın.

Gunaydin kizlar benim kizin yine kuduruklugu ustunde yarim saat uyuyup kalkiyor sabah 7 den beri ayaktayiz gecede kalkti uyumuyor en son ayagimda salladim. esimde de oksuruk var gicik seklinde gecsede bitse gitse bir an once yanindada kimse yok bakacak ona da ayri dertleniyorum. Cocuk olunca cok tuhaf yanima kiyafet flan iki tsort bir pijama disinda hic birsey almamisim sac bas kas biyik desen aldi basini gidiyor :) Ah genclik makyajsiz sokaga cikmazdim hamileligimden beri kimyasal diye dogru durust makyaj yapmiyorum

sivilceler domatesten olabilir. domatesle biraz fazla uğraşayım benim bile ellerim kaşınıyor. anlamayan insanla uğraşmak da zor. illa kötü olmak istiyorlar demek.

hele bal, ciddi sonuçları olabilen karmaşık bir besin. boğazda şişlik yapıp solunum durmasi bile yapabilir. 1 yaşından sonra bile çok dikkatli vermek gerekir.

Allah yardımcın olsun. eskiden vermiş, yine Allah korumuş ki bir şey olmamış. ama öyle hic yoktan zarar gören de bir sürü çocuk vardır.

hepp onları düşünuyoruz baharım

alerjiktir domates ve belirtiyi ciltte verir..
yedirmeyin canim..bal da ciddi zararlı...gecmis olsun..demek koydeydin..ben de diyom nerelerde bu kiz..

benim de esim.yillik izinde diye pek bakamadim buraya..

Kabarcik da oluyo dimi sinek ısırığı gibi ayni

Valla kabizliktan da korkuyorm bisey veriyolardr diye oyle dibindeyim oğlanin zaten koydeyken de beni bi iceriye yolladilar sekerli cay veriyolar hemen anladm yaayn cigeri yanar diyorm nasi cocuk buyuttuyse ayni bardaga bakti cani çekti diye verdm diyolar bi de ne anlicaksa sanki can cekmesini ya

İnan zor almiyo kafalari resmen ne anliyolarsa artk verince yemesi icin daha zamani var ve herseyi yiyecek zaten ne aceleleri varsa anlamiyorm valla dicem zaten domates verilmesin bakicam yuzundekilere olacak mi diye

alerjiktir domates ve belirtiyi ciltte verir..
yedirmeyin canim..bal da ciddi zararlı...gecmis olsun..demek koydeydin..ben de diyom nerelerde bu kiz..

benim de esim.yillik izinde diye pek bakamadim buraya..
Dedigim sey alerjik dimi yani saglk ocagina sorsam anlar mi ki bunlarin yaninda arayip anca o zaman kesiyolar seslerini de çünkü kucuk cocukla koydeydm evet kış hazirliklsri yapildi salca menemen turşu flan firsatm da olmadi bi de hem sitresliydm zaten yapma dediklerimi yaptiklari icin. Bitti galiba izni eşinin
Biz de kabarcik olmadı canım ama çocuktan çocuğa belki değişiklik gösterebilir
Bilemedm ki ya alerjk nasi anlarim

Kizlar ya bi baksaniz resme elimin orda agzinin icinde daha yeni byle beyaz bisey olustu bu da mi alerji ne anlamadim hiç patlarsa nolacak nasi dayancak biz bile agriyo derken nolacak byle ya bi fikri olan var mi.?

Eklentiler

• 20200906_122145.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 75
Okurken tansiyonum düştü

Kizlar ya bi baksaniz resme elimin orda agzinin icinde daha yeni byle beyaz bisey olustu bu da mi alerji ne anlamadim hiç patlarsa nolacak nasi dayancak biz bile agriyo derken nolacak byle ya bi fikri olan var mi.?
ben onu uzaktan afta benzettim. acısı olur. çoğalırsa doktora götürürsün canim. küçük oje fırçası gibi birşeyle sürülen ilaç veriyorlardı. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…