Canım benim o kızarıklıklar domatesten oluyor domates asitli allerjik bir sebze ben daha önceden biliyordum ama unuttum bu bebisime domates yalattim da kızarıklıklar oluştu dikkat et bebeğine domatesli yemekler bile verme verdirtmeKafam cok karışık oldugu icin birsy soracagm size.
Ya 3 4 gun once teyzesinin koyundeydik salca kaynatiyolardi teyzesi de domates veriyim bylr suyu iç dedi benm oglana bende yasak dedim haaa dedi yaklasti elinde domatesle direk sıktı hemen agzina verdi üstü basi heryeri domates oldu o günden beri de yada tesadf mu artk bilmiyorm yuzunde bylr sivri yda sinek ısırığı gbi seyler cikiyo sabahlari kipkirmizj sekilde snra azaliyo her sabah oluyo ama alerji midir degil midir anlam veremedim bi türlü odaya ilac da sıkıyorum sinek sivri vs de göremiyorum anlayamadim bi türlü. Alerji olsa nasil anlarm acaba.? Kv tutmus sabah domates sos yapmistm patats kizarmasi yanina kucucuk ekmekle agzina verdi direk yapmayin diyorm dinleyen yok kafayi yedircekler. Gorumcemn kocasi da tutmus annem balı suyla ozerdi verirdi dio bal tamamen yasak zaten bi de he olabilir diyolar eskiler oyle verirmis diyolsr acaba zarari olir mu diye asla düşünmüyorlar
Canim domatestendir tabi daha cok kucuk alerjik yapar verdirtme sert ciksana biraz benim kendi annem bile koydeyken az cokelek koyacakti cocugun agzina sakin dedim koymadi tamam dedi bunlar ne boyle ya ayrica cocugun kabizligi huysuzlugu belki birşeyler yediriyorlardir dikkat et senKafam cok karışık oldugu icin birsy soracagm size.
Ya 3 4 gun once teyzesinin koyundeydik salca kaynatiyolardi teyzesi de domates veriyim bylr suyu iç dedi benm oglana bende yasak dedim haaa dedi yaklasti elinde domatesle direk sıktı hemen agzina verdi üstü basi heryeri domates oldu o günden beri de yada tesadf mu artk bilmiyorm yuzunde bylr sivri yda sinek ısırığı gbi seyler cikiyo sabahlari kipkirmizj sekilde snra azaliyo her sabah oluyo ama alerji midir degil midir anlam veremedim bi türlü odaya ilac da sıkıyorum sinek sivri vs de göremiyorum anlayamadim bi türlü. Alerji olsa nasil anlarm acaba.? Kv tutmus sabah domates sos yapmistm patats kizarmasi yanina kucucuk ekmekle agzina verdi direk yapmayin diyorm dinleyen yok kafayi yedircekler. Gorumcemn kocasi da tutmus annem balı suyla ozerdi verirdi dio bal tamamen yasak zaten bi de he olabilir diyolar eskiler oyle verirmis diyolsr acaba zarari olir mu diye asla düşünmüyorlar
Canım çorba olarak verdim dün o yüzden çektim. Havuç kabak haşlamasını az haşlıyıp pütürlü çekiyorum yine kıvamlı yani. İyice haşlansa çatal yeterli olurdu. Amaç püfürlüye alışsın.Aşkım ama sen bana çatalla ez pütürlü olsun, blender kullanma demiştin. Sen neden kullanıyorsun.
sivilceler domatesten olabilir. domatesle biraz fazla uğraşayım benim bile ellerim kaşınıyor. anlamayan insanla uğraşmak da zor. illa kötü olmak istiyorlar demek.Kafam cok karışık oldugu icin birsy soracagm size.
Gunaydin kizlar benim kizin yine kuduruklugu ustunde yarim saat uyuyup kalkiyor sabah 7 den beri ayaktayiz gecede kalkti uyumuyor en son ayagimda salladim. esimde de oksuruk var gicik seklinde gecsede bitse gitse bir an once yanindada kimse yok bakacak ona da ayri dertleniyorum. Cocuk olunca cok tuhaf yanima kiyafet flan iki tsort bir pijama disinda hic birsey almamisim sac bas kas biyik desen aldi basini gidiyor :) Ah genclik makyajsiz sokaga cikmazdim hamileligimden beri kimyasal diye dogru durust makyaj yapmiyorum
Kafam cok karışık oldugu icin birsy soracagm size.
Kabarcik da oluyo dimi sinek ısırığı gibi ayniCanım benim o kızarıklıklar domatesten oluyor domates asitli allerjik bir sebze ben daha önceden biliyordum ama unuttum bu bebisime domates yalattim da kızarıklıklar oluştu dikkat et bebeğine domatesli yemekler bile verme verdirtme
Valla kabizliktan da korkuyorm bisey veriyolardr diye oyle dibindeyim oğlanin zaten koydeyken de beni bi iceriye yolladilar sekerli cay veriyolar hemen anladm yaayn cigeri yanar diyorm nasi cocuk buyuttuyse ayni bardaga bakti cani çekti diye verdm diyolar bi de ne anlicaksa sanki can cekmesini yaCanim domatestendir tabi daha cok kucuk alerjik yapar verdirtme sert ciksana biraz benim kendi annem bile koydeyken az cokelek koyacakti cocugun agzina sakin dedim koymadi tamam dedi bunlar ne boyle ya ayrica cocugun kabizligi huysuzlugu belki birşeyler yediriyorlardir dikkat et sen
Biz de kabarcik olmadı canım ama çocuktan çocuğa belki değişiklik gösterebilirKabarcik da oluyo dimi sinek ısırığı gibi ayni
İnan zor almiyo kafalari resmen ne anliyolarsa artk verince yemesi icin daha zamani var ve herseyi yiyecek zaten ne aceleleri varsa anlamiyorm valla dicem zaten domates verilmesin bakicam yuzundekilere olacak mi diyesivilceler domatesten olabilir. domatesle biraz fazla uğraşayım benim bile ellerim kaşınıyor. anlamayan insanla uğraşmak da zor. illa kötü olmak istiyorlar demek.
hele bal, ciddi sonuçları olabilen karmaşık bir besin. boğazda şişlik yapıp solunum durmasi bile yapabilir. 1 yaşından sonra bile çok dikkatli vermek gerekir.
Allah yardımcın olsun. eskiden vermiş, yine Allah korumuş ki bir şey olmamış. ama öyle hic yoktan zarar gören de bir sürü çocuk vardır.
Dedigim sey alerjik dimi yani saglk ocagina sorsam anlar mi ki bunlarin yaninda arayip anca o zaman kesiyolar seslerini de çünküalerjiktir domates ve belirtiyi ciltte verir..
yedirmeyin canim..bal da ciddi zararlı...gecmis olsun..demek koydeydin..ben de diyom nerelerde bu kiz..
benim de esim.yillik izinde diye pek bakamadim buraya..
Bilemedm ki ya alerjk nasi anlarimBiz de kabarcik olmadı canım ama çocuktan çocuğa belki değişiklik gösterebilir
Anladım canim afiyet olsun. Enginara geçtinmiCanım çorba olarak verdim dün o yüzden çektim. Havuç kabak haşlamasını az haşlıyıp pütürlü çekiyorum yine kıvamlı yani. İyice haşlansa çatal yeterli olurdu. Amaç püfürlüye alışsın.
İyiymiş seninki deMasallah tek tospik benimki değilmiş biz de 5 ay 4 günlük iken 8 kilo 69cmdik kilolu geldi bana
Amin teşekkür ederim canım
Okurken tansiyonum düştüKafam cok karışık oldugu icin birsy soracagm size.
ben onu uzaktan afta benzettim. acısı olur. çoğalırsa doktora götürürsün canim. küçük oje fırçası gibi birşeyle sürülen ilaç veriyorlardı. geçmiş olsun.Kizlar ya bi baksaniz resme elimin orda agzinin icinde daha yeni byle beyaz bisey olustu bu da mi alerji ne anlamadim hiç patlarsa nolacak nasi dayancak biz bile agriyo derken nolacak byle ya bi fikri olan var mi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?