- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ablama da attim yeni o da aft dedi buyk ihtimal. Neden olir peki canm bu ya ne zaman gecer yedigi bisey mi yapti kiben onu uzaktan afta benzettim. acısı olur. çoğalırsa doktora götürürsün canim. küçük oje fırçası gibi birşeyle sürülen ilaç veriyorlardı. geçmiş olsun.
yediğinden olmaz benim bildiğim. bende üniversiteye hazırlanırken çok çıkardı, stresten demişti en son doktor. bebekte stres olmaz. c vitamini takviyesi vermişti biri de. işin doğrusu doktorlar da bilmiyor tam. biri bir şey diyor biri bir şey.Ablama da attim yeni o da aft dedi buyk ihtimal. Neden olir peki canm bu ya ne zaman gecer yedigi bisey mi yapti ki
Allahım esirgesin Umut’um. Anneli babalı, Duru’lu musmutlu nice yaşları olsun. Şansı, bahtı açık olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah.Teşekkürler ederim canım benim. Bugün babaannesine gittik, oğlum pastayı ve oyuncakkarı görünce, boğazı düğümlendi.Eki Görüntüle 2686073
Valla kabizliktan da korkuyorm bisey veriyolardr diye oyle dibindeyim oğlanin zaten koydeyken de beni bi iceriye yolladilar sekerli cay veriyolar hemen anladm yaayn cigeri yanar diyorm nasi cocuk buyuttuyse ayni bardaga bakti cani çekti diye verdm diyolar bi de ne anlicaksa sanki can cekmesini ya
Tatlim oğluna dikkat et bunlar kucucuk cocuga ekmek domates cay bile icirmeye kalktiklarina gore herseyi verirler mumkun oldukca birakma esinlede konus bak cocuk huysuz oluyor yedikleri dokunuyor agzinda birseyler cikiyor de korkut biraz cocuga birsey olur de flan ne bileyim de iste birseyler sen nasil dayanıyorsun bunlara ya
Geçmiş olsun af bu stresten birde vitaminsizlikten olur. Kucuk bebegin stresi yoktur. Ozaman vitaminsizlik oldugunu dusunuyorum. Demir ilacini tek demir icerenini kullanma. Vitaminli olanını kullanabilirsin. Maksimum bir haftaya geçer, tekrarlarsa bi doktora görün. Oje gibi bir ilac var onu sürüyorlar, ama oda cok yakıyor.Kizlar ya bi baksaniz resme elimin orda agzinin icinde daha yeni byle beyaz bisey olustu bu da mi alerji ne anlamadim hiç patlarsa nolacak nasi dayancak biz bile agriyo derken nolacak byle ya bi fikri olan var mi.?
yediğinden olmaz benim bildiğim. bende üniversiteye hazırlanırken çok çıkardı, stresten demişti en son doktor. bebekte stres olmaz. c vitamini takviyesi vermişti biri de. işin doğrusu doktorlar da bilmiyor tam. biri bir şey diyor biri bir şey.
durduk yerde pek ağrımaz da yemek yerken oraya bir şey değdikçe fena acır. kızların da birinde de olmuştu, ama daha büyüktü. aslinda ilacı kırmızı dut. kendisi ya da ezmesi. oraya sürünce şip diye kesiyor ama küçük bebeğe verilmez. kendiliğinden geçer inşallah. nasılsa tam olarak yemesi çiğnemesi yok. o kadar acimaz. geçmiş olsun tekrardan.
[/QUOvar miPeki vitaminden mi diye baasi icin kan vs alinacak dimi oyle bakar 4 5 gun snra 5 ay kontrolü var zaten bakalm ne cikacak ne diyecek yuzundekileri de gösteririm. Hami agrisi olsa hic durmaz keyfi yerinde sadece uyku problemi var ağlaya aglaya uyuyo o ldar
Bu vitaminli olani doktoru yaziyo nasi alacağım yoksa saglk ocagii verecek onu da. Birde biz alacalsak eger dr yazmazsa marka hamgisi olmali iyisi hangisi bilgn var mı.?Geçmiş olsun af bu stresten birde vitaminsizlikten olur. Kucuk bebegin stresi yoktur. Ozaman vitaminsizlik oldugunu dusunuyorum. Demir ilacini tek demir icerenini kullanma. Vitaminli olanını kullanabilirsin. Maksimum bir haftaya geçer, tekrarlarsa bi doktora görün. Oje gibi bir ilac var onu sürüyorlar, ama oda cok yakıyor.
Masallah subhanallah. Nice saglikli hayirli yillari yaslari olsun insallah.Teşekkürler ederim canım benim. Bugün babaannesine gittik, oğlum pastayı ve oyuncakkarı görünce, boğazı düğümlendi.Eki Görüntüle 2686073
Geçmedim canım bezelye düşünüyorum bir sonraki sebze olarak. Kızlarımda hiç böyle yapmamıştım sanırım katıp karıştırıp sebze çorbası, püresi yapıp veriyordumAnladım canim afiyet olsun. Enginara geçtinmi
Tamam canm cok sagol bundan aliyim ben 5 ayina girecek zaten doz vs soylerler nasil verecegimiDevlet karsilamiyor sağlık ocağı vegaferon veriyor,sadece demir icin. Ucretli olarak aliyorsun sidefer var oda sadece demir icin. Birde nutrigen var oda ücretli, ama baska vitaminler var. 4 ayi doldurduysa kendin eczaneden aliyorsun. Eki Görüntüle 2686140
Ateşi cikmadi ki hic canm ama ya canm sıkıldı daha dun biseyi yoktu agzindaminikbebegim9640 geçmiş olsun aft çıkmış ya kuzunun ağzında ateşlenince çıkar benim büyük kızda çok ağrır başka neden olur hiç bilgim yok maalesef.
Geçmedim canım bezelye düşünüyorum bir sonraki sebze olarak. Kızlarımda hiç böyle yapmamıştım sanırım katıp karıştırıp sebze çorbası, püresi yapıp veriyordumo zaman yok muydu ki 3 gün kuralı falan hiç hatırlamıyorum
sudo krem çok iyi geliyor benim oğlumun da boynu hep böyle pişiyor sıcaktaKızlar ya nasıl pişmiş boynu gece çok sıcaktı
Bundan alırsan tek kullanimlik posetlerde toz seklinde, icinde 30 tane varTamam canm cok sagol bundan aliyim ben 5 ayina girecek zaten doz vs soylerler nasil verecegimi
Teşekkürler ederim canımMasallah subhanallah. Nice saglikli hayirli yillari yaslari olsun insallah.
Domatestir asitli hatta ağzının içini yakmıştır. Sor yanlarında kesinlikle verme diyecek. Salcasiz domates siz yap corbani diyecek ek gida alsa bile. Domatesin ne faydası varda veriyorlarmış.Kafayi yedircekler ya yeni eve geldiler smdi domatesten oylei olir mus da isiliktir dio agzindakine isilik agizda nasi cilacaksa acaba. Esim de tır ci oldu sonunda yola gitti bugn resim attm agzinin bak diye 4 5 gun smra da dr kontrolu var 5 aylk oldugu icin sorucam yaninda domates tatli turu verdikleri herseyi yer mi diye yaninda sorucam ki duysun anlasin kafalari
Deyim ben de aldiriyim ya ama once kan mi alinsa yoksa direk doktor muayenesi olmadan mi versem?Bundan alırsan tek kullanimlik posetlerde toz seklinde, icinde 30 tane var
He bi de oyle demeleri var herseyden vitamin alsinmiş ya sanki bana onemli biseymis gbi dişi cikmaya baslar et tavuk zamani gelir vermem de hadi oylr dese. Herseyden veririm insallah zamani geldiginde yiyecek ama adamlarda acelecilik var resmen yeminle hic byle hayal etmemiştim hic biseyi. Ama o teyzesi vs kim yapma dedigimi yaparsa bende onun torununa yapma dedigi seyi yapma cabasina giricem o an beni anlasnlar diye ama yapmam ben onlar gbi degilim veriyomus gbi yapacagm baksinlar nasi oluyomusDomatestir asitli hatta ağzının içini yakmıştır. Sor yanlarında kesinlikle verme diyecek. Salcasiz domates siz yap corbani diyecek ek gida alsa bile. Domatesin ne faydası varda veriyorlarmış.
Heryerde var bi manyak, oğlumu doyuruyordum mutfakta, iceride kızıma yarım dilim pasta yedirmisler.pastanin icindende kocaman badem çıkıyor, kiz bogulurken bianda bağris oldu, koştum zor aldim ağzından. Bazıları cok biliyor cok karışıyor.Kafayi yedircekler ya yeni eve geldiler smdi domatesten oylei olir mus da isiliktir dio agzindakine isilik agizda nasi cilacaksa acaba. Esim de tır ci oldu sonunda yola gitti bugn resim attm agzinin bak diye 4 5 gun smra da dr kontrolu var 5 aylk oldugu icin sorucam yaninda domates tatli turu verdikleri herseyi yer mi diye yaninda sorucam ki duysun anlasin kafalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?