2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ben onu uzaktan afta benzettim. acısı olur. çoğalırsa doktora götürürsün canim. küçük oje fırçası gibi birşeyle sürülen ilaç veriyorlardı. geçmiş olsun.
Ablama da attim yeni o da aft dedi buyk ihtimal. Neden olir peki canm bu ya ne zaman gecer yedigi bisey mi yapti ki

Ablama da attim yeni o da aft dedi buyk ihtimal. Neden olir peki canm bu ya ne zaman gecer yedigi bisey mi yapti ki
yediğinden olmaz benim bildiğim. bende üniversiteye hazırlanırken çok çıkardı, stresten demişti en son doktor. bebekte stres olmaz. c vitamini takviyesi vermişti biri de. işin doğrusu doktorlar da bilmiyor tam. biri bir şey diyor biri bir şey.

durduk yerde pek ağrımaz da yemek yerken oraya bir şey değdikçe fena acır. kızların da birinde de olmuştu, ama daha büyüktü. aslinda ilacı kırmızı dut. kendisi ya da ezmesi. oraya sürünce şip diye kesiyor ama küçük bebeğe verilmez. kendiliğinden geçer inşallah. nasılsa tam olarak yemesi çiğnemesi yok. o kadar acimaz. geçmiş olsun tekrardan.

Kizlar ya bi baksaniz resme elimin orda agzinin icinde daha yeni byle beyaz bisey olustu bu da mi alerji ne anlamadim hiç patlarsa nolacak nasi dayancak biz bile agriyo derken nolacak byle ya bi fikri olan var mi.?
Geçmiş olsun af bu stresten birde vitaminsizlikten olur. Kucuk bebegin stresi yoktur. Ozaman vitaminsizlik oldugunu dusunuyorum. Demir ilacini tek demir icerenini kullanma. Vitaminli olanını kullanabilirsin. Maksimum bir haftaya geçer, tekrarlarsa bi doktora görün. Oje gibi bir ilac var onu sürüyorlar, ama oda cok yakıyor.

Kafayi yedircekler ya yeni eve geldiler smdi domatesten oylei olir mus da isiliktir dio agzindakine isilik agizda nasi cilacaksa acaba. Esim de tır ci oldu sonunda yola gitti bugn resim attm agzinin bak diye 4 5 gun smra da dr kontrolu var 5 aylk oldugu icin sorucam yaninda domates tatli turu verdikleri herseyi yer mi diye yaninda sorucam ki duysun anlasin kafalari

minikbebegim9640 geçmiş olsun aft çıkmış ya kuzunun ağzında ateşlenince çıkar benim büyük kızda çok ağrır başka neden olur hiç bilgim yok maalesef.
Anladım canim afiyet olsun. Enginara geçtinmi
Geçmedim canım bezelye düşünüyorum bir sonraki sebze olarak. Kızlarımda hiç böyle yapmamıştım sanırım katıp karıştırıp sebze çorbası, püresi yapıp veriyordum o zaman yok muydu ki 3 gün kuralı falan hiç hatırlamıyorum

Tamam canm cok sagol bundan aliyim ben 5 ayina girecek zaten doz vs soylerler nasil verecegimi

Ateşi cikmadi ki hic canm ama ya canm sıkıldı daha dun biseyi yoktu agzinda

Kizlar benim kiza 3 tane dislik almisdim 3 uylede savasiyordu bir turlu agzina sokamiyordu yada buyuk geliyordu salak gibi 70 tl verip eldivenli olandan aldim onlada savasti durdu en sonunda aldigimi cok sevdi cok guzel kavriyor ve agzina kolay goturuyor aklınızda olsun sizinde

Eklentiler

• Screenshot_20200906-133108.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 47
Domatestir asitli hatta ağzının içini yakmıştır. Sor yanlarında kesinlikle verme diyecek. Salcasiz domates siz yap corbani diyecek ek gida alsa bile. Domatesin ne faydası varda veriyorlarmış.

Bundan alırsan tek kullanimlik posetlerde toz seklinde, icinde 30 tane var
Deyim ben de aldiriyim ya ama once kan mi alinsa yoksa direk doktor muayenesi olmadan mi versem?
Domatestir asitli hatta ağzının içini yakmıştır. Sor yanlarında kesinlikle verme diyecek. Salcasiz domates siz yap corbani diyecek ek gida alsa bile. Domatesin ne faydası varda veriyorlarmış.
He bi de oyle demeleri var herseyden vitamin alsinmiş ya sanki bana onemli biseymis gbi dişi cikmaya baslar et tavuk zamani gelir vermem de hadi oylr dese. Herseyden veririm insallah zamani geldiginde yiyecek ama adamlarda acelecilik var resmen yeminle hic byle hayal etmemiştim hic biseyi. Ama o teyzesi vs kim yapma dedigimi yaparsa bende onun torununa yapma dedigi seyi yapma cabasina giricem o an beni anlasnlar diye ama yapmam ben onlar gbi degilim veriyomus gbi yapacagm baksinlar nasi oluyomus

Peki sidofer kullanan var mı aranızda ? Eşime aldırdım ama nasıl kullanılır sormamış . Üstünde 4-10 yaş yazıyor .

Heryerde var bi manyak, oğlumu doyuruyordum mutfakta, iceride kızıma yarım dilim pasta yedirmisler.pastanin icindende kocaman badem çıkıyor, kiz bogulurken bianda bağris oldu, koştum zor aldim ağzından. Bazıları cok biliyor cok karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…