Geçmiş olsun cnm gercekten cocuk demek buyuk sorumluluk demek birde virus belasi var bende nasil birakip ise gidecegim ne yer ne icer agzina bir sey atar kimse görmez kimse benim gibi bakamaz kafamda birsuru soru ya ofHeryerde var bi manyak, oğlumu doyuruyordum mutfakta, iceride kızıma yarım dilim pasta yedirmisler.pastanin icindende kocaman badem çıkıyor, kiz bogulurken bianda bağris oldu, koştum zor aldim ağzından. Bazıları cok biliyor cok karışıyor.
Yarn goturcegm doktora bakalm ne çıkacakOlsun oyle dusunme. Birbirimize destek olmaya calisiyoruz burda olabildigi kadar.
Gelmis gecmis olsun insallah tum dertler.
Rabbim beterlerinden korusun.
Alerjidir o herhalde degisik sey verdiler belki de ya da domatestendir iste.
@bhrumtdru cok haklisin baharcim.
Hic verilir mi bebege pasta, cok yanlis.
Hem de kocaman vermisler diyorsun rabbim korumus resmen bademi yutmamis kizcagiz.
Bir an goz ayirmamak lazim sanirim o da cok yorucu oluyor tabi bir de ne kadar evhamlisin rahat ol laflari cabasi.
Masallh iyi bi cesaret sendeki ben bu saydklarin olsa yine düşünmem,Kizlar karantinada verdiğim karar ; su virus gitsin maddi durumumuz iyi olsun kizim guzelce buyusun kafam rahat olsun kismetse 2. Ciyi yapicamtabi bunlarin hepsi olursa
Burnunu açıyorum hep ama çırpıl vereyim bende bari. Çok üzüldüm ya aynen grip olmuş bence deSonsuzUmut canım benim kızda grip olmuştu geçenlerde . Doktora götürdüm baktı sırtını filan dinledi . Ateş hiç olmadı ama bizde . Serum fizyolojik sık , burnunu aspiratörle Çek sık sık dedi . Bir de günde bir kere calpol ver dedi , çok huzursuzlanırsa iki kere de verebilirsin demişti. Bir de serum fizyolojikten daha etkili başka bir fıs fıs daha verdi , onu da akşam Yatmadan günde bir kere şıktım rahat uyusun diye . Bu şekilde geçti bizimki . Hırıltı hala var ama bizim eskiden de vardı biraz . Eskiden bu kadar mıydı tam hatırlamıyorum ama . Geçmiş olsun şimdiden .
bence de yap kızCocuk gercekten cok zor ama oyle guzel bir duyguymus kii.. iyice tirlattim
Benim arkada 4 embriyom var , bunda çift koymuşlardı ama senoş kardeşini yemişbence de yap kızbende bir iki şey olsun inş 2-3 üstüste yapacağım inş hatta ikiz olsa ne güzel
4 tane ayy kesinlikle yine çite koy ikizler çok tatlı oluyor maşallahBenim arkada 4 embriyom var , bunda çift koymuşlardı ama senoş kardeşini yemişAllah kızıma sağlık versin. Eş kişisiyle arayı düzeltemedik , embriyoların da başını yakıyordum ama gitmiş kendi Ödemiş kira ücretini . Neyse dursunlar bakalım . Belki lazım olur
Yok canım Allah uzun ömürler versin Sena kuşuma . Bir tane ye bakmak zormuş ikisi aynı anda daha da zor. Bir arkadaşımız var tüp bebekle ikizleri oldu . Geçen hafta bizdelerdi , biri hastalanınca diğeri de hastalanıyor . Biri uyanınca diğeri de uyanıyor. . Gerçekten çok zor ikiz bebek büyütmek .4 tane ayy kesinlikle yine çite koy ikizler çok tatlı oluyor maşallah
Ayy iyi bari 4 embriyoyu unutmamış eşin allahtan senakuşun gelecek de kardeşleri
Amin alllah korusun uzun ömürler versin inş bebeklerimize
Aft için ağızdaki. Ama bebeklere sürülür mü sor mutlaka. Çok hızlı iyileştiriyor.Tam resmi varsa eger bi atsan sana zahmet. Soruyum da ne icin o krem alerji mi baska bisey mi
Ben evlendiğimde yaşımız da gençti hemen çocuk yapmadık. Eşim de bende biraz geç olsun ama arka arkaya doğsunlar dedik. İlk çocuğu 5. senemizde doğurdum. Arka arkaya doğurucam derken kızım doğduktan sonra ikimiz de en az beş sene çocuk yapmayalım dedikKizlar karantinada verdiğim karar ; su virus gitsin maddi durumumuz iyi olsun kizim guzelce buyusun kafam rahat olsun kismetse 2. Ciyi yapicamtabi bunlarin hepsi olursa
bence de yap kızbende bir iki şey olsun inş 2-3 üstüste yapacağım inş hatta ikiz olsa ne güzel
Ben evlendiğimde yaşımız da gençti hemen çocuk yapmadık. Eşim de bende biraz geç olsun ama arka arkaya doğsunlar dedik. İlk çocuğu 5. senemizde doğurdum. Arka arkaya doğurucam derken kızım doğduktan sonra ikimiz de en az beş sene çocuk yapmayalım dedik.
Ay okuyunca ben bile deli oldum seni düşünemiyorum nasıl veriyorlar yaa pasta faydasız yağlı şekerli cahillik diz boyu badem zaten ayrı bir sıkıntı. Gerçekten böyle bir durumda naprız şimdi ek gıdaya geçicez ben blw ve anam babam usulü kaşıkla beslemeyi beraber yapmayı düşünüyorum ama boğazında parça kalırsa falan ne yaparım bilmiyorum eşim de çok pimpirikli onun yanında bir öksürsün öğürsün hemen noldu noldu diye başlıyor. Tecrübeli anneler bu durumlarda ne yapıcaz?Heryerde var bi manyak, oğlumu doyuruyordum mutfakta, iceride kızıma yarım dilim pasta yedirmisler.pastanin icindende kocaman badem çıkıyor, kiz bogulurken bianda bağris oldu, koştum zor aldim ağzından. Bazıları cok biliyor cok karışıyor.
Kizlar karantinada verdiğim karar ; su virus gitsin maddi durumumuz iyi olsun kizim guzelce buyusun kafam rahat olsun kismetse 2. Ciyi yapicamtabi bunlarin hepsi olursa
Hayırdır kızlar nerden esti bu ikinci muhabbeti?bence de yap kızbende bir iki şey olsun inş 2-3 üstüste yapacağım inş hatta ikiz olsa ne güzel
Daha etkili dedğiniz fısfısın adı neydi acaba?SonsuzUmut canım benim kızda grip olmuştu geçenlerde . Doktora götürdüm baktı sırtını filan dinledi . Ateş hiç olmadı ama bizde . Serum fizyolojik sık , burnunu aspiratörle Çek sık sık dedi . Bir de günde bir kere calpol ver dedi , çok huzursuzlanırsa iki kere de verebilirsin demişti. Bir de serum fizyolojikten daha etkili başka bir fıs fıs daha verdi , onu da akşam Yatmadan günde bir kere şıktım rahat uyusun diye . Bu şekilde geçti bizimki . Hırıltı hala var ama bizim eskiden de vardı biraz . Eskiden bu kadar mıydı tam hatırlamıyorum ama . Geçmiş olsun şimdiden .
Yok yaptırmadı canım belirti olmadığı için yapmıyorlarmış o da gitmedi özel de çok pahalı şimdilik ayrı odalardayız. Senin eşin nasıl oldu? Hafif mi geçiriyor?Sevgi22884550 canim esin nasil sen nasilsin ?
CocoChanelmademoiselle canim sesin cikmiyor merak ettim
S Susam_tanesi siz ne yaptınız esin test yapti mi
Bak canım ben sana hiç tavsiye vermedim bu güne kadar elinde olmayan şeyler ve imkansızlıkların var anlamıyor değilim elbette zor muhakkak ama umarım sesin bu bebeğe bir şey olduktan sonra çıkmaz. Yanlış anlama kızmıyor ya da yargılamıyorım seni ama bebeğinin nefesi kesilse alerjik ürün yüzünden dili falan şişse Allah korusun mecburuyetim var deyip susacak mısın? Eger o zaman susmayacaksan geç olmadan da susmamanı tavsiye ederim. Bir laf vardır düğün geçtikten sonra kınayı nereye yaktığının bir önemi yok! Rabbim kendi yuvana çıkmayı nasip etsin sana ama kadın dediğin güçlüdür hele ki anneyse gücünü kullanabilmeni dilerim...Ya iyice kizardi yüzü alerjik mi bi bakin ya valla bunaldm iyice aglicam az kaldi icim hic rahat degil. Bi de kasiyo surekli elini yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?