2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun cnm gercekten cocuk demek buyuk sorumluluk demek birde virus belasi var bende nasil birakip ise gidecegim ne yer ne icer agzina bir sey atar kimse görmez kimse benim gibi bakamaz kafamda birsuru soru ya of

Yarn goturcegm doktora bakalm ne çıkacak

SonsuzUmut canım benim kızda grip olmuştu geçenlerde . Doktora götürdüm baktı sırtını filan dinledi . Ateş hiç olmadı ama bizde . Serum fizyolojik sık , burnunu aspiratörle Çek sık sık dedi . Bir de günde bir kere calpol ver dedi , çok huzursuzlanırsa iki kere de verebilirsin demişti. Bir de serum fizyolojikten daha etkili başka bir fıs fıs daha verdi , onu da akşam Yatmadan günde bir kere şıktım rahat uyusun diye . Bu şekilde geçti bizimki . Hırıltı hala var ama bizim eskiden de vardı biraz . Eskiden bu kadar mıydı tam hatırlamıyorum ama . Geçmiş olsun şimdiden .

Burnunu açıyorum hep ama çırpıl vereyim bende bari. Çok üzüldüm ya aynen grip olmuş bence de

bence de yap kız bende bir iki şey olsun inş 2-3 üstüste yapacağım inş hatta ikiz olsa ne güzel
Benim arkada 4 embriyom var , bunda çift koymuşlardı ama senoş kardeşini yemiş Allah kızıma sağlık versin. Eş kişisiyle arayı düzeltemedik , embriyoların da başını yakıyordum ama gitmiş kendi Ödemiş kira ücretini . Neyse dursunlar bakalım . Belki lazım olur

4 tane ayy kesinlikle yine çite koy ikizler çok tatlı oluyor maşallah
Ayy iyi bari 4 embriyoyu unutmamış eşin allahtan senakuşun gelecek de kardeşleri
Amin alllah korusun uzun ömürler versin inş bebeklerimize

4 tane ayy kesinlikle yine çite koy ikizler çok tatlı oluyor maşallah
Ayy iyi bari 4 embriyoyu unutmamış eşin allahtan senakuşun gelecek de kardeşleri
Amin alllah korusun uzun ömürler versin inş bebeklerimize
Yok canım Allah uzun ömürler versin Sena kuşuma . Bir tane ye bakmak zormuş ikisi aynı anda daha da zor. Bir arkadaşımız var tüp bebekle ikizleri oldu . Geçen hafta bizdelerdi , biri hastalanınca diğeri de hastalanıyor . Biri uyanınca diğeri de uyanıyor. . Gerçekten çok zor ikiz bebek büyütmek .

Kizlar karantinada verdiğim karar ; su virus gitsin maddi durumumuz iyi olsun kizim guzelce buyusun kafam rahat olsun kismetse 2. Ciyi yapicam tabi bunlarin hepsi olursa
Ben evlendiğimde yaşımız da gençti hemen çocuk yapmadık. Eşim de bende biraz geç olsun ama arka arkaya doğsunlar dedik. İlk çocuğu 5. senemizde doğurdum. Arka arkaya doğurucam derken kızım doğduktan sonra ikimiz de en az beş sene çocuk yapmayalım dedik .

bence de yap kız bende bir iki şey olsun inş 2-3 üstüste yapacağım inş hatta ikiz olsa ne güzel
valla soyledigimi unutun bende vazgectim az once :) 1 saatte benim kiz beni su icinde birakti aman ne zor seymis bunlar ya :)

Ay okuyunca ben bile deli oldum seni düşünemiyorum nasıl veriyorlar yaa pasta faydasız yağlı şekerli cahillik diz boyu badem zaten ayrı bir sıkıntı. Gerçekten böyle bir durumda naprız şimdi ek gıdaya geçicez ben blw ve anam babam usulü kaşıkla beslemeyi beraber yapmayı düşünüyorum ama boğazında parça kalırsa falan ne yaparım bilmiyorum eşim de çok pimpirikli onun yanında bir öksürsün öğürsün hemen noldu noldu diye başlıyor. Tecrübeli anneler bu durumlarda ne yapıcaz?
Kizlar karantinada verdiğim karar ; su virus gitsin maddi durumumuz iyi olsun kizim guzelce buyusun kafam rahat olsun kismetse 2. Ciyi yapicam tabi bunlarin hepsi olursa
Hayırdır kızlar nerden esti bu ikinci muhabbeti?

Daha etkili dedğiniz fısfısın adı neydi acaba?

Ya iyice kizardi yüzü alerjik mi bi bakin ya valla bunaldm iyice aglicam az kaldi icim hic rahat degil. Bi de kasiyo surekli elini yüzünü
Bak canım ben sana hiç tavsiye vermedim bu güne kadar elinde olmayan şeyler ve imkansızlıkların var anlamıyor değilim elbette zor muhakkak ama umarım sesin bu bebeğe bir şey olduktan sonra çıkmaz. Yanlış anlama kızmıyor ya da yargılamıyorım seni ama bebeğinin nefesi kesilse alerjik ürün yüzünden dili falan şişse Allah korusun mecburuyetim var deyip susacak mısın? Eger o zaman susmayacaksan geç olmadan da susmamanı tavsiye ederim. Bir laf vardır düğün geçtikten sonra kınayı nereye yaktığının bir önemi yok! Rabbim kendi yuvana çıkmayı nasip etsin sana ama kadın dediğin güçlüdür hele ki anneyse gücünü kullanabilmeni dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…