Canim anlamadim ya dun halsizlik ve kuru öksürük vardi bugun daha az dedi ilk gunler hic birseyi yoktu ins kotu olmazda atlatiriz hemen. Bende cok yoruluyorum bebkle bir basima sende yoruluyorsun eminim.Yok yaptırmadı canım belirti olmadığı için yapmıyorlarmış o da gitmedi özel de çok pahalı şimdilik ayrı odalardayız. Senin eşin nasıl oldu? Hafif mi geçiriyor?
Geçmiş olsun canım zaten birşey vermezler çok kötü değilse götürme bence şu virüslü ortamdaKızlar ya bebeğim grip olmuş hırıltı bir sesi var ne iyi gelir. Doktora götüreyim mi sizce
Ooo bu ne cesaret yiğidim seni tanımak isterimKizlar karantinada verdiğim karar ; su virus gitsin maddi durumumuz iyi olsun kizim guzelce buyusun kafam rahat olsun kismetse 2. Ciyi yapicamtabi bunlarin hepsi olursa
Nasıl sakin kaldın canım ya ben olsam baya bir tepki verirdim ne saçmalık bebeğe pasta mı yedirilir bir de badem vermişler Allahım yarabbim. Allah korumuş yavrumuHeryerde var bi manyak, oğlumu doyuruyordum mutfakta, iceride kızıma yarım dilim pasta yedirmisler.pastanin icindende kocaman badem çıkıyor, kiz bogulurken bianda bağris oldu, koştum zor aldim ağzından. Bazıları cok biliyor cok karışıyor.
Yap canım tek çocuk 2 çocuktan çok daha zor büyüyor. Zamanla birbirlerine arkadaş yoldaş oluyorlar kimseye ihtiyaçları olmuyor. Benim kızların arasında 4 yaş var. Ben 3 yaş olsun diye uğraştım ama geç oldu 2.kızım.4 yaş çok ideal oldu büyük kendi ihtiyaçlarını gideriyordu yemeğini yiyip wc ye gidiyor giyinebiliyordu gibi. Çok sıkıntı yaşamadık şükür. Şimdi zaten oğlanın küçük annesi ikisi de. Anne iyi ki doğurmuşsun yoksa nasıl geçecekti vaktimiz diyorlar evdeKizlar karantinada verdiğim karar ; su virus gitsin maddi durumumuz iyi olsun kizim guzelce buyusun kafam rahat olsun kismetse 2. Ciyi yapicamtabi bunlarin hepsi olursa
Bahar ya tebessüm ettim 2.yi yapma kararında ne etkili oldu onu anlamadimKizlar karantinada verdiğim karar ; su virus gitsin maddi durumumuz iyi olsun kizim guzelce buyusun kafam rahat olsun kismetse 2. Ciyi yapicamtabi bunlarin hepsi olursa
Oo sari kuzum hasta mi oldu gecmis olsun aile hekimine goster yarin canim yinedeBurnunu açıyorum hep ama çırpıl vereyim bende bari. Çok üzüldüm ya aynen grip olmuş bence de
Naptın canım sen oğlan nasıl olduBahar ya tebessüm ettim 2.yi yapma kararında ne etkili oldu onu anlamadim
2 yi görün 3 e tovbe edersiniz simdi birtek o diye ilgilenmek daha kolay ama ikisi bir ararada zor kuzum hadi hayirlisibence de yap kızbende bir iki şey olsun inş 2-3 üstüste yapacağım inş hatta ikiz olsa ne güzel
Bende sıkıyorum canım fizyolojik ama bu hırıltı grip olmuş çok belli küçük kardeşim nezleydi unutup öpmüş ondan bulaşmış muhtemelenSonsuzUmut canim benim kizdada koyden beri burnunda hirilti var ama mama yerken sadece duyuyorum serum fizyolojik sikiyordum temizliyordum gecmiyordu burada
sterimar baby aldim onu sıkıyorum 2 gundur
Gözlerimizin önünde büyüyorlar be kuzu her halleri ayrı güzel doyamıyırummmmmmAy okuyunca ben bile deli oldum seni düşünemiyorum nasıl veriyorlar yaa pasta faydasız yağlı şekerli cahillik diz boyu badem zaten ayrı bir sıkıntı. Gerçekten böyle bir durumda naprız şimdi ek gıdaya geçicez ben blw ve anam babam usulü kaşıkla beslemeyi beraber yapmayı düşünüyorum ama boğazında parça kalırsa falan ne yaparım bilmiyorum eşim de çok pimpirikli onun yanında bir öksürsün öğürsün hemen noldu noldu diye başlıyor. Tecrübeli anneler bu durumlarda ne yapıcaz?
Hayırdır kızlar nerden esti bu ikinci muhabbeti?
Kıyamam kuzuma devam ederse dra götürün canımYa iyice kizardi yüzü alerjik mi bi bakin ya valla bunaldm iyice aglicam az kaldi icim hic rahat degil. Bi de kasiyo surekli elini yüzünü
Oyy ne bilim ya sun süre düşünmüyorum zaten2 yi görün 3 e tovbe edersiniz simdi birtek o diye ilgilenmek daha kolay ama ikisi bir ararada zor kuzum hadi hayirlisi
Götürmeyecem canım ya 1-2 gün daha bakalım sonra duruma göre inş iyileşirNe iyi gelir bilmiyorm ama en ufak biseyde virus suphesi yapiyorlar zaten goturmen iyi olir aslinda ama hemen pandemi yerine gonderirler bu da tehlikeli olur yani
Ilk güne göre daha iyi canim cis yapinca cok agliyor ama .Naptın canım sen oğlan nasıl oldu
Neeeeeee benimki gibi olup tekrar düşünmek miiiiOyy ne bilim ya sun süre düşünmüyorum zaten
Ama çok tatlılar çok yoruluyorum ama çok seviyorum
Tabi ki canım senin minik yaramaz gibi olsa zor düşünürdüm ama düşünürdüm yine
Rhinfant. Prospektüs te 2 yaş altına önerilmiyordu ama doktor günde bir kere Akşamları rahat uyusun diye yazmıştı . Çok doluydu genzi .Daha etkili dedğiniz fısfısın adı neydi acaba?
Tamm sorarım yarin cok sagolAft için ağızdaki. Ama bebeklere sürülür mü sor mutlaka. Çok hızlı iyileştiriyor.
Benim büyük 4 ayda hemen kafa kafa emeklerdi ama normal emeklemeye zamanında gecmisti. Uyku setini haliya acardim yumusak istedigi gibi giderdi öyle dene istersen kafalar yamulmasinKızlar benim minik sırt üstü hiç durmuyor hemen yüzüstü dönüp kurtçuk gibi ileriye gitmeye çalışıyorkafayı gömüp dizlerini çekiyor popo yukarda kendini ileri atıyor nerden öğrendin acaba şöyle hareketleri bir de kafayı gömerken yüzünü yere vuruyor ağlıyor emekliycek mi napacak daha erken gibi ya bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?